lara light
|
Lepotičke, koliko novega Najprej Blanči, čestitke za polovičko! In hvala za super postrežbo! Lušna sta do konca, sem že na fb gledala...super! Sneži, fauš za smučanje, tus jaz tko na lepo Pika, za selitev mega , jaz bi tudi na večje , upam da čimprej zrihtaš, verjamem, da je dela tu mač, z veseljem bi prišla dat eno roko, če bi jo le mela fraj, pa če bi bila bliže.. Sonček, kako Lovro? Naš lepotec veliki, še malo pa bo 1l??!! Noki, daj povej kako je s kapo in rokavicami? Me firec...fotki prej in potem sta pa svetovni Hedek, kako moja najbolj pridna in skrbna mami?Upam, da je energije dovolj za vse in da folgate. Gemelli, sem ju posadila v stolčka in ...enkratno. Je fajn, kuhata z mano, lepo počakata na hrano, se zabavata na visokem, lušna reč, ne vem kaj sem čakala tolko, hvala. Miška, lepi ste, večkrat na fb pogeldam. Kako Rokec? Upam, da vse ok.Lubčka. In super za prijetno fth, fauš, ker mi se nimamo fajn. Je pa res, da smo bli v nov enkrat sedaj pa konc decembra in to se da zdržat. Mala pa lepo napreduje na trebuščku. Ninčy, Ona, hello! Belen, ne govori, me je hmal odpihnilo...obupno je pr nas. Taškica, koliko se še dojite? mizmeraj manj, on le ponoči, ona malo večkrat. Grem štimat hrano. Mejte se fajn.