majčyca
|
Dober večer punce! Včeraj mi sploh ni uspelo, da bi vas prišla kaj pozdravit, pa danes tudi ne, ker je šel lubi nazaj v Nemčijo za 1 teden, tako, da sem komaj zdaj prišla malo do računalnika. Danes sem imela pregled in je z najino pikico vse ok, ima okoli 2800g (sem pa zdaj v 34 6/7, tako, da bo najina pikica očitno kar prava punca ), plodovnice je tudi dovolj, spustila se je že malo nižje, edino kar je je to, da je še vedno obrnjena z glavico gor. Meni ni G nič omenil zunanjega obračanja, edino že na prejšnjem pregledu mi je omenil, da če se ne bi obrnila, da bi se lahko odločili za CR. Bomo videli, kako si bo zaželela In pa danes sma tudi na socialni podpisala za očetovstvo, tako, da imamo papirnate stvari tudi večinoma urejene Drugače še vedno urejamo stvari po najinem stanovanju, jutri prideta tast in njegov brat, da še nekaj naredita, v soboto pa še od lubija bratranec, da nama pobarva hodnik in da lahko končno zaključimo s takimi stvarmi. Si pa jaz že umivam vso novo posodo in jo zlagam v kuhinji na svoje mesto in pa do konca vikenda bi rada oprala in zlikala vse stvari za pikico, upam, da mi bo uspelo. Zdaj vas grem malo prebrat za nazaj (imam veliko dela s tem, ker me 2 dni ni bilo tukaj in bo verjetno dolgo trajalo). Punce, imate že vse nakupljena darila za ? Jaz še vedno ne vem, kaj mu naj kupim ima katera kakšno dobro idejo? Res bi bila vesela kakšne ideje Zdaj pa grem spat in upam, da bom boljše spala kot zadnja 2 dni, ko nisem mogla prav dihat zaradi zamašenega nosa lahko noč vsem skupaj
|