|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
15.12.2009 15:15:05   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Hei,  a katera ve, kje bi se dalo dobit kako zimsko vrečo po ugodni ceni? K 70 eur mi je mal tu mač!!

j<ast tud iščem kaj ceneje, ker se bojim da mi nobena gore ne paše, pa quinnijeva je 70 eur, pa mi je pač mal tu mač.

Zvezdica na moj voziček originalne sploh ni, se mi zdi.  tale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193676 se mi dopade in jo bom najverjetneje kupila, čeprav je prepreprepredraga. Mogoče bo kdo prispeval kaj. Danes grem v BC pošnjofat. 

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
15.12.2009 15:36:12   
rubica
zimska vreča: http://www.lovecnacene.si/spalne-vrece-termo-nozna-vreca-2780601/m/348250/

najki
iz katerega konca lj pa si? bi se lahko kaj dobile za sprehod? pa še katera ljubljančanka?

slavnoste večerje: za božič hb kuha moj oče- bodo ribe, sestra bo pa naredila ene take "šalčke" z gobami in sirom- je rekla user posted image
za novo leto bomo doma verjetni  se bo kdo oglasil na obisk- ne vemo še, pa bomo mel mal narezka- razne vrste sirov , grozdje, melono, orehe, ananas- men je to mnjami, pa humus bom naredila, pa moj bo verjetno naredu tunin namaz, za večerjo bomo pa verjetno kako morsko varjanto, ne vem še čist točno, kaki kalamari z čim polnjeni, spekla bom piškote, mami bo spekla lešnikovo- orehovo potico, ki jo bo malo odstopila user posted image , jaz pa sem razmišljala, če čem narest potratno potico, men je res dobra ker je tako sočna, je pa res, da je še nisem delala. Ja pa moj je reku, da bo naredu muffine z gozdnimi sadeži, za 1. januar pa itak sarma user posted image .

ploha res najlepša hvala za slikce, zlata si!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image jaz imam cikel na 30 dni pa čist nič ne čutim, ko pride user posted image .

ju3 je zadnji dan moje porodniške user posted image , me stiska in to ornk user posted image user posted image , tut jaz se spominjam lanskega leta in sebe z velikim trebuhom, kako sm ga božala.

Gaja bo pa jutri stara že 11 mesecev, joooooojjjj kok leti.

kolosej načeloma prideva, sam bom vidla, ker imam sestanek v službi ob 9. kake volje bom, če bom bol zamorjena naju raj ne bo!

mimi a se že selte?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
15.12.2009 16:44:48   
Zvezdica
Zvezdica na moj voziček originalne sploh ni, se mi zdi. tale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193676 se mi dopade in jo bom najverjetneje kupila, čeprav je prepreprepredraga. Mogoče bo kdo prispeval kaj. Danes grem v BC pošnjofat.

ja to je zimska vreča ua moj voz, sam jast take nočem, ker je k pajac, pa ne vem kako je otroku všeč tole za rokeuser posted image
Bom kr quinnyevo vzela.

kolosej načeloma prideva, sam bom vidla, ker imam sestanek v službi ob 9. kake volje bom, če bom bol zamorjena naju raj ne bo!

a dej rubica no pridita. Te bomo me spravile v boljšo voljo.

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 16:52:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
15.12.2009 17:01:21   
Hijacinta
Niia kakšen luškan snežakec.

Rubica vidve kar pridita, te bomo me spravle v dobro voljo.

Mene pa moja user posted image spet ful boli, pa bolj močna je kot pred porodom, pa dalj časa traja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
15.12.2009 17:07:09   
Zvezdica
evo sem si upala iti na sprehod, pa je res mrzlo, sem se orenk oblekla.

mi2 sva bila tudi, ma je res mraz. Ampak kr paše. K sem bila sita tistga čudnga vremena, k ni blo vse skup nič.

grem, moj pride pa bomo jedli.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
15.12.2009 17:08:41   
sonček33
niia, najbrž si spregledala...pls recept za muffine z marcipanom

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
15.12.2009 17:23:43   
Zvezdica

vidiš to sem prej pozabila :(

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gaja za 11 mesecev.

Čak kdo prvi piha? od mojce tamala ali od AQ?

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
15.12.2009 17:24:42   
sonček33
zvezdica, od saše sinko

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 17:31:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
15.12.2009 18:03:19   
Najki
Sem sla vreco stestirat in zlo vsec user posted image . Tamali je bil kot eskimcek not, pa sva sla cez led in veter ene pol ure, potem je zaspal kot top, pa sva sla pocasi nazaj. Je res pasalo, nisem bila zunaj ze en teden =[.

Snikolina jaz sem kupila vreco za 35 eur od Pikolo v BC. Je pa ful fajn kt una od Jane za 100eur user posted image . Sam da to lahko skrajsas. Sicer pa se marsikaj za pol cene dobi na Bolhi, ce vsake toliko pogledas. Ne kupit maxi cosi, men je bla ful vsec ampak so vsi materiali premocljivi =[. Sam en material ni, ki pa je ful tog pa bulky. Pa moj je protestiral, da bo malcka prepihalo. Drugace pa je bila meni zelo vsec.

Rubica sm z Vica, tuki pri Vrhovcih. Pa ti?

Zvezdica Quinnijeve vrece so ful kratke, jo bojo nasi takoj prerasli. Je Jane pa tale Pikolo ful daljsa, pa tudi maxi cosi. Smo probali v vsako malcka posedet za primerjavo. Drugac una pajacasta je bila meni vsec, ker bi ga lahko ven potegnila kot v pajacku al pa na lupinco montirala, kadar jo dam na voz. Pa lepo se odpre, ko si nekje not, da se ne kuha.

Jutri raje ne pridem, ker me se malo daje tale prehlad al kva je, pa bi lahko bila viroza. Ceprav bi bilo fajn prit.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
15.12.2009 19:16:53   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zvezdica, od saše sinko

a ni ta januarček?
Kokr vem, je noah prej rojen. bom pobrskala in pogledala na seznamčkuuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
15.12.2009 19:17:35   
Zvezdica
Zvezdica Quinnijeve vrece so ful kratke, jo bojo nasi takoj prerasli. Je Jane pa tale Pikolo ful daljsa, pa tudi maxi cosi. Smo probali v vsako malcka posedet za primerjavo.

a res, uh šitko, moj je pa neki naročal na e bayuuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
15.12.2009 19:19:34   
krtekxx
Jao, jaz lahko samo jamram in nič pametnega povem. Se mi zdi, da cele dneve sam delam, otroke pazim, umivam, kuham, jim dajam jest, pit, perem, obešam, ravnam. In vsake tolike grem kot višek vse zabave, ki si jo privoščim, v službo. Ampak pred tem moram vedno zrihtat vse za naslednji dan in ko pridem domov me čaka za naredit še vse tisto, kar bi v tistih nekaj urah sicer lahko naredila. Pa vožnje k zdravnikom, surfanje po netu za vsemi otroškimi in neotroškimi boleznimi. Koliko časa še? Imam občutek, da sem zapečatena za naslednjih 10 let in res ne vem, kako naj se izmažem iz tega. In čez 3 tedne bom morala v službo hodit vsak dan. A pozna kaka kako, ki se ukvarja s čiščenjem ipd. v Kranju/okolici? Pismo, mamo samo eno babi, ki pa ima 6 vnukov. moja mama je stara 78 let in 150 km stran.
Spet govorim samo o sebi. Sem videla, da nekateri praznujete zadnji mesec, v naslednjem se bo štelo že v letih. Čestitam vsem. Mi smo tudi že 11 mesecev, pa 8 zobkov že veselo grize.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
15.12.2009 19:34:30   
kiara24
čer,

Hvala za dogovore.... glede spanja. Pri nas je to ratal cel porjekt čez dan, sama bog ne daj zaspat.... voziček ali avto pa še to z mojo roko oz. prsti, drugeče ne zaspi.... KAR MI JE GROZNO!! Zvčer pa skupaj zaspiva na postelji samo jo pol takoj prestivim, zandnje čase je spanje zelo moteno zaradi rati zobkov k gresta spet dva na enkrat ven!!! Karastrofa in po novem sem spet dobra samo jaz ko izginem je takoj wek in to gorzen ne vem kaj bo ko bo šla v varstvouser posted image

Farfala- jaz sploh nimam nobenga cajta delam ko noraz darila za NL in pa pečem žemljice se potepam, zvečer pa dobesedno padem v posteljo. Upam, da bo kamlu bolje in da se bom lahko več javila.

Ali imajo vaši za ven rokavičke? naši se čisto omede če ji dam gor rokavičke se dere dokler jih ne dam dol kaj lahko naredim.user posted image

srečanje- ne vem kake volje bo Klara ker danes je sitna kouser posted image , res, pa še jaz sem nenaspana k je res slab spala.

Zvezdica- kaj pa kaj DVD zame? a si pozabila?

Mogoče se še kaj pofočkam bom videla.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
15.12.2009 19:52:36   
Najki
Ima rokavicke, tiste z vrvico brez palcka, ker jih sicer dol potegne in zgubi. Ampak te brez vrvice imajo palec posebej, pa lahko zataknem cez rokav od jakne, ki ima tudi luknjo za palec. Potem so zihr fiksirane user posted image . Se pa nikoli ne pritozuje cez njih. Je imel tiste baby rokavicke do kaksnega petega meseca, ker se je zaradi AD stalno praskal. Mogoce mu je zato ze znano.

Zvezdica, lahko da bo vreca vecja, kot so tiste quinny v BC. Ce imas se sanso pred nakupom, pa pejt v BC in Pikapolonico in sprobaj vse na voz in bebo not. Bos vsaj vedela, kaj isces. Jaz sem ze 2 meseca nazaj sprobavala vse te vrece, pa nisem vedela, ce jo sploh rabim, ker ima pajacka.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
15.12.2009 19:55:28   
sonček33
niia- hvala

krtekxx... prav je, da pojamraš...in jaz te razumem, čeprav pojma nimam kako je imeti tri otroke, brez varstva, poleg službo in povrhu vsega ves čas bolezen v hiši. In mislim, da je to zadnje najhujše...to ti pobira energijo, voljo in čas. Jaz mislim, da si moraš, če si lahko privoščiš, njuno dobit eno varuško za morda 2-3x na teden po magari 3 urce pa eno gospodinjo... da greš lahko, ko si doma inste zdravi - ven...to tebi manjka...zrak, hoja v hrib al ap hribček...

In želim vam vsaj mesec ali dva  - zdravja.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
15.12.2009 19:59:25   
sonček33
glede vreče - mi imao od Jane...res je draga, no lanski model je en mal cenejša, ampak je pa super, prostorna, velika, topla. Je pa seveda draga pa odvisno je, kolk si zunaj in kolk jo rabiš - mi smo non stop zunej, že sedaj smo jo uporabljali ziher 1,5 meseca, smo ga raje spodaj malo manj oblekli, men gredo itak žabe ful na živce, pa je bilo. In zima se je šele začela. Tko da.. mi je bolj škoda denarja za fensi cunje pa igrače kot za to vrečo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
15.12.2009 19:59:57   
Zvezdica
Zvezdica- kaj pa kaj DVD zame? a si pozabila?

joj kiara pa sem res user posted image

A prideš jutri ga prinesem?

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
15.12.2009 20:00:33   
sonček33
rokavice - mi jih stalno pobiramo, hodimo nazaj kilometre daleč iskat ... niti mu ne gredo tolk na živce...sam on krili z rokami in pol frči naokoli...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
15.12.2009 20:00:59   
sonček33
a mimi se že seli?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
15.12.2009 20:01:13   
Zvezdica

Zvezdica, lahko da bo vreca vecja, kot so tiste quinny v BC. Ce imas se sanso pred nakupom, pa pejt v BC in Pikapolonico in sprobaj vse na voz in bebo not. Bos vsaj vedela, kaj isces. Jaz sem ze 2 meseca nazaj sprobavala vse te vrece, pa nisem vedela, ce jo sploh rabim, ker ima pajacka.

ja sej pajacka sem ravno zato ker sem mislila da bo šlo brez vreče. A pretiravam, ker še vrečo kupujem? user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
15.12.2009 20:03:28   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

rokavice - mi jih stalno pobiramo, hodimo nazaj kilometre daleč iskat ... niti mu ne gredo tolk na živce...sam on krili z rokami in pol frči naokoli...

mi imamo ene take mehke na vrvico, ma so tolk lepe user posted image In danes ko je blo res mrzlo se ni nič pritoževal user posted image

Ja mimi je verjetno čist zasedena, k svoj novi fletek rihta.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
15.12.2009 20:04:57   
sonček33
ne zvezdica, men se ne zdi, da pretiravaš...jaz ga včaasih dam v pajaca pa še v vrečo... mogoče pa jaz pretiravam...ulla bo zihr kakšno rekla na toleuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
15.12.2009 20:08:00   
Najki
Jaz sem jo kupila. Pajacek je tecen, ce gres v avto, iz avta, not v bajto pa spet ven itd. Je pa zadosti, ce si na sprehodu. Sam moras met res toplo nogice oblecene, moj je imel kar naprej mrzle, pa sem mu dala zabice, stumfke in copatke user posted image . Pa se protivetrno zascito za noge na vozicku. V glavnem imam oba, sicer za pajacka je ocka forsiral, jaz sem hotla bundico pa kaksne debele ali smucarske hlace (ki jih je skoraj nemogoce dobit btw). Vreco smo danes sprobali, nogice tople, nic me ni skrbelo, da bi ga zeblo =]. Pa po moje bo zadosti velika se za drugo leto.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?