|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
16.12.2009 22:09:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Tasa,kak je Lija sladka na tej slikici.user posted image user posted image user posted image

res....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
16.12.2009 22:09:28   
matcar
Jaz bom tudi peketala počasi,me tak oke pečejo,pa ne vem zakaj.Bom pa lažje spala zaj.user posted image
Nočko, babike!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
16.12.2009 22:09:29   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image

Opa! Botrca,thanks!user posted image

malenkost...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.12.2009 22:09:59   
botrca
Matcar še enega za lahko noč:

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.12.2009 22:10:52   
matcar

Matcar še enega za lahko noč:

user posted image

Uf,je dober! Mnjami! Tnx še enkrat,bom res lažje spala.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.12.2009 22:11:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ne to,to kar smo se danes menle.Kuj bi trošo za kozlarije,pol pa sem jaz kriva vse.Bedak!user posted image Če že ma namen kaj gledat,naj za mene gleda,jaz mam RD v bližnji prihodnosti in to ne kuj navadni RD.Mislim,haloooo?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Rečeš ne, pa je.

ma bolj se boš jezila slabše bo.Dokler ne bo sam skapiral kaj je prav in kaj ne,nima smisla....verjemi,sem bila na istem..veliko letuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
16.12.2009 22:12:13   
botrca
Nočko tudi od mene...matcar mislim, da boš ob teh slikah lepše spala.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
16.12.2009 22:13:03   
arabela*

Kje pa je Saraya? A ni rekla da gre samo nekaj za jest in čajček za dragega skuhat? Meni je to sumljivo...mislim, da je padlo še malo praski, praski user posted image .

praski praski je itaq potem na sporedu....user posted image
Sva jedla,pa se pogovarjala o avtihuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
16.12.2009 22:13:52   
botrca
user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
16.12.2009 22:14:38   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Babe,se ve spomnite,kak nam je Saraya "pubece" gor popala?

pa saj bi še...samo mi ne dela shrani.si.....ma kopirat pa spet noče...satan!user posted image

Pa na slikomat idi,tam dela.Za mene? Please?

ma prvič slišim za touser posted image ..bom jutri okej....plisuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
16.12.2009 22:15:33   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pa,malo pogrešam sočne rite!Pa sexi telesca! Pa take,pa to...user posted image user posted image user posted image
Saraya,kaj je z fitnesom?Tam so se tudi taki "slastni" šetali!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ....
uf..je bilo vroče res......sploh eno dopoldne se spomnimuser posted image ...pa..ehuser posted image

Jap!!!Mi ful manjka!user posted image

meni tudi...da mi začini vsakdanuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
16.12.2009 22:17:29   
arabela*
prebrala sem......zdaj pa grem aji tutajiuser posted image

nočka vsemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.12.2009 7:28:16   
arabela*
Dobro jutrouser posted image

Vau...prva semuser posted image user posted image

Pijem kofe...spala tak nisem nič,ke rje A celo noč tako zelo smrčkala.....tak dauser posted image ...M pa je lepo spala,edino parkrat je močno zajokala in se zraven drla medo puuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.12.2009 7:45:50   
nebo
Jutro Saraya, en dva tri, jaz sem drugauser posted image user posted image user posted image user posted image

Na Krederici je minus 17 stopinj...jupi...gremo se smučast!!! V MB pa samo minus 5, v Celi pa minus 10...tako,da se lahko zunaj vsedemo za kafeuser posted image user posted image

Malo heca mora biti, ker sem tečna, sem včeraj zvečer ob 23.30 pojedla 150 dag čokolade in me danes tako želodec boli, da je groza...pa moja mami je zbolela, mi pa smo včeraj zvečer vsi bili tam....lep dan ni kaj...

Ej Saraya čestitke za izpit.

Tasa res imaš lepo deklico...mi mamo tudi tako kapo samo, da je modra....user posted image user posted image

Zaj pa grem na kolo, da dobim malo energije...potem pa malo čistit...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.12.2009 8:15:03   
rina22
jutro, jutrouser posted image

nisem še vsega prebrala, tak da sem začela kar tam, kjer sem ostala včerajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

RINA daj mi povej, vedve sta že začeli z gosto hrano? No tiste kašice sva midva tudi sedaj začela jest na žličko in me sedaj zanima, a vedve imata že en obrok sedaj te kašice, mislim brez flaške?? Koliko mu naj dam na začetku toliko kot želi...ker danes je kar nekaj pojedel...

Jojo jaz sem že vse pozabila od prvič....

Včasih ne rabi flaške, včasih pa - odvisno od tega, kak je lačna pa kolko sploh poje kašice. Ponavadi po tej mlečni kašici več ne rabi flaške. Sem pa ji že probala dat jabolko in bananouser posted image Pa res lepo je. OK, na začetku sicer malo, ampak potem pa vsak dan malo večuser posted image
mlečne kašice sem ji jaz dala tolko kolko je htela.. Ne vem, če je prav tak, ampak meni se je zdelo, da je.. In se je očitno obneslo..
Upam, da sem ti kaj pomagala.Če te kaj zanima, samo vprašajuser posted image

HVALA vsem za odgovore o avtosedežihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.12.2009 8:18:45   
tasa_m
Dobro jutro.

Sem tečna kot user posted image , mi seka sms pošlje,da ji naj prnesem torbo v šolo, ker se ji je njena vtrgala. Pa še v vrtec bi mogla it pa v Qulandio pa PM ej, saj ni zunaj +30°C da bom zdaj tak laufalauser posted image
Pa še en kreten mi po smsih guši..mater se je dan začel lepo user posted image

Nič, grem fračo porihtat...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.12.2009 8:30:45   
rina22
tasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lija je na sliki res pravi zakladek. Lepotička malauser posted image user posted image

Joj, komaj sem vas prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image pridneuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.12.2009 8:30:59   
botrca
Dobro jutro user posted image ,

mi smo super spali...samo da smo doma je takoj vse lepše. JAn je do 6.20 spal v svoji postelji pol je prišel k meni in sva zalegnila do 8.10.

Zdaj greva na zajtrk, oz. Janu grem dat jesti jaz pa pijem prvo user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.12.2009 8:32:11   
rina22
mi smo pa se ob 3h zbudili, pa do 4.30 ni zaspala. pol je pa spala do 7.30. no, to da ponoči po hranjenju ne bi zaspala, se je nocoj prvič zgodlo..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.12.2009 9:06:28   
nebo
user posted image Oj Rina vse je enkrat prvič...user posted image taki so naši user posted image .

Jaz sem tudi začela z kašico in je dva dni nekaj ven pluval, včeraj pa kar nekaj pojedel in sem mislila, da je kje preveč, ampak je pridno spal, tako, da bom začela zvečer mu dajat to kašico na žličko, potem pa še ziziko, da bo dalje spal...

Jaz sem sedaj kolesarila eno uro, 30 km, 7oo kalorij, povejte da sem pridna no!!!!

Sedaj pa malo trebušnjakov, pa pod tuš, potem pa grema malo vunteja....

EJ Boterca sploh ne vem kaj je bilo z vama, a sta bila v bolnici??? Zakaj halooooo

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.12.2009 9:08:00   
botrca

Jaz sem sedaj kolesarila eno uro, 30 km, 7oo kalorij, povejte da sem pridna no!!!!

pridna nebo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.12.2009 9:08:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa še en kreten mi po smsih guši..

jaz sem zarad tega morala cifro menjatuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
17.12.2009 9:10:36   
botrca

EJ Boterca sploh ne vem kaj je bilo z vama, a sta bila v bolnici??? Zakaj halooooo

Si nisi nič prebrala včeraj, pa v pon. sem pisala pa ne vem kolikokrat še? Vglavnem Jan ima prirojeno napako na sečilih, ker mu urin ne uhaja ven kot je treba ampak se mu vrača v ledvice. Zato sva bila že 2x v b. ampak bo treba še 1x dat to skozi s pravo operacijo, ker ga bodo rezali. Da ne pride do kake okužbe sva že od 4. meseca na antibiotiku. Prišla sva včeraj okrog 14h iz B. in je hvala bogu bilo vse ok.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
17.12.2009 9:11:00   
arabela*
Midve z M sva nazaj....sva še v trgovino kar šle,da naredim testenine z polimaxi in sirom in jajčko.....to bosta vsaj jedle...user posted image

Pa sploh ni mrzlo zunaj,me je presenetlo,tako da bi se še kar šetala po snegecuuser posted image ..No zdaj ne sneži večuser posted image

M se še igra,je razturla celo kuhno....jaz pa grem malo pospravit..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
17.12.2009 9:11:53   
arabela*
Kdaj še bo kje kak Dedek Mraz? Ampak ne v kakem centru?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.