khurde
|
čer hvala za odgovore glede zaposlitve malih, igranja itd. mala trenutno najbol uživa v knjigah, pa "taprave" ful lepo lista in ogleduje slikce (kakšne kuharce so zakon), prej je bilo obdobje ene dveh mesecev, ko so jo žoge zanimale, zdej je tko tko pa evo, knjig se ne naveliča nikakor, gledava enih in istih 7 strani tut po pol ure, mam že vsega dost, ona pa cvili in krili od navdušenja in vpije, če odložim/grem stran/primem kaj drugega tko da nabiram še nove ideje, da se vsaj za 10 minut losam knjig k drugač mi tut "pomaga" pri obešanju cunj, jih zlaga iz škafa in podaja, kmal sicer začne zelo hitro "podajat" in frčijo naokoli ... pa klinčke rada zlaga in stresa iz posodice, ko obešam perilo, pa "pomaga" nosit v omare (jo dam v škaf, pa zložene cunje in jih "skupaj" sortirava - običajno jih jaz dajem v omare, ona pa kr ven iz škafa meče ) pa lončke zlagava v stolp, ima svoj del omare v kuhinji in tam meče ven "svoje" posode... bom pa res kupla kake duplo kocke, tiste smokije za lepit skupaj (čeprav se mi sanja ne, kaj je to ), sam trenutno še vedno vse v usta nosi in žveči, pa bom z njimi mal počakala, tut z ostalimi zadevami za gnetenje ji moram pa nujno en traktor al pa bager najti, k je nora na ti dve vozili tko da hvala, je kar nekaj idej padlo k jaz pa čakam, da bo dovolj stara za risanje, fimo, glino ... pri nama se verjetno nikol ne bo dobr videlo, katera je bolj otročja sej ne vem, kaj je še bilo ste ful napisale, pa sem dokaj sprot brala in več kot 3/4 pozabila... grem zdej refreshat, pa da vidim, kok ste med tem mojim pisanjem naklofale uuu, velik sonček, zaenkrat še ne uporabljam, imam pa namen probat. k mam nekak veselje s temi zadevami sem pa tut jaz zasledila, da ful hvalijo, da ima ogromno vitamina e, pa same dobre maščobe morm probat, dobr, da si me spomnila, pa ravno zadnjič sem kupovala laneno in repično, na arganovo pa pozabila ploha, za prvega medveda je super