|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
15.12.2009 21:32:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Jst sm pa zdaj slikala Nio, pa je bil flash vključen in nism opazila, pa sm jo direktno nabliskala. Mislite, da lahko dojenčku oči poškoduješ, če ga fotografiraš z bliskavicouser posted image

ne nč ji ne bo hudegauser posted image
drugače pa dan!

midve od zdravnice,mala ma spet neko vnetje +sor tko da mislim da bova dobile še prov posebn prostor v ordinaciji k sva več al manj skoz tamuser posted image

Larilu upam da bo hitr zginu ta sor....user posted image
neki me zanima,če sem seveda lahk tolk firbčna....user posted image   če si ti pod Jančami doma oz je tvoj od tam

jp moj je iz tle user posted image a jaz kej ne vem slučajno? user posted image user posted image user posted image poznaš janče,naš kotek ki je bogu za hrbtom?user posted image
jaz sm drgač bila bolj mestno dekle zdej sm pa bolj podeželskouser posted image

itak da poznam Janče...jaz sem s Prežganja,če ti je že tvoj že razložu kje to je....pa jaz mislim da ti vse veš user posted image user posted image user posted image sam ti še ni povedu user posted image user posted image

he he vem kje je to,do tja sm hodila s scojo psičko na sprehoduser posted image no sam grem stavt da maš ti bližje kakšnega soseda k jazuser posted image se včas počutm k na osamljenem otočku sam brez sončka,morja in tropskih drevesuser posted image user posted image

fanta norita namest da bi ga uspavu,mala že nana jaz pa študiram kako bom jutr tamavčija iz vrtca domov dobila,k moj dela do 5,tast prav da ne more ga it iskat k ga noga tok boli,avta mi ne da ker se boji zanj pa čeprav bi bil z mano v avtu,pa baje bo še sneg padu tko da sm po domač povedan v ritiuser posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3276
15.12.2009 21:37:33   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Glede avtosedežev: a priporočate kaj takega?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199186

glede varnosti ja, glede uporabnosti pa ne. tista mizica je ful nepraktična poleti., drugače imata pa bebe comfort in maxi cosi nove modele, ko lahko sedež rotiraš, da daš otroka  lažje v sedež.,
drugače pa, kam se vam mudi z nakupi avtosedežev??

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
15.12.2009 21:37:38   
JaLuca

Kaj vsi vaši že spijo v svoji posteljici?

še ne, spi še vedno na atijevem jogiju, ati pa spi na kavču. Ati odstopil prostor, da vsaj nekaj spimo, ker se še vedno zgodi, da katera hodi okrog ponoči, največ tak prva.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
15.12.2009 21:37:39   
tulpek
Polari: Zakaj k vznožju?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.12.2009 21:38:30 >

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
15.12.2009 21:38:19   
Anonimen
veselka glede nohtka je tko da če se zagnoji potem morš it k dohtarci,jaz mam sicer kremo garmicin kar ti jo mora pa napisat dohtarca ampak ne vem če je za tamale tud,čeprav sm jaz sinu namazala s tem dokler je bilo samo rdeče,če se je pa zagnojil sem mu pa gnojček vn izstisnila pa namazala s klimicinom (antibiotik za učke mazat) in je pomagal,drugače ti pa svetujem da pokličeš patronažno k mislim da ti bo lahko pomagala da ne bi zarad tega k dohtarci hodila user posted image

glede sedežev
pejte prvo pogledat na AMZS stran da vidite teste,potem pa vzemite otročka zraven ko boste šle nakupovat sedeže zato ker ne pašejo vsi sedeži otročku,oziroma se ne počuti dobr notri in bo cel cajt ko bo v sedežu joku,nasvet ki vam bo prišel res pravuser posted image

tako pa sm vas obdelalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3280
15.12.2009 21:39:46   
anitka7

he he vem kje je to,do tja sm hodila s scojo psičko na sprehoduser posted image no sam grem stavt da maš ti bližje kakšnega soseda k jazuser posted image se včas počutm k na osamljenem otočku sam brez sončka,morja in tropskih drevesuser posted image user posted image

fanta norita namest da bi ga uspavu,mala že nana jaz pa študiram kako bom jutr tamavčija iz vrtca domov dobila,k moj dela do 5,tast prav da ne more ga it iskat k ga noga tok boli,avta mi ne da ker se boji zanj pa čeprav bi bil z mano v avtu,pa baje bo še sneg padu tko da sm po domač povedan v ritiuser posted image

ja no sosedov pa res nimaš....user posted image jaz mam vsaj to, sam večina so sami taki k sam čakajo kaj bi opravljal user posted image
vem pa kje si doma in tud kdo je tvoj mož,no če nisem falila...včas os ga klical Bučko,no mogoče ga še user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
15.12.2009 21:41:54   
barika

glede sedežev
pejte prvo pogledat na AMZS stran da vidite teste,potem pa vzemite otročka zraven ko boste šle nakupovat sedeže zato ker ne pašejo vsi sedeži otročku,oziroma se ne počuti dobr notri in bo cel cajt ko bo v sedežu joku,nasvet ki vam bo prišel res pravuser posted image

RES je, moj je bil v tobiju ful nagrbančen, v prioriju pa sedi ko car  (anitka, mi imamo pa takega za rokerje - temno sivega-črnegauser posted image ), drugače pa ima poleg MC najboljše ocene glede varnosti še roemer... aja, pa na spletne akcije počakajtr, ali pa ga kupite v tujini, pri nas so lopoviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
15.12.2009 21:46:46   
anitka7
Barika men se zdi roemer čist predrag dober je pa glih tolk kot maxicosi...je pa v Angliji roemer pod imenom britax in zelo cenejši  Ne vem zakaj je pri nas vse tolk drago za otroke...user posted image lahk bi mel brez davka tko kot v Avstriji npr...

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
15.12.2009 21:53:36   
Anonimen
anitka u matr obvladašuser posted image ja to pa vem da so tle taki k znajo viber opravljatuser posted image drgač ga še kličejo Bučkouser posted image a on tebe pozna?da te omenim,no evo sta mi tamalo zbudilauser posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3284
15.12.2009 21:58:40   
anitka7

anitka u matr obvladašuser posted image ja to pa vem da so tle taki k znajo viber opravljatuser posted image drgač ga še kličejo Bučkouser posted image a on tebe pozna?da te omenim,no evo sta mi tamalo zbudilauser posted image

mene glih ne vem če se spomni,moj nik je tud moj ime...se pa sigurno spomni sosede moje Nine...
slučajno sem dans med drugimi RR-septembrkami na FB vidla tvoj ime,ker ima isti priimek,no in po slikah se mi je tvoj mož zdel znan user posted image

zdaj pa tud mene zanima ,če se me še spomni user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
15.12.2009 21:59:55   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Glede avtosedežev: a priporočate kaj takega?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199186

glede varnosti ja, glede uporabnosti pa ne. tista mizica je ful nepraktična poleti., drugače imata pa bebe comfort in maxi cosi nove modele, ko lahko sedež rotiraš, da daš otroka  lažje v sedež.,
drugače pa, kam se vam mudi z nakupi avtosedežev??

Barika saj ne, da bi se mudilo... ampak enkrat se zagotovo bouser posted image , najbrž ravno takrat, ko ni časa... in se je bolje malo prej informirati. Sama upam, da bo zdržala v lupinici še najmanj tri mesece.

Ena je omenjala uvajanje GH? Hmmm... Sara tudi že z usti in očmi požira, pa še slina ji dol teče, ko vidi kako jemuser posted image . Ampak bom kar še počakala. Mleka imam dovolj in prvo uvajanje pri Sari bo, da bom vmešala rižolino v svoje mleko ob večerih.

Drugače smo bili pa danes na obisku pri Dedku Mrazuuser posted image . Sicer se je malo pritoževala, potem pa z zanimanjem opazovala predstavo in Dedka Mrazauser posted image . Joj... pa starejši otroki, kako so bili veseli daril in kakšne lepe pesmice so peli, te iskrice v otroških očeh so res nekaj neprecenljivega.user posted image . V soboto bomo pa postavljali smrečico in pa lepe jaslice, ki sem jih dobila za diplomo. Naslednje leto bom morala že take kupiti, da se bo Sara lahko z njimi igralauser posted image .

No ju3 pa, če ne bo preveč mraz, bova šli pa na tržnicouser posted image . Upam, da bom zdržala...če se bo preveč drla se bom pa raje kar obrnila in šla nazaj domovuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
15.12.2009 22:02:59   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: barika

glede sedežev

RES je, moj je bil v tobiju ful nagrbančen, v prioriju pa sedi ko car  (anitka, mi imamo pa takega za rokerje - temno sivega-črnegauser posted image ), drugače pa ima poleg MC najboljše ocene glede varnosti še roemer... aja, pa na spletne akcije počakajtr, ali pa ga kupite v tujini, pri nas so lopoviuser posted image

Ampak pri nas so res navite cene. user posted image Pa še nič kaj pametnega ne najdem. Banda... služijo na otrocihuser posted image .
Sam zdej se je še Next podražiluser posted image . Ah ja...

Dejte mi povedat... za mojo piko poko iščem že velikosti 74 pa nikjer ni nič pametnega. Že na strani od MC sem gledala, pa so te velikosti kar razprodane.

Pa še nekaj me zanima. A katera preko ebaya nabavlja stvari?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
15.12.2009 22:04:18   
anitka7
zakaj Dolenjka vedno izgine ko začnemo temo o šloganju....hm a se bojiš da bi kaj tazga zvedla user posted image  user posted image

zdaj bom pa res prnesla šlogn karte sabo naslednjič k se vidiva user posted image user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
15.12.2009 22:06:53   
dolenjka
Malinca, GH se pa načeloma ne uvaja najprej za večerni obrok user posted image je lahko pretežko za user posted image prebavo za prvič user posted image zdaj je v modi, da se uvajati začne z riževo kašico, ampak čez dan, zvečer bi ti pa jaz po izkušnjah ki jih imam, odsvetovala user posted image
Sem pa jaz tudi v svoje mleko mešala, sam kaj, ko ni hotla jest user posted image No, mislim da se mi pri temu falotku to ne bo dogajalo, glede na to, kak jedec je user posted image user posted image user posted image

Avtosedež, ja res hitite, tko kot z GH, sej vas bo vse počakalo user posted image Kiddy je baje res dober na testih, ampak probajte otroke notri dat, ker baje so zaradi mizice zelo nekomfortni user posted image pa sej je tut to že Barika povedala user posted image Jaz ne bom več kupovala verjetno, če pa bi, bi pa še 1x MC Priori al pa Tobi, oba nam dobro služita user posted image Ostalih kot so Romer in podobni pa ne poznam, samo to lahko rečem, da ne šparajte preveč, ker gre le za varnost in odsvetujem Nania sedeže! So zelo pocen, pa zelo zanič user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3289
15.12.2009 22:07:37   
vila MaLiNa
Antika sej lahko kar začneš s šloganjemuser posted image

Larilu... ampak tale tvoj tastuser posted image . Moj mi brez problema posodi avtomobil, samo nevem, če bi ga jaz njemuuser posted image . Drugače je pa včeraj prišel gor in vprašal, če bo danes lahko kaj videl svojo vnukinjo in jo malo pestovaluser posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
15.12.2009 22:08:04   
dolenjka

zakaj Dolenjka vedno izgine ko začnemo temo o šloganju....hm a se bojiš da bi kaj tazga zvedla user posted image  user posted image

zdaj bom pa res prnesla šlogn karte sabo naslednjič k se vidiva user posted image user posted image user posted image

net mi je štrajkal, prej sem pa glavo oz lase prala user posted image

aja, kvačkat pa jaz danes ne morem s tabo, ker kvačke nimam user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
15.12.2009 22:09:35   
altaja

Pa ti resno znaš šlogat? Jst tud, jst tud...hehehee, kdaj bo seansa? Men je to tko fino.. ko se babe dobimo na kupu triči trači pa karte na mizo in je takoj ura 5 zjutraj user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
15.12.2009 22:10:13   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Pa ti resno znaš šlogat? Jst tud, jst tud...hehehee, kdaj bo seansa? Men je to tko fino.. ko se babe dobimo na kupu triči trači pa karte na mizo in je takoj ura 5 zjutraj user posted image

vse to brez pijače user posted image dobre ste da zdržite user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
15.12.2009 22:10:15   
majra
Čer!

Kako lepe slike prekrasnih septemberčkov user posted image  pravi cukri

Bolančki, mali in malo večji user posted image user posted image user posted image

Avtosedeži....mi imamo roemerja lupinico in sedež za starejšo in smo ful zadovoljni. Sem pa imela starejšo v lupinici do 11 meseca in tako nameravam tudi mlajšo.

Jaz bi tudi kak čvek, kavo in sladoled, pa sem predaleč user posted image  Mi ful lušte delate user posted image

Sem pa boljše volje, ko vidim, da nisem edina, ki ima najbolj uničen parket na relaciji računalnik-hladilnik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3294
15.12.2009 22:10:53   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Malinca, GH se pa načeloma ne uvaja najprej za večerni obrok user posted image je lahko pretežko za user posted image prebavo za prvič user posted image zdaj je v modi, da se uvajati začne z riževo kašico, ampak čez dan, zvečer bi ti pa jaz po izkušnjah ki jih imam, odsvetovala user posted image
Sem pa jaz tudi v svoje mleko mešala, sam kaj, ko ni hotla jest user posted image No, mislim da se mi pri temu falotku to ne bo dogajalo, glede na to, kak jedec je user posted image user posted image user posted image

Čudno.... ker meni je pa pediatrinja zaradi polivanja rekla, če bo še naprej slabo pridobivala na teži (zaradi polivanja), da naj ob večerih začnem z rižolinomuser posted image . Potem pa vedi kaj je prav.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
15.12.2009 22:11:27   
dolenjka
Malinca, Premaman v Emporiumu ima luštne cunje user posted image Veselka, ti ga imaš pa v Postojni, če nočeš v LJ pridet več user posted image [sm=smiley13.gif]

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
15.12.2009 22:11:55   
vila MaLiNa

net mi je štrajkal, prej sem pa glavo oz lase prala user posted image

aja, kvačkat pa jaz danes ne morem s tabo, ker kvačke nimam user posted image user posted image user posted image

Jz bi se pa rada kvačkat naučila. Samo kaj, ko sem lena k ****suser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
15.12.2009 22:12:31   
altaja

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Na Dolenjskem user posted image Kaj misliš?????? user posted image

vse to brez pijače user posted image dobre ste da zdržite user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
15.12.2009 22:13:02   
vila MaLiNa

Malinca, Premaman v Emporiumu ima luštne cunje user posted image Veselka, ti ga imaš pa v Postojni, če nočeš v LJ pridet več user posted image [sm=smiley13.gif]

Jz pravim, da HB za svakinjo in sestre, ker meni se ne da ubadat z nakupom cunjicuser posted image . ŠE zase sem bolj lenauser posted image . Raje preko neta. Sicer pa... kakšne so pa kaj cene?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
15.12.2009 22:13:28   
altaja
Še citatirat ne znam več. Pa nisem pila, majkemi...user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?