Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:15:27
|
|
|
|
Ulla80
|
.ulla bo zihr kakšno rekla na tole ne ne bo vreče pa nimam otrok mi je pomoje prirastu na joško
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:17:52
|
|
|
|
rubica
|
čer ja mi mami vrečo quinny, pa se mi ne zdi tok majhna, če prideva jutri, bom vzela "tavelik" voziček, pa lahko sprobaš Zvezdica, če želiš. Mamo pa tut kombinezon, tako, da ko bo po - in jo bo mami hodila v vrtec iskaz z vozičkom (nima izpita za avto), bo oboje v prometu, pa razmišljam še o nakupu ovčke, a jaz pretiravam?? Najki pol ste čist na drugem koncu, kot mi mi smo pa na Ježici doma, tam kjer je kopališče in avtokamp Ježica oz. Laguna resort . Rokavičke naša jih ma pa jih ma za 1x kar gor, take brez štrikca podložene z flisom, pa 1 z štrikcem iz flisa, kaj pa šal, ga dajete gor mališanom? Naša ga skos neki liže, čeprav dons sem ji ga kar zavezala čez usta in nos, je mela sam učke ven- ker je tako pihalo. Ste pa spregledale : kako mleko dajo v vrtcu a AM a že KM? Plis povejte, k pol moram jaz počas z uvajanjem KM začet.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:19:32
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 otrok mi je pomoje prirastu na joško mogoče se pa počasi poslavlja, pa hoče izkoristit vsak tenutek?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:19:51
|
|
|
|
sonček33
|
rubica, KM
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:23:01
|
|
|
|
rubica
|
hvala sonček, kako ste pa vi kaj a že fajn lovite Lovra?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:23:28
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha, pri nas je rdeče zelje...sicer mu res dam ful jabolka notri,a mapk je tudi zelja kar nekaj. Ga obožuje. Ulla...a misliš? Bolezen je kriva.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:24:32
|
|
|
|
sonček33
|
rubica..ja povsod ga je dost...po vseh štirih ne gre skoraj nič več... je že zelo suveren, obrat na mestu za 360 stopinj, počepne poberežogo, jo vrže in leti za njo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:24:46
|
|
|
|
Najki
|
Ja sal dam, ce ful piha, pa ce ma ovratnik odprt, da mu not mraz ne leze. Sam vcasih je ze rutka/slincek (skibz) zadosti, da ne mrazi, pa jaknica pa fliski pa to pridejo dosti visoko in lepo zaprejo. Moram pa dostkrat cekirat, ce sploh se kaj vidi, ker mu od zgoraj kapica dol leze, od spodaj pa sal gor .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:30:51
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Jao, jaz lahko samo jamram in nič pametnega povem. Se mi zdi, da cele dneve sam delam, otroke pazim, umivam, kuham, jim dajam jest, pit, perem, obešam, ravnam. In vsake tolike grem kot višek vse zabave, ki si jo privoščim, v službo. Ampak pred tem moram vedno zrihtat vse za naslednji dan in ko pridem domov me čaka za naredit še vse tisto, kar bi v tistih nekaj urah sicer lahko naredila. Pa vožnje k zdravnikom, surfanje po netu za vsemi otroškimi in neotroškimi boleznimi. Koliko časa še? Imam občutek, da sem zapečatena za naslednjih 10 let in res ne vem, kako naj se izmažem iz tega. In čez 3 tedne bom morala v službo hodit vsak dan. A pozna kaka kako, ki se ukvarja s čiščenjem ipd. v Kranju/okolici? Pismo, mamo samo eno babi, ki pa ima 6 vnukov. moja mama je stara 78 let in 150 km stran. Spet govorim samo o sebi. Sem videla, da nekateri praznujete zadnji mesec, v naslednjem se bo štelo že v letih. Čestitam vsem. Mi smo tudi že 11 mesecev, pa 8 zobkov že veselo grize. A se loh javm???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:32:08
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha, a veš, da sem jaz tudi pomislila nate, k si enkrat nekaj spraševala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:34:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ne zvezdica, men se ne zdi, da pretiravaš...jaz ga včaasih dam v pajaca pa še v vrečo... mogoče pa jaz pretiravam...ulla bo zihr kakšno rekla na tole ma mi smo res dolgo zunaj, tko k je najki napisala, pol pa pride s tistimi mrzlimi tačkami not, mi je prav hudo. ja mi mami vrečo quinny, pa se mi ne zdi tok majhna, če prideva jutri, bom vzela "tavelik" voziček, pa lahko sprobaš Zvezdica, če želiš. Ste pa spregledale : kako mleko dajo v vrtcu a AM a že KM? Plis povejte, k pol moram jaz počas z uvajanjem KM začet. ja dej no, plis :) če boš seveda. KM dobijo. Men se pa zdi da ima naš mali od KM te pikice. Ne vem no:( zdaj bom spet vse stran dala iz jedilnika, jogurtke, skutke, pa tako jih ima rad. Upam, da izveni tole do vrtca. če je to to seveda. otrok mi je pomoje prirastu na joškouser posted image Crklja se. Sploh če je bošček.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:37:31
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha, a veš, da sem jaz tudi pomislila nate, k si enkrat nekaj spraševala. jaa Res bi mi prav prišlo, vsak cent, ker februarja bo porodniške konc...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:40:18
|
|
|
|
Ploha
|
mlečni izdelki: meta po skuti in jogurtih zeleno kaka, pa sem 1x prekinla, za 1 mesec z mlečnimi pa zeleno ni kakala, zdej sm spet začela pa spet zeleno kaka, to verjetno ni kul?? Ker zdej ji spet ne dajem tega....kva pa vem... pa na ličku ma tud ene pikce, pa samo na eni strani, tko k jest rubica: dej no, prid jutr, sej te bomo me v dobro voljo spravle, boš loh tud kej pojamrala, pa mal boš mrbit pozabla na skrbi tist moment al pa ti bo lažje, pridi!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:42:33
|
|
|
|
Ploha
|
zimske vreče nimamo. Pajacek mi je pa ena podarila, rabljen, št 86, pa ji je premejhn.....mam pa ovčko....če že greva ven, jo napravm v "sto" cunj, zadekam z "11" dekicami pa gre...ni mrzla....sicer pa v vozičku nisva veliko....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:45:53
|
|
|
|
Ploha
|
a ma katera željo/možnost, interes pridt jutr kako uro prej??? Zutri mam en opravk, pa da nam za eno uro dam hodila, bi kr v koloseja pršla, sam sama ne bi bla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:50:31
|
|
|
|
Ulla80
|
mogoče se pa počasi poslavlja zdej s me pa nasmejala v vrtcu navadno mleko, ja. zdej sm ga ful na tesno povila v dekco, kot takrat, ko je bil čist dojenček, pa da vidim če mi ga bo ratalo odložit ker ga takoj kr v luft vrže ko probam...sam po moje tud če mi rata, se mu bo pa od tega scufalo k je povit
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:56:55
|
|
|
|
Ulla80
|
ratalo bomo vidl za kolk časa....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 20:58:15
|
|
|
|
sonček33
|
Neo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 21:00:12
|
|
|
|
sonček33
|
ploha, kaj zdej, a boš pokazala medvedka al ne? si grem kuhanca nardit, pa se vrnem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 21:01:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
a ma katera željo/možnost, interes user posted image pridt jutr kako uro prej??? Zutri mam en opravk, pa da nam za eno uro dam hodila, bi kr v koloseja pršla, sam sama ne bi bla user posted image user posted image pridem srčece :) Bemti, sam ne vem kok prej, kdaj pa prideš ti?
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.12.2009 21:02:30 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 21:03:44
|
|
|
|
Ulla80
|
rišem ( v tehničnem risanju) kovično zvezo z dvojno zaplato
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 21:14:46
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica a ma katera željo/možnost, interes user posted image pridt jutr kako uro prej??? Zutri mam en opravk, pa da nam za eno uro dam hodila, bi kr v koloseja pršla, sam sama ne bi bla user posted image user posted image pridem srčece :) Bemti, sam ne vem kok prej, kdaj pa prideš ti? jst sm loh že ob 11 tm, sej če kuj ne morš loh tud kasnej, mislm tm bom ob 11, pol pa ko boš boš
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 21:15:05
|
|
|
|
Ploha
|
evo moment medved oz. parkl se naklada, še minutko pa ga gor vržem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 21:15:54
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 rišem ( v tehničnem risanju) kovično zvezo z dvojno zaplato sanja se mi ne, kva rišeš
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 15.12.2009 21:18:30
|
|
|
|
Ploha
|
sam ne se smejat, ker je res grozn, jst še nikol nism šivala, sm rekla moji mami, da nočm, da so šivi totalno lepi in natanči, je pa rekla: To pa ne bo težko, glede na to, da pojma nimaš o šivanju.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenjuStarši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?