Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:09:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,kak je Lija sladka na tej slikici. res....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:09:28
|
|
|
|
matcar
|
Jaz bom tudi peketala počasi,me tak oke pečejo,pa ne vem zakaj.Bom pa lažje spala zaj. Nočko, babike!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:09:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Opa! Botrca,thanks! malenkost...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:09:59
|
|
|
|
botrca
|
Matcar še enega za lahko noč:
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:10:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar še enega za lahko noč: Uf,je dober! Mnjami! Tnx še enkrat,bom res lažje spala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:11:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne to,to kar smo se danes menle.Kuj bi trošo za kozlarije,pol pa sem jaz kriva vse.Bedak! Če že ma namen kaj gledat,naj za mene gleda,jaz mam RD v bližnji prihodnosti in to ne kuj navadni RD.Mislim,haloooo? Rečeš ne, pa je. ma bolj se boš jezila slabše bo.Dokler ne bo sam skapiral kaj je prav in kaj ne,nima smisla....verjemi,sem bila na istem..veliko let
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:12:13
|
|
|
|
botrca
|
Nočko tudi od mene...matcar mislim, da boš ob teh slikah lepše spala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:13:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kje pa je Saraya? A ni rekla da gre samo nekaj za jest in čajček za dragega skuhat? Meni je to sumljivo...mislim, da je padlo še malo praski, praski . praski praski je itaq potem na sporedu.... Sva jedla,pa se pogovarjala o avtih
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:13:52
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:14:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,se ve spomnite,kak nam je Saraya "pubece" gor popala? pa saj bi še...samo mi ne dela shrani.si.....ma kopirat pa spet noče...satan! Pa na slikomat idi,tam dela.Za mene? Please? ma prvič slišim za to ..bom jutri okej....plis
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:15:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa,malo pogrešam sočne rite!Pa sexi telesca! Pa take,pa to... Saraya,kaj je z fitnesom?Tam so se tudi taki "slastni" šetali! .... uf..je bilo vroče res......sploh eno dopoldne se spomnim ...pa..eh Jap!!!Mi ful manjka! meni tudi...da mi začini vsakdan
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 22:17:29
|
|
|
|
arabela*
|
prebrala sem......zdaj pa grem aji tutaji nočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 7:28:16
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro Vau...prva sem Pijem kofe...spala tak nisem nič,ke rje A celo noč tako zelo smrčkala.....tak da ...M pa je lepo spala,edino parkrat je močno zajokala in se zraven drla medo pu
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 7:45:50
|
|
|
|
nebo
|
Jutro Saraya, en dva tri, jaz sem druga Na Krederici je minus 17 stopinj...jupi...gremo se smučast!!! V MB pa samo minus 5, v Celi pa minus 10...tako,da se lahko zunaj vsedemo za kafe Malo heca mora biti, ker sem tečna, sem včeraj zvečer ob 23.30 pojedla 150 dag čokolade in me danes tako želodec boli, da je groza...pa moja mami je zbolela, mi pa smo včeraj zvečer vsi bili tam....lep dan ni kaj... Ej Saraya čestitke za izpit. Tasa res imaš lepo deklico...mi mamo tudi tako kapo samo, da je modra.... Zaj pa grem na kolo, da dobim malo energije...potem pa malo čistit...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 8:15:03
|
|
|
|
rina22
|
jutro, jutro nisem še vsega prebrala, tak da sem začela kar tam, kjer sem ostala včeraj IZVIRNO SPOROČILO: nebo RINA daj mi povej, vedve sta že začeli z gosto hrano? No tiste kašice sva midva tudi sedaj začela jest na žličko in me sedaj zanima, a vedve imata že en obrok sedaj te kašice, mislim brez flaške?? Koliko mu naj dam na začetku toliko kot želi...ker danes je kar nekaj pojedel... Jojo jaz sem že vse pozabila od prvič.... Včasih ne rabi flaške, včasih pa - odvisno od tega, kak je lačna pa kolko sploh poje kašice. Ponavadi po tej mlečni kašici več ne rabi flaške. Sem pa ji že probala dat jabolko in banano Pa res lepo je. OK, na začetku sicer malo, ampak potem pa vsak dan malo več mlečne kašice sem ji jaz dala tolko kolko je htela.. Ne vem, če je prav tak, ampak meni se je zdelo, da je.. In se je očitno obneslo.. Upam, da sem ti kaj pomagala.Če te kaj zanima, samo vprašaj HVALA vsem za odgovore o avtosedežih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 8:18:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Sem tečna kot , mi seka sms pošlje,da ji naj prnesem torbo v šolo, ker se ji je njena vtrgala. Pa še v vrtec bi mogla it pa v Qulandio pa PM ej, saj ni zunaj +30°C da bom zdaj tak laufala Pa še en kreten mi po smsih guši..mater se je dan začel lepo Nič, grem fračo porihtat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 8:30:45
|
|
|
|
rina22
|
tasa Lija je na sliki res pravi zakladek. Lepotička mala Joj, komaj sem vas prebrala pridne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 8:30:59
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro , mi smo super spali...samo da smo doma je takoj vse lepše. JAn je do 6.20 spal v svoji postelji pol je prišel k meni in sva zalegnila do 8.10. Zdaj greva na zajtrk, oz. Janu grem dat jesti jaz pa pijem prvo .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 8:32:11
|
|
|
|
rina22
|
mi smo pa se ob 3h zbudili, pa do 4.30 ni zaspala. pol je pa spala do 7.30. no, to da ponoči po hranjenju ne bi zaspala, se je nocoj prvič zgodlo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:06:28
|
|
|
|
nebo
|
Oj Rina vse je enkrat prvič... taki so naši . Jaz sem tudi začela z kašico in je dva dni nekaj ven pluval, včeraj pa kar nekaj pojedel in sem mislila, da je kje preveč, ampak je pridno spal, tako, da bom začela zvečer mu dajat to kašico na žličko, potem pa še ziziko, da bo dalje spal... Jaz sem sedaj kolesarila eno uro, 30 km, 7oo kalorij, povejte da sem pridna no!!!! Sedaj pa malo trebušnjakov, pa pod tuš, potem pa grema malo vunteja.... EJ Boterca sploh ne vem kaj je bilo z vama, a sta bila v bolnici??? Zakaj halooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:08:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz sem sedaj kolesarila eno uro, 30 km, 7oo kalorij, povejte da sem pridna no!!!! pridna nebo...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:08:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa še en kreten mi po smsih guši.. jaz sem zarad tega morala cifro menjat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:10:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo EJ Boterca sploh ne vem kaj je bilo z vama, a sta bila v bolnici??? Zakaj halooooo Si nisi nič prebrala včeraj, pa v pon. sem pisala pa ne vem kolikokrat še? Vglavnem Jan ima prirojeno napako na sečilih, ker mu urin ne uhaja ven kot je treba ampak se mu vrača v ledvice. Zato sva bila že 2x v b. ampak bo treba še 1x dat to skozi s pravo operacijo, ker ga bodo rezali. Da ne pride do kake okužbe sva že od 4. meseca na antibiotiku. Prišla sva včeraj okrog 14h iz B. in je hvala bogu bilo vse ok.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:11:00
|
|
|
|
arabela*
|
Midve z M sva nazaj....sva še v trgovino kar šle,da naredim testenine z polimaxi in sirom in jajčko.....to bosta vsaj jedle... Pa sploh ni mrzlo zunaj,me je presenetlo,tako da bi se še kar šetala po snegecu ..No zdaj ne sneži več M se še igra,je razturla celo kuhno....jaz pa grem malo pospravit..
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:11:53
|
|
|
|
arabela*
|
Kdaj še bo kje kak Dedek Mraz? Ampak ne v kakem centru?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.