|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.12.2009 14:06:02   
aprilčica07
Ojla

mi imamo sonce, in smo po dolgem cajtu lahko spet zunaj in nam paaaaaaaaaaaaše. Trenutno Julija spi, Jakob pa noeč, je pozno vstal in pol itak ne more popoldan spat. Bo šel pa zvečer prej.
Jst grem pol k frizerki in se veselim. Je skrajni cajt, da se malo poštimam.

lilka: saj mogoče ta nov direktor ne bo tako slab.... saj se ponavadi vse poštima. Ti se pa ne sekiraj za vnaprej. uživaj na porodniški in boš vidla, da se bo vse lepo izšlo. Ja, moj nakup je zgrešen bil, definitivno. Še menjat mi jih niso hoteli.. tak, da še vedno nevem kaj bom oblekla, grrrrrrrruser posted image user posted image
Se mi zdi, da sva ostali kr sami tle gori, kaj pravi?

Moram it ker otroci vreščijo:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
3.12.2009 16:46:11   
sabri
Lilka: poskusi, da se ne obremenjuješ zdaj še, pa te morda preseneti in bo čist ok direktor.
Aprilčica: fajn se zrihtaj, sem ti fouš, ker bi že zdavnaj tud jaz mogla it, pa kar ni  časa.
Zalbi: počakaj še, da se še prej vidimo, potem pa karuser posted image
Punce, a ve katera za Miklavža v Ljubljani, da se kaj dogaja? Ker pri nas na šihtu ni nič, pa bi rada, da vsaj vidi, kak zgleda Miklavž.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
4.12.2009 8:29:10   
zalbi
Hej hej!

Tole sem našla sabri:

Krekov trg - Ciril Metodov trg - Stritarjeva ulica - Prešernov trg 05.12.2009 17.00 Avtor: Ljubljana.si 2. 12. 2009 Miklavža bodo spremljali parklji, vragi in zbor angelčkov, ki bodo otrokom delili pecivo, sadje in bombone. V skladu s tradicijo angelčki obdarujejo pridne otroke, parklji in vragi pa strašijo poredne. Miklavž bo, preden bo s spremstvom izginil v notranjosti Frančiškanske cerkve, nagovoril obiskovalce prireditve.

Drgač pa sem ok, zdele dopoldne grem malo v cnetre, moram eene papirje uredit, ma je itak skoz neki.

aprilčica - zadvoljna s frizuro?
lilka - eh sam res se zdej še ne splača obremenjevat - ti uživaj na pordniški... kaj pa veš kdaj boš lahko spet:).

sabri - ja kdaj se vidmo?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
4.12.2009 8:43:03   
lilka
Hej, hoj...

Ma sej se ne obremenjujem, samo me je pa presenetilo, pa se ne rečem da tanovi ne bo vredu, samo tako na izi kotsdem zdej imela ziher ne bo, nisem rabila nič spraevat če sem šal prej domov mi je zaupal da bom nadoknadila in tudi sem, dopust sem mela ko i je pasalo nisem rabal nič spraševat, pa tudi pri delu in vodenju sem imela precej proste roke, no sej bomo vidli, sej zdej se mi res ne ljubi to razmišljat....ni pa enostavna stvar tole, pa bo že.

zalbi: mislim, da sem končala jaz s porodniškami, že ta je bila nenačrtovana, zdej je pa res dovoljuser posted image

aprilčica: ja bolj kot ne sva sami tukaj, kot redni stranki pa splohuser posted image , pa nej bo, samo da ne boš še ti nehala pisat, pol bo pa res totalna tuga.....

Včeraj sem se šla cepit proti grpi, pa za babi kupit deko za božčka s je zaželela, zdej vsak da že malo zavijam, kar sproti, ko kaj kupim, ker imamo varčevalne ukrepe, bo tudi božiček zelo skromen, ma glavno da bo.

Kaj boste vašim kupile za božička, jaz Tinki ne vem kaj bi, da bi bla dobra igrača. imam bon za BC še za 90 evrov, pa bi tam nekaj vzela, samo nimam pojma kaj. kkašen CD z risankami zoher, sem gledala Hello Kitty pa ne vem a je to sploh fajna risanaka al je karneki?

Nič zdej pa šibam, Ožbej se je naveličal....

Lepo bodite!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
4.12.2009 13:25:42   
aprilčica07
Ojla

lilka: ne, ne bom nehala pisatuser posted image user posted image user posted image , trenutno pa imamo težave z netom, zato me danes ni tle gori.. provam to objavit če bo šlo, kaj več pa napisšem kasneje, če bo situacija  ok z tehnologijo..
zalbi: ja, sem zdovoljanz frizuro, za silo zgledamuser posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
5.12.2009 10:07:02   
lilka
Hej, hoj...

Mi smo pri babici in dedeku, Ožbej spi, babi peče parklje, Tinka dedek in mož pa so šli v trgovino.

Včeraj sva bli na miklavževanju v moji službi, je blo kar fajn, samo parkelj(ena ženska je nisem poznala) me je ful razjezila in prestaršila Tinko(in ostale malčke), sva sedeli v drugi vrsti(ful majhen prostor)in pol je parkel tako renčal in klatil s ketno proti nama(zraven je bil še majhen fantek in za nama mahjna punčka) da so vsi padli v jok, Tinka je hotla it domov, tako da sem pol jaz rekla:ja halooo no, mislim to je pa tu mač, tako strašit tako majhne otroke, pol pa res nimajo nič od Miklavža, če so trdi od strahu, ne vem ko sem jaz vodila mikalvževanje v službi nikoli nisem ,da bi ful strašili otroke, sploh tako majhne ne, tiste šolske potem na hodniku pa ja sploh, če so mamice naročile. Tao da potem niti Miklavža ni hotla pogledat in darila vzet, zato mi je pol brez veze, Miklavža naj bi doživeli kot prijetnega in v lepem spominu, ne pa kot strah in neprijetnost, ali pa preveč kompliciramuser posted image

Zdej so pa že nazaj, morem it....

Lep vikend vam želim....

< Sporočilo je popravil lilka -- 5.12.2009 10:10:38 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
5.12.2009 17:00:38   
aprilčica07
lilka: oj, pa bova res sami ostali tle gori.. ma kam so vse ušle? no zalbi verjetno v porodnišniciuser posted image , ampak kje so pa ostale.??

Jst grem pa danes zvečer sama ven, z kolegico. In komaj čakam. Včeraj sem bla sama cel dan, ker je imel moj fešto, tako hudouser posted image prišel danes zjutraj domo, HB je bil tolko pameten, da je spal v avtu, ampak danes ima pa takega mačka,ma kaj mačka, tigrauser posted image user posted image user posted image user posted image in jst zlobnica, grem lih danes ven. Oh ja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgači smo dobro. Smo imeli sonce in šli ven. Je pašalo.... Julija je spala, jst sem pa preluftala glavo od vsega tega dežja in sranja...

Nič, zdaj naštimam na brzino kaj za jest  Jakobu, pol pa kopalnca in akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
5.12.2009 17:01:20   
aprilčica07
lilka: ne, ne prevč kompliciraš.. če se otroku enkrat taka stvar zameri, težko to popraviš.. jst bi nardila isto kot ti..

Neposredna povezava do sporočila: 4483
6.12.2009 16:16:48   
aprilčica07
Ojla

Jst kuham mineštrco za Jakoba za večerjo, Julija pa spi. Sva šli prej na dolg sprehod, jst da se preluftam, mali pa zrak tudi paše in je pridna pridna v vozeku... Moj in Jakob sta pa zdaj šla na sv. Andrej, to je sejem v Stari Gorici. Me  zanima kako se bo Jakob znajdel ali bo totalno podivjal ko bo videl vse tiste stvari, ali pa ga bo strah zagrabil. Kar je tudi možno. Je tak čuden patronček naš Jakob, se ne boji kašnih velikih stvari, se pa boji paličnega mešalnika in moram kadar ga rabim počakat, da on gre proč počakat, da končam.. Ja, joče ko matast ko samo vidi tisto  palčko ob  paličnega..

še to: vedno sem govorila, da moja pupa ne bo nosila rozastih cunj, ker jih ne prenesem. In prej o pogledam: ma ni da ni, cela je rozasta hudiča ko je tako težko najdet kaj kar nima roza vzorčkov.. No,ene frajerske hlače rjave sem ji kupla in neki rumenih in zelenih bodijev, vse ostalo je pa na roza ali vijola..  bjak, res ne maram teh barv.. ma Julija je kljub vsemu lepa v njih:)

Neposredna povezava do sporočila: 4484
7.12.2009 8:51:24   
lilka
Hej, hoj...

aprilčica07: ja res sva sami ostali tukajuser posted image
No tako je prav, da greš pa ti ven, lepo, meni bi tudi pasalo, samo imam same take prijateljice z otroki in pol se tako težko uskladimo, no bo pa kmalu zaključek v službi, mož bi pa mogel naslednji dan na izlet s službo, pa je odpovedal, ker bi jaz prišla okoli dveh domov recimo, on more pa ob štirih že štartat, se je kar sam odpovedaluser posted image

jaz sem že opravila ponedeljkovo klasiko hišnih opravil, samo cunje še zrihtam, eno rundo že sušim, eno pa še perem.

Zsapana sem pa, da se mi že meša, sem vstala ob 23.00, 2.30 in pol ob 4. 30, ker Ožbej ni hotel več spat, zdej pa spi kot klada, razmišljam da bi tudi jaz malo oddremala, samo ko pa ravno zadremam se pa on ponavadi zbudi, pol sem pa še bolj boga, samo bom rs mogla, še pisat ne morem mi kar črke uhajajo morem skos popravljat...

A je le Zalbi že rodila?

Lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 4485
7.12.2009 9:07:46   
aprilčica07
Jutrooo,

lilka: ja, mi je pašalo it ven, res... pa saj imam jst tudi  same kolegice, ki imajo otročke.... in nam je do zdaj kr ratalo, da smo se zmenile, da je blo za vse dobro, pr nas je bolj problem lokacija, ker smo raztepene po celi Primorski in ena tudi v LJ... ampak kjer je volja je tudi pot..user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jst sem že oprala en stroj cunj, pa dala sušit, pa sedja se pere posoda, pol še pometem in pobrišem pa bo.. kosilo imam še od včeraj, tako, da...user posted image user posted image user posted image   škoda, ker ne moremo it vne, je grdooo vreme tle dol.. bjakkuser posted image user posted image user posted image

Lepo od tvojega, da je odpovedal izlet, da boš ti bolj v miru in res uživala na fešti.

Naša je pa spet prespala noč. Pridna user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak sem ji dala zvečer piškotek v mleko, zgleda, da je bla lačna ko se je zbujala. No, bomo vidli če bo nadaljevala z spanjem tudi vnapraj. Ful je požeruhinja ta naša mala dama, ona bi kr  jedla in jedla. Me zanima kaj bo rekel dr v petek, ko se gremo cepit in v posvetovalnico... Pa pojma nimam če prav delam z njo, ker zdaj je zgleda povsod moderno, da te pošljejo v RA. Upam, da nam ne bo treba, res.... Ker tam te nardijo prav norega....

zalbi: a ste povečai familjico?

Grem pogledat otroke:)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
7.12.2009 10:48:43   
zalbi
hej!

Se pokorno javljam, ne sem še tudki 2v1.

Vikened je bil čist preveč naporen, sami RD-ji in sem čist adijo danes. Ponoči Sara ni hotla spat, mene so neki dajal popadki, ene dve uri, pol pa se je nehalo, tako da ni blo še nobene panike. Sicer se nekako poskušam sprijaznit, da bo kr čez rok, zdej pa samo upam, da bi blo ta teden - ful bi bla rada za praznike doma... tko da si res želim it ta teden rodit. Zdej pa sem res vse opravila, no razen obveznosti za fax - še ne, ampak ima tudi pol čas, tako da s ene sekiram več zaradi tega...

Zdele sem odpsala še uro in pol, se malo bolje počutim, ampak še vedno sem čist zanič. Boli me hrbet, križ, vs eneki dol pritiska, komi hodim, kot stara mama sem, vglavnem... eh... samo še jamram:)

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 4487
7.12.2009 11:04:42   
aprilčica07
zalbi:user posted image user posted image user posted image user posted image so zoprni tisti zadnji dnevi, pred porodom, itak... ma saj bo... prej ali slej pridejo vsi venuser posted image user posted image user posted image kdaj točno imaš rok? jst sem šla debelih 8 dni preko, pa vroče je blo.... tako, da se tolaži, da je zdaj vsaj bolj mraz in je iz tega stališča lažje čakat...user posted image   v glavnem jst ti želim en super truper lahek in hiter porod..user posted image in seveda sporoči ko boš lahko:)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
7.12.2009 11:26:30   
hariba
jao sem se vam hotela malo javit sem se ful razpisala, pa mi je 2 krat vse zbrisalo, za tretjič pa nimam več časa.

Neposredna povezava do sporočila: 4489
7.12.2009 11:49:42   
hariba
Morda tretjič uspe, v tretje gre rado, je šefica odšla in imam malo miru juhuhu! Zadnje čas je tečna za znoret.
Zalbi želim ti, da ti ti dnevi čimprej minejo. Držim pesti za čim lažji porod.
lilka Uf to je bilo pa res pretiravanje iz njene strani in tudi jaz bi se oglasila. A bi rada, da malčki nočne more zaradi tega dobijo ali kaj. Ko je Denis imel malo majn kot 2 leti smo bili na ptujskem karnevalu in ena izmed mask, se trenutno ne spomnim kako se imenuje je tik pred njim počil z bičem. jao še sedaj ga vidim kako je planil v jok in hotel proč, to mu je tako v podzavesti ta strah ostal, da se 3 leta ni htel maskirat kaj šele gledat maškare.
Mi smo tudi Zojo peljali na miklavževanje in to kar 2 krat. V soboto smo šli na celsko kočo vsi, da smo se malo razgibali. Začuda tudi tavelika 2 še tja zelo rada gresta peš, lahko potem z bobkartom divjata.user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
7.12.2009 12:44:43   
hariba
Sem imela telefon pa še 1 zadevo nujno za zrihtat.
Ja včeraj smo šle pa babe v cerkev na miklavževanje. Ga vsako leto župnik organizira. Že 14 dni prej pobere denar za vsakega otroka in jih prilagodi starosti, za 10 sta dobili čudovito darilo. Miklavž potem vsakemu otroku osebno izroči darilo vroke. Seveda tam tudi parkljev ni majnkalo. Vsako leto se vnje spremenijo najstarejši mulci-birmanci in malo strašijo mlajše otroke, vendar ni prehudo, niti pravih verig nimajo le plastične simbolične, je župnik res pameten človek in se o tem z "parklji" prej pogovori. En parkelj se je še posebej sukal okrog Zoje in Lare midve sva že vedeli zakaj, vendar sva bili tiho. Naekrat pa se Zoja zadere: Klemen nehaj nagajat! Pust me! user posted image   Lara reče hitro: to ni Klemen to je parklej. A mala se ni pustila zmest in odvrne odločno: Je klemen dolg(grd) je kel je namazan, poleden je user posted image . Je prepoznala prijatla od sinov, ki je zelo pogosto pri nas.  Doma je atiju še poročala, da jo je Klemen staršil, da je bil grdo namazan in bil poreden ker je kar skakal po celi cerkvi. Za ostale je rekla da so bili pravi vendar se jih ni bala.
Mafija je trenutno zdrava, 2 člana močno razganja od pubertetniških hormonov. Jezik imata dolg kot krava rep. Zoja ju zvesto posnema, ej tako zna zabit nazaj,tako dolgega jezika pri dveh letih in pol pa res ni imel nihče izmed njih. Res pa vse te in podobne fore čuje od velikih vsaki dan. Jao kaj šele bo, ko pride ona v puberteto, če si mi prej ne bo zmešalo se mi bo pa takrat.
Evo nekaj njenih najbolj močnih izjav, pri katerih človek ne ve ali bi se smejal ali bi jo po riti.
1. Zoja se sezuje in čevlje vrže po hodniku. Ji rečem naj jih da lepo na svoje mesto. Ona pa zabrusi: nimam časa,molam dat nodija spat in odhiti v svojo sobo. To da nima časa večkrat reče kadar bi mogla kaj pospravit, ostali pa še pogosteje.
2. Zoja ima raztrosene lego kocke po celi sobi z njimi se ne igra več, ji rečem naj jih pobere v kanglo, da se ne pogubijo.
Zoja: mami, daj ti!
Jaz: Ne, ti jih boš, ker so tvoje in si jih ti raztrosila, ker je tiho pobiranja se ne loti ji čez čas rećem, naj takoj začne pobirat.
Zoja:Ne bom! Ti jih bos! Pobeli jih!
Jaz: Prav ampak jaz jih bom pobrala in zmetala v smeti. Dvignila sem koš za smeti, da bi ja bila bolj prepričljiva.
Zoja mirno: pol mi bos pa nove kupla in bom mela lepse1
Ti smrklja mala, prvi hip sem kar brez besed ostala.
3. Z mojim sta šla v Interspar je izsiljevala 1 drago igračo, čudno itak, da ji moj ni popustil, ker ga tako okrog prsta ovija. Ji je rekel da nima dovolj denarja, ona pa njemu: pejd pa na bankomat
Sta se potem zmenila da na bankomatu tudi ni denarja toliko kot bi si ga želeli in če bo pridna dobi tisto od božička.
4. Nekaj jo je najstarejši hecal in ko ga je imela dovolj ga vpraša: Hočeš na gobecuser posted image user posted image
5. Za konec še njena včerejšnja izjava.  Zdenisom se glasno prerekava, ker bi hotel biti še na pc, a smo mogli omejiti uporabo, ker je ure in ure visel na facebooku in pozabil na nalogo in učenje drugih pa ni pustil blizu pc, svoj nedeljski bonus 4 ure pa je že izkoristil. Sem mu povedala, da o tem z njim ne mislim več razpravljat, on je veselo jezikal dalje takrat pa je Zoja zavpila: tiho bodi, pa se pejd učit!user posted image
To mi še povejte katere pravljice vašim berete zvečer? Morda dobim kašno idejo,jaz sem se že naveličala ena in istih,ki jih vztrajno nosi Zoja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
7.12.2009 20:35:32   
taška30
Hoj, hoj, po dolgem času še jaz. Za začetek moram res pohvalit Aprilčico in Lilko, ki sta res pridni, drugače bi tale naš forum kar izumrl.user posted image  Še dobro, da sta na porodniški in imata čez dan malo časa za računalnik, da vsaj približno držimo tule eno rdečo nit.
Hariba, joj, tale vaša ga pa pihne, prav režala sem se, ko sem tole brala. Ej, posnemajo pa res 100/h, tako da se sploh ne čudim, da take pobira od tastarejših, jaz tudi včasih slišim "sebe" iz njenih ust. Zadnjič mi je prijavila: Slam te bodi!user posted image (pa to ni od mene, to ni moj besednjak, da je iz vrtca se mi pa tudi malo čudno zdiuser posted image ).
Tavečja Manca  pa sploh zna jezikat, ko je na koga jezna, so njene priljubljene:
- ti porednež ti, te bom v stranišče vrgla, pa vodo potegnila, da boš plaval s kakci!
- poredna si, za kosilo boš dobila kruh s drekcem namazan! (Freud bi imel po mojem kaj za povedat na tele kakalne fore)user posted image
- te bom kar v smeti vrgla, te bojo smetarji odpeljali!!
Od kje to, ne vem, midva kaj podobnega še živi dan nisva izrekla.

Drugače imata pa obe malo vročine, brez ostalih znakov, virozice, tako da bomo še kakšen dan doma, prejšnji teden je bil mož čist bogi, vročna, bruhanje, k sreči se tamalih ni prijelo, mene pa itak ne. Tko da po kakšnih Miklavževanjih mi nismo hodili, smo že nekaj dni doma, pa mi po pravici tudi ni za it v neko gužvo. Bomo z Dedkom mrazom nadoknadili.

Tkole zaenkrat, lepo se mejte.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
7.12.2009 20:36:39   
taška30
Zalbi, se večkrat spomnim nate in ti želim en lep, hiter porod, čimprej in seveda zdravo detece. Go, girl!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
8.12.2009 7:58:28   
lilka
Hej, hoj...

No fajn da se tudi vam zdi neprimerno strašit malčkov, sem že mislila, da jaz preveč kompliciram, ma če ga je strah, pol res nima nič od Miklavža, ki naj bi bil prijazen mož....

aprilčica07: no pa so se nama le malo pridružileuser posted image

hariba: lepo da si se oglasila, če mene lahko kaj bolj razpuser posted image , kot če litanijo napišem pol me pa ven vrže, ko že tako nimam časa....no samo da ste vredu. ja tamale imajo res take izjave, mene včasih kar zalapne in ne vem kaj odgovorit...

zalbi: joj, a še nisi, no držim pesti, da bo čim prej in čim lažje...

aprilčica07: jaz bom mogla nekaj ukrenit, naš Ožbej še vedno je ob 11.00 in pol okoli treh, pa mi še nismo spali celo noč niti enkrat pa bo že 5M star počasi, mu bom zgleda mogla nekaj dat, a ti daš v flaško al na žlico?

No povjete kaj boste kupile za božička, ker jaz res ne vem, naša bi bla še najbolj zadovoljna s kakšnim bagerjem ali traktortjem po možnosti na dalinsko, pa se mi ful čudnozdi d abi ji to kupila, a naj ji kupim neko punčko za česta samo glavo, al likalno mizo in likalnik, ko se ne bo igrala, kock in setavljank in knjig ima dovolj, sej ne vem kaj naj....

Danes ima pa Ožbej cepljenje in popit mora za rota virus, upam, da bo šlo tako gladko kot zadnjič....

Nič, lepo bodite!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
8.12.2009 8:22:12   
aprilčica07
Jutro,

oo lepo, da sta se tudi taška in hariba oglasili...user posted image user posted image user posted image user posted image

taška: en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Julijo in Manco...  to prekleto vreme, ki mi imamo že en kup cajta sam dež in ni čudno, da so bacili in virusi v zraku in je tudi tle okoli nas vse bolno...  čakam burjoooooooooooouser posted image user posted image user posted image
hariba: oh ja, polni idej so ti naši oročki. naš ima tudi take hude izpade občasno.. varijanta: daj Jakob pospravi igrače, odgovor: nimam cajta, imam dejo (ima delo) in podobne fore.. jst pa živce skravžljane, ampak takrat diham diham...user posted image user posted image user posted image
lilka: ja, naši smo dali Plazmon keks v mleko v  flaško, se fanj stopi notri in ona to spije.. danes bomo pa zvečer v melko vmešali žličko rižolinota, da vidim, če bo tudi to zmazala... je blo videt, da ji samo mleko ni blo več zadosti.. kaj vem, ta je hujša za jest kot je bil Jakob.. no, HB, da ni problemov in se ne borimo za vsak mililiter mleka.. sem pa rekla, da po novem letu štartamo z sadnjem in zelenjavo, bomo vidli kako bo to šlo..user posted image

Kaj bomo kupli za božič? nimam pojma.. po moje, da nič.. itak, da dobi  pr nonotih božička, mi smo dali mikavža in se mi zdi čisto mimo mu kr neki kupovat, ker ima vsaga čisto zadosti in pol ne ceni nič in dela z igračami, kot, da niso njegove.. leti vse naokoli in jih lomi.. ah.. za Miklavža je dobil dv e knjigici in pobarvanko in je blo čisto zadosti... nevem, saj moj bo itak kaj šel kupit, sem zihr, samo meni mi kr ni... user posted image

No, jst pa Jakoba zdaj provam razpleničit, ja, naš gospod je še v plenici.. in ve, kdaj lulat kdaj kakat , ma volje povedat in ti na wc ni blo.. no, zdaj dva dni sem se dala na to in (trkaaaaaaaaaaaaaaaam), včeraj je bil cel dan suh.. sicer sem ga jst nosila lulat in ga spominjala, da je treba it, ampak ok, neki je že.. Bi rada, da grem čim prej ven iz plenic, ker sem zihr, da bo na spomlad mogel it na operacijo lulčka (mu kožica ne gre dol), pa mora bit suh, da ga lahko operirajo, vsaj čez dan...

Nič, grem še na eno kafe:):):), sem vsa zaflikana. Smo spali, ampak jst grem čisto prepozno spat in tle so posledice. Zjutraj bi spala, pa mi mularija ne dauser posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
8.12.2009 11:57:02   
lilka
Hej, hoj...

Božiček: mi pa za Miklavža nismo kaj kupili, pod jelko pa že moremo nekaj dat, sej bova dala midvain pa babi in Joži skupaj, zato bi nekaj vredu kupila, pa nimam pojma kaj, razen bager na dalinsko, to vem ,da bi ji blo noro všeč, samo se m čudno zdi to kupit, mojo taščo bo kapuser posted image
No pa povejete s čim se vaši aprilčki najbolj igrajo, pa bom po tem vedelauser posted image

aprilčica07: no jaz sem mu tudi mislila dat rižolino, od Milupe je od 4M naprej ali ni, sej ne vem več, Podravnkin je od 6m to vem, ker ga Tinka pije, ma sej ne vem no kaj bi, malo zgodaj se mi zdi, samo, če pa sploh ne spimo ponoči, samo jemouser posted image , bi mu tudi jaz dala malo v flaško, samo morem večji cuelj kupit, kakšnega imaš ti? Mah jaz sem od Tinke že vse pozabila zgleda....

Zdej pa grem spet,....bodite fajn.... 

Neposredna povezava do sporočila: 4496
8.12.2009 12:53:35   
aprilčica07
lilka: ja, uni rižolino je res od 4 m dalje, ma jst bom naši kr dala provat.. imamo ga pa od Milupe.. cucelj je pa od 3 mesecev dalje.. kaj vem, ta keks, ki ji ga dam v mleko se fino raztopi in ni problemov z cucljom, bomo danes provali rižolino kako bo laufalo.. se bojim , da se cucelj zamaši, če razširmo luknjo pa bom prehitro laufalo... v glavnem bom sporočila kako bo šlouser posted image

Jakob se najraje igra z kopači in bagri in podobnimi stvari,  pa avtomobilčke rad vozi.. ne  mara pa risat in barvat... kaj vem, se mi zdi tipično fantovskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
8.12.2009 15:02:58   
tejkag
Pozdravček še od mene.
Božično darilo-ne vem, naši je itak vseeno, če jo vprašaš, kaj naj ji Božiček prinese reče: NIC.....a ni skromnauser posted image , ko bi le čez par let bilo tako. Ampak bo vseeno dobila nekaj malega. Plastelin ji je všeč, pa sva ga ji kupila, pa še neke modelčke zraven. Od ome pa dobi sesalec, se je tudi dopade, ko ga je gledala po katalogu.

Se še kaj oglasim, zdaj pa morm it kuhat....ja pozno kosilo, ker moj dela dalje, Lana pa ima kosilo pri omi.

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4498
8.12.2009 19:34:17   
sabri
No še jaz na hitro, da ne bosta res aprilčica in lilka osamljeni prevečuser posted image , pa saj se kar trudimo ane.
Zalbi: mislim, da se bomo naslednjič videli z bebico, upam, da ti gre hitro, čim lažje in da res ne čakaš zdaj predolgo.
govor: hariba, da te potolažim, naša je glede tega user posted image , primer: jo hecam, da se bom obula njene čevlje, pa bom, pa bom...ona men resno: pa mami ne me zabavat (je mislila seveda zajeb...)fajn ane. Pa mi njej, ko ni bila pridna, da jo bo parkelj obiskal, namesto miklavža, ona pa v kuhinjo po kuhovnico, pa pravi: no kje je parkelj, ga bom nabilauser posted image . Pogumna  nimaš kaj. Ma take, da oba samo zineva.
Grem jest, se beremo še.LP

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
8.12.2009 20:55:45   
hariba
Zoja za božička dobi delavnico, ker to hoče in konecuser posted image , je ful fantovski tip.  je brez veze, da ji kupiva punčko, če bo čez pol ure  v kakšnem kotu ležala. Ima 2 dojenčka  od zapf pa 9 Barbik od Lare in cel kup opreme za nje od Lare, vse ful ohranjeno kot novo, ker če zna kdo čuvat je to Lara. A Zoja punčk noče in pika. Ima par plišastih igrač, ki si jih v posteljo naloži, sicer pa una ne mara dekliških igrač, raje ima avte, najraje pa didaktične igrače. Ona mora sestavljat in šraufat, če kaj tuli je tudi super. Najraje se igra z  avti, ki jih spušča po stezi, pa Denisova delavnica je tudi zelo priljubljena, vendar je vliko delov in vijakov že izgubljenih zato dobi novo.
Slikanic pa imamo polno omarico, 1 kup še od očeta mafije, zato to ne mislim kupovat, pa kdaj si še kakšno v knjižnici izposodim.
Lilka če ima Tinka rada bagre, zakaj pa ji ne bi naredila veselja, bolje kot nekaj na čemer se bo nabiral prah. Meni so mimo ti stereotipi, da so avti za fante.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?