|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
17.12.2009 9:12:39   
botrca
Tasa_m zate za boljšo voljo in tiste ki niste lepo spale ali pa ste nejevoljne:

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
17.12.2009 9:13:22   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

EJ Boterca sploh ne vem kaj je bilo z vama, a sta bila v bolnici??? Zakaj halooooo

Si nisi nič prebrala včeraj, pa v pon. sem pisala pa ne vem kolikokrat še? Vglavnem Jan ima prirojeno napako na sečilih, ker mu urin ne uhaja ven kot je treba ampak se mu vrača v ledvice. Zato sva bila že 2x v b. ampak bo treba še 1x dat to skozi s pravo operacijo, ker ga bodo rezali. Da ne pride do kake okužbe sva že od 4. meseca na antibiotiku. Prišla sva včeraj okrog 14h iz B. in je hvala bogu bilo vse ok.

O smola, res nisem nič brala za nazaj...oo ubogi Jan, samo vse bo ok, samo tako razmišljaj pa bo, jaz pa močno držim pestke, za malega črveka....user posted image user posted image Danes pa se samo cartajta pa nič ne delajta ker sta doma...pa torto mu speči, pa še jaz pridem jest...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
17.12.2009 9:15:31   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Midve z M sva nazaj....sva še v trgovino kar šle,da naredim testenine z polimaxi in sirom in jajčko.....to bosta vsaj jedle...user posted image

Pa sploh ni mrzlo zunaj,me je presenetlo,tako da bi se še kar šetala po snegecuuser posted image ..No zdaj ne sneži večuser posted image

M se še igra,je razturla celo kuhno....jaz pa grem malo pospravit..

Vidiš te pa si včeraj rekla, da ne greš vun, pa je fajn ne????user posted image user posted image user posted image

Dedek pa pride jojo ne vem več, pri nas v službi je v torek...pa v petek je božični vlakec za vse delavce železnice....gre moj z Niko...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
17.12.2009 9:15:45   
rina22
nebo, res je fajn, ko vidiš, da user posted image rad je in da nima HB kake alergije... Upam, da je ne bo dobla.. Res je - vse je 1x prvič in treba se je učit.. me je blo kar malo strah tega uvajanja. Zdaj pa vidim, da ni tak bav bav. user posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image Rok spi? Jaz tega ob Timeji ne bi mogla.. Zdaj je malo zaspala, samo ko je budna pa vedno hoče 100 % pozornostuser posted image Včasih mi malo uspe na RR poškilit edinouser posted image Tak mam ga skoraj cel dan prižganega oz. dopoldan. Ko mam rač tu v sobiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
17.12.2009 9:16:07   
nebo

Midve z M sva nazaj....sva še v trgovino kar šle,da naredim testenine z polimaxi in sirom in jajčko.....to bosta vsaj jedle...user posted image

Pa sploh ni mrzlo zunaj,me je presenetlo,tako da bi se še kar šetala po snegecuuser posted image ..No zdaj ne sneži večuser posted image

M se še igra,je razturla celo kuhno....jaz pa grem malo pospravit..

Vidiš te pa si včeraj rekla, da ne greš vun, pa je fajn ne????user posted image user posted image user posted image

Dedek pa pride jojo ne vem več, pri nas v službi je v torek...pa v petek je božični vlakec za vse delavce železnice....gre moj z Niko...

Idi pogledat na stran MO MB prireditve...

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
17.12.2009 9:16:51   
rina22
botrca, to si pa zdaj pravega najdlauser posted image user posted image ta igralec je meni taaaaaak lepiuser posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
17.12.2009 9:17:27   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

nebo, res je fajn, ko vidiš, da user posted image rad je in da nima HB kake alergije... Upam, da je ne bo dobla.. Res je - vse je 1x prvič in treba se je učit.. me je blo kar malo strah tega uvajanja. Zdaj pa vidim, da ni tak bav bav. user posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image Rok spi? Jaz tega ob Timeji ne bi mogla.. Zdaj je malo zaspala, samo ko je budna pa vedno hoče 100 % pozornostuser posted image Včasih mi malo uspe na RR poškilit edinouser posted image Tak mam ga skoraj cel dan prižganega oz. dopoldan. Ko mam rač tu v sobiuser posted image

Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
17.12.2009 9:18:06   
nebo
Malo me citiranje j...

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
17.12.2009 9:20:13   
arabela*

botrca, to si pa zdaj pravega najdlauser posted image user posted image ta igralec je meni taaaaaak lepiuser posted image user posted image

meni pa noben od teh fantičev ni všečuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
17.12.2009 9:21:27   
arabela*

sem se prepustila veseli zimi....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
17.12.2009 9:21:55   
rina22

meni pa noben od teh fantičev ni všečuser posted image user posted image user posted image

Meni je pa edino ta cuteuser posted image Zarad obraza, ne zarad telescauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.12.2009 9:23:05   
rina22

Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro...

Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakegauser posted image user posted image pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
17.12.2009 9:24:58   
nebo

sem se prepustila veseli zimi....user posted image

TAKO JE TUDI PRAV!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
17.12.2009 9:25:39   
nebo
Čao grem....

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
17.12.2009 9:26:07   
rina22

Čao grem....

uživajuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.12.2009 9:28:59   
amalija77
Jutro!user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.12.2009 9:30:13   
amalija77

Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakegauser posted image user posted image pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega user posted image

Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
17.12.2009 9:30:36   
ly117
Jutro! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
17.12.2009 9:30:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77

Jutro!user posted image

jutro!user posted image

(odgovor članu amalija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
17.12.2009 9:31:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image

jutro!user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
17.12.2009 9:31:57   
rina22

Jutro!user posted image

jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3421
17.12.2009 9:32:13   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image

jutrouser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
17.12.2009 9:33:04   
rina22

Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka.user posted image

ne vem, če si brala kaj za nazaj, midve z vitabello sva zelo zainetresirani za to - če si seveda ti. To me res zanima.........

Neposredna povezava do sporočila: 3423
17.12.2009 9:35:09   
amalija77

ne vem, če si brala kaj za nazaj, midve z vitabello sva zelo zainetresirani za to - če si seveda ti. To me res zanima.........

Seveda sem jaz.user posted image Carica marica je že šla domov.user posted image Ja,sem nekaj brala,da sta obe zainteresirani.Lahko pa ti mojo št. na ZS pošljem,pa me pokliči,da se zmenima,če želiš.user posted image

Patricija,Gaja in Gal!

Iz malega zraste veliko! V vsakem trenutku se rojeva nekaj novega!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
17.12.2009 9:36:34   
rina22

Seveda sem jaz.user posted image Carica marica je že šla domov.user posted image Ja,sem nekaj brala,da sta obe zainteresirani.Lahko pa ti mojo št. na ZS pošljem,pa me pokliči,da se zmenima,če želiš.user posted image

Ja, prosim...

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.