BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta BarbaraGS - žal mi je, da se morajo nekateri ljudje tako zelo truditi, da bi zanosili... Vsakemu privoščim srečo, držim pesti, da bo v drugo lažje Vendar pa... tvoje gledanje se mi zdi malo črno-belo... na primer... zadnjič sem bila na enem forumu na RR, kjer se je javila mamica z dvema otrokoma, ki je nenačrtovano zanosila tretjič, pa je že v drugi nosečnosti imela resne zdravstvene probleme... če bo noseča še v tretje, ji grozi odpoved ledvic... mož jo prosi, na tretjega otroka ne obdrži, ker sam z dvema otrokoma ne bo zmogel, če jo izgubi... predstavljam si, da v takem primeru odločitev ni lahka... Duplo - hvala, ker si nam zaupala svojo skrivnost, upam, da tvoja odločitev vseeno ni tako težka kot v zgornjem primeru... ostani močna in upam, da kljub našim debatam ne obžaluješ tega, da si nam zaupala... saj nas poznaš, kakšne smo... vsako stvar izkoristimo za debato in pa vse se ful trudimo, da bi pomagale jaz te ful razumem - zanosila sem kljub zaščiti in na začetku sem bila ful zmedena... saj bo, boš videla, vse se bo razpletlo v dobro cele družine Jutta prav imas...ampak nikakor ne misli, da na to gledam crno-belo. Ampak tvoj primer je taksen, da eticno ne ves kaj je prava odlocitev. Poznam primer, kjer so mami rekli, da ce ne splavi, da bo umrla in sta oba z otrockom zdrava. Moji mami so tudi rekli, da mora splavit, ker je prebolela rdecke v nosecnosti...pa mene zdaj nebi bilo tukaj... res eticno tezka vprasanja in se tezji odgovori, ko je vmes vpleteno zdravje mame ali otroka in seveda okoliscine kot so posilstva itd... Ko pa tega ni je zame stvar vecinoma crno-bela. Ne me narobe razumet, ker se ne znam izrazat. Ne mislim, da tisti mami ni hudo, ne mislim, da je zaradi tega manj vredna ali slaba mama- samo, moja vest mi pravi, da bi se jaz drugace odlocila.
|