![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.12.2009 20:20:46
|
|
|
|
max81
|
čer, čer....no današnji dan pi nas je bil zelooočuden, no ja začel se je fajn, ker smo si prvošl frizerja, tamalga smo danes prvič pošišali, ker je imel že res kr fajn dolge laske in je bil pridn ful , oziroma sta bla oba lepo pri miru in pridna, no ko smo prišli domov je napočil čas za spanje, samo mali nikoli ne zaspi takoj ker skoz leze na predalčnik in vleče gor rulete...ja valda je usekov dol in si prebil jezik in pol letanje do zdja in pol v bolnco, no na srečo niso šival, ker so rekl, da se bolje zaceli brez šivanja...in mi2 s tastarim greva na smučanje za 4dni, mislim kako se zmeri kej rado takrat naredi ......no v glavnem mali je bil cel dan po tem ful priden nič jokav in prstjen,res je bil cukr......zdej sta šla pa v varstvo k mami in tam tudi ostaneta dokler ne prideva nazaj Aja luštkan buhi krfjolca čimprej se pozdravte
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.12.2009 20:22:09
|
|
|
|
max81
|
no pa sem nas dvignila iz podna
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.12.2009 20:38:43
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Sem čist fertik od strahu pred porodom. Danes sem namreč izvedela, da EA v Nm ni več 100%, kot je bila leta 2006. Zdaj jo dobiš samo, če je takrat anestezist v službi (takrat so ga klicali in je prišel). Sploh ne vem, kaj naj naredim. Razmišljam o Postojni, ampak je do tam 100 km.... Ah... Tjaša - mi imamo še sedež 9-18kg in mislim, da ga bomo imeli še do spomladi. Ptem bo pa treba v nabavo novega. Max - užvajta na smučanju. Kam gresta? Pa ubogi Tjaš. No, še sreča, da ni kaj hujšega.
|
RE: November 2006 - 4. del 13.12.2009 19:48:14
|
|
|
|
urška76
|
Ojla! Aja1 sej naraven porod ni tko zelo strašen, se ga da preživet. Mene je bilo tud strah brez ea, pa ni bilo dosti huje. no ja malo bolj boli, to je res, samo si hitro opomoreš in še hitreje pozabiš. Jest sem se tud odločila za porod v Lj pa brez ea, samo zaradi Miha, da je lahko hodil na obiske. In mi ni žal. Tjasa1 paše kdaj mal zase poskrbet in se malo razvajat a ne. Bii si morale večkrat privoščit. Avtosedež mamo pa mi že ta velik. Se nam je pri unem od 9-18 nekaj zatikalo, pa ni za vsakič dobro zapelo in smo potem karr v ta velikega prešaltali. Je bila gklih zadosti velika za ta najnižjo pozicijo. danes smo bili pa v mestu. Smo šli gledat lučke, pa na kuhano vino smo šli (viv in Krfjolca temu danes se je pa lahko reklo kuhano vino, nibila taka kislica kot zadnjič ), pa čevape smo jedli, je bila moja hčerka lačna. Obvezni so bili še cukri za mularijo. Mal smo štante prešnofali, našadbva sta dobila balone, ki nam jih je skoz veter metaol okoli, smo jih komaj do doma prinesli, pa eno knjigo smo kupili, jo bomo zdajle po tuširanju brali. Zdej grem pa mal Žigu pomagat, ker je naša mala bejba zdele pravi vražiček ratala in bi samo nagajala.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.12.2009 21:33:29
|
|
|
|
krfjolca
|
Še jaz na hitro pozdravim, ker sem taka cunja, da grem samo še spat. Mi še kar nismo zdravi. Mož je še vedno ful revež, kašlja tako, da ga že vse boli, vročine k sreči nima več, sam energije pa tudi ne, niti 5 minut ni na nogah, ker enostavno ne more. Danes sem bila z obema mulčkoma pri dežurnemu, ker je Anžetu spet narasla vročina, čeprav je bil v petek že dober, Sara pa sicer brez vročine, ampak hrope. Pa nas je poslala kar na infekcijsko. Sem mislila, da bomo noter ostali, pa so nas poslali domov. Je oba dobro pregledala, pa ni opazila nič posebnega, Anžetu so še kri vzeli, pa ne gre za zaplet, očitno ima ta gripica pri nekaterih tak potek, da so intervali. Sara je pa tudi OK, ima malo več sluzi, moram pa pazit, če bi začela kaj težje dihat. Sam smo pa čisto cel dan zabili po čakalnicah . Sta bila pa mulčka pridna, res. Je šel moj oče z nami, je edini še zdrav daleč naokrog.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.12.2009 21:33:57
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Urška, hvala za tolažbo. Januarja grem na predavanje o EA in se bom bolj pozanimala, koliko je dejansko možnosti, da jo dobim. Jutri pa štartam dopust. Služba adijo za 13 mesecev.
|
RE: November 2006 - 4. del 13.12.2009 21:35:22
|
|
|
|
Aja1
|
Krfjolca. Drži se.
|
RE: November 2006 - 4. del 13.12.2009 22:50:36
|
|
|
|
Nogavica
|
krfjolca, naj bo tega pri vas že enkrat konec Aja1, tudi če ne boš dobila EA, boš hitro pozabila na bolečino. Verjemi. Avtosedež - mi ga bomo menjali naslednje leto, ko bomo Tilna selili iz lupinice. Čeprav ne bi bilo zdaj nič prezgodaj, ker Živi že fajn glava kuka čez naslon. Včeraj sem dokončala še te voščilnice:
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.12.2009 8:58:23
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Jaz imam pa dooooopust. Sem že iz vrtca. Tamala oddana, midva sva šla pa še na en sprehod (cca 2km) po snegu. Je prav pasalo. Zdaj pa počasi na zajtrk. Kakav in čokoladni rogljiček. Itak spet sladko. Krfjolca - kako ste?
|
RE: November 2006 - 4. del 14.12.2009 12:07:37
|
|
|
|
Aja1
|
Nogavica - čudovite voščilnice! Kako kaj Tilen? Živa?
|
RE: November 2006 - 4. del 14.12.2009 12:50:17
|
|
|
|
urška76
|
Danes se pa pozna da je Aja1 doma Krfjolca kako je z vami? In kakoso vsi ostali bolančki? Pri nas pa tako lepo neži. sam kaj ko bom morala v avto pa na fešto. Se dobimo z bivšimi sodelavkami. Se bom mal prej od doma spravila in upala na najbolje. Otroc bodo pa z očijem noreli po snegu. Zjutraj ju sploh ni bil problem spravit iz postelje. Samo sneg sem omenila.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.12.2009 13:14:36
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Danes se pa pozna da je Aja1 doma Se pozna, ane? Ja, zdaj pa obvezno vsak dan čvek. Upam, da bo katera tukaj gor kaj napisala. Pri nas tudi prav lepo sneži. Bova popoldan z Nejo malo uživali v zimi.
|
RE: November 2006 - 4. del 14.12.2009 14:48:07
|
|
|
|
krfjolca
|
Trkam, a se mi zdi, da bolje. Anžetu je vročina padla - in to konkretno preveč, ponoči je imel 34 stopinj, tako da sem bila spet v pripravljenosti, da bomo kam leteli, a smo ga pol kar hitro uspeli ogret na normalno temperaturo. Danes je pa čisto normalen, temperatura okrog 36, le kašlja še malo. Tamala je pa tudi boljše. Sem pa kar od parih slišala, da so imeli prav tako nenavaden padec temperature in da je bilo pol z vročino konec. Upam! Sem si danes privoščila malo šopinga, sem šla po nekaj darilc za božič, je prav pasalo, da sem si malo glavo preluftala.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 15.12.2009 10:06:56
|
|
|
|
urška76
|
Ojla! Krfjolca lepo slišat, da gre na bolje. Upam, da se hitro vsi zližete. Aja1 že kaj gnezdece urejaš? danes sem bila že na enem kakavu s kolegico, zdej pa malo pospravt, pa še ene par čestitk mam za naredit, potem pa vse napisat. zdele sem se spomnila, da sem pozabila čestitko za nečaka oddat. Si jo moram it prec naštimat, da jo oddam, ko grem po otroke v vrtec. Madona sem smotana.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 15.12.2009 13:22:32
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Evo mene iz šopinga. Sem morala kupit darilo za Nejo za dedka Mraza. Še za nečaka in nečakinji moram nekaj dokupit, pa bo. Za "tastare" (naši, njegovi, moj brat, njegova sestra) bom letos pa napekla piškotke (itak, da bo Neja pomagala) in skuhala čokoladni/vanilijev liker. Pa še koledar (ravno zdaj naročam) in bo ok. Urška - da povem...nimam še čisto nič pripravljeno. Ampak res NULA ! Začnem drug teden firbcat po škatlah, kaj sploh imam od Neje in kaj je treba dokupit. Me pa je prej malo stisnilo, ker smo spalnico nekako obrnili (večjo posteljo) in zdaj ne vem, če bo šla posteljica zraven . Ima katera posteljico 120x60 in lahko izmeri zunanje mere. Prosim... Ne bi pa je rada sestavljala samo zaradi tega že 2 meseca prej. Sem pa zdaj pojedla kosilo. Danes lahko, zdravo. Kuhano cvetačo, grah in koruzo. Njami. Za povrh grem zdaj pa še na čokolado. Samo zase mi je brezveze nekaj dolgo kuhat.
|
RE: November 2006 - 4. del 15.12.2009 14:06:23
|
|
|
|
krfjolca
|
Aja, zmerim, takoj ko se njeno visočanstvo zbudi. ;)
|
|
RE: November 2006 - 4. del 15.12.2009 21:01:13
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Aja, zmerim, takoj ko se njeno visočanstvo zbudi. ;) Prosim.
|
RE: November 2006 - 4. del 15.12.2009 21:04:14
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Pri nas že svetijo lučke na smrekici. Je bila tamala tako naučakana, da je bilo treba postavit smrekico, jo okrasit (kaj lepšega za njo, kot obešat čokoladne obeske ). Je nastavila pod smrekico pismo za dedka Mraza, ki ga bo prišel ponoči iskat, če bo hitro zaspala. Zdaj pa razmišljam, če bi pismo odesel ali ne. Ravno hitro ni zaspala. Sem pa danes nabavila za knjigico Moj prvi album. Je full lušna. Za Nejo imamo pa To sem jaz (je treba kar precej pisat in že kar zaostajamo ).
|
RE: November 2006 - 4. del 15.12.2009 21:37:13
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Aja, zmerim, takoj ko se njeno visočanstvo zbudi. ;) Prosim. Pozabila Sorči, bom jutri takoj zjutraj. Mi smo malo bolje, Anže čez dan ni imel vročine, zdajle zvečer je bila spet malo višja, ampak je bil živahen in kar v redu, edino apetita nima nobenega. Sara je tudi bolje, ne bruha več po kašlju, pa tudi malo bolj izkašljuje. Mož je pa tudi malenkost bolje, je bil v laboratoriju, pa se je kri nekoliko popravila, vendar ima še bakterije in mora na dodatne preiskave. Ma se bomo že zlizali.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.12.2009 10:14:55
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Kje ste? Neja je že en lep čas v vrtcu, tastar spi, jaz grem pa tudi malo vodoravno, ker ponoči nisem spala skoraj nič. Vzrok neznan. Mogoče kapučino zvečer.
|
RE: November 2006 - 4. del 16.12.2009 13:05:51
|
|
|
|
urška76
|
dan dan. danes sem pa jaz šopingirala. No bolj gledala kot kupovala. Danes ni bil moj dan, pa tud kolegica ni nič kaj velik nakupila. To bosta moža vesela No kupila sem en ustvarjalni komplet za d.m. za kolegičino hčerkico, pa ene kulije tud za d.m. za sina od druge kolegice. Pa itak nutelo iz mullerja. Tako, da so darila zdej v večini doma, edino malo marmelade moram še skuhat. Pri nas pa snežene muhe letajo pred okni. Očitno iz megle čisto narahlo sneži. Zdej moram it pa kaj pojest, sem že zajtrk preskočila.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.12.2009 14:07:08
|
|
|
|
Žiga
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 danes sem pa jaz šopingirala. No bolj gledala kot kupovala. Danes ni bil moj dan, pa tud kolegica ni nič kaj velik nakupila. To bosta moža vesela IZVIRNO SPOROČILO: urška76 No kupila sem en ustvarjalni komplet za d.m. za kolegičino hčerkico, pa ene kulije tud za d.m. za sina od druge kolegice. Pa itak nutelo iz mullerja... ... za očija...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.12.2009 19:31:35
|
|
|
|
tjasa1
|
Bravo. Mi se nismo prav nic nakupili, nismo nredili vizitk, nimamo smreke,......se pa veselimo veselega decembra in njegovih moz. Ja, jutri bomo spet doma. . Moja mala zdrzi v vrtcu natanko en teden, tri dni tega tedna pa smo vec kot ne malo izsilili. Kdo bo vzel bolnisko? Bo pri mam? Ne vem, sem malo navelicana teh prehladov.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 17.12.2009 7:19:16
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Tjaša- hitro se pozdravite. Krfjolca - čakam na mere posteljice. Sej ne da sem tako zelo neučakana Zdaj grem pa Nejo zbudit (zvečer ne zaspat, zjutraj bi pa spala), jo odpeljem v vtrec, jaz pa na pregled. Naj bi mi delala UZ. Lep dan vsem.
|
RE: November 2006 - 4. del 17.12.2009 9:26:40
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! Mi ta vikend še Mirno odpraznujemo, potem pa krasimo po stanovanju... Čestitke bomo jutri končale s puncami, potem pa še napišem in oddam! Darila pa kar mal sproti kombiniram. Včerej smo imeli nastop v glasbeni šoli. Zarja je rekla:"Ko bom jaz velika in bom s harmoniko nastopala, boste pa meni ploskali!" Jutri dobimo atija domov, končno, je že ves teden v Turčiji!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.