|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
16.12.2009 13:24:16   
Katjusa
surf a ste travo pokosiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al mate tok snegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bi še tud šla študirat sem nakako tam nekje k majchy k ne vem kaj bi..... ta faks, ki ga imam me je naredu eno veliko živčno razvelino in še služb ni.....user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 526
16.12.2009 13:26:10   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

surf a ste travo pokosiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al mate tok snegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bi še tud šla študirat sem nakako tam nekje k majchy k ne vem kaj bi..... ta faks, ki ga imam me je naredu eno veliko živčno razvelino in še služb ni.....user posted image

Katjuša če je želja po študiju zakaj pa ne. Malo premisli kaj te veseli, kaj bi rada počela v življenju in jeseni pejt na faksuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
16.12.2009 13:26:23   
Katjusa
jst imam pa čokoladomanijo..... nonstop hodim v hladilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tiste kekse k sem včeraj pekla sem skoraj vs epojedla so danes ful bolj dobri k včeraj.... (keksov jst ponavadi ne jem)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 528
16.12.2009 13:28:01   
Urša08

jst imam pa čokoladomanijo..... nonstop hodim v hladilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tiste kekse k sem včeraj pekla sem skoraj vs epojedla so danes ful bolj dobri k včeraj.... (keksov jst ponavadi ne jem)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam dons tud v planu kej spečt popoldanuser posted image user posted image user posted image Pa super za dobre kekse, jaz bi pa sam piškotke pa peciva jedla, pa sej je veseli decemberuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 529
16.12.2009 13:29:14   
Čebel@
salt.......držim pestke za izpit-ti pa zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 530
16.12.2009 13:29:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša če je želja po študiju zakaj pa ne. Malo premisli kaj te veseli, kaj bi rada počela v življenju in jeseni pejt na faksuser posted image

ful bi kej v zvezi z računalništvom, to mi je fino in tud računalnik dokaj dobro poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak me jeziki matrajo niti angleščina mi ne leži.....
sem tok časa že doma, da niti ne vem kaj bi delala....  edino kako gradbeništvo, projektiranje..... sam tolk moči pe ne verjamem da imam, so le težki faksi sicer pa keter faks ni zahtevenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 531
16.12.2009 13:32:03   
TAMIKA3
duplo.... te zastopim, sem bila večkrat v tvoji situaciji in ti jo čisto nič ne zavidam.sama vidiš kako se je izšlo pri nas - sem mamica prečudovitim štirim fantičem. ne obžalujem svojih odločitev, čeprav mi ni lahko in se moram marsičemu odpovedati.
odločitev je samo vajina. kakorkoli se boš odločila ti stojim ob strani in potiho upam, da boš vseeno ostala user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tole ti pošilja moj najmlajši pobalinček user posted image
1
1

i20 ,+
220

če želiš sem ti navoljo na zs user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 16.12.2009 13:39:42 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 532
16.12.2009 13:34:55   
kayica24
Ojoj kakšne zgodbeuser posted image user posted image user posted image

Duplo, če bi TI rada obdržala otroka, ga obdrži, ne glede na to, če se kdo s tem ne strinja..Ker ti boš potem trpela, ne tako tista "druga" oseba...To govorim v primeru če je kdo od tvojih bližnjih proti..

Če grozi tebi ali še nerojenemu otročku zdravstvena težava, je žal v tem primeru treba razmišljati z glavo in ne s srcem...Konec koncev te februarček/ica 2009 potrebuje...

Če je v igri finančna težava...Ni vredna omembe, ker...Konec koncev stvari za dojenčka imaš doma...

Hb da nisem v taki situaciji, da bi se morala odločati in kolikor se poznam, se sploh ne bi odločala...Razen v 2. primeru, ki sem ga navedla...

Vem, da si tudi ti že odločena in boš naredila tako kot veš, da je prav..Saj si mamica...

Jaz te podpiram, ker te imam rada in mi je težko da trpiš...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 533
16.12.2009 13:41:24   
TAMIKA3

jaz imam tudi napad na user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 534
16.12.2009 13:47:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jaz imam tudi napad na user posted image

se je bo treba nejest da bo za neki časa miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 535
16.12.2009 13:49:10   
SURF

user posted image jaooo Katjušauser posted image user posted image Trava je v skednjuuser posted image snega pa vseeno ni toliko,kot si ga js želim...sj veš 15,20 cm...vsajuser posted image

Glede študija...itak..danes veljejo časi vseživljensko učenjeuser posted image ne res...gotovo je nekaj,kar imaš v žiliciuser posted image .

Urša-ok,te vaše pestke magično delujejouser posted image user posted image user posted image

Majchy-itakuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 536
16.12.2009 13:50:01   
Ajvy
Tko kosilce se kuha...fiziološka se je ravnokar skuhala....

user posted image PUnce....kako imaste pospravljene legice....a tko po škatlah..kolkr kolekcija po kolekcijo..al kar vse skupaj v enem zaboju?

Claud....vidva kar imejta user posted image ..ostalo pride sproti

KOlumbo...držim pesti..da je vse ok
Vidva bosta itak imela še enga...to zame sploh ni vprašanje....

Duplo...ko se razkriješ čestitam in se pogovarjam...žal prej ne...ker take stvari mene pogrejejo..al si al pa nisi tu......

ČEbela....čestitke za izpita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša
...bravo za likanje...jst likam danes zvečer ko bo na sporedu Medium...

Reckova...bravo Jure user posted image user posted image

BArbaraSg..ne strinjam se s teboj glede tega ,da otroci potrebujejo samo ljubezen...otroci potrebuje še veliko več......npr. mamine živce

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 537
16.12.2009 13:50:22   
BarbaraGS

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Duplo tudi me te imamo rade, to je sigurno ker vemo, da si ena naših, čeprav se skrivaš za legicamiuser posted image user posted image user posted image
normalno je da vsaka taka tema, ki ima dve plati vzuri malo duhov in se po žilah malo kri segrejeuser posted image
kakorkoli na koncu smo še vedno vse tu in vse za eno ena za vse rinemo iz meseca v mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image jst vem, da bi blo brez vas ful drugače in da bi bil prenekater dan težak in da preprosto nebi bla brez vas to kar semuser posted image user posted image user posted image user posted image
in četudi se ve kaj zagovarjam ..... katerakoli kadarkoli bi karkoli naredila kar nebi blo meni všeč bi ne bila nič manj vredna (iz moje strani).... konec koncev pa smo vse prečudovite mamice še bolj prečudovitim februarčkom.....
žal mi je za mojo reakcijo, mogoče prehitro pišem pa prepočasi razmišljam....
kup objemčkov in upam, da se bomo nekega dne skupaj smejale tem postom in da nam boš lahko nekega dne razložila te pluse in vse te minuse, ki bi jih verjetno najreje z redirko zbrisalauser posted image

drži se in upam, da imaš ob sebi koga s katerim se lahko odkrito pogovoriš in z njim pretuhtaš situacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
totalen podpis(če seveda smemuser posted image )user posted image user posted image user posted image

smeš sam bo dragouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz se podpisem.... KATJUSA ZAKAJ JAZ NE ZNAM TAKO LEPO PISAT??????

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 538
16.12.2009 13:52:14   
SURF
Kolumbo-Je bila kakšna pomembna informacija v oddaji o mleku?user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 539
16.12.2009 13:53:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image PUnce....kako imaste pospravljene legice....a tko po škatlah..kolkr kolekcija po kolekcijo..al kar vse skupaj v enem zaboju?

pri nas sta zaenkrat le 2 kopleta tko da sta vsak v svoji škatli,sva jih pa glihkar s Hano kar skupaj na kup stresli da jih je več in ni 2x za rečt da jih bom dala kar v tavelik zaboj

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.12.2009 13:56:17   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

pri nas sta zaenkrat le 2 kopleta tko da sta vsak v svoji škatli,sva jih pa glihkar s Hano kar skupaj na kup stresli da jih je več in ni 2x za rečt da jih bom dala kar v tavelik zaboj

DUPLO V ENEM ZABOJU, NOV ZABOJ Z LEGO CREATOR BO PRINESEL BOŽIČEK- PSSSSSSSSSTTT user posted image

upss, se opravičujem user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 541
16.12.2009 13:56:53   
Jutta
Urša - ja Vid nama je bil očitno res usojenuser posted image Res sem vesela, da ga imava. Sem ga imela rada od takrat, ko je bil najmanjša pikica naprej... je pa bilo na začetku kar težko... zmeda v glavi... čeprav sva otroke v bližnji prihodnosti načrtovala, je bil prisoten strah zaradi finančne situacije... ampak če si otroka vesel zmeda v glavi hitro mine, nato pa prevlada sladko pričakovanje...

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.12.2009 13:57:13   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

BarbaraGS - žal mi je, da se morajo nekateri ljudje tako zelo truditi, da bi zanosili... Vsakemu privoščim srečo, držim pesti, da bo v drugo lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Vendar pa... tvoje gledanje se mi zdi malo črno-belo... na primer... zadnjič sem bila na enem forumu na RR, kjer se je javila mamica z dvema otrokoma, ki je nenačrtovano zanosila tretjič, pa je že v drugi nosečnosti imela resne zdravstvene probleme... če bo noseča še v tretje, ji grozi odpoved ledvic... mož jo prosi, na tretjega otroka ne obdrži, ker sam z dvema otrokoma ne bo zmogel, če jo izgubi... predstavljam si, da v takem primeru odločitev ni lahka...

Duplo
- hvala, ker si nam zaupala svojo skrivnost, upam, da tvoja odločitev vseeno ni tako težka kot v zgornjem primeru... ostani močna in upam, da kljub našim debatam ne obžaluješ tega, da si nam zaupala... saj nas poznaš, kakšne smo... vsako stvar izkoristimo za debato in pa vse se ful trudimo, da bi pomagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz te ful razumem - zanosila sem kljub zaščiti in na začetku sem bila ful zmedena... saj bo, boš videla, vse se bo razpletlo v dobro cele družine

Jutta prav imas...ampak nikakor ne misli, da na to gledam crno-belo. Ampak tvoj primer je taksen, da eticno ne ves kaj je prava odlocitev. Poznam primer, kjer so mami rekli, da ce ne splavi, da bo umrla in sta oba z otrockom zdrava. Moji mami so tudi rekli, da mora splavit, ker je prebolela rdecke v nosecnosti...pa mene zdaj nebi bilo tukaj... res eticno tezka vprasanja in se tezji odgovori, ko je vmes vpleteno zdravje mame ali otroka in seveda okoliscine kot so posilstva itd... Ko pa tega ni je zame stvar vecinoma crno-bela. Ne me narobe razumet, ker se ne znam izrazat. Ne mislim, da tisti mami ni hudo, ne mislim, da je zaradi tega manj vredna ali slaba mama- samo, moja vest mi pravi, da bi se jaz drugace odlocila.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.12.2009 13:57:16   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dobro jutro.

Duplo - važna si samo ti in tvoji občutki. Če misliš, da bo otrok ovira, potem ne poslušat drugih. Midva sva se tudi zdravila zaradi neplodnosti in za naju so otroci tudi blagoslov, vendar kljub temu zagovarjam dejstvo, da če nisi pripravljena na otroka, imaš vso pravico do splava. Ne poznamo tvojih razmer in vsakršno svetovanje iz naše strani je pač samo projekcija naših želja.
Srečno!
podpisuser posted image user posted image user posted image

Tud od mene!!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.12.2009 14:00:05   
TAMIKA3
zaboj( svetlo modri, oranžno - zeleni)
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 545
16.12.2009 14:03:19   
simonakr
Dan! Madona ste načvekale, vsega mi še ni ratal prebrat, bom poj!

Kolumbo držim pesti!

Čebela tud zate držim pesti! Sej znaš, sej boš razturala!!

Duplo - user posted image user posted image user posted image Kakorkoli se boš že odločila, te podpiram.

Nimate samo ve napade čokoladomanije, tud jest hodim z miklavžem v roki user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 546
16.12.2009 14:04:21   
Urša08
Ajvy mi mamo tud legice v treh škatlah, jaz jih sortiram samo tok da dam kocke v dva zaboja, v enga pa figurce, živalce, človečki, pa tile traktorji, ,... gasilski avto more bit pa zaenkrat parkiran na preprogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 547
16.12.2009 14:05:18   
Urša08

user posted image

Take zaboje mamo mi tud, zaenkrat 4, so fajni in lepo pospraviš not igračkeuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 548
16.12.2009 14:06:23   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Urša - ja Vid nama je bil očitno res usojenuser posted image Res sem vesela, da ga imava. Sem ga imela rada od takrat, ko je bil najmanjša pikica naprej... je pa bilo na začetku kar težko... zmeda v glavi... čeprav sva otroke v bližnji prihodnosti načrtovala, je bil prisoten strah zaradi finančne situacije... ampak če si otroka vesel zmeda v glavi hitro mine, nato pa prevlada sladko pričakovanje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.12.2009 14:06:42   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image

Take zaboje mamo mi tud, zaenkrat 4, so fajni in lepo pospraviš not igračkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
zaenkrat samo 2, tretji pride kmalu user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?