|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
15.12.2009 12:40:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Torej pridemo:

1. Špelin@
2. Jana81
3. Aurora28
4. Katy82
5. Suzy85
6. style
7. Sončnica Sandra
8. kasso
9. Srčekgirll
10. Estrella*
11. Naty
12. TamaraJ

ŠE KATERA???

user posted image user posted image user posted image user posted image lepo, da se seznamček daljšauser posted image

A je to ta zadnji seznam??

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 301
15.12.2009 12:41:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Torej pridemo:

1. Špelin@
2. Jana81
3. Aurora28
4. Katy82
5. Suzy85
6. style
7. Sončnica Sandra
8. kasso
9. Srčekgirll
10. Estrella*
11. Naty
12. TamaraJ

ŠE KATERA???

Pod ? so še Martina, Sesil, tilči

Aha, hvala user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 302
15.12.2009 12:43:13   
kasso
Kolikor razumem pravila, igralec ima 2 meta, tako da lahko komot igrata po 2 skupaj, samo manjkrat pač vržeš. jaz se lahko prilagodim.
Meni se zdi dovolj 2 stezi, če ste še za eno pa lahko še rezerviramo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 303
15.12.2009 12:44:33   
špelin@

Kolikor razumem pravila, igralec ima 2 meta, tako da lahko komot igrata po 2 skupaj, samo manjkrat pač vržeš. jaz se lahko prilagodim.

Stavim, da bo na licu mesta še možnost dobiti dodatno (tretjo) stezo, ker zihr ne bo nobene pretirane gneče user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 304
15.12.2009 12:58:22   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Stavim, da bo na licu mesta še možnost dobiti dodatno (tretjo) stezo, ker zihr ne bo nobene pretirane gneče user posted image

če bo tako, ko si ti napisala, da je bilo prejšno nedeljo, bomo lahko vsaka na svoji stezi igrale user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 305
15.12.2009 13:00:05   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image se strinjam

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 306
15.12.2009 13:00:57   
kasso
če želi katera meni, naj mi pove user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 307
15.12.2009 13:10:38   
Soncnica Sandra ***

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 308
15.12.2009 13:14:31   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

V priponki vam pošiljamo del ponudbe naše restavracije »Sempre« ki jo gostom postrežemo tudi ob stezah.

so mi poslali še meni pic in sladic, a vidim, da je tudi na netu
http://www.klub300.com/sl/restavracija/ponudba-jedi

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 309
15.12.2009 13:23:15   
jana81

točno tako, tudi meni je največ do tega, da vas po letu dni vidim in seveda do čvekanja.

jana, je bil samo hec, upam, da mi ne zameriš user posted image

kaj bi ti pa naj zamerila?? a to ko si rekla da sem lahko vodljiva ???
Kasso sej ja veš, da jst ne zamerim kr tako, če bi se mi zdelo da si me užalila, bi že kaj rekla..
pri meni sploh ni panike. user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 310
15.12.2009 13:23:22   
jana81

dovolj je ..če boste vse ful zagnane, se jst odpovem bowlanju, itak lahko kadarkoli igram..

men se gre za dobro večerjo user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 311
15.12.2009 13:39:06   
kasso

dovolj je ..če boste vse ful zagnane, se jst odpovem bowlanju, itak lahko kadarkoli igram..

men se gre za dobro večerjo user posted image user posted image

Zaenkrat tudi jaz ne vem, če bom lahko igrala, ker me ob določenih gibih zašvasa pod rebri. Pa noben bog ne more ugotovit, kaj bi to lahko bilo. Sem bila tudi na UZ pa nič, menda je v mišicah vzrokuser posted image . Tako, da bodo 2 stezi po mojem ziher dovolj.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 312
15.12.2009 14:51:44   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

V priponki vam pošiljamo del ponudbe naše restavracije »Sempre« ki jo gostom postrežemo tudi ob stezah.

so mi poslali še meni pic in sladic, a vidim, da je tudi na netu
http://www.klub300.com/sl/restavracija/ponudba-jedi

Aha, že vem, kaj bom jedla user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 313
15.12.2009 15:54:15   
style
dan danuser posted image

kak smo kaj?

Jaz sem dobro iz službe, spijem kofi, obesim cujne in šibam po miško, je bila babi pridna in jo je ona šla iskat v vrtec, ker jaz imam pestro v službiuser posted image

Vidim, da nas bo v nedeljo velikooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image NATY, TAMARAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ostale user posted image user posted image user posted image tudi jaz komaj čakam, samo upam da ne bom preveč mačkasta od prepite soboteuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 314
15.12.2009 16:55:10   
Srčekgirll
Hojla!

Brrrrrrrr kok je mraz.
Mi2 z Vidkom sva prejle zunaj pred vhodom na mizi nardila jaslice. K bom na svojem comp. pa bom pokazala slike. Drgač pa ok, spanje tud ok, sam mal alarmov smo mel, glavnem da je biu po noč mir.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 315
15.12.2009 16:55:13   
Srčekgirll

Sem dobila sms od estrelle, se tudi ona strinja, da začnemo čimprej bowlat, tako da sem rezervirala 2 stezi za ob 20:00. Tako, da je zrihtano, samo še dobit se mormo, načvekat in nasmejat.

Dobimo pa se ob 17:30 v restavraciji user posted image

The best zrihtano. Men se dopade tud ura in vse.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 316
15.12.2009 18:23:08   
Srčekgirll
Aja, pa dns naty praznuje rojstni dan:

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 317
15.12.2009 20:29:47   
Anitka

čer, a se me še spomnite kaj? Jaz vam več ne uspem slediti tako pridne ste s pisanjem. Sem namreč kronično utrujena - služba, trije moški doma.... in sem po končanem delavniku čist hin. Likam in pospravljam ob večerih, ko Gal mrkne potem pa sem kot izžeta cunja. Sem šla s kilami že navzdol.

Upam, da bo v prihajajočih praznikih kaj več časa tudi za RR-jo, ampak kot pravim, mi ga trenutno zmanjkuje tudi zase.

lepe decembrske dneve vam želim

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 318
15.12.2009 22:15:39   
sesil
Čer

Evo, vam sporočam da jaz počasi prihajam k sebi in res upam da bom v nedeljo nared za bowlanje in večerjo (tokrat po mojem okusuuser posted image - ni kitajcev).  Zgleda da me je še en virus napadel poleg gripe....ma sem preživela.

Vidim da ste imele pestro, sami padci. Hvala bogu da se je vse srečno končalo.

Špelin, kakšno številko kombinezona nosi Gregec? Lepe slikce.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 319
16.12.2009 7:04:45   
Čmrlika
Dobro jutro vsem skupaj! Zame po 4 dneh res dobro, ker sem se zbudila in predvsem kr naspala v svoji postelji! user posted image

Lubice moje, predvsem estrella, ki mi je poslala sms...hvala vam iz vsega srca, ker ste mislile name...in držale pesti! user posted image user posted image user posted image

Rada vas imama ful, in je prijeten občutek, da veš da je nekdo vsaj malo z mislimi ob tebi, pa čeprav se ne poznamo osebno.user posted image user posted image user posted image

Evo, že šibam delat, časa za pisanje zdaj več nimam, se bom javila kasneje. V glavnem sva oba vredu, popoldne imam kontrolo pri svojem G , malo sem še slabotna, pa dve kilce mam manj user posted image ...

glavne izvide še čakam...razložim kasneje...

Lep dan vam želim, cartajte svoje sončke...jaz sem tajo tak prežulila...user posted image je nisem tri dni vidla, mi je bla sila že zarad tega. ja nikoli ne vemo kdaj kaj pride vmes,zato jih je treba stiskat pa lubčkat...user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 320
16.12.2009 8:31:40   
špelin@
Dobro jutro user posted image

style, le pazi, da boš v nedeljo dovolj fit user posted image

Naty*, malo z zakasnitvijo, ampak:

user posted image

Hmmmmmmmmm, a je preveč... kosmat?? user posted image

Eno vprašanje: koliko vas je že postavilo in okrasilo smrečice oz. jelke?

Anitka, kako se pa kaj držiš glede zdravja? user posted image user posted image user posted image Kako je zdaj Gal? Ne se preveč zgarat, pazi nase user posted image

sesil, super, da prideš user posted image user posted image user posted image Ja, letos ni kitajcev user posted image Gregor ima kombinezon št. 92.

Čmrlika, glavno, da si bolje in da je s kepico vse v najlepšem redu, zdaj pa le fajn pazit na svoje zdravje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 321
16.12.2009 8:43:25   
tilči
Dobro jutro!

Pridne ste s pisanjemuser posted image user posted image

Špelin@...midva z Nejcem sva jo včeraj postavila

Naty...vse najboljše ob tvojem osebnem praznikuuser posted image user posted image

Pri nas je kar pestro.Prejšnji teden sem za spremembo delala zjutraj,potem pa domov po otroke,pa kosilo skuhat,pa malo smo okoli letali....
V nedeljo pa je Tilen dobil vročinouser posted image .Na začetku le do 38,5,sedaj pa mu naraste tudi do 39,5°.Saj ko mu svečka prime,je dobre volje,normalno je in pije,tudi drži nekje do 7 ur.Ampak nekaj pa vseeno ni vredu z njimuser posted image .Je prehlajen,poln nos gnoja,tako da greva jutri k P.Jutri bi morala delati zjutraj,a takega ne morem peljati v vrtec,tako da bom rekla za bolniško.Tašča pa zjutraj pelje Nejca k zobarju,če bo seveda upal odpreti ustauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 322
16.12.2009 8:47:52   
kasso
Dobro jutro!

špelin@ v petek bo 2 tedna kar imamo postavljeno smrečico user posted image

čmrlika user posted image user posted image da si doma in da je vse v redu user posted image user posted image

Anitka, še kako te razumem. user posted image . S tem da jaz ne likam vsak večer in ne pospravljam vsak dan, pa prišparam na moči in energiji vsaj malo.

sesil, v nedeljo ima da si zdrava ko ribca user posted image

Se javim še kaj pozneje. Šibam v TS.

Naty pa bolje, da ji voščite na FB, ker RR ne bere kolikor vem user posted image

Tilči, user posted image user posted image user posted image za Tilna in korajžo Nejcu za k zobarju.

< Sporočilo je popravil kasso -- 16.12.2009 8:50:08 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 323
16.12.2009 8:48:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Pri nas je kar pestro.Prejšnji teden sem za spremembo delala zjutraj,potem pa domov po otroke,pa kosilo skuhat,pa malo smo okoli letali....
V nedeljo pa je Tilen dobil vročinouser posted image .Na začetku le do 38,5,sedaj pa mu naraste tudi do 39,5°.Saj ko mu svečka prime,je dobre volje,normalno je in pije,tudi drži nekje do 7 ur.Ampak nekaj pa vseeno ni vredu z njimuser posted image .Je prehlajen,poln nos gnoja,tako da greva jutri k P.Jutri bi morala delati zjutraj,a takega ne morem peljati v vrtec,tako da bom rekla za bolniško.Tašča pa zjutraj pelje Nejca k zobarju,če bo seveda upal odpreti ustauser posted image

Bogi Tilen user posted image Upam in fajn stiskam pestke, da ne bo hujšega user posted image user posted image user posted image Koliko dni ima že visoko vročino?

A Nejc ne mara zobarja? Naša mala pika prej nikoli ni imela težav, potem pa je bila zadnjič z njo moja mami, ker sem bila jaz istočasno z Gregorjem pri pediatrinji. Po pregledu sva šla do čakalnice pri zobarju in slišala revico, kako notri joka user posted image Je rekla, da zato, ker ni bilo mene in S. (velike pike - vedno hodita skupaj, tistikrat je pa ona takoj šibala nazaj v šolo). Drugače je zelo korajžna, zato moram prihodnjič obvezno spet jaz z njo.

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 324
16.12.2009 8:49:32   
špelin@

Dobro jutro!

špelin@ v petek bo 2 tedna kar imamo postavljeno smrečico user posted image

čmrlika user posted image user posted image da si doma in da je vse v redu user posted image user posted image

Anitka, še kako te razumem. user posted image . S tem da jaz ne likam vsak večer in ne pospravljam vsak dan, pa prišparam na moči in energiji vsaj malo.

sesil, v nedeljo ima da si zdrava ko ribca user posted image

Se javim še kaj pozneje. Šibam v TS.

Previdno vozi!

Očitno smo mi edini, ki še nismo nič krasili user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?