|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
16.12.2009 15:53:32   
ellie
Mene pa zadnje 2 noči dajejo neki krči čisto spodaj v trebuhu...da kar otrpnem. Ampak mogoče 3x na noč...pa kr takoj je ok. Tak da še nič ne razmišljam, da bi user posted image  prišel na svet. Naj še kar malo počaka...vsaj na januaruser posted image

Ta prehlad me je tak zdelal, da ni nič od mene...pa še kar se vleče. Upam da bom vsaj do praznikov ok.

Jutri imam še zadnjič pregled pri mojem G...oz. niti ne pregled, ampak pogovor glede CR. Pa v laboratorij moram še zadnjič...še na vsa zadnja testiranja. Pa izvid krvne skupine ne velja, če spremeniš priimek. Tak da pred novimi izvidi user posted image  še ne sme prituser posted image  

KiA*** glede sušilca se pa kar pozanimaj, kaj lahko najboljše dobiš za ta denar. Moja bivša tašča ima nekega candya in je katastrofa. Jaz sem to kupovala še pred selitvijo...takrat še ni blo potrebe po šparanju...tak da sem vzela nekega boscha za caa 600 eur...in je res super. Nasplošno prisegam na to znamko gospodinjskih aparatov. Takoj za mieleuser posted image  in me nikoli ni še razočarala..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
16.12.2009 16:14:09   
tweety83
KIA** - tud jaz imam sušilca znamke Bosch. Star je eno leto,zanj sem dala nekje okrog 300€ in sem full zadovoljna z njim.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
16.12.2009 16:26:50   
grahek85
Meni se pa meša od vseh teh sušilcevuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa še podatki so kdaj mimo, moram hodit prav na stran od proizvajalca in pogledat v navodila od aparata, da dobim prave podatke. Ne vem, če se jim to pač zalomi al namensko zavajajo kupceuser posted image Je ful napak v predstavitvah, predvsem pri energijskem razredu. Pa glasnost skoraj nikjer ne pišeuser posted image  

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
16.12.2009 16:31:45   
mimikica
živjo user posted image

joj kako lepo zunaj sneži, res je super
no ker se menite o sušilcih, jaz ga še tudi moram nabavti, moram pa reči da nama je z lubijem crknil pralni stroj, in včeraj nama je moj ata kupil novega, ki je kot darilo za božič in moj rojstni dan, za kar sem zelo hvaležna , saj res imam dobrega atija. ja sušilec mi še manjka pol pa bo.
našuser posted image pa danes tako brca da je kar fajn, je pravi nogometašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
16.12.2009 16:40:28   
poopek
helow souser posted image ! user posted image

jz sem mela danes zadnjič MŠ, tak da mi je sestra kr v materinsko poštempljala za oba, da sva jo obiskovala. no, ena briga manj. jz mam tud zjutri, ko vstanem tak čuden občutek, me vse dol tišči.. pa lačna sem!! takoj, ko se zbudim morem jest... a še ktera??? user posted image

drugač nč posebnega, pri nas ne pada, je pa zelooooo mrzlo.

lepo se mejte, se še beremo user posted image user posted image

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
16.12.2009 17:06:21   
novkica
 Ojla beybikeuser posted image

Evo danes sem imela pregled pri gin.37 teden nosečnosti, CTG mi še ni naredila user posted image ne vem kdaj le ta pride na vrsto,pa sem se že veselila.  No pa sej naredila pa je UZ, vse ok,plodovnice dosti,tko da se mu še očitno sploh ne mudi ven.,težak pa naj bi bil ok 3kg,sicer pa pravi gin., da v zadnjih tednih lahko dobi po 250g-na teden...upam da ne bo pretežak, da bo lažje pri porodu.   Včeraj sem cel večer imela krče v trebuhu in pikanje v križu, čez noč pa se je umirilo. Ginek. pravi da je to pri vsaki naslednji nosečnosti normalno, sicer pa sem že mislila , da se bo začelo i bom kmalu na porodni mizi...a naš dečko user posted image se bo še kar lepo stiskal v trebuščku.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
16.12.2009 18:00:02   
naja6
poopek;ja tudi meni se dogaja zadnje 10 dni nekje,da se zbudim tak lačna,da se morem zaradi tega vstat

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
16.12.2009 19:06:50   
marijaa
Mi imamo pa kombinacijo sušilca in pralnega stroja kr za oboje ne bi imela prostora od aristotna in sm ful zadovoljna. Za vsako posebej nimam prostora.
Danes me pa že od jutra štiha vzadaj v križu. Men se zdi da bo meni kmalu treba it, tak feeling imam. Prvič je bilo tudi tk, da me je ena 2 dni tako v križu zbadalo kot zdaj pol  je pa začela plodovnica odtekat po kapljicah, dokler se ni vlila. No bom vidla kako bo tokrat.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
16.12.2009 19:38:30   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

A imam tud pregled (vaginalni) če imam CTG? Sem pozabila vprašat.user posted image

Oj, po moje je to tudi od samega G odvisno. Jaz sem mu danes omenila, da me občasno špikne v križu (pa, ja, me špikne, kadar dolgo sedim ali stojim) in da me ritnica boli (je potrdil išias user posted image , bravo grahek85) in je kar rekel, da bova pa pogledala, če se slučajno nisem začela že kaj odpirati. In je še vse trdo, zaprto in visoko. Se je pa naš dojenček sedaj obrnil in je na glavici - po moje včeraj, ko sem izčrpana spala do 12h, ker sem prejšnji dan prečula skoraj celo noč od skrbi za moža, ki je imel izpit.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
16.12.2009 20:14:17   
alex17
čestitam vsem za fajn preglede! user posted image
jaz imam jutri UZ pri moji ginek., v petek pa redni pregled (urin, pritisk, CTG ne vem), pa bris za streptokok mi bo vzela-sem ji zadnjič omenila da bi rada imela. upam, da je piki še kar obrnjen na glavico (no mislim da je, ker me ful brca v desno rebro, sem včer mislila, da bo nogica ven pogledala user posted image ), pa da se MV ni še kaj dosti skrajšal, nazadnje je bil sam še 16 mm, ker sem že itak mela skrajšanega zarad LLEZT posega lani. no, bomo videli, me prav zanima, kolk piki zdaj tehta user posted image

sem bla prej z mami mal v nabavi in sem za naju z dragim kupila toplo flanelasto posteljnino, da bova imela za praznike novo v barvi spalnice, pa za taščo en prtiček s prazničnim  motivom za zraven k darilu. ji bom verjetno darilo kar malo prej dala, za vsak sklučaj, al pa vsaj prštimala in mojmu naročila, da ji ga da.

sem malo brala forum o porodnišnicah in vidim, da Trbovlje večinoma kar pohvalijo, sem se skoraj 100% odločila... kaj pa druge, kam greste (razen poopek in zala01, ki gresta tudi v Trb.)?

zmajčica, lepo da si še z nami! user posted image

čaubau user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
16.12.2009 20:21:41   
Zala01
No, da vas še jaz danes po celem dnevu malo pozdravim, danes sem imela falotka doma in ko ga nimam vrtcu, je doma skoz akcija, sploh  ni časa za netuser posted image .

Popoldan sem imela UZ in CTG, sem 35 in 6/7, mali pikec je težek 2800kg, vse je ok, brez popadkov in plodovnice je dovolj. Tako da sem prav vesela, da se cela nosečnost tako lepo razvija. Pol sem šla še malo po nakupih, falotku sem že skoraj vse kupila za Dedka Mraza, možeku nekaj sem, nekaj še moram. Za ostale sorodnike pa ne vem, kdaj bom zbrala dovolj energije...mogoče ta vikend.

Aja, pa jutri grem v DM pogledat za to slavospevno torbouser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
16.12.2009 20:44:05   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: poopek
pa lačna sem!! takoj, ko se zbudim morem jest... a še ktera??? user posted image

Že celo nosečnost, mogoče kak dan da si lahko privoščim pol ure lufta, preden moram jestuser posted image Drugače mi rata blazno slabo. Tako da si težko privoščim kako dremuckanje, če se preveč razbudim. Obakrat, ko sem bruhala v nosečnosti, sem ravno zato, ker nisem dovolj hitro šla jest. No ja, čeprav bolš tako, kot pa da bi bruhala kot večina ostalih nosečk. Moram rečt, da sem mela tukaj precej srečeuser posted image

marijaa, veš kaj bi te vprašala, tko čisto iz firbca - kako pa tebi naredijo CTG, ko maš dvojčke? A maš pol tri trakove čez al en trak lovi srčka od obeh pikecov?

Drugače sem pa iz ogleda sušilcev po trgovinah... Višja matematika, vam povem! Čisto tumač informacijuser posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
16.12.2009 20:50:31   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Drugače sem pa iz ogleda sušilcev po trgovinah... Višja matematika, vam povem! Čisto tumač informacijuser posted image

Kot so ti že ene punce predlagale...z Boschom ne fališ...glej še to, da je visok energijski razred, uskladi ceno in to je to. Jaz imam Boschovega že 4 leta, kupila sem ga, ko sem rodila prvega sinčka in stroj fura 4 dni v tednu, med vikendi celo 4X na dan in je res skoz OK. Pa cena je bila zmerna, sploh nisem takrat pretiravala.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
16.12.2009 20:52:46   
novkica
Ojlauser posted image

A še gre katera roditi v Celje? Pri ostalih dveh porodih so izkušnje v Celjski porodnišnici kar ok,res pa da te glede dojenja do fula turirajo. No sej to podpiram, sam ko sm drugega rodila, ni in ni priteklo niti malo mleka, tko da so mi morali dajati tablete za sprostitev mleka, pa je kljub temu bilo zelo slabouser posted image . Moj sin pa je imel tko močan sesalni nagon , da je vlekel noč in dan, pa skoraj nič spal, saj mu je bilo premalo. Prosila sem sicer sestro, da mu dajo dodatek, pa je rekla kar dojit....ufuser posted image ... no rešila me je otroška zdravnica, ki je res ugotovila da otrok nima zadosti...tko da so mu dali zelo konkreten dodatek in pol je spal tko dolgo, da sem ga morala buditi.
Tko da če  bo imela katera podobne težave...in če ne bo posluha, je verjetno najbolje da se obrne direktno na zdravnico....

lp

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
16.12.2009 22:13:47   
MAŠKA
Nokvica tudi jaz grem rodit v Celje, čeprav sem po prvem porodu rekla, da v Celju ne bom več rodila. Zdaj si pa pravim, da tiste 3 ali 4 dni bom že potrpela, pa naj bo, kakor hoče.
Ene punce imajo zelo lepe izkušnje s to porodnišnico, jaz pa sem imela pri prvem porodu to smolo, da sem rodila na nedeljo, ko je bilo 6 porodov in sem naletela na prav tečno babico, ki me je psihično totalno dotolkla. Ko se je izmena zamenjala, sem dobila zelo prijazno babico, tako da si samo želim, da imela srečo z osebjem pri naslednjem porodu.
Z dojenjem je bilo enako kot pri tebi... eno samo forsiranje, tako da ni spal ne otrok, ne jaz, eno samo jokanje, dodatka pa niso hoteli dati. Tretji dan je šele punca dobila dodatek in po treh dneh mi je prvič uspelo, da sem zaspala 4 ure skupaj. Zbudila sem se pa kot prerojena.

Tokrat si pravim, da če mleka ne bo dovolj, bom zahtevala, da dajo otroku dodatek ne pa da le spremljam kako otrok izgublja na teži, sama pa do onemoglosti utrujena.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu novkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
16.12.2009 22:28:34   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Nokvica tudi jaz grem rodit v Celje,

jaz tudi grem v Celjsko P rodit... škoda da niso tiste sestre ko so na enem oddelku više odspodi, ker kar sem hodila mimo so mi že na pogled ble čudne...pa tudi eno sem se menla ko je rodila in je rekla da so odspodi full čudne zgoraj pa vse pohvale user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
16.12.2009 23:42:57   
lesk80
Hello user posted image .

Sinoči pa nisem nič spala. Trebuh me je tako bolel, da nisem vedela več kaj bi. Zdaj pa res ne vem kaj je bilo to ali so bili lažni popadki ali kaj?
Nocoj pa sem dobila zibelko user posted image user posted image user posted image . Joj kak je luškana. Sem prav vesela, da jo imam.

Danes sem klicala G da izvem kako je s ponovnimi izvidi za vodo, ker prejšnji so bili zelo slabi in mi je dal antibiotik. Seveda kot sem že omenila zadnjič, da ne bom jemala antibiotikov in sem še vseeno hotela počakat z njimi do teh ponovnih preiskavah. G mi pa danes reče da je vse OK z vodo. HALLO
Hvala bogu da nisem jemala antibiotikov, ker bi jih za brez veze. To pa so zdravniki!!

Lepo spančkajte.

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
16.12.2009 23:57:33   
majčyca
Dober večer punce!
Včeraj mi sploh ni uspelo, da bi vas prišla kaj pozdravit, pa danes tudi ne, ker je šel lubi nazaj v Nemčijo za 1 teden, tako, da sem komaj zdaj prišla malo do računalnika.
Danes sem imela pregled in je z najino pikico vse ok, ima okoli 2800g (sem pa zdaj v 34 6/7, tako, da bo najina pikica očitno kar prava punca user posted image ), plodovnice je tudi dovolj, spustila se je že malo nižje, edino kar je je to, da je še vedno obrnjena z glavico gor. Meni ni G nič omenil zunanjega obračanja, edino že na prejšnjem pregledu mi je omenil, da če se ne bi obrnila, da bi se lahko odločili za CR. Bomo videli, kako si bo zaželela user posted image
In pa danes sma tudi na socialni podpisala za očetovstvo, tako, da imamo papirnate stvari tudi večinoma urejene user posted image
Drugače še vedno urejamo stvari po najinem stanovanju, jutri prideta tast in njegov brat, da še nekaj naredita, v soboto pa še od lubija bratranec, da nama pobarva hodnik in da lahko končno zaključimo s takimi stvarmi. Si pa jaz že umivam vso novo posodo in jo zlagam v kuhinji na svoje mesto user posted image in pa do konca vikenda bi rada oprala in zlikala vse stvari za pikico, upam, da mi bo uspelo.

Zdaj vas grem malo prebrat za nazaj (imam veliko dela s tem, ker me 2 dni ni bilo tukaj in bo verjetno dolgo trajalo).

Punce, imate že vse nakupljena darila za user posted image ? Jaz še vedno ne vem, kaj mu naj kupim user posted image ima katera kakšno dobro idejo? Res bi bila vesela kakšne ideje user posted image
Zdaj pa grem spat in upam, da bom boljše spala kot zadnja 2 dni, ko nisem mogla prav dihat zaradi zamašenega nosa user posted image
lahko noč vsem skupaj

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
17.12.2009 6:39:02   
Zala01
Ojla, očitno vse še spite...jaz sem pokonc že od 4h, s tem da sem šla spat šele ob polnočiuser posted image . Sem čisto neprespana. Ja, očitno so to res že priprave na nočno vstajanje, ja pa luna mislim, da je tudi bila. Od CSD-ja nisem dobila še nič nakazano, kaj to nakazujejo vsakega 15. v mesecu al kako, mogoče katera ve?!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
17.12.2009 6:56:56   
Enkica

Tudi jaz sem budna že kar nekaj časa.
user posted image je spita. user posted image v službi. user posted image pa ima tudi že spraznjen "kontejner" user posted image

Vau kaj sem pridna. Sem pa jezna, ker se mi včeraj ni dalo pomiti posode od večerje in tako sem že zjutraj ratala rahlo slabe volje, ker sem zagledala krožnike na pultu. Tega tako ne maram. Saj to se mi zgodi redko ampak včeraj se mi res ni NIČ dalo.

Danes bom pa cel dan sama, ker gre user posted image k svojim domov, da se pomenijo kaj bo sedaj z njegovim popoldanskim s.p.-jem (od katerega imajo korist samo starši, midva ne), ker z januarjem preneha njegova služba... upam, da vsaj moja mami pride k meni na kakšen čvek, da se malo sprostim.

Zala01, mislim da nakazujejo kakšen dan pred 15. v mesecu ... najbolj, da preveriš na strani od CSD Šiška kjer so datumi nakazil. Je pa odvisno nakazilo od tega kdaj si oddala papirje, npr. oddani papirji v decembru, nakazilo v januarju itd.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
17.12.2009 7:05:03   
grahek85
Jutro!

Dans sem šla tudi samo 2x lulat, juhu za moj mehuruser posted image user posted image user posted image Pa danes grem pa 100% dopoldne po trgovinah, da zaključim s temi nakupi, ker včeraj popoldne je bila že totalno abnormalna gužva v City Parku, ko sva šla jest. Skoraj vse trgovine majo neka znižanja in se je ljudem kar malo zmešalo, se mi zdi... Pa ljudje nekaj jamrajo, da je kriza in da ni denarja, potem pa s po petimi vrečkami naokoli letajouser posted image

majčyca, jaz sem mu zaenkrat kupila klasičen Moleskine tedenski planerček za 2010. Edini je tako majhen, da se ga da v žep, pa prav eleganten je, tak črn in zapre se na elastiko. Mu bo blazno prav prišel, ker si skos piše ure na neke listke in jih mava po celem stanovanju, pa še kak se zgubi, potem mora pa rekonstrukcije delat za nazajuser posted image Pa razmišljala sem, da bi mu kupila vinjeto, sam 95€user posted image Mal mi je preveč. Lahko pa da bom nekje skopirala kako sliko od vinjete, jo prilepila na kuvertico in dala notri recimo vsaj pol denarja zanjo. Sama praktična darilauser posted image Sam nama je tako čisto ok, ker jih mava oba rada oz. ne marava neuporabnih zadev. Ja pa zraven bo obvezno še kaka ljubljena sladkarijauser posted image

zala, ta nakazila so 1x na mesec, ponavadi okoli 15ega. Ko enkrat dobiš odločko, lahko € pričakuješ sredi naslednjega meseca (ali sredi tekočega, če je odločba dovolj zgodaj). Za december je že mimo. Točen datum za januar boš pa lahko našla na strani od CSD Šiška, samo zdaj so gor še decemberski.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
17.12.2009 7:05:21   
Enkica
Punce,
eno vprašanje: a že imate izbrane zdravnike za naše prihajajoče štručke?
Baje naj bi se že pred porodom zmenili h kateremu jih bomo vozile in potem ko rodimo naj bi samo javile, da smo in da se zmenimo za datum 1. pregleda.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
17.12.2009 7:13:18   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Pa danes grem pa 100% dopoldne po trgovinah, da zaključim s temi nakupi, ker včeraj popoldne je bila že totalno abnormalna gužva v City Parku, ko sva šla jest. Skoraj vse trgovine majo neka znižanja in se je ljudem kar malo zmešalo, se mi zdi... Pa ljudje nekaj jamrajo, da je kriza in da ni denarja, potem pa s po petimi vrečkami naokoli letajouser posted image

Ja to tudi mene vsako leto zmede ... vsi jamrajo kaka kriza je ampak če pa greš v CityPark ipd. pa vsi s polnimi vozički in vrečkami. Pa iskreno upam, da se ne zapufajo samo zato, da se izkažejo z nekimi darili, ki so nad njihovimi zmožnostmi.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
17.12.2009 7:22:26   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica
Punce,
eno vprašanje: a že imate izbrane zdravnike za naše prihajajoče štručke?
Baje naj bi se že pred porodom zmenili h kateremu jih bomo vozile in potem ko rodimo naj bi samo javile, da smo in da se zmenimo za datum 1. pregleda.

Jaz sem se hotla zmenit že zdaj, ampak sem zdaj v dvomih, kam naj sploh grem. Zaenkrat smo še v Lj, čez pol leta se pa verjetno selimo in nimam pojma, ali naj dam pikeca v tukajšnji ZD ali tam, kjer bomo potemuser posted image Ne vem, moram še malo premislit. Verjetno se bom zmenila kar tukaj, pa bomo že potem menjali.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
17.12.2009 7:29:52   
anita goitan
jutrouser posted image

glede izbranega pediatra: po rojstvu ko prideš domov pokličeš in se naročiš na 1.posvetovalnico, ne prej, vam bo vse patronažna povedala.

lep dan

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?