|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
19.12.2009 19:55:38   
nokes
čeeer,

belen, sem pomazala mrvice s prsti, dobra torta, hvala tvojemu dragemu in seveda čestiiitke!!!!

a jutri morda še kdo praznuje??' user posted image  da se ne bom preveč za zajtrk napokala, pol pa tortice ne bom zmogla user posted image ...

nič, bibike babike, jaz crkujem, mi vsi smo mrtvi! hvala bogu, da spita že ob 19.00 in to največkrat do jutra, ker drugače... user posted image  to je ZLATA vredno.

ljupka, sem šla pogledat v materinsko, kdaj sta se meni obrnila in sicer sta bila na morfologiji (v 25. t) oba glavično (z glavo navzdol), nato v 29 t a glavično b medenično in v 32 tednu spet oba glavično, tako je bilo do konca in sem imela spontan naravni porod. torej se je od morfe b-jček obrnil še 2x in res ne razumem sestre, da kvasi takšne neumnosti!!!! veliko se jih je obrnilo tik pred rojstvom in je ženska lepo naravno rodila. vse bo okej, nič bat.

nič pupe, sam tolk, da sem se pofočkala. vas kar nekaj pogrešam, samo verjamem, da uživate na žurkah s prijatli, pa v kinu z najdražjim, pa na večerjah z žlahto in seveda nimate časa za rr user posted image , ja, veseli december je...

nokes

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
19.12.2009 20:36:11   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes
a jutri morda še kdo praznuje??' user posted image  da se ne bom preveč za zajtrk napokala, pol pa tortice ne bom zmogla user posted image ...

Le šparaj se, le šparaj user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
19.12.2009 22:50:06   
darjau
ja, jaz tud že po eni strani čakam kdaj bo tega decembra konec, čeprav je lepo bit mal med ljudmi .... ampak kar je preveč pa še s kruhom ni dobr, tko k moj vedno pravuser posted image , skos eni rojstni dnevi .... ja naš najstarejši otrok ima že 4 leta, pa se mi zdi da sem jo včeri rodila... pa zaključki v vrtcu, pa nastopi, .... v glavnem žretje.

Danes smo šli mal rit po Tivoliju, jupi, ta velke sta pa sankale, še bolj jupi ... voziček se super obnese na snegu.

mali dve sta končno dobili osebne user posted image , zdej je ata zadovolen... gremo lohk čez mejo

pika bravo za selitev in tud jst ti nič ne zavidam pucanja in pospravljanja, se boste mel pa fajn ko bo fertik ... še nekaj sem se spomnila, v omari mi leži ena zimska vreča od abc designa, temno modra, mislim da si ti omenila, da jo nameravaš kupit ... če jo češ, ti jo podarim

zdej more jet pa dedek mraz po pismo, da bo vedu kaj prnest

lepo in mirno noč

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
20.12.2009 7:51:16   
Belen
mlinčka widim,da ste wi dans na wrsti..... čestitke user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
20.12.2009 8:38:18   
lara light
Belen, bravo možek in čestitke!

Mlinčkovi praznujejo! juhu!!! Čestitke!! Se šparam...upam, da prileti mama mlinčka naokrog user posted image

lepo nedeljo vsemuser posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
20.12.2009 9:17:18   
mlinčka
Daaan!

Jp, dans pa mi pol leta user posted image . Sej je mami vesela in ponosna, ampak kolk hitr gre tole user posted image .

Tadaaaaam....postrezite si:

user posted image

user posted image

user posted image

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
20.12.2009 9:23:00   
blanč
Mlinčkovi čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
20.12.2009 10:01:14   
lara light
Mama Mlinčka, mljask!user posted image Hvala!

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
20.12.2009 10:16:40   
miska73
Njama njama... a lohka jst dobim cel krožnik tortic... prosim prosim prosim

Mama Mlinčka user posted image user posted image bravo bravo ... le tako naprej.
Pa da se vidimo preden bo naslednjega pol leta okoli.

Neposredna povezava do sporočila: 2509
20.12.2009 10:26:13   
miska73
Sem spet naročala... zaostala darila, ki jih bom itak dala šele po novem letu...
Pa sem dobila pravi po.piz.di.tis pri Nextu... matr, čist vse majo al razprodano al pa kr naenkrat ni več na voljo za naročanje po netu al je pa predrago...
vglavnem sem potem pri Neckermanu naročla... zdej pa sam upam, da dostavijo v doglednem času.

Pa sebi sem cel kup cotk bnaročila... le kaj mi bodo... za doma user posted image
Ma, mi prav falij šoping seanse.

Fanta sta se odločla, da ne pa ne kakat. Nejc je nazadnje kakal v ponedeljek. Smo tako že drugi dan na Lacteconu. Tolk se oba matrata, da res ni. Grem mal trebuščke masirat.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
20.12.2009 13:01:35   
miska73
Mi smo kakali user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
20.12.2009 13:30:05   
lara light
Miškauser posted image , ni lepšega od težko pričakovane polne plenice, vem, kako zgleda, moja je več mesecev kakala na 10 dniuser posted image
Tud jaz se nisem uspela sprakticirat za nakupe iz tujine, bom šla na neckermana pogledat, kak namig za n. darila?

Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
21.12.2009 8:14:27   
blanč
Morgen
user posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 2513
21.12.2009 8:29:24   
Alenka-8
Lepe praznike!
user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
21.12.2009 8:37:41   
blanč
Alenka bemti, bom dobila še sladkorno tak sladka božička sta tvoja dvauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
21.12.2009 8:52:37   
macko
dobro jutro dvojne

ste se skrile za vikend al ste uživale zimske radosti s svojimi otročički? mi smo bili več ali manj doma, sta bile punce cepljene in sta imele mal reakcije, vročina 37,5 in jih nisem upala peljati ven. smo jih pa cepili tudi proti rota virusu in sta dons mal bolj redko kakale, upam da je reakcija na cepivo in ne kaj drugega. drugač sta bile pa itak pohvaljene na posvetovalnici, obe 6 kg in 60 cm pri 3,5 mesecih user posted image . prave male bajsike.

smo končno postavili drevešček za vikend, čeprav letos sploh nimam občutka za božič tako kot prejšnja leta, sem preokupirana s tamalima dvema. tud za darila sem bolj švoh, sam mojima dvema žabicama pa sem itak mogla par stvari kupit za pod drevešček. komaj čakam, da bosta končno kakšno stvar prijeli v roko. sta pa začele neomejeno roke v usta tišat in sta že najdle palček, jima skoz ven vlečemo in dudo noter, sam ne vem če nam bo uspelo. kaj čmo, če bo palček bo pa palček.

punce, lep dan

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
21.12.2009 9:07:45   
nokes
dan,

hvala za zajtrk in mlinčkove tortice. čestitke!

alenka, res sta cukrasta. mwa!user posted image

blanči, kako gre rdeča pesa? mislim, da si nas z unimi fotkami vse prepričala, da jo bodo tamali jedli, ko si jo bodo znali sami pripravit user posted image

miška, pri nextu mogoče kaj naročim pri pomladni kolekciji. če bodo imeli na zalogi, pa če ne bo svinjsko drago, pa če mi bodo pustili plačat, pa če... user posted image

naša 2 sta v fazi razbijanja. loputamo z vrati, mečemo igrače, tolčemo po balkonski šipi. če ne ropota, je čist brez veze... aja, pa seveda NUJNO lezemo en čez drugega, ker naravnost, po tleh, je čist brez veze. aja, pa seveda se mamo tolk radi, da se lasamo, ker boža-boža user posted image  je čist brez veze... pa igračke so čist brez veze, dojenčka mečemo ob tla, avto drajsamo po strehi, knjige žvečimo, z ropotuljami tepemo en drugega... najraje imamo kable, daljince in gsm-je, pa lučke in gumbi na plejerjih pa tv.ju so tut fajn, pa na računalniku tut user posted image  tile prazniki bodo pri nas v znamenju kričanja, lasanja, prask in cukanja user posted image  in japkuser posted image

baj, punce, pridne bit.user posted image

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
21.12.2009 9:52:31   
pikatara
Belen čestitke in lepa tortica. A sta ju tamale tud kaj dobile?

Darjau hvala za lepe misli glede vreče, ampak kupovala sem kombinezon (včeri našli). Hvala vseeno. Meni je vreča zadoščala brez kombinezona, pa naš oči sanja, da bo otroka na sneg dal in da nujbo oba rabita kombinezon. Tako, da smo šli včeraj v nabavo. Smo šli še v Merator in sta otroka ful uživala v nakupovalnih vozičkih.

Mlinčka kam čas beži? Še ne dolgo nazaj si se pritoževala, da ne moreš z nami na pivo, ker še nimaš dvojčkov.

Alenka a bo pri vas smrekca preživela? Pri nas je bilo v pol ure več okraskov na tleh kot gor.

macko kar ne želi si, da bosta kaj v roke prijele. Pol vse leti in sam umikaš stvari.

Nokiuser posted image . Pri nas je isto. Vsake pol ure se spomnim na Hedi, ker je Patrik Mihcova kopija. Tak teror zganja nad sestrico, da je groza. Da o Tari sploh ne govorim, reva se bi kar izselila. KArolina pridno sedi in se igra, pa pride razojnik direkt čez njo, jo podre na tla, vzame igračo in si predstavljate kakšen jok je pol. Vrata so zakon. Vsa mu zapiram, da ne treska, razbija in predvsem, da si prstkov ne priškrne. Od otroške jih bom pa privezala, ker se not zapira. A imaš kako idejo kako ga prepričat naj vsaj psa pusti pri miru?

TAški kako ste?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
21.12.2009 10:21:51   
Alenka-8
Nokes, Pikatara, pr nas je popolnoma isto. Z najtršo kuglo tolčeta po stekleni mizi, kabli, daljinci so pa itak zakon. Od igrač imata še najraje tiste plastične lončke, ki se v stolp zlagajo. To Lana počne tud po pol ure skupi. Pa tisti slonček od Tiny love, v katerega žogice mečeš in pol poje, ji je tudi ful všeč. Jaša pa ja, kabli, daljinci, računalnik, šraufncegarji... pa jasno vse, kar ima v tistem trenutku Lana. Potem pa vreščanje, da še čudno, da se sosedi še niso odselili.
Smrekca pa kot kaže, bo po nekih čudežih preživela. Je sicer protipotresna, ampak ju niti kaj dosti ne zanima.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
21.12.2009 11:22:58   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

blanči, kako gre rdeča pesa? mislim, da si nas z unimi fotkami vse prepričala, da jo bodo tamali jedli, ko si jo bodo znali sami pripravit user posted image

Še en moj prispevek na temo rdeča pesa user posted image . Sicer kombinirana z jabčki in korenčkom, da ni tak masaker user posted image :

user posted image

user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
21.12.2009 11:27:07   
mismis
joj Mlinčka, kaj sta cartik user posted image user posted image user posted image

pozdravčke še vsem mojim dvojnim: Nokes, Blanč, miška73, Laralight, Hedi,...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
21.12.2009 11:27:55   
mlinčka
Pa hvala za čestitke! Pa dober dan!

Pa taški pogrešam, pa snežinko, pa hedi, pa buši in še vso ostalo bando!

Alenka, superstar božička user posted image !

Pika, 3x hura za preselitev user posted image !

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
21.12.2009 11:28:31   
mlinčka
Oooo, mišmišek, helou!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
21.12.2009 12:11:57   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

joj Mlinčka, kaj sta cartik user posted image user posted image user posted image

pozdravčke še vsem mojim dvojnim: Nokes, Blanč, miška73, Laralight, Hedi,...

mismiska, ojla, pozdravčke in lubčke nazajuser posted image user posted image , ti zdaj enkrat praznuješ, moram na fb preverit...pridi še!

mlinčka, škratici mali, prelepi, itak!user posted image user posted image

pika, alenka, kaj nas čaka, ojojuser posted image user posted image

alenka, čudoviti stauser posted image user posted image

blanči, hvala! pa zdej pred kosilom sem se napokalauser posted image

macko, ma bravo za težo in dimezije, super mami!user posted image

letiiiim, zvizzzz, še metla in bom tapravauser posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
21.12.2009 14:50:21   
miska73
Larči sem glih govorila z Neckermannom... so počasni itak kdaj pa niso ... in bodo poslali po novem letu - pa še to vprašanje če v tistem prvem tednu ...
mah, nej grejo nekam...
bom na konc čokolado pa kavo za nov let talala

Mlinči user posted image user posted image ... a se mi zdi al sta tamali en čink manj zamazani kot blančetin podmladek

Noki upam, da stanovanje ostane v enem kosu - no vsaj okna in vrata

Mišmiška lepo da prideš naokoli. Te misam.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 21.12.2009 14:54:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?