|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
16.12.2009 13:33:12   
ronja
nea, ja, saj se mislim naspat te dniuser posted image . sicer sem kri samo pljuvala, pa na bruhanje mi je šlo, vsako posebej, bruhala nisem, hvalabogu, tega mam še iz user posted image dostiuser posted image . Sem pa že danes ponoči predčasno zaključila in bom danes zvečer šla kar spat in jutri zjutraj spaaaalaaaa. Tak da se mislim porihtat,taka itak nič ne naredim.

Samo ne vem, kako naj bolj trajnostno spremenim ta svoj način, ker vedno tako delam, pa vem, da ni ravno pametno. Včasih je lepo šlo, ker sem se potem en vikend naspala in spala 14 ur v kosu, pa je šlo. Zdaj pa to ni več možno in mi fali...

Ne vem za krtekxx, ampak jaz nisem nikoli jamrala ker imam 3 otroke. Nasprotno... sem prav ponosna da jih imam!

ja, evo, glih to pravim. Ona zdaj jamra za 3 otroke, tebi je to največji užitek. Težko nekomu rečeš, kdaj sme jamrat, ker je enemu nekaj težko, drugemu pa nekaj drugega.
Koliko se presekiraš, ni vedno odvisno od tega, koliko denarja/zdravja/... je na kocki, ampak od več dejavnikov (tudi v službi: ni fora v tem, koliko milijonov obračaš, lahko se sekiraš zaradi čistih banalnosti ali pa zaradi slabih odnosov s sodelavci - je ravno tako pomembno kot odgovornost dela). To je tako kot če bi krtexx nekdo rekel, da nima kaj jamrat, eč so njeni otroci bolani, ker imajo vsi ozdravljive bolezni in bojo nekoč vsi ok, njegovi so pa neozdravljivo bolani. ja, seveda je to hujše, samo lahko se ona vseeno bolj sekira za tiste bolezni kot pa on za to, ker se je recimo sprijaznil s tem ali pa našel način, kako živet s tem, ona pa še ne. To je to, kar sem hotela povedat.

Odkar Ronje ne dajem več spat, sama zaspi - pride, se stisne k meni in zaspi v mojem naročjuuser posted image . In to ob 13h! Prej je nikoli nisem spravila v posteljo pred 15to! pojma nimam, kaj je zdaj to!user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
16.12.2009 13:34:49   
ronja
nea, ronja, zagotovo je tudi krtekxx ponosna na svoje tri škrate... o tem jaz ne bi dvomila...

itak, v to nobena ne dvomi! Pravim samo, da en jamra za eno stvar, drugi pa za drugo - pa mu težko rečeš: ti pa nimaš pravice jamrat, ker ti sploh ni hudo. ker navano pojma nimamo, koliko je nekomu drugemu hudo, vsaj če ga res dobro ne poznamo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
16.12.2009 13:59:53   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

nea, ronja, zagotovo je tudi krtekxx ponosna na svoje tri škrate... o tem jaz ne bi dvomila... in res je, svoje tri škrate je dobila v zelo kratkem času vse tri an enkrat...in večina nas pojma nima, kako je to...
pa še nekaj....krtekxx je samo utrujena in dokonca izčrpana zaradi bolezni otrok... to pa vsaka ve, kao je, ko je le en otrok bolan, pa če tudi 1x na dva meseca...pri njih pa so bolni non stop

Tako kot sem prej napisala: jo popolnoma razumem in si predstavljam kako je to... med mojimi je razlika 2.5l in se mi včasih Ema, ki je najstarejša zdi da je še vedno moj dojenček...
Ni vedno lahko.

Po drugi strani smo menda januarčice zato tukaj, da ene drugim malo pojamramo, delimo lepe in slabe trenutke, nasvete...

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
16.12.2009 15:23:20   
Ploha
krtekxx: ni hec! in imaš ZS user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
16.12.2009 15:53:32   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

o plohca, a se je meta naspala?
Naš še kar spi odkar sva prišla s srečanja. Čist izmučen zarad srečanja s taščouser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
16.12.2009 15:57:38   
Zvezdica
Drugače pa spoznale smo marto in tineja. Ma kaka usta ma ta tamalčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res so lepi te naši januarčki in februarčkiuser posted image

Pri nas so pa danes zamenjali domofon - končno, ker tist ruski je bil že čist v riti.
Pa drevesa sadijo na parkingu - ma ta jankovič je Zakon. Pa snegec že ves dan naletava. Super je. Jast sarme kuham (včeraj mi ni zneslo) pa en tak zanč zelje sem kupila v merkatorju, res ves pošvedran. Pa dobr, nekaj sem že skupaj spravla.

Zdaj pa vprašanje, kako omakco vi nardite pri sarmah?.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
16.12.2009 16:00:51   
farfala
user posted image user posted image ploha, super dober medouser posted image user posted image , men je ful smešen, ampak simpatičen, oči so najboljše, kak mu je ime, škili mož?user posted image

jancci vsi smo se smejali navihani Metiuser posted image user posted image , frajerka

ronja si me nasmejala z avtomuser posted image , bi lahko bilo pod rubriko neverjetno a resnično, tisto s krvjo pa ni okuser posted image , ne bi ti šla malo se pokazat k zdravniku pa da ti pogledajo kri?

neo, bolnikec mali, dobro, da imaš zizouser posted image , Samo je nima, pa ga moramo skoz nosit, ko je bolan

krtekxx ni kaj rečt kotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
16.12.2009 16:05:30   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

o plohca, a se je meta naspala?
Naš še kar spi odkar sva prišla s srečanja. Čist izmučen zarad srečanja s taščouser posted image user posted image user posted image

haha, ja celo pot do doma je spala, in sem jo samo prestavla v postlo in zdej spi, zvečer bo pa spet hondr mindr user posted image a nardimo še eno srečanje ob 7 zvečer ? user posted image

farfala: ni škili mož user posted image user posted image ampak ŠIVKO user posted image user posted image čak sej se bom druzga lotla, bo lepše gledov user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 16.12.2009 16:06:24 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
16.12.2009 16:10:36   
Zvezdica
haha, ja celo pot do doma je spala, in sem jo samo prestavla v postlo in zdej spi, zvečer bo pa spet hondr mindr user posted image a nardimo še eno srečanje ob 7 zvečer ? user posted image

komot, ker naš tud še kar spi. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
16.12.2009 18:04:22   
krtekxx
3 otroci: saj je Ronja dobro napisala - družina se je povečala za 3 v nekaj mesecih. Niso mi odveč, ampak včasih imam občutek, da dnevi tečejo, moje življenje se pa vrti v krogu: nespanje, bolezni, pa spet nespanje, itd. Pa še v službi začenjajo pritiskat, da opravim določene stvari, ki so stale, ko me ni bilo. Tale zamorjenost se mi pojavi vedno takrat, ko sem kak teden brez kakega adrenalinskega početja - nujno rabim en downhill z biciklom ali pa smučami. Potem bo svet spet lep, jaz pa s presežkom energije. Težko je čez noč postati neegoističen.
Ronji sem pa napisala, da nima pravice jamrati čez MR, ampak to sem napisala malo za hec. Si predstavljam, da mora biti kar zaj*** ko so tvoji možgani pri otrokih v vrtcu, bolniški postelji, varstvu, od tebe pa zahtevajo, da izumljaš nove formule, nove nevemkaj. Nekaj unikatnega, kar še nikoli prej nihče ni počel.
Ploha, Jancci: ZS

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 18:44:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
16.12.2009 19:43:54   
sonček33
... se pol javim..grem z bejbam na eno večerjico in čvek...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
16.12.2009 20:16:42   
Jancci
O Sonček uživaj!!! user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
16.12.2009 20:32:30   
Zvezdica

... se pol javim..grem z bejbam na eno večerjico in čvek...

suprca...lepo se imej.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
16.12.2009 21:20:58   
snikolina
Ni danes tukej akcije, ha?? Glih ko mam jst cajtuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
16.12.2009 21:23:00   
Ulla80
sam kaj pa je res z mimi user posted image

a čem ji sms napisat ( jutr, dons je že pozno user posted image ) farfala a ti kej veš....

upam da so res z stanovanjem tko zaposleni, pa brez neta itd., da ni kej drugega.....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
16.12.2009 21:27:19   
snikolina
Bom mela monologe

No, danes sem bla v pikapoki in v BC- majo v pikapoki zimske vreče od JANE po 75 eur, v BC pa od PIKOLLO po 35 eur. Pa še ene, sam se mi niso dopadle (42 eur pa naprej). Tko da bom še v soboto v Lj pogledala in končno eno kupila in gremo potem lahko lučke gledat in vsak dan ven na svež zrak. Komaj čakamuser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
16.12.2009 21:30:09   
Zvezdica
a čem ji sms napisat ( jutr, dons je že pozno user posted image ) farfala a ti kej veš....

sem lih razmišljala da bi jo kakšna kaj pobarala kaj je z njimi.
No dej jutri jo mal smsaj:)

Snikolina, jast sem naročila vrečno na ebayu od quinnija.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
16.12.2009 21:36:13   
barba
..grem z bejbam na eno večerjico in čvek...

evo, men lih tega manjkauser posted image ... uživaj

Zvezdica - jst sm v BC kupila quinny vrečo, star model za 35 €. So mel v KR oktobra še ene stare zaloge.

Za nazaj nisem nč brala ... ni cajta.
Dons sm spucala kuhinjo in kopalnico. Je blo že tko zasvinjano, da me je blo groza. Jutri še tla pomijem in sm zmagala. Aja, voščilnice sva delale z Meto.

Še kej ... pojma nimam .... spat gremuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
16.12.2009 21:36:17   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

sam kaj pa je res z mimi user posted image

a čem ji sms napisat ( jutr, dons je že pozno user posted image ) farfala a ti kej veš....upam da so res z stanovanjem tko zaposleni, pa brez neta itd., da ni kej drugega.....

nič ne vem, za stanovanje je rekla, da bo februarja končano, zato po moje še niso tam, mogoče so si privoščili dopust

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
16.12.2009 21:37:24   
snikolina
Snikolina, jast sem naročila vrečno na ebayu od quinnija.

Jst pa ne morem več čakatuser posted image Bom kr v soboto to rešila. V soboto računaj med 10 in 11 uro. Saj te še pokličemuser posted image , da ne boš pozabila.

Gledam gospodarja prstana-že 100ičuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
17.12.2009 7:55:19   
Ulla80
jutro user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
17.12.2009 8:25:45   
krtekxx
Ne vem, a se lahko na ramenih katere od vas zjokam? Zdej je pa še Brita bolna. Mislim nič prav hudega, celo noč 37,8, sitnari, noče jest in pit. Tako sem ostala doma. Bi se morala prekvalificirat za negovalko.

Ulla, a pri vas je tudi podobno?

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
17.12.2009 8:40:24   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

jutro user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
17.12.2009 8:40:29   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Ne vem, a se lahko na ramenih katere od vas zjokam? Zdej je pa še Brita bolna. Mislim nič prav hudega, celo noč 37,8, sitnari, noče jest in pit. Tako sem ostala doma. Bi se morala prekvalificirat za negovalko.

Ulla, a pri vas je tudi podobno?

krtexx, trije otroci si na žalost podajajo bolezen. Naš liam ko hodi v vrtec skoz nekdo prehlajen, al kiha, ....

Želim ti da se res čimprej porihtate. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?