|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
16.12.2009 7:26:15   
snikolina
Dobro jutro, mi smo že pokonci kakšno urco. user posted image za lepši dan.

Hvala vsem za odgovore glede vreče. Bom zdej mal po bolhi počekerala, v soboto pa jo bom najverjetneje kupila v LJ. Pa naj stane kolko hočeuser posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
16.12.2009 7:35:16   
krtekxx
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

rišem ( v tehničnem risanju) kovično zvezo z dvojno zaplato user posted image

O, jaz pa vem, kaj rišeš. Sem končala srednjo strojno. Ampak zakaj pa to rišeš pa ne vem.

Fant je kar bogi, bolijo ga sklepi, poleg tega pa še kašlja in smrka. Danes grem mal do P, brez njega. Žalostno je to, ker so prazniki pred vrati, pa sneg, njega pa moramo noter zapirat. Je pa tako, da postane pravi divjak, ko ga nič ne boli. Res ne vem, kako naj ga umirim. Risanka zaleže 10 min.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
16.12.2009 8:11:22   
Ulla80
O, jaz pa vem, kaj rišeš. Sem končala srednjo strojno. Ampak zakaj pa to rišeš pa ne vem.

user posted image za tehniko in varnostuser posted image

noč katastrofa user posted image še dobr da nisem na šihtu, ker sem direkt za na bolniško user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
16.12.2009 8:22:39   
snikolina
noč katastrofa

Dej mal opiš tole nočno katastrofo. K pri nas je tut divje. Zbujal se je danes 4x do treh zjutrej, potem pa na 15 minut do 45 minut. Jokanje, zvijanje, stokanje in na koncu dretje. Pali pa samo joška. Le kdaj bo to minilo??

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
16.12.2009 8:39:35   
Ulla80
Dej mal opiš tole nočno katastrofo

user posted image

kašlja ful in noro mu iz nosa teče in kr bruhne v spanju od vsega in to samo to sluz, trikrat sem preoblekla postlo, da nismo v kozlanju ležali, nos sem  mu menda petkrat sesala in dvakrat šla spirat, celo noč se je sam dru, takoj k ni mel joško v usto, če je mel pa joško v ustih, pa čez nos ni mogu dihat in ga je spet kašljat sililo....ma brezveze, ne vem če sem 15 min spala.....
zdej mi na rokah spi.in se me prov oklepa za majcouser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
16.12.2009 8:43:13   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

Dej mal opiš tole nočno katastrofo

user posted image

kašlja ful in noro mu iz nosa teče in kr bruhne v spanju od vsega in to samo to sluz, trikrat sem preoblekla postlo, da nismo v kozlanju ležali, nos sem  mu menda petkrat sesala in dvakrat šla spirat, celo noč se je sam dru, takoj k ni mel joško v usto, če je mel pa joško v ustih, pa čez nos ni mogu dihat in ga je spet kašljat sililo....ma brezveze, ne vem če sem 15 min spala.....
zdej mi na rokah spi.in se me prov oklepa za majcouser posted image

jast ne vem kaj reč... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
16.12.2009 8:50:07   
Jancci
Neo revček!!user posted image user posted image Naj se čimprej pozdravi!!user posted image user posted image

Mi smo spali do 6.30 z bujenjem ob polnoči. No ja.... kar gre.

Pozabila sem vam povedat, da danes koristim že 2 dan dopusta!! Men je šlo tole čist prehitro!!user posted image

Men so pa Metini copatki za ven všeč. A so to čeveljčki?

Ne ne, niso čevlji. Eni taki debeli copatki. Sm zadnjič v kiku vuela za 5 ojrov.user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
16.12.2009 8:58:27   
snikolina
Ja Ulla srotika, to pa je res čist adijo, boga. Pa bogi Neo. Le naj se hitr pozdravi, revčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
16.12.2009 9:05:08   
Ulla80
eh, se bo bolš...bogi je, moj pob...

dons grem v službo se zmenit, kdaj začnem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4159
16.12.2009 9:32:56   
*x*y*z*
jst ne pridem, k mi neki ne diši ta vožnja, škoda res da sem tako daleč user posted image
lepo se imejte in uživajte user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
16.12.2009 9:56:14   
ronja
krtexx, wellcome to the joys of motherhooduser posted image . Saj verjamem, da ti zdaj ni smešno, ampak če te kaj potolaži: mojidve sta zdravi, pa sem vseeno danes zjutraj kri pljuvala (ja, dobesedno, ne vem, zakaj, verjetno je kaka žilica kje počila - če ne misli nehat, se bom šla kaj pokazat, pa upam, da ne bo treba, nisem uspela ugotovit od kod prihaja kri).
Ne vem, kako naj te potolažim, nama v takih trenutkih pomaga črni humor, pa če imaš slušalke si v službi nabij glasbo, ki ti pomaga... Kaj drugega ti že ne vem več rečt. Če si lahko privoščiš gospodinjo, vsekakor najemi Ploho, se bo obema splačalo. mene je kar groza januarja, z vsemi boleznimi, ki bojo navalile na nas iz vrtca... do zdaj je bila samo ena v vrtcu in to samo 6x, pa še to ne po cel dan, ampak največ 3,5 ur, pa smo bile vse tri cel mesec bolne... končno smo zdrave (no, vsaj onidve, jaz se glih ne hvalim s svojim počutjem trenutnouser posted image , na bruhanje mi gre, pa sploh sem bolj hin - no, ampak to je mogoče od okusa po krvi, hehe). Včasih moramo stisnit, včasih enostavno ni druge možnosti. In takrat, ko si najbolj na dnu, se začne vzpenjat... Vsekakor pa mora stisnit tudi mož! naj zdaj malo odloži svoje hobije in da rajši tebi kako uro fraj...

ploha, upam, da dobiš "službo", lobiram zateuser posted image .

avto: če katero še zanima saga o najinem avtu še ni končana: predvčerajšnjim je bil avto popravljen in včeraj se mi je celo uspelo z njim odpeljat na plavanje. no, tam me kliče lubi in pove, da so mehaniki pozabli en del not zmontirat, ampak da je baje vseeno varenuser posted image .- itak nisem mela izbire in sem šla še nazaj domov, kaj pa naj - tam ostanem?user posted image No, potem je prišel tast po avto, da ga bo on peljal k mehaniku in da bo še gume zamenjal (mamo gor še letne, ker pač od takrat, ko naj bi se menjalo, ni bil vozen, predvčerajšnjim je lubi hotel zamenjat, pa smo meli samo 2, ker sta drugi 2 zanič in je potem tast klical okoli in našel dve prave dimenzije nekje). Ok, če so se tak zmenili, mu dam ključe, ga on odpelje. Pride nazaj in pove, da se je zaletel z njim v en količek tik pred blokomuser posted image . No, toliko je še bil vozen, da se je lahko odpeljal do mehanika po un manjkajoči del, gum pa takih, ki pašejo na ta avto, ni našel, čeprav je ful preklical okoli (so neke druge dimenzije, ki jih tu zaboga ne dobiš, tisti, ki je rekel, da jih ima, jih pa ni imeluser posted image ). Štala skratka. Je bil pa kar ornk butnjen, tako da ga je danes peljal k avtoličarju in smo spet brezuser posted image . na zapadu ništa novo... hehe, meni je vse skup samo še smešno, moram priznat, sploh se ne sekiram ali razburjamuser posted image .
Ok, to še ni vse! Če berete naprej, dobite še bonus: avto je bil toliko vozen, da sem lahko šla v trgovino na naš 14 dnevni šoping (hvalabogu, ker je že vsega zmanjkalo) in v trgovini me kliče moj lubi bratec, ki pove,  da se je zaletel in naredil najverjetneje totalko (ampak on s svojim avtom - je bil pa to tisti avto, ki sva si ga sposodila, če je bilo zdaj kaj nujnega - recimo v petek za na plavanje, itd...) Tako da zdaj noben od avtov, ki sem jih v zadnjem mesecu vozila, ni vozen, pa z nobenim nisem mela jaz opravkauser posted image . no, meni je bilo vse skup že res komično in sem bila samo vesela, da je brat ok - saj nista mela neke hude brzine na križišču, samo pač avto je pa streščen.

Za novo leto bomo pri prijateljih, ki imajo tudi 2 mala otroka, na primorskem, ostale dni bomo pri očetu, ki ma malo prej rd.

rokavičke tudi moja dol meče, samo če jih not fejst zatlačim v rob od pajaca, traja cca 3,5 minut dlje, da jih dol vrže, ker ji je težjeuser posted image . Jih pa skoz nazaj gor dajem, kaj ap naj - a mam izbiro? ne more bit brez zdajle!?user posted image

To je vse, kar sem zdaj vidla, nisem brala, samo nekaj preletela, spomnite, če sem kako pomembno vpr. pozablauser posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
16.12.2009 10:04:56   
yelci
Ha, ha, ha, sory Ronja, ampak sm se kr mal nasmejala, ja sm nesrmna, a ne? Ko se enkrat zzačnejo problemi, se ne končajo tok hitr, no HB bo tega leta kmal konc, bo drugo leto bolš user posted image

Ulla, Neo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa likatuser posted image user posted image

Aja, jancci, ma tvoja je carica, kako si jo to naučila?

****, ne hodi v Lj, tuki sneži

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
16.12.2009 11:07:51   
Nea
ronja - to  z bruhanjem se sploh ne sliši dobro user posted image  Kaj če se bi ti malo spočila in pustila tole šivanje za nekaj dni in šla ob normalni uri spat in ne ob 3. Res mi ni jasno kako lahko sploh zdržiš. Praviš da greš ob 3 spat in da se ta mala zbudi ob 5 al pa 6ih. To pomeni 2 do tri uri spanja na noč in to vsak dan.
Mislim... SVaka ti čast, ampak zdravje je na prvem mestu!

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jao, jaz lahko samo jamram in nič pametnega povem. Se mi zdi, da cele dneve sam delam, otroke pazim, umivam, kuham, jim dajam jest, pit, perem, obešam, ravnam. In vsake tolike grem kot višek vse zabave, ki si jo privoščim, v službo. Ampak pred tem moram vedno zrihtat vse za naslednji dan in ko pridem domov me čaka za naredit še vse tisto, kar bi v tistih nekaj urah sicer lahko naredila. Pa vožnje k zdravnikom, surfanje po netu za vsemi otroškimi in neotroškimi boleznimi. Koliko časa še? Imam občutek, da sem zapečatena za naslednjih 10 let in res ne vem, kako naj se izmažem iz tega. In čez 3 tedne bom morala v službo hodit vsak dan. A pozna kaka kako, ki se ukvarja s čiščenjem ipd. v Kranju/okolici? Pismo, mamo samo eno babi, ki pa ima 6 vnukov. moja mama je stara 78 let in 150 km stran.
Spet govorim samo o sebi. Sem videla, da nekateri praznujete zadnji mesec, v naslednjem se bo štelo že v letih. Čestitam vsem. Mi smo tudi že 11 mesecev, pa 8 zobkov že veselo grize.

Te popolnoma razumem. S tem, da mi imamo samo eno babi ki živi 750km stran in sem za vse sama user posted image

Nalsednji teden sem zmenjena da grem ven s prijateljico. Otroke bom stuširala, dala v pižame in šla. Kako se bo oči potem znašel, je njegov problem. 

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
16.12.2009 11:19:42   
sonček33
nea, prav je, da greš malo ven in odmisliš...otroci bodo z očkom čist ok

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
16.12.2009 11:20:01   
sonček33
neouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
16.12.2009 11:20:34   
Ulla80
otroci bodo z očkom čist ok

ja, sam kaj pa očka z otroci user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
16.12.2009 11:21:28   
sonček33
to je pa njegov problem, kot pravi neauser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
16.12.2009 11:23:18   
Jancci
Aja, jancci, ma tvoja je carica, kako si jo to naučila?

user posted image ja faca mala ja. Ka pa vem? Jest sem dostkrat tko z glavo zamigala, ko kaj ni hotla, pa se je kar nekak navadila.user posted image

Nea user posted image user posted image za to da greš s kolegico ven. Se bo že oči znajdu brez skrbi!!

**** sem te že pogrešala! Pri nas tut sneži in ne greva nič ven.

Khurde moja misica ima tut fuuuul rada knjigice. Vsako jutro najprej eno knjigo zvleče in maha z njo tolk časa da se vsedem zraven. Potem je čist navdušena in lista in gleda... v eni knjigici je ogledalce in mu vedno da lupčka..ko župnik v cerkvi biblijo!! user posted image Drugač ima pa tut rada žogo, pa všeč ji je če pleševa in je muska ful na glas. Pa stolpe gradiva in je čist navdušena kad ar ji rata kakšno postavit... potem pa itak kuhalnice, posode, omare, predali.....pa če jo na glavo obračam se reži ko zmešana. To ima pa zgleda še spomine iz telovadbe!user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
16.12.2009 11:27:30   
rubica
 Ronja user posted image , daj ti malo izpreži, tako kot je Nea rekla, ker bolana ne boš nikomur koristila!!!!!!

Krtexx nimam besed, želim ti samo zdravja, mentalnega in fizičnega, ostani taka borka kot si!!!!!!!user posted image

Ulla asi se kaj pa metnega zmenila? jaz sem neki se menila, sam sploh ne vem kajuser posted image nič dokončnouser posted image user posted image user posted image

grem štimat stvari, mamo pa nov tv pa hišni kino user posted image , me zanima, če ga bom sedaj kaj gledala......

Neposredna povezava do sporočila: 4169
16.12.2009 11:41:41   
krtekxx
PLOHA, še dobr da sem prebrala, kaj je napisala Ronja. Ja, seveda se lahko javiš. Če se slučajno ne zafrkavaš (pri tebi človek nikoli ne veuser posted image ) se dejva zmenit prek ZS, prav? Kar ti mi napiši.
Zdejle bom šla do p, ker našega fanta za pop*** srbi.
Ronja, sam ti po moje še nimaš pravice jamrat ker si MR. Boš videla, kako bo, ko boš enkrat zaključila in bodo od tebe v službi pričakovali, da rihtaš posle za ogromno denarja, da vlečeš ornk poteze, da si stalno nasmejana, prijazna, dosegljiva na tel 24h...slušalke odpadejo. Žal se jaz ob muziki težko koncentriram.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
16.12.2009 11:45:37   
ronja
Ha, ha, ha, sory Ronja, ampak sm se kr mal nasmejala, ja sm nesrmna, a ne? Ko se enkrat zzačnejo problemi, se ne končajo tok hitr, no HB bo tega leta kmal konc, bo drugo leto bolš

zakaj nesramna, saj se jaz tudi sam še režimuser posted image . Ma, če od daleč pogledaš, a ni vse skup ful smešno? od blizu to sicer pomeni avtostolčke sredi mini stanovanja, ampak j* ga, bomo že preživeli, saj zdaj so že praktično del pohištvauser posted image . pa glavno, da ni nikomur nič hudega, ni res? Saj je samo denar, lačni nismo - kaj bi se torej sekirala?user posted image Mogoče nam pač nekdo hoče dopovedat, da je treba zamenjat avto, da se ne bi s tem enkrat res ornk zabili pa vsi skup pomrli... Tak jaz na to gledam, pa se mi zdi, da je tako lažje.

nea, ja, saj maš prav, saj vem...user posted image Samo ko nekaj začnem mi je ful težko nehat... Pa vmes se še malidve zbujata in potem traja ena stvar ful dlje kot bi sicer, valjda si pa vseeno v glavo zabijem, da bom končala... (no, danes nisem, sem mela vsega poln kufer, pa sem šla spat ob 2:45 - ampak očitno ni bilo dovolj zgodajuser posted image ). Ja, mala se res zgodaj zbuja, dostikrat sicer lubi vstane zjutraj, pa me pusti spat dokler ne gre v službo (mal prej me pa seveda dvigneuser posted image ), samo zdaj je mel skoz nekaj (terene, pa ker ni avta, pa ker ma bicikel v službi, se vozi s sodelavcem, ki gre zaradi snega ful zgodaj...), tako da to ni bilo možno. In se mi kar pozna. Ma, meni je iblo vedno škoda časa za spanje. potem se pa vsake tok zruši sistem, pa se naspim, pa je boljše - do naslednjičuser posted image . vem, da to ni glih prav, samo ne vem točno, kako bi drugače naj funkcionirala... mene navadno adrenalin drži pokonci, pa ne znam nehat... Se učim, samo čim najdem priliko, grem pa na stare tireuser posted image .

No, jutri pa pojutrišnjem bo lubi baje vzel dopust (samo šef še ne ve, tak da ne vem, če bo šlo vse tako skoz), tako da se bom naspala - zdaj sem za vikende vedno vstajala s tamalima, ker sta me mal pogrešali, pa še miklavž je prinesel, pa smo morali skup pogledat... pa mi malo manjka - navadno jih takrat lubi drži stran od moje postelje, da se 1x na teden malo naspim (beri do 8:30).

aja, krtexx, še to: tebi je težje, ker si dobila trojno dozo naenkrat - narava je naštimala, da to dobimo navadno po delih - je že vedla, zakajuser posted image . Če dobiš pa 3 otroke v pol leta, pa valjda, da se ti lajf malo na glavo postavi, pa da ne veš točno, kje se te glava drži in normalno, da se včasih vprašaš, a si si to želela... Nisi imela adaptacijskega časa bi temu človek rekel...user posted image Ampak počasi se bo vse pošlihtalo, samo še 99 bolezni mate za prebolet, če prav vodim evidencouser posted image . Pa ko so otroci zdravi, siti in spočiti, so super, se vse da - no, se vse da, če si tudi ti vsaj približno vse troje - no, ali pa vsaj dvoje od trojega - pa, ajde, super se maš tudi če si vsaj eno (sita, spočita ali naspana)user posted image . Pravijo, da se bomo takrat z nostalgijo spominjale neprespanih noči in vseh tegob - no, bomo videle, se srečamo na kakem forumu za tašče čez 30 letuser posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
16.12.2009 11:49:09   
ronja
Ronja, sam ti po moje še nimaš pravice jamrat ker si MR.

hehe, to je relativno, eni jamrajo zato, ker majo 3 otroke, enim je pa to v največje veseljeuser posted image . isto je s službami... Ne poznam nobenega mr-ja, ki ne bi bil čisto pod stresom pred dr., ko je treba oddat, pa še nimaš kaj, ker se vedno nekaj pofrnaži...

jaz pa se ravno ob glasbi najboljše skoncentriram in mi prav to ful manjka zdaj z malima, saj jima ne morem glih roka non stop nabijat- poslušamo sapromiško, pa takouser posted image . In pogrešam mojo glasbo, ful, sploh ker dela samo en cd player in ta je v njuni sobi, tako da ko zaspita ne morem cdjev poslušatuser posted image . Moram pisat dedku Mrazuuser posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
16.12.2009 11:49:28   
Ulla80
Ulla asi se kaj pa metnega zmenila? j

ne še, ob treh user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
16.12.2009 13:24:33   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

nea, ja, saj maš prav, saj vem...user posted image Samo ko nekaj začnem mi je ful težko nehat... Pa vmes se še malidve zbujata in potem traja ena stvar ful dlje kot bi sicer, valjda si pa vseeno v glavo zabijem, da bom končala... (no, danes nisem, sem mela vsega poln kufer, pa sem šla spat ob 2:45 - ampak očitno ni bilo dovolj zgodajuser posted image ). Ja, mala se res zgodaj zbuja, dostikrat sicer lubi vstane zjutraj, pa me pusti spat dokler ne gre v službo (mal prej me pa seveda dvigneuser posted image ), samo zdaj je mel skoz nekaj (terene, pa ker ni avta, pa ker ma bicikel v službi, se vozi s sodelavcem, ki gre zaradi snega ful zgodaj...), tako da to ni bilo možno. In se mi kar pozna. Ma, meni je iblo vedno škoda časa za spanje. potem se pa vsake tok zruši sistem, pa se naspim, pa je boljše - do naslednjičuser posted image . vem, da to ni glih prav, samo ne vem točno, kako bi drugače naj funkcionirala... mene navadno adrenalin drži pokonci, pa ne znam nehat... Se učim, samo čim najdem priliko, grem pa na stare tireuser posted image .

Vse lepo in prav...samo če pride do tega da bruhaš kri, bi jaz vse drugo pustila in se porihtala. Otroka tudi rabita zdavo mamo!
V vsakem primeru je to tvoj način življenja in se boš sama odločila kako in kaj naprej.

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ronja, sam ti po moje še nimaš pravice jamrat ker si MR.

hehe, to je relativno, eni jamrajo zato, ker majo 3 otroke, enim je pa to v največje veseljeuser posted image . isto je s službami... Ne poznam nobenega mr-ja, ki ne bi bil čisto pod stresom pred dr., ko je treba oddat, pa še nimaš kaj, ker se vedno nekaj pofrnaži...

Ne vem za krtekxx, ampak jaz nisem nikoli jamrala ker imam 3 otroke. Nasprotno... sem prav ponosna da jih imam! Res je da je velikokrat naporno in da nimam nobene pomoči, ker mož pač ima tako službo in je cele dneve tam, ampak mislim da se mi vsak košček napora splača... Dokaz za to so objemi, lupčki, razvoj otrok, lepo obnašanje, napredovanje in seveda besede kot so bile Larine zadnjič (o tem sem že pisala).

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
16.12.2009 13:28:33   
sonček33
nea, ronja, zagotovo je tudi krtekxx ponosna na svoje tri škrate... o tem jaz ne bi dvomila... in res je, svoje tri škrate je dobila v zelo kratkem času vse tri an enkrat...in večina nas pojma nima, kako je to...
pa še nekaj....krtekxx je samo utrujena in dokonca izčrpana zaradi bolezni otrok... to pa vsaka ve, kao je, ko je le en otrok bolan, pa če tudi 1x na dva meseca...pri njih pa so bolni non stop

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?