|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
15.12.2009 18:56:10   
jullie

..končno sem naložla slike na računalnik.. pa še to je bila nuja, ker je kartica polnauser posted image ..evo moje pupe.. sliko lahko daš vila malina na seznam

user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.12.2009 19:00:07   
jullie

..tako nekako bodo pa izgledale naše čestitke..je bil pa to cel projekt..Martin ni hotel biti pri miru, kape ni hotel imeti..Karla se ni hotela smejati..v glavnem izmed 30 slik sem izbrala dve koliko toliko OK user posted image

user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.12.2009 19:18:32   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Jst sm pa zdaj slikala Nio, pa je bil flash vključen in nism opazila, pa sm jo direktno nabliskala. Mislite, da lahko dojenčku oči poškoduješ, če ga fotografiraš z bliskavicouser posted image

ne nč ji ne bo hudegauser posted image
drugače pa dan!

midve od zdravnice,mala ma spet neko vnetje +sor tko da mislim da bova dobile še prov posebn prostor v ordinaciji k sva več al manj skoz tamuser posted image

Larilu upam da bo hitr zginu ta sor....user posted image
neki me zanima,če sem seveda lahk tolk firbčna....user posted image   če si ti pod Jančami doma oz je tvoj od tam

jp moj je iz tle user posted image a jaz kej ne vem slučajno? user posted image user posted image user posted image poznaš janče,naš kotek ki je bogu za hrbtom?user posted image
jaz sm drgač bila bolj mestno dekle zdej sm pa bolj podeželskouser posted image

itak da poznam Janče...jaz sem s Prežganja,če ti je že tvoj že razložu kje to je....pa jaz mislim da ti vse veš user posted image user posted image user posted image sam ti še ni povedu user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.12.2009 19:26:47   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Anitka, imaš mail user posted image

kolk si mela dela z računanjem user posted image ja če bo Nik u redu se vidiva v petek,če ne drug teden. Hvala ti za vse kar se trudiš okol tega naročila user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.12.2009 19:31:14   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..tako nekako bodo pa izgledale naše čestitke..je bil pa to cel projekt..Martin ni hotel biti pri miru, kape ni hotel imeti..Karla se ni hotela smejati..v glavnem izmed 30 slik sem izbrala dve koliko toliko OK user posted image

user posted image

jullie ful lepo user posted image s kerim programom si to naredila

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.12.2009 19:35:23   
anitka7
no zdaj mam pa jaz monologe user posted image

kaj ste vse v hladilnikih user posted image user posted image bogi hladilniki k jih vsak večer napadate...jaz mu dam kakšen večer mir...user posted image grem sam v shrambo napast user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.12.2009 19:53:34   
Pupček
Dolenjka, si se pa res namatrala z računanjem. Jaz bom v LJ od 23.12 - 28.12, pa bi takrat prevzela robo, če ti ustreza.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.12.2009 19:56:36   
Pupček

no zdaj mam pa jaz monologe user posted image

kaj ste vse v hladilnikih user posted image user posted image bogi hladilniki k jih vsak večer napadate...jaz mu dam kakšen večer mir...user posted image grem sam v shrambo napast user posted image

Naš hladilnik je varen pred mano, je prazen. Jaz napadam bolj predal s sladkarijami user posted image .

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
15.12.2009 20:08:44   
Pupček
Mi smo tudi imeli pregled danes. Je dobro napredovala, bolje kot prejšnji mesec. Zdej meri 61 cm (ali 62 cm, moram preverit) in ima 5150 g.
Je bila tudi cepljena, tudi proti rota virusu. Stranskih učinkov nima - vsaj vročine ne, se je pa prej skoraj 2 uri jokala kot, da jo neki fuuul boli, nikakor je nisem mogla pomirit, tudi jest ni mogla... Prav bogica je bila user posted image user posted image user posted image . Zdej je v redu, spi.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.12.2009 20:12:03   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

user posted image

jullie ful lepo user posted image s kerim programom si to naredila

To tudi mene zanima. Take čestitke bi tudi jaz pošiljala user posted image , drugače jih ne, sem prelena.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.12.2009 20:30:47   
anitka7
no zdaj je mela pa Pupček monologe...user posted image  user posted image  user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.12.2009 20:38:19   
škorpijončica

Anitka, upam, da bo kmalu bolje!vem kako je ko otrok zboli...
Julie- kakšen prelep nasmeh. tudi voščilnica je super, tudi mene zanima kako si jo naredila. a je za po navadni pošti, sprintana na fotopapirju al kakouser posted image Oba sta res luškana, to se bodo domači razveselili. Morda bi se tudi jaz česa takega lotila, pa sem verjetno že prepozna za tak projekt.

Kapljice pa tudi jaz pozabljam. Upam, da se bom vsaj na kontracepcijske vedno spomnila.

Me veseli, da Luana lepo napreduje, je že prerasla mojo Nio, zato pa ima Nia par gramov več, drugače sta pa blizu še vedno.

Jst imam ju3 cepljenje pa me zanima kakšne obkladke naj ji dajem potem gor na nogico.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.12.2009 20:38:35   
Pupček

no zdaj je mela pa Pupček monologe...user posted image  user posted image  user posted image

eh,... sem navajena. Tudi doma je tako user posted image .

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.12.2009 20:47:47   
Pupček

Me veseli, da Luana lepo napreduje, je že prerasla mojo Nio, zato pa ima Nia par gramov več, drugače sta pa blizu še vedno.

Jst imam ju3 cepljenje pa me zanima kakšne obkladke naj ji dajem potem gor na nogico.

Sej uni cm-ji nevem, če so realni. Jo je ena nova merila, ki ni glih tega obladala. Prvo jo je zmerla 74 cmuser posted image , pa ji je sestra rekla, da tok pa že ni velika - sploh dojela ni da je to mal preveč - pa jo je pol spet neki merla. No jo bom jaz jutri sama, da preverim če je res tok.

Meni so rekli, da ji odpladke dajem sam, če bo rdeče okol vboda in sicer mokro gazo.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.12.2009 20:48:40   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

eh,... sem navajena. Tudi doma je tako user posted image .

tudi jaz...tudi jaz.....baje mormo ženske na dan porabit 5000 besedtko da zdaj k sem skoz doma jih mora pač on poslušat..user posted image user posted image user posted image no večinoma bl stene poslušajo user posted image user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.12.2009 20:48:53   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

a res ni še noben vaš imel vnetega palčka na nogi ob nohtku - predvsem tiste, ki imate več otrok? a bi blo smiselno zdravnico klicat za tole, al počakam? nohtek ni vraščen, ji pa itak samo ravnam, kolkr zraste. pa tud ne boli je očitno, ker sm ji pregledala prst od A do Ž, pa se je sam smejala zraven user posted image user posted image

Enej je imel to. Isto kot ti opisuješ.....jaz sem mu pustila pri miru, ker ga tudi ni bolelo....se mu je pa na roki na palčku tudi naredilo, pa je P rekla, da ni nič hudega, naj pustim pri miru....zdaj je vse okej, pa pri striženju vedno pazim, da mu ravno porežem.

Glede avtosedežev: a priporočate kaj takega?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199186

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.12.2009 20:54:04   
baby blue
Midva sva dala voščilnice kar fotografu delat user posted image

škorpijončica če ne bo imela rdečine okoli mesta vboda ji ne rabiš nobenih obkladkov dajat... Drugače je pa nama rela da naj gazo namočiva v hladen kamilični čaj in položiva tja kjer je redeče...

Sem pa tud jst kdaj pa kdaj pozabljiva glede teh D# kapljic... Se pa poboljšujem user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.12.2009 20:58:11   
altaja
Miškolin se je prvič sam prevalil iz hrbta na trebušček... je tako brundal ker ni šlo in se jezil, ampak je bil vztrajen in mu je uspelo. Mi ga je blo kar težko gledat, sem hotla pomagat, ampak sem ga pustila... dokler ni zajokal user posted image Bravo mali!!!!!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.12.2009 21:02:40   
dolenjka
Čer user posted image

Hm,ja, moram priznat da sem danes dodobra ponovila znanje matematike, sam kaj ko so cotke tko fletne, mi sploh ni blo težko, bom z veseljem še kdaj user posted image user posted image user posted image

A danes bomo šlogale al kaj bomo počele user posted image Jaz se o hrani ne bi pogovarjala, ker sem hladilnik že obdelala, pa predal s sladkarijami tudi user posted image user posted image user posted image

Pupček, 23.12. se lahko v SN dobiva ampak okoli 11h al pa 12h user posted image al pa 28. dopoldan user posted image vmes mi pa verjetno ne bo zneslo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.12.2009 21:05:25   
SONČEK LARA
Ojla mamice

dolgo, res dolgo se nisem oglasila...se me še spomnite???

Vse se ubadamo z istimi stvarmi, težavam, radostmi....a drugič je vse lažje kot v prvo

Naš mali Gaber je pravi cuker, za na seznam bi dodala
1.mesec 4000g, 54cm
2.mesec 5200, 57cm

Slikico upam da mi rata še kaj kmalu nalimat

Našemu je tud že uspelo se prevaliti iz trebuha na hrbet. Živahen je kot živo srebro. Spimo kar vredu, čez dan zaspi sam od sebe, zvečer pa ga mal poujčkam in seveda dudika,,,

Dojennje nama uspeva in je res carsko

Fajn se mejte

čao

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.12.2009 21:08:05   
baby blue
altaja super novička... user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa spat

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.12.2009 21:11:26   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

No mi smo se pa malo igrali in sicer v božičnem duhu ker so pač prazniki pred vrati user posted image user posted image Pa je nastala taka slikca... user posted image

user posted image

Kakšn cukrček je Lana. Ste vsi kupili božičkove kostume. Moja je pa danes kot en fantek v supermenovi opravi, ki sem jo dobila od sestre, ko sem ji rekla, da mi gre na živce, da za darilo dobivam same rozaste, punčkaste oblekce.

Ja, res je lepotička. No, da te potolažim: tudi naš z izjemo Nextovega jelenčkovega puloverja nima ničesar prazničnega. Sem hotela nabavit, pa so otroci protestirali, če se mi je čisto skisalo. Eden bi ga oblekel v metalca, drga v puloverčke in kavbojke...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.12.2009 21:15:41   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: polari

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

a res ni še noben vaš imel vnetega palčka na nogi ob nohtku - predvsem tiste, ki imate več otrok? a bi blo smiselno zdravnico klicat za tole, al počakam? nohtek ni vraščen, ji pa itak samo ravnam, kolkr zraste. pa tud ne boli je očitno, ker sm ji pregledala prst od A do Ž, pa se je sam smejala zraven user posted image user posted image

Enej je imel to. Isto kot ti opisuješ.....jaz sem mu pustila pri miru, ker ga tudi ni bolelo....se mu je pa na roki na palčku tudi naredilo, pa je P rekla, da ni nič hudega, naj pustim pri miru....zdaj je vse okej, pa pri striženju vedno pazim, da mu ravno porežem.

Glede avtosedežev: a priporočate kaj takega?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199186

ne poznam tega avtosedeža...nisem mogla razbrat če se ga lahko da v ležeč položaj z eno roko s šoferjevega stola....jaz maxi cosi in sem fuul zadovoljna

mamo tazgale
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176379

sam da je oranžen,pa brez isofix sistema, kupil smo ga pa v toys-u v Avstriji ker je ceneje kot pri nas

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 15.12.2009 21:24:22 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.12.2009 21:21:13   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Hm,ja, moram priznat da sem danes dodobra ponovila znanje matematike, sam kaj ko so cotke tko fletne, mi sploh ni blo težko, bom z veseljem še kdaj user posted image user posted image user posted image

A danes bomo šlogale al kaj bomo počele user posted image Jaz se o hrani ne bi pogovarjala, ker sem hladilnik že obdelala, pa predal s sladkarijami tudi user posted image user posted image user posted image

Pupček, 23.12. se lahko v SN dobiva ampak okoli 11h al pa 12h user posted image al pa 28. dopoldan user posted image vmes mi pa verjetno ne bo zneslo user posted image

lohka pa tud kvačkamo user posted image user posted image sam jaz ne znam....

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.12.2009 21:25:11   
polari
Kaj vsi vaši že spijo v svoji posteljici? Enej je do danes spal še v košarici...zdaj pa sma ga dala v kinderpet....pa je še vedno v spalnici, ne v svoji sobi...pa bomo videli, če nam bo uspelo lepo spat.....ga res moram položit čisto k vznožju postelje? ali lahko ima glavo zgoraj, pa pri nogah prostor?

Jaz sem tudi non stop v hladilniku...danes sem se večerje tak najedla, da mi je skoraj slabo.....

Midva še kar jema na 2 uri, včasih 2 pa pol...ponoči pa na 4.......pa lepo spi.....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.