|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
15.12.2009 8:45:57   
mausikaa
dobro jutro vsem skupaj,

madoniš je danes mraz...sem skoraj zmrznila...čakam na kavico da se spravim k sebi!
a je možno da me par dni po O tko bolijo joškice? pišuka še modrček me moti...jao...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 826
15.12.2009 8:54:28   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

jutroooo!!

hm... hvala za nasvete. sem tud sama razmišljala da  grem samoplačniško ali pa na urgenco tam nekje zadnji teden v decembru. 6 tednov naj bi bilo 26.12, se pravi, če grem 29-30 bi se že moglo kaj videt , če je kaj na  tem.user posted image

pri nas pada sneguser posted image

user posted image user posted image

pikica razmišljaj pozitivno, zadnji teden v decembru naj bi se pa res že kaj videlo...user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 827
15.12.2009 9:06:39   
Grethy
Jutrčk vsem

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 828
15.12.2009 9:16:04   
Tanja_Jes
Jutrčka še od mene.... kako ste kaj v tem mrzlem jutru? brrrrrrrrrrrr

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 829
15.12.2009 9:22:46   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

a ste se nakidale včeraj user posted image user posted image user posted image

Tanja, kako je kaj, živčki delajo, še trikrat greš spat pa boš videla svoje pikice user posted image user posted image user posted image

BarbiG in Kajsi, vajini živčki pa morajo že orenk delati, jutri bo srečen dan za vaju, ker mora biti...user posted image user posted image

BEBIII, super da greš probati k atu Rešu, vsake toliko časa je res potrebno zamenjati center, tudi jaz sedaj razmišljam o tem. Bomo držale pestke, da bo januar uspešen

Aqua, a ima kdo kakšne novičke od nje, naj bi še v soboto lulala, pa nič ne vemo. No vsekakor Aqui, upam da je bilo uspešno user posted image user posted image

Zarja, na FB sem ti poslala zs, ko boš imela kaj časa te prosim, če mi lahko odgovoriš.

Žižek, kje si ti moje srce, te missamo tle gor

Gretka, a danes tudi potuješ v zasneženo Gorenjsko

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 830
15.12.2009 9:57:25   
BarbiG
Dobro jutro vsem skupaj.

BEBIII pozdravljam tvojo odločitev glede novega postopka. Boš videla. Upam, da ti bo pri atu bolje odgovarjalo kot ti je v LJ. Sam boš mogla pa še bolj zgodaj vstajat, da boš iz toplih krajev prišla sem gor. user posted image

Mismis, tud zate sem vesela, da razmišljaš o drugem centru, sam jst bi se na tvojem mestu tud za MB prijavla. Sej preden boš tm na vrsti boš itak že user posted image , ampak vseen tko za rezervo.

Mausikaa, a je kej boljš? Sej kavica je že padla, a ne? Ja kaj pa če je kej ratalo, če te tolk bolijo? Držim pesti.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 831
15.12.2009 10:13:26   
gigi1
Helou drage in dragi

Bebiiii user posted image  user posted image  user posted image  pozdravljam vajino odločitev in držim pesti na rokah in nogah user posted image user posted image user posted image

Kajši, Barbi in Tanja mislim na vas in vem, da bo na UZ vse dobro user posted image user posted image user posted image .

Pikica kot so ti že svetovali pojdi nekam na UZ. Za dušni mir bi šla jaz v tem času izmerit beto. 2x v treh dneh in če se lepo podvaja bi lahko bolj mirno čakala na UZuser posted image user posted image user posted image .

Miša nekaj se slabo počutim te dni. Bo že bolje user posted image

Bety vedno sem vesela, ko se oglasiš in nam napišeš, da lepo napredujete user posted image  user posted image  user posted image . Te pogrešamo user posted image

Ne preveč zmrzovat danes in naredite si kar se da lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 832
15.12.2009 10:14:54   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj

a ste se nakidale včeraj user posted image user posted image user posted image

Gretka, a danes tudi potuješ v zasneženo Gorenjsko

Mišu moj vsak dan potujem tja in nazaj ... sem mobilno mače user posted image user posted image user posted image

služba j služba ni kej ...

pa sej bo kmal mal poćitnc, tko da ni panike

< Sporočilo je popravil Grethy -- 15.12.2009 10:24:41 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 833
15.12.2009 10:24:21   
Grethy
Žižetka user posted image user posted image user posted image user posted image

Kwa dogaja s tabo??? A so te virusi popadli ???

Čimprej naj ti bo bolje, ker je le veseli dekembrio, pa ker nam je vsem lepše če si ok !!!!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 834
15.12.2009 10:48:48   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, na FB sem ti poslala zs, ko boš imela kaj časa te prosim, če mi lahko odgovoriš.

evo, kršim vsa službena pravila user posted image , sem ti odpisala......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 835
15.12.2009 10:49:57   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Miša nekaj se slabo počutim te dni. Bo že bolje user posted image

kaj te matra Gigek naš....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 836
15.12.2009 12:25:29   
Bety11
Pikica....user posted image ....Ali se spomniš debate o občutku, da UZ ni takonedolžen?????

Ne vem, kaj je res in kaj ni..user posted image ..Vem le to, da se mi je 4x zgodilo, da je nosečnost propadala po UZ-ju...

Zato sem pri Damjanu počakala do 11t......

Živčna sem bila, občutek obupa,negotovosti.....pa vendar, sem zdržala....

Edino, kar lahko narediš, mirne duše in zagotovo ne bo nobenih slabih učinkov, je da greš v laboratorij in izmeriš ßhcg......To bo najboljši pokazatelj, kako gre vse skupaj....

Recimo, izmeriš jo danes in potem čez 2-3 dni ali pa čez en teden.....Poanta je v tem, da se hormon mora podvajati na 2-3 dni....potem lepo izračunaš in mirno počakaš pregled.....

Nočem, da bi na tvojo srečo vplivalo kar koli slabega....user posted image

user posted image user posted image user posted image

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 837
15.12.2009 13:03:53   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Pikica....user posted image ....Ali se spomniš debate o občutku, da UZ ni takonedolžen?????

Ne vem, kaj je res in kaj ni..user posted image ..Vem le to, da se mi je 4x zgodilo, da je nosečnost propadala po UZ-ju...

Zato sem pri Damjanu počakala do 11t......

Živčna sem bila, občutek obupa,negotovosti.....pa vendar, sem zdržala....

Edino, kar lahko narediš, mirne duše in zagotovo ne bo nobenih slabih učinkov, je da greš v laboratorij in izmeriš ßhcg......To bo najboljši pokazatelj, kako gre vse skupaj....

Recimo, izmeriš jo danes in potem čez 2-3 dni ali pa čez en teden.....Poanta je v tem, da se hormon mora podvajati na 2-3 dni....potem lepo izračunaš in mirno počakaš pregled.....

Nočem, da bi na tvojo srečo vplivalo kar koli slabega....user posted image

hmm Betty a veš da če pomislim, se je meni to zgodilo 3x potem je res najbolj pametno počakat! Tko da Pikica mogoče bi blo pa res zelo pametno počakat pa meriti beto tko kot pravi Betty?

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 838
15.12.2009 13:13:27   
miklarom
Žižek - ojla, kaj te muči, a tud user posted image   tko kot mene, madona mene že cel nos peče

mismis - lepo da razmišljaš še na drugi center in res probaj se prijavit v MB , saj zdaj ni več dolgih čakalnih dob

BEBIII - user posted image , sem vesela da boš spet tako kmalu poskusila, se zna zgodit, da boma kje skupaj začele in skupaj končale z user posted image user posted image
a tudi v Kopru vam je snežilo, super a ni to lepo doživetje, jest mam fullll rada sneeeeeg user posted image

maussi - a tebe tud joške bolijo ob Ouser posted image , ti veš kak je mene te dni razganjali hormoni, čist so mi podivjali, se mi na šihtu že kar smejijo, ko me tak razganja user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 839
15.12.2009 15:15:45   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

maussi - a tebe tud joške bolijo ob Ouser posted image , ti veš kak je mene te dni razganjali hormoni, čist so mi podivjali, se mi na šihtu že kar smejijo, ko me tak razganja user posted image

ne govori, ti povem da bi jih najrajši imel skoz na varnem v rokah, ma še modrček me moti...groza...ta ciklus se je vse še potenciralo...v službi se še kar uspešno brzdam user posted image  
me pa definitvno razganja oz. me je par dni nazaj tko da sem se še sama sebi smejala...se mi zdi da se tudi na mojih postih pozna kdaj sem v katerem delu ciklusa user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 840
15.12.2009 15:27:30   
lana70
daaaan, mi smo pa s pregleda...frajla lepo sedi na svoji ritki, težka je pa že 1300!!!!......sem pa spet čakala na pregled 3ure user posted image

mismis in BEBIII, zakaj pa ne...poznam punco, ki je 3x neuspešna bila pri Rešu, prejšnji mesec pa ji je uspelo v LJGK...tako da....

pikica36....ja jaz tudi tako mislim kot bety11, počakaj, pa pojdi na ziher varianto, beta hcg je super pokazatelj!!!

žižet, a si ti bolana, al katera je prehlajena user posted image user posted image ..postelja pa čajček...al pa mal Tončka, da razkuži user posted image ....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 841
15.12.2009 17:11:37   
Naska
Hejla, jaz sem tudi imela v kratkem času takrat dva UZ-ja, čez en teden ali še malo prej pa je srček nehal utripati... 

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 842
15.12.2009 18:40:27   
pikica36
user posted image hvala punce, ste me prepričaleuser posted image res najboljše , da pustim času čas.naslednji teden pa bom šla na kontrolo bhcg.
a katera ve, v kolikem času pa je izvid gotov? mislim , da sem enkrat vprašala v laboratorju pa so mi rekli da cca.2 dni, ker pošiljajo  kri v bolnico!
pa ja.. kakor je namenjeno, tako bo,saj konec koncev pikica ne bo nikamor ušla... vsaj upam da neuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 843
15.12.2009 22:50:01   
Fidolina
Helou,
jst sem imela pa od prejšnje sobote računalnik na servisu. So rekli, da še niso videli tolk razsutega compa. Sem kar mal ponosna nase, da mi je to ratalo user posted image .
Lepo vas pozdravljam in bom prebrala, kaj se je medtem dogajalouser posted image .
Zdaj še nimam časa. Vidim pa Pikica, ki si ravno nad mano, da si bila zelooo pridna tačasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 844
15.12.2009 23:01:20   
Kruce Fiks
GRETY<a bo kaka fotoreportaža s celskega sejma padla?user posted image user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 845
15.12.2009 23:10:52   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

GRETY<a bo kaka fotoreportaža s celskega sejma padla?user posted image user posted image user posted image

A je bil spet sejem erotike ? user posted image
A je že leto naokoli?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 846
15.12.2009 23:50:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Nč nr bo ker niste bli pridni ... heheheh .... opala, pardon, nč ne bo, ker je blo že lani bl podn, letos je bla pa katastrofa ... smo nardili en giro  in šli v planet ga pit ... =bemti vsak let je večja beda ... odri so tko nizki da če si v drugi vrsti itak ne vidiš nč več ... res dizastr ... še dobr da nismo vzel fotkičev s sabo, ker tko ni blo kej slikat .... razočarana user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 847
16.12.2009 7:50:25   
Grethy
Dobro jutro

kavo vam bo ena druga nalimala, men to ne gre, si jo pa kuham ja ...user posted image user posted image

želim vam lep sneženo sončen dan, če imata še kaj snega, pri nas ga je glih tolko da je občutek zime ...user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 848
16.12.2009 8:59:01   
mausikaa
Gretka jaz bi tudi kavo nalimala pa shrani.si ne deluje in zato dodajam link

http://image.24ur.com/media/images///600xX/Oct2008//60205278.jpg

a na sejmu pa praviš da ni blo nič dobrega? hmm, no ja sej glede na to kaj je bilo videti v prispevkih je blo res bolj bogo...in če zraven pomislim še na LaToyo potlej me pa res vse mine...

naj bo dan lepši kot se je začel...naj se pokaže sonček...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 849
16.12.2009 10:12:12   
BarbiG
Punce pozdravljene.

Kot veste, sem imela danes UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......