špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hej, kasso, kdaj je prišel včeraj nazaj? Upam, da mu ni odžrlo preveč časa IZVIRNO SPOROČILO: kasso Nimam avta, tako da ne grem danes v ita. Rezerviramo? Lahko tudi jaz. Restavracija za 12 oseb ob 18:00 in bowling 2 stezi za 1 uro ob 21:00? A lahko nekaj predlagam, pa ne bit hude, lepo prosim, vem, da sem težka Jaz bi bila kar za to, da bi se dobila 1 uro prej, torej ob 17h, in da bi začele bowlat ob 20h, ker (če bo sneg) imam zadnji vlak ob 22:25. Samo predlog, ne vem, če bi druge lahko prišle prej. Zaradi mene lahko. A če pomislim, da bi lahko fajn snežilo in da k nam ne pridejo do večera splužit, bom jaz težko prišla, ker so zameti in čez njih avto ne gre. Upam, da do tega ne pride. Se je že zgodilo, da so v nedeljo plužili šele pozno popoldne, ali pa samo do srede vasi Na tej napovedi pravi, da bo sonce, upam, da bo tako http://www.vreme-si.com/vreme-ljubljana.php Madona, te napovedi so tako različne, da se človeku zvrti v glavi Tale tvoja mi je bolj všeč No, moj pravi, da ne bo snega. Ma itak bi jaz rada, da se čimprej dobimo, da grem čimprej od doma
|