ronja
|
nea, ja, saj se mislim naspat te dni . sicer sem kri samo pljuvala, pa na bruhanje mi je šlo, vsako posebej, bruhala nisem, hvalabogu, tega mam še iz dosti . Sem pa že danes ponoči predčasno zaključila in bom danes zvečer šla kar spat in jutri zjutraj spaaaalaaaa. Tak da se mislim porihtat,taka itak nič ne naredim. Samo ne vem, kako naj bolj trajnostno spremenim ta svoj način, ker vedno tako delam, pa vem, da ni ravno pametno. Včasih je lepo šlo, ker sem se potem en vikend naspala in spala 14 ur v kosu, pa je šlo. Zdaj pa to ni več možno in mi fali... Ne vem za krtekxx, ampak jaz nisem nikoli jamrala ker imam 3 otroke. Nasprotno... sem prav ponosna da jih imam! ja, evo, glih to pravim. Ona zdaj jamra za 3 otroke, tebi je to največji užitek. Težko nekomu rečeš, kdaj sme jamrat, ker je enemu nekaj težko, drugemu pa nekaj drugega. Koliko se presekiraš, ni vedno odvisno od tega, koliko denarja/zdravja/... je na kocki, ampak od več dejavnikov (tudi v službi: ni fora v tem, koliko milijonov obračaš, lahko se sekiraš zaradi čistih banalnosti ali pa zaradi slabih odnosov s sodelavci - je ravno tako pomembno kot odgovornost dela). To je tako kot če bi krtexx nekdo rekel, da nima kaj jamrat, eč so njeni otroci bolani, ker imajo vsi ozdravljive bolezni in bojo nekoč vsi ok, njegovi so pa neozdravljivo bolani. ja, seveda je to hujše, samo lahko se ona vseeno bolj sekira za tiste bolezni kot pa on za to, ker se je recimo sprijaznil s tem ali pa našel način, kako živet s tem, ona pa še ne. To je to, kar sem hotela povedat. Odkar Ronje ne dajem več spat, sama zaspi - pride, se stisne k meni in zaspi v mojem naročju . In to ob 13h! Prej je nikoli nisem spravila v posteljo pred 15to! pojma nimam, kaj je zdaj to!
|