grahek85
|
No sem še malo odspala in sem bistveno boljše volje Mogoče pa tudi zato, ker spet malo sneg naletava Mal mi je dolgčas, zdaj ko je vse pripravljeno za našega korenjaka. Sploh ne vem, kaj naj počnem Verjetno bom šla v trgovino, da se izognem popoldaneski gneči. Se mi zdi, da je vsak dan huje. IZVIRNO SPOROČILO: Enkica IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Sam mal se vam javljam, drugač sem neke čisto bedne volje, vsa sem nekaj driskasta in zoprna. Nimam pojma zakaj, ker sem spala kot top, sem šla sam 1x ponoči lulat. Jutro tudi od mene! Tudi jaz sem danes spala ko top ... glede na to, da sem prejšnjo noč spala po obrokih, beri po pol urce. In sploh mi ni bilo potrebno iti na wc ... juhej! Sem pa tudi jaz danes imela drisko ... Grahek85, a greva rodit, ha ha ha. he he he, to jas zasmo rečem, da sem driskava, kadar sem ful slabe volje in sitna. Drugače sem pa totalno zaprta, zdaj že kaka dva tedna nisem normalno kakala Bi bla čist vesela, če bi me tudi v resnici kej zvilo, ker se počutim vsa napihnjena Glih včeraj sem eni kolegici razlagala, da te klistirajo v P, ker ni vedela in je bla čisto zgrožena oz. prestrašena. Jaz pa po pravici komaj čakam! IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Mene tudi nekaj zvija zadnja 2 dni. Ponoči sem imela "menstrualne" krče pa zdaj zjutraj tudi imam. Sam me ne prime pa npr. drži minuto ampak me drži dlje... Mah ne vem, ni pa fejst huda bolečina. Mogoče se vse samo pripravlja. Jutri imam ctg, bomo videli... Včeraj zvečer je pa tudi mene takole zvijalo, ko sem se odpravila spat. Pa to kar precej. Sem že malo gruntala, ali se bo kaj stopnjevalo in če gre zares. Pa sem potem enkrat vmes zaspala, sem bila zelo utrujena. Očitno ni bilo zares, smo še 2 v 1