rubica
|
zimska vreča: http://www.lovecnacene.si/spalne-vrece-termo-nozna-vreca-2780601/m/348250/ najki iz katerega konca lj pa si? bi se lahko kaj dobile za sprehod? pa še katera ljubljančanka? slavnoste večerje: za božič hb kuha moj oče- bodo ribe, sestra bo pa naredila ene take "šalčke" z gobami in sirom- je rekla za novo leto bomo doma verjetni se bo kdo oglasil na obisk- ne vemo še, pa bomo mel mal narezka- razne vrste sirov , grozdje, melono, orehe, ananas- men je to mnjami, pa humus bom naredila, pa moj bo verjetno naredu tunin namaz, za večerjo bomo pa verjetno kako morsko varjanto, ne vem še čist točno, kaki kalamari z čim polnjeni, spekla bom piškote, mami bo spekla lešnikovo- orehovo potico, ki jo bo malo odstopila , jaz pa sem razmišljala, če čem narest potratno potico, men je res dobra ker je tako sočna, je pa res, da je še nisem delala. Ja pa moj je reku, da bo naredu muffine z gozdnimi sadeži, za 1. januar pa itak sarma . ploha res najlepša hvala za slikce, zlata si!!!!! jaz imam cikel na 30 dni pa čist nič ne čutim, ko pride . ju3 je zadnji dan moje porodniške , me stiska in to ornk , tut jaz se spominjam lanskega leta in sebe z velikim trebuhom, kako sm ga božala. Gaja bo pa jutri stara že 11 mesecev, joooooojjjj kok leti. kolosej načeloma prideva, sam bom vidla, ker imam sestanek v službi ob 9. kake volje bom, če bom bol zamorjena naju raj ne bo! mimi a se že selte?
|