aprilčica07
|
Jutro, oo lepo, da sta se tudi taška in hariba oglasili... taška: en kup za Julijo in Manco... to prekleto vreme, ki mi imamo že en kup cajta sam dež in ni čudno, da so bacili in virusi v zraku in je tudi tle okoli nas vse bolno... čakam burjoooooooooooo hariba: oh ja, polni idej so ti naši oročki. naš ima tudi take hude izpade občasno.. varijanta: daj Jakob pospravi igrače, odgovor: nimam cajta, imam dejo (ima delo) in podobne fore.. jst pa živce skravžljane, ampak takrat diham diham... lilka: ja, naši smo dali Plazmon keks v mleko v flaško, se fanj stopi notri in ona to spije.. danes bomo pa zvečer v melko vmešali žličko rižolinota, da vidim, če bo tudi to zmazala... je blo videt, da ji samo mleko ni blo več zadosti.. kaj vem, ta je hujša za jest kot je bil Jakob.. no, HB, da ni problemov in se ne borimo za vsak mililiter mleka.. sem pa rekla, da po novem letu štartamo z sadnjem in zelenjavo, bomo vidli kako bo to šlo.. Kaj bomo kupli za božič? nimam pojma.. po moje, da nič.. itak, da dobi pr nonotih božička, mi smo dali mikavža in se mi zdi čisto mimo mu kr neki kupovat, ker ima vsaga čisto zadosti in pol ne ceni nič in dela z igračami, kot, da niso njegove.. leti vse naokoli in jih lomi.. ah.. za Miklavža je dobil dv e knjigici in pobarvanko in je blo čisto zadosti... nevem, saj moj bo itak kaj šel kupit, sem zihr, samo meni mi kr ni... No, jst pa Jakoba zdaj provam razpleničit, ja, naš gospod je še v plenici.. in ve, kdaj lulat kdaj kakat , ma volje povedat in ti na wc ni blo.. no, zdaj dva dni sem se dala na to in (trkaaaaaaaaaaaaaaaam), včeraj je bil cel dan suh.. sicer sem ga jst nosila lulat in ga spominjala, da je treba it, ampak ok, neki je že.. Bi rada, da grem čim prej ven iz plenic, ker sem zihr, da bo na spomlad mogel it na operacijo lulčka (mu kožica ne gre dol), pa mora bit suh, da ga lahko operirajo, vsaj čez dan... Nič, grem še na eno kafe:):):), sem vsa zaflikana. Smo spali, ampak jst grem čisto prepozno spat in tle so posledice. Zjutraj bi spala, pa mi mularija ne da