ronja
|
krtexx, wellcome to the joys of motherhood . Saj verjamem, da ti zdaj ni smešno, ampak če te kaj potolaži: mojidve sta zdravi, pa sem vseeno danes zjutraj kri pljuvala (ja, dobesedno, ne vem, zakaj, verjetno je kaka žilica kje počila - če ne misli nehat, se bom šla kaj pokazat, pa upam, da ne bo treba, nisem uspela ugotovit od kod prihaja kri). Ne vem, kako naj te potolažim, nama v takih trenutkih pomaga črni humor, pa če imaš slušalke si v službi nabij glasbo, ki ti pomaga... Kaj drugega ti že ne vem več rečt. Če si lahko privoščiš gospodinjo, vsekakor najemi Ploho, se bo obema splačalo. mene je kar groza januarja, z vsemi boleznimi, ki bojo navalile na nas iz vrtca... do zdaj je bila samo ena v vrtcu in to samo 6x, pa še to ne po cel dan, ampak največ 3,5 ur, pa smo bile vse tri cel mesec bolne... končno smo zdrave (no, vsaj onidve, jaz se glih ne hvalim s svojim počutjem trenutno , na bruhanje mi gre, pa sploh sem bolj hin - no, ampak to je mogoče od okusa po krvi, hehe). Včasih moramo stisnit, včasih enostavno ni druge možnosti. In takrat, ko si najbolj na dnu, se začne vzpenjat... Vsekakor pa mora stisnit tudi mož! naj zdaj malo odloži svoje hobije in da rajši tebi kako uro fraj... ploha, upam, da dobiš "službo", lobiram zate . avto: če katero še zanima saga o najinem avtu še ni končana: predvčerajšnjim je bil avto popravljen in včeraj se mi je celo uspelo z njim odpeljat na plavanje. no, tam me kliče lubi in pove, da so mehaniki pozabli en del not zmontirat, ampak da je baje vseeno varen .- itak nisem mela izbire in sem šla še nazaj domov, kaj pa naj - tam ostanem? No, potem je prišel tast po avto, da ga bo on peljal k mehaniku in da bo še gume zamenjal (mamo gor še letne, ker pač od takrat, ko naj bi se menjalo, ni bil vozen, predvčerajšnjim je lubi hotel zamenjat, pa smo meli samo 2, ker sta drugi 2 zanič in je potem tast klical okoli in našel dve prave dimenzije nekje). Ok, če so se tak zmenili, mu dam ključe, ga on odpelje. Pride nazaj in pove, da se je zaletel z njim v en količek tik pred blokom . No, toliko je še bil vozen, da se je lahko odpeljal do mehanika po un manjkajoči del, gum pa takih, ki pašejo na ta avto, ni našel, čeprav je ful preklical okoli (so neke druge dimenzije, ki jih tu zaboga ne dobiš, tisti, ki je rekel, da jih ima, jih pa ni imel ). Štala skratka. Je bil pa kar ornk butnjen, tako da ga je danes peljal k avtoličarju in smo spet brez . na zapadu ništa novo... hehe, meni je vse skup samo še smešno, moram priznat, sploh se ne sekiram ali razburjam . Ok, to še ni vse! Če berete naprej, dobite še bonus: avto je bil toliko vozen, da sem lahko šla v trgovino na naš 14 dnevni šoping (hvalabogu, ker je že vsega zmanjkalo) in v trgovini me kliče moj lubi bratec, ki pove, da se je zaletel in naredil najverjetneje totalko (ampak on s svojim avtom - je bil pa to tisti avto, ki sva si ga sposodila, če je bilo zdaj kaj nujnega - recimo v petek za na plavanje, itd...) Tako da zdaj noben od avtov, ki sem jih v zadnjem mesecu vozila, ni vozen, pa z nobenim nisem mela jaz opravka . no, meni je bilo vse skup že res komično in sem bila samo vesela, da je brat ok - saj nista mela neke hude brzine na križišču, samo pač avto je pa streščen. Za novo leto bomo pri prijateljih, ki imajo tudi 2 mala otroka, na primorskem, ostale dni bomo pri očetu, ki ma malo prej rd. rokavičke tudi moja dol meče, samo če jih not fejst zatlačim v rob od pajaca, traja cca 3,5 minut dlje, da jih dol vrže, ker ji je težje . Jih pa skoz nazaj gor dajem, kaj ap naj - a mam izbiro? ne more bit brez zdajle!? To je vse, kar sem zdaj vidla, nisem brala, samo nekaj preletela, spomnite, če sem kako pomembno vpr. pozabla .
|