|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
15.12.2009 13:22:28   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

user posted image user posted image user posted image

citiram user posted image

ja valda, da sem mogla nuuujno prit na tortico!!! zdaj, ko sem se odrekla rogljičkom, pa paše mal čokolade user posted image  al kaj je to? malancani? user posted image  vseeno, njami, njami, pa vse najnajnaj...

pika, ti fuuuul privoščim in mičkn zavidam, res lepo! fajn, kaj fajn, super!

sneži, maš prav. veš, imam ogrevan voziček, pa če še tak čudno tole zveni user posted image . spravljenega imam v prostoru, kjer je toplotna postaja, in je ful toplo, potem ju dam noter in sta ona lepo topla in je voziček topel, pa vreči sta topli, potem ju še fajn pokrijem spodaj in sta topla cel sprehod in ko stopim v stanovanje sta topla. kaj ju čem bolj oblačit? problem danes in včeraj je itak veter. če bi bila bolj oblečena, bi bila še bolj zgužvana v vozičku. no, to pa res, prostora v dvojnih vozičkih ni nobenega. no, glede na to, da sta velika za eno leto in je zima in sta bolj oblečena. če bi bil drug letni čas, bi blo drugače...

senčka, povej, kako stajica. si ju noter zgubila? al si dol vdarla eno steno do soseda?

malaf, dolgo te ni slišat. upam, da ste okej. enako podganič. pa spet hedi. pa lara. pa še kera. user posted image  nič, grem si kuhat 27. kavo, da zdržim do cikcaka. (moj letnik bo vedel, ostale pa nič ne briga user posted image )

OOOO, POGLEJTE CIFRO POD MOJIM AVATARJEM!!! 999!!! nič, bo treba manj čvekat! user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 15.12.2009 13:26:06 >

nokes

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
15.12.2009 13:45:32   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

sneži, maš prav. veš, imam ogrevan voziček, pa če še tak čudno tole zveni user posted image . spravljenega imam v prostoru, kjer je toplotna postaja, in je ful toplo, potem ju dam noter in sta ona lepo topla in je voziček topel, pa vreči sta topli, potem ju še fajn pokrijem spodaj in sta topla cel sprehod in ko stopim v stanovanje sta topla. kaj ju čem bolj oblačit? problem danes in včeraj je itak veter. če bi bila bolj oblečena, bi bila še bolj zgužvana v vozičku. no, to pa res, prostora v dvojnih vozičkih ni nobenega. no, glede na to, da sta velika za eno leto in je zima in sta bolj oblečena. če bi bil drug letni čas, bi blo drugače...

hehe js mislim,da je njim lepoo.... mislim,da ta mraz bolj nas moti in weter in nas zebe in se nam ne da poganjat 15-20kg težko "reč" po snegu (ene), me pa po burji (ne Lara) saj pri nas piha ,ko zmešano.... user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
15.12.2009 13:51:44   
Shadow
Ja Noki, te pa še nisi mogla ene objave napisati, da bi imela cifro 1000??? Pa ziher še eno zvezdico zraven dobiš! user posted image user posted image user posted image SLikci sta pa svetovni!!!

Stajica je še zapakirana, po novem letu enkrat bomo spreminjali sobe, ker zdaj je še treba vstajati za dudo sredi noči, tako da smo še zaenkrat skupaj ponoči.

Čujte, ampak toti Next pa je unterhund! Vse, kar sem hotela naročiti, je sold out. Ma naj se grejo v solit, grem danes v City-ja v CE, pa ni hudič, da ne bomo tak kaj našli.

Pika, enako kot Noki, fuuuuuuuul sem vesela za vas in en majčkeno fauš.. ampak prijazno fauš! Nisem ti pa fauš čiščenja in pospravljanja. user posted image

Ja, mi tudi v snežnem metežu vozičkamo, bom kasneje prilepila sliko zimske verzije našega voza (sem eni pred časom obljubila, pa več ne vem, kateri)

Blanč 6 mesecev že????? WOW! Ćestitam!

Ona23, mi mleko kupujemo v Millerju pri nas ali v Avstriji, je cena do centa identična, imamo pa Bebo 1 HA. No, ta HA bomo sedaj ukinili in šli na navadno enko. Pa pametno razmišljaš za rabljene cunje, jaz sem nekaj malega že vzela rabljeno, pa sigurno še kaj bom, ko bom naletela na kaj fajnega.

Ninčy, z refluksom pa mislim, da ima Blanči izkušnje.

Včeraj smo prvič dali korenček... in oba spravili v mili jok. user posted image Danes je bilo za spoznanje bolje, ampak še vedno ksihtki takšni, kot da jima fekalije v usta tiščim. Pravijo, da gre v tretje rado... bomo videli jutri. Punce, pa saj se bosta naučila jesti po žlički, a? Ker nekako še ne znata... pa saj mi je razumljivo, da ne moreta znati, ampak mene že kar po difoltu skrbi, da bosta celo življenje na flaši. user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
15.12.2009 13:59:03   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Včeraj smo prvič dali korenček... in oba spravili v mili jok. user posted image Danes je bilo za spoznanje bolje, ampak še vedno ksihtki takšni, kot da jima fekalije v usta tiščim. Pravijo, da gre v tretje rado... bomo videli jutri. Punce, pa saj se bosta naučila jesti po žlički, a? Ker nekako še ne znata... pa saj mi je razumljivo, da ne moreta znati, ampak mene že kar po difoltu skrbi, da bosta celo življenje na flaši. user posted image

shadow: hehe,mi smo meli iste probleme.... user posted image user posted image user posted image sicer zdej že žličko dokaj obwladata,ampak en mes.smo samo wadili z jabolkom in banano,kr drugo je blo user posted image in če sm hotla podturit zelenjawo..še posebej kuhano je bil user posted image

zdej pa jemo kr dosti...tudi krompir z bučkami ki ga prej nismo...seweda z mal dodatki user posted image user posted image user posted image
zelenjawo+ sadje, kuhano+ sweže , krompi in riž... njamiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
15.12.2009 14:14:52   
Shadow
O Belen, hvala za tolažbo. Torej še imamo upanje... user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
15.12.2009 14:24:10   
Belen
upanje zadnje umre-prawijo user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
15.12.2009 14:37:50   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Punce, pa saj se bosta naučila jesti po žlički, a? Ker nekako še ne znata... pa saj mi je razumljivo, da ne moreta znati, ampak mene že kar po difoltu skrbi, da bosta celo življenje na flaši. user posted image

itak, da bota na flaši ceu lajf, saj sta štajerca user posted image user posted image user posted image

evo vam, to je objava za taužnti (1000.) post! user posted image

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
15.12.2009 14:43:06   
blanč
Shedow pust city pa pridi raj k nam na kavouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
15.12.2009 14:43:54   
Belen
user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
15.12.2009 14:49:00   
blanč
Shadow probi zraven korenčka dodat še malo rdeče pese, moja dva sta navdušena, mama malo manj, evo prilagam dokazuser posted image
Vsem hvala za lepe želje še sama ne morem verjet, da je že pol leta.
Eh, datoteka shrani si, trenutno ne dela, tako, da slikovni prikaz pride kasnejeuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
15.12.2009 14:50:22   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Shadow probi zraven korenčka dodat še malo rdeče pese, moja dva sta navdušena, mama malo manj, evo prilagam dokazuser posted image
Vsem hvala za lepe želje še sama ne morem verjet, da je že pol leta.
Eh, datoteka shrani si, trenutno ne dela, tako, da slikovni prikaz pride kasnejeuser posted image

bla, bla, bla, prazne marnje... user posted image  dela slikomat user posted image

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
15.12.2009 15:23:27   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Nokes odkar ima next prenovljene strani ful nagaja (baje) Jaz od tam ne naročam, je pa pravi expert naša podganca, tako, da bo ona pravi naslov za pomoč.

ma, ja... user posted image  PODGANCAAAAA!!!! moja otroka sta prezebla in premražena, trenerke imata na kolenih strgane, pa bodije poflekaneeeee!!! user posted image

aja, v albumu imam sliko modrega kombinezončka, mislim, da je cifra 62 (ni več našitka), ful lepo ohranjen, podarim! ima tigerčka spredaj, pa 2 žepa na riti, fensiš!

A mene kdo iše...
Ja, sem vidla da ma next prenovljeno stran.
Pa na novi še nisem naročala.

Mene je tudi večkrat vun metalo, pa si zato varnostno zapisujem šifre izdelkov v word, da potem če me vun vrže kr po šifrah naročam.
Pri plačevanju pa jst nisem do zdej mela problema. Sem z mastercardom plačala.

Taškica
Najprej preklopi na EURO next. Izberi slovensko zastavo.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
15.12.2009 15:27:19   
blanč
hvala noki

user posted image
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
15.12.2009 15:34:05   
miska73
Se opravičujem pupe... ni blo nč kej velik cajta za net.

Sma čez vikend bila z Rokcem na pediatrični. Na srečo samo bolj kot ne na opazovanju. Tistih njihovih stolov pa ne priporočam za spanje. A ne blančeta?

Danes smo pa prvič telovadili pri fizioterapiji. Super vam rečem. Ženska res obvlada. Kolk sem se jst uspela priučit je sicer vprašanje. Ampak tamaladva sta pa bila po seansi ko putrčka.

Noki zakaj že voziš tamala dva okol brez kape in rokavic?

Pozdravček vsem. Konc pavze.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
15.12.2009 15:35:17   
miska73
Blančeta hehe... sem se že na FB-ju nasmejala slikcam. Zakon ste.
Pri nas ni nevarnosti da bi rdečo pes kam vtaknala... je videt ne morm.

Pa čestitke za polovičko še tle...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
15.12.2009 15:42:10   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Blančeta hehe... sem se že na FB-ju nasmejala slikcam. Zakon ste.
Pri nas ni nevarnosti da bi rdečo pes kam vtaknala... je videt ne morm.

Pa čestitke za polovičko še tle...

Jaz skozi sokovnik spustim jabolko, korenček in četrtino rdeče pese-ZARADI ŽELEZAuser posted image user posted image IN PRIDE TAKA TEKOČA KAŠICA IN JO NENORMALNO RADA JETA.Eh, upijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam, samo eno roko frajuser posted image
je pa že moj predlagu, da bi RP dajali po flaškiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
15.12.2009 15:43:40   
sonček33
blanč - evo ta kombinacija jabolk, korenja in pese, je pri nas hit... pije kot nor

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
15.12.2009 15:45:26   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

blanč - evo ta kombinacija jabolk, korenja in pese, je pri nas hit... pije kot nor

po flaški?

(Mark Twain)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
15.12.2009 15:47:24   
sonček33
iz kozarca

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
15.12.2009 15:50:34   
blanč
ups, pozabla, da ste že tako velikiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
15.12.2009 17:55:05   
lara light
Lepotičke, koliko novegauser posted image

Najprej Blanči, čestitke za polovičko! user posted image  In hvala za super postrežbo!
Lušna sta do konca, sem že na fb gledala...super!

Sneži, fauš za smučanje, tus jaz tko na lepouser posted image
Pika, za selitev megauser posted image , jaz bi tudi na večjeuser posted image , upam da čimprej zrihtaš, verjamem, da je dela tu mač, z veseljem bi prišla dat eno roko, če bi jo le mela fraj, pa če bi bila bliže..

Sonček, kako Lovro? Naš lepotec veliki, še malo pa bo 1l??!!

Noki, daj povej kako je s kapo in rokavicami? Me firec...fotki prej in potem sta pa svetovniuser posted image

Hedek, kako moja najbolj pridna in skrbna mami?Upam, da je energije dovolj za vse in da folgate.

Gemelli, sem ju posadila v stolčka in ...enkratno. Je fajn, kuhata z mano, lepo počakata na hrano, se zabavata na visokem, lušna reč, ne vem kaj sem čakala tolko, hvala.

Miška, lepi ste, večkrat na fb pogeldam. Kako Rokec? Upam, da vse ok.Lubčka. In super za prijetno fth, fauš, ker mi se nimamo fajn. Je pa res, da smo bli v nov enkrat sedaj pa konc decembra in to se da zdržat. Mala pa lepo napreduje na trebuščku.

Ninčy, Ona, hello!

Belen, ne govori, me je hmal odpihnilo...obupno je pr nas.

Taškica, koliko se še dojite? mizmeraj manj, on le ponoči, ona malo večkrat.

Grem štimat hrano. Mejte se fajn.user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
15.12.2009 17:57:14   
lara light
Senčka, sem te spustila, user posted image  za prvo gh, upam, da bo nadaljevanje prijetnejše...poskusi še kaj drugega, morda jima bo bolj teknilo.user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
15.12.2009 19:35:47   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Noki zakaj že voziš tamala dva okol brez kape in rokavic?

Noki, daj povej kako je s kapo in rokavicami?

veš, imam ogrevan voziček, pa če še tak čudno tole zveni . spravljenega imam v prostoru, kjer je toplotna postaja, in je ful toplo, potem ju dam noter in sta ona lepo topla in je voziček topel, pa vreči sta topli, potem ju še fajn pokrijem spodaj in sta topla cel sprehod in ko stopim v stanovanje sta topla. kaj ju čem bolj oblačit? problem danes in včeraj je itak veter. če bi bila bolj oblečena, bi bila še bolj zgužvana v vozičku.

aja, pozabla: sta pokrita s polivinilom, če je zdaj bolj jasno. spodaj je res toplo, imata vedno tople rokice in lička, tako da ju brez veze še bolj oblačim. ko sta imela kapico, sta bila čisto prešvicana v bučko... tak da... res mata tropsko klimo user posted image  polivinil pa je itak zakon, je zaščita pred vetrom in pred dežjem in pred mrazom.  10000 % ju ne zebe, nič bat! user posted image

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
15.12.2009 20:37:00   
Shadow
Blanči, hvala za nasvet, bom probala še z rdečo peso zraven... pa da vidimo. Sem mojemu pokazala tvoji slikici, pa je vprašal, če ste klali otroke...user posted image user posted image user posted image Hvala za vabilo za na kafe... prepozno videla, že bila v šopingu... vroč hint: v H&M imajo znižano fuuuuul cotik, jaz sem ubodla bodijev za cel vrtec v vseh velikostih (3 pakirani skupaj 5 eur).

Lara, ja, seveda bom še kaj drugega dala: jabolko, cvetačo, krompirček, dunajskega, milko, chilli con carne... pa ni vrag, da ne bosta jedla! user posted image user posted image user posted image Kakšne stolčke imate to, da so tak fajni?

Miška, na MB pediatriji imajo podobno udobne stole/ležalnike... za po***id. Upam, da je/bo z Rokcem vse ok.

Noki, da ne bodo kakšne tropske rastline pognale pod vašim polivinilom! Naš polivinil ni tak fejst zadihtan, ima eno špranjo, tako da so lička po koncu sprehoda mrzla in rdeča, kot pri kakih dveh kmečkih otročkih. user posted image

Evo slikice:

user posted image

< Sporočilo je popravil Shadow -- 15.12.2009 20:38:00 >

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
15.12.2009 21:06:18   
hedviga
Helo pupe..

Blanči omg no tale pesa pri nas ne bo na sporedu. Jaz sem jima sicer ene parkrat malo soka uturila, ampak je bila katastrofa vse okol in jima tut ni preveč všeč.
Aja, po kozarcu??!! Naša dva še ne obvladata kozarca, niti slučajno. Obvladata une flaše ki niso več cucli ampka ni pa kozarc...
Noki a tvoja dva kozarce že furata?

Snežinka, BLAGOOOOORRRRRRRRRRRR TEBBB
Midva se že odpravljava in odpravljava....

No Next..jaz sem se kar odločla da tam ne bom nič kupla, ker bomo mele drugač vse otroke glih oblečene na slikah user posted image user posted image user posted image

Senči, če za nič drugega bosta žlice uporabila za meta hrano okol...user posted image user posted image

A mate vse zdej otroke pod ponjavami?user posted image Ker men se zdi, da pol nobenga lufta ni notri..Naša dva imata oblečene ene take mehke pajace s kapucami in nogicami. Ker jima je preveliko jima ne dam rokavic, itak zunaj običajno zaspita in ne tlačita rok ven. Imata pa kapice in dekce. In tudi rdeče noske user posted image

< Sporočilo je popravil hedviga -- 15.12.2009 21:08:55 >

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?