Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 10:13:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Kličem na telefon za rezervacije, pa mi da gsm šefa, da se z njim zmenim, on pa nedosegljiv . To so ta pravi šefi Bom poskusila še kasneje. Ta je pa dobra... Hecno, da je treba rezervirat pri šefu, ponavadi imajo knjigo, kamor vpisujejo rezervacije kar zaposleni, ne čakajo na šefa. Saj ne bomo rezervirale poroke, no mogoče pa kako dekliščino zapijemo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 10:45:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Kličem na telefon za rezervacije, pa mi da gsm šefa, da se z njim zmenim, on pa nedosegljiv . To so ta pravi šefi Bom poskusila še kasneje. Ta je pa dobra... Hecno, da je treba rezervirat pri šefu, ponavadi imajo knjigo, kamor vpisujejo rezervacije kar zaposleni, ne čakajo na šefa. Saj ne bomo rezervirale poroke, no mogoče pa kako dekliščino zapijemo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 11:03:53
|
|
|
|
kasso
|
Restavracija Sempre v Dravljah je rezervirana na moje ime ob 17:30 za 12 oseb. Bowling : je ob 20h fraj, tako da lahko rezrerviramo že ob tej uri, Pravijo, da bomo ob 21:00 same tam, ker se nagibajo k tem, da prej končajo Povejte za katero uro, da pokličem.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 11:05:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Restavracija Sempre v Dravljah je rezervirana na moje ime ob 17:30 za 12 oseb. Hvala, kasso Bowling : je ob 20h fraj, tako da lahko rezrerviramo že ob tej uri, Pravijo, da bomo ob 21:00 same tam, ker se nagibajo k tem, da prej končajo Povejte za katero uro, da pokličem..... No, potem res ni nobene gneče ob nedeljah... Jaz sem za ob 20h, še katera?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 11:09:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Restavracija Sempre v Dravljah je rezervirana na moje ime ob 17:30 za 12 oseb. Hvala, kasso Bowling : je ob 20h fraj, tako da lahko rezrerviramo že ob tej uri, Pravijo, da bomo ob 21:00 same tam, ker se nagibajo k tem, da prej končajo Povejte za katero uro, da pokličem..... No, potem res ni nobene gneče ob nedeljah... Jaz sem za ob 20h, še katera? meni je vseeno..se ravnam po drugih..mi je pa tud vseeno ali sploh bowlamo ali ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 11:12:13
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Restavracija Sempre v Dravljah je rezervirana na moje ime ob 17:30 za 12 oseb. Hvala, kasso Bowling : je ob 20h fraj, tako da lahko rezrerviramo že ob tej uri, Pravijo, da bomo ob 21:00 same tam, ker se nagibajo k tem, da prej končajo Povejte za katero uro, da pokličem..... No, potem res ni nobene gneče ob nedeljah... Jaz sem za ob 20h, še katera? meni je vseeno..se ravnam po drugih..mi je pa tud vseeno ali sploh bowlamo ali ne. ti si pa lahko vodljiva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 11:15:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Restavracija Sempre v Dravljah je rezervirana na moje ime ob 17:30 za 12 oseb. Hvala, kasso Bowling : je ob 20h fraj, tako da lahko rezrerviramo že ob tej uri, Pravijo, da bomo ob 21:00 same tam, ker se nagibajo k tem, da prej končajo Povejte za katero uro, da pokličem..... No, potem res ni nobene gneče ob nedeljah... Jaz sem za ob 20h, še katera? meni je vseeno..se ravnam po drugih..mi je pa tud vseeno ali sploh bowlamo ali ne. Jaz sem že rekla, da bi šla lučke gledat Iskreno rečeno je meni največ do čveka, tista urica bowlanja bo pa za dodatno popestritev Da se še bolj od srca nasmejimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 11:41:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Restavracija Sempre v Dravljah je rezervirana na moje ime ob 17:30 za 12 oseb. Hvala, kasso Bowling : je ob 20h fraj, tako da lahko rezrerviramo že ob tej uri, Pravijo, da bomo ob 21:00 same tam, ker se nagibajo k tem, da prej končajo Povejte za katero uro, da pokličem..... No, potem res ni nobene gneče ob nedeljah... Jaz sem za ob 20h, še katera? meni je vseeno..se ravnam po drugih..mi je pa tud vseeno ali sploh bowlamo ali ne. ti si pa lahko vodljiva JA SEJ SEM PA PRI DRUGIH STVAREH BOLJ ZAJ.... ups sej se ne derem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 11:42:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Restavracija Sempre v Dravljah je rezervirana na moje ime ob 17:30 za 12 oseb. Hvala, kasso Bowling : je ob 20h fraj, tako da lahko rezrerviramo že ob tej uri, Pravijo, da bomo ob 21:00 same tam, ker se nagibajo k tem, da prej končajo Povejte za katero uro, da pokličem..... No, potem res ni nobene gneče ob nedeljah... Jaz sem za ob 20h, še katera? meni je vseeno..se ravnam po drugih..mi je pa tud vseeno ali sploh bowlamo ali ne. Jaz sem že rekla, da bi šla lučke gledat Iskreno rečeno je meni največ do čveka, tista urica bowlanja bo pa za dodatno popestritev Da se še bolj od srca nasmejimo ja itak... bowlamo lahko kadarkoli, čvekamo vse skup pa ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 11:47:41
|
|
|
|
jana81
|
špelin@ pravkar sem doživela en ornk leden tuš.. ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 11:50:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Restavracija Sempre v Dravljah je rezervirana na moje ime ob 17:30 za 12 oseb. Hvala, kasso Bowling : je ob 20h fraj, tako da lahko rezrerviramo že ob tej uri, Pravijo, da bomo ob 21:00 same tam, ker se nagibajo k tem, da prej končajo Povejte za katero uro, da pokličem..... No, potem res ni nobene gneče ob nedeljah... Jaz sem za ob 20h, še katera? meni je vseeno..se ravnam po drugih..mi je pa tud vseeno ali sploh bowlamo ali ne. Jaz sem že rekla, da bi šla lučke gledat Iskreno rečeno je meni največ do čveka, tista urica bowlanja bo pa za dodatno popestritev Da se še bolj od srca nasmejimo ja itak... bowlamo lahko kadarkoli, čvekamo vse skup pa ne točno tako, tudi meni je največ do tega, da vas po letu dni vidim in seveda do čvekanja. jana, je bil samo hec, upam, da mi ne zameriš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:04:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Meni osebno je ura nepomembna, pridem kadarkoli, če se šrej zmenimo, še toliko bolje Lahko pojemo in gremo za 1h na bowling, potem pa še kam, če nam bo pasalo. Bowling se mi zdi fajn, ker se mal razgibamo in še lažje klepetamo, ker ob mizah bomo ene spet bolj oddaljene.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:07:52
|
|
|
|
kasso
|
Sem dobila sms od estrelle, se tudi ona strinja, da začnemo čimprej bowlat, tako da sem rezervirala 2 stezi za ob 20:00. Tako, da je zrihtano, samo še dobit se mormo, načvekat in nasmejat. Dobimo pa se ob 17:30 v restavraciji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:18:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem dobila sms od estrelle, se tudi ona strinja, da začnemo čimprej bowlat, tako da sem rezervirala 2 stezi za ob 20:00. Tako, da je zrihtano, samo še dobit se mormo, načvekat in nasmejat. Dobimo pa se ob 17:30 v restavraciji komaj čakam
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:19:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hej, kasso, kdaj je prišel včeraj nazaj? Upam, da mu ni odžrlo preveč časa IZVIRNO SPOROČILO: kasso Nimam avta, tako da ne grem danes v ita. Rezerviramo? Lahko tudi jaz. Restavracija za 12 oseb ob 18:00 in bowling 2 stezi za 1 uro ob 21:00? A lahko nekaj predlagam, pa ne bit hude, lepo prosim, vem, da sem težka Jaz bi bila kar za to, da bi se dobila 1 uro prej, torej ob 17h, in da bi začele bowlat ob 20h, ker (če bo sneg) imam zadnji vlak ob 22:25. Samo predlog, ne vem, če bi druge lahko prišle prej. sneg??????????' kje ste videla kakšen sneg za nedeljo???? če bo ful snežilo, potem mene ne bo , ker sredi noči mi pa res ni za pešačit domov po nepotrebnem
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 15.12.2009 12:32:38 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:20:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Ravno brskam po novicah in našla tole: http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osrednja-slovenija/ljubljana/ Fak, če misli v nedeljo snežiti, grem jaz na vlak, samo potem ne bom do 23h na bowlingu... Ej punca a midve gledava isto, ker meni za v nedeljo ne kaže snega???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:23:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem dobila sms od estrelle, se tudi ona strinja, da začnemo čimprej bowlat, tako da sem rezervirala 2 stezi za ob 20:00. Tako, da je zrihtano, samo še dobit se mormo, načvekat in nasmejat. Dobimo pa se ob 17:30 v restavraciji ODLIČNO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:24:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Ravno brskam po novicah in našla tole: http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osrednja-slovenija/ljubljana/ Fak, če misli v nedeljo snežiti, grem jaz na vlak, samo potem ne bom do 23h na bowlingu... Ej punca a midve gledava isto, ker meni za v nedeljo ne kaže snega??? Ne gledava iste reči, ker je bila na tej strani včeraj drugačna napoved, kot jo kaže danes Glavno, da ne kaže več snega!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:31:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Ravno brskam po novicah in našla tole: http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osrednja-slovenija/ljubljana/ Fak, če misli v nedeljo snežiti, grem jaz na vlak, samo potem ne bom do 23h na bowlingu... Ej punca a midve gledava isto, ker meni za v nedeljo ne kaže snega??? Ne gledava iste reči, ker je bila na tej strani včeraj drugačna napoved, kot jo kaže danes Glavno, da ne kaže več snega!!! me veseli, da gledava isto stran, samo BREZ snega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:31:58
|
|
|
|
kasso
|
Sem dobila potrditev rezervacije, kaj zdej pustim, se bomo izmenjavale oz. v dveh igrale, ali se rezervira še ena steza, samo potem bo prišlo dražje na osebo. po emailu sem dobila tole potrditev: Pozdravljena Skladno s tel pogovorom smo vam dve sosednji stezi rezervirali v dogovorjenem terminu: nedelja 20. december med 20.00 in 21.00 uro. Na stezi lahko igra do pet igralcev. Zaželjeno je da se v klubu zberete vsaj 15 min pred začetkom igranja in imate pripravljen spisek z imeni igralcev po stezah. Cena steze za uro igranja v rezerviranem terminu je 20 evrov, izposoja čevljev pa 1.50 evra za par. V priponki vam pošiljamo del ponudbe naše restavracije »Sempre« ki jo gostom postrežemo tudi ob stezah. Za vse dodatne info, morebitne še pravočasne spremembe ipd. sem vam na voljo. Hvala in uspešen dan še naprej vam želi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:34:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem dobila potrditev rezervacije, kaj zdej pustim, se bomo izmenjavale oz. v dveh igrale, ali se rezervira še ena steza, samo potem bo prišlo dražje na osebo. po emailu sem dobila tole potrditev: Pozdravljena Skladno s tel pogovorom smo vam dve sosednji stezi rezervirali v dogovorjenem terminu: nedelja 20. december med 20.00 in 21.00 uro. Na stezi lahko igra do pet igralcev. Zaželjeno je da se v klubu zberete vsaj 15 min pred začetkom igranja in imate pripravljen spisek z imeni igralcev po stezah. Cena steze za uro igranja v rezerviranem terminu je 20 evrov, izposoja čevljev pa 1.50 evra za par. V priponki vam pošiljamo del ponudbe naše restavracije »Sempre« ki jo gostom postrežemo tudi ob stezah. Za vse dodatne info, morebitne še pravočasne spremembe ipd. sem vam na voljo. Hvala in uspešen dan še naprej vam želi meni je načeloma vseeno...po pravici povedano nisem še nikoli bla na bovlingu, tako da odločitev prepuščam profijem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:36:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem dobila potrditev rezervacije, kaj zdej pustim, se bomo izmenjavale oz. v dveh igrale, ali se rezervira še ena steza, samo potem bo prišlo dražje na osebo. Koliko nas je zdaj točno na spisku??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:36:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem dobila potrditev rezervacije, kaj zdej pustim, se bomo izmenjavale oz. v dveh igrale, ali se rezervira še ena steza, samo potem bo prišlo dražje na osebo. po emailu sem dobila tole potrditev: Pozdravljena Skladno s tel pogovorom smo vam dve sosednji stezi rezervirali v dogovorjenem terminu: nedelja 20. december med 20.00 in 21.00 uro. Na stezi lahko igra do pet igralcev. Zaželjeno je da se v klubu zberete vsaj 15 min pred začetkom igranja in imate pripravljen spisek z imeni igralcev po stezah. Cena steze za uro igranja v rezerviranem terminu je 20 evrov, izposoja čevljev pa 1.50 evra za par. V priponki vam pošiljamo del ponudbe naše restavracije »Sempre« ki jo gostom postrežemo tudi ob stezah. Za vse dodatne info, morebitne še pravočasne spremembe ipd. sem vam na voljo. Hvala in uspešen dan še naprej vam želi meni je načeloma vseeno...po pravici povedano nisem še nikoli bla na bovlingu, tako da odločitev prepuščam profijem vse smo profi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:38:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem dobila potrditev rezervacije, kaj zdej pustim, se bomo izmenjavale oz. v dveh igrale, ali se rezervira še ena steza, samo potem bo prišlo dražje na osebo. po emailu sem dobila tole potrditev: Pozdravljena Skladno s tel pogovorom smo vam dve sosednji stezi rezervirali v dogovorjenem terminu: nedelja 20. december med 20.00 in 21.00 uro. Na stezi lahko igra do pet igralcev. Zaželjeno je da se v klubu zberete vsaj 15 min pred začetkom igranja in imate pripravljen spisek z imeni igralcev po stezah. Cena steze za uro igranja v rezerviranem terminu je 20 evrov, izposoja čevljev pa 1.50 evra za par. V priponki vam pošiljamo del ponudbe naše restavracije »Sempre« ki jo gostom postrežemo tudi ob stezah. Za vse dodatne info, morebitne še pravočasne spremembe ipd. sem vam na voljo. Hvala in uspešen dan še naprej vam želi meni je načeloma vseeno...po pravici povedano nisem še nikoli bla na bovlingu, tako da odločitev prepuščam profijem vse smo profi pol bom pa jz namesto enega keglja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.12.2009 12:40:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Torej pridemo: 1. Špelin@ 2. Jana81 3. Aurora28 4. Katy82 5. Suzy85 6. style 7. Sončnica Sandra 8. kasso 9. Srčekgirll 10. Estrella* 11. Naty 12. TamaraJ ŠE KATERA??? Pod ? so še Martina, Sesil, tilči
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?