|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
14.12.2009 21:40:23   
špelin@
Čer user posted image

Ravno brskam po novicah in našla tole:

http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osrednja-slovenija/ljubljana/

Fak, če misli v nedeljo snežiti, grem jaz na vlak, samo potem ne bom do 23h na bowlingu...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 251
14.12.2009 21:40:55   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Estrella, jaz te čisto razumem, kako si se počutila, ko si majčicam razposlala sms e, pa ti nekatere niso nič odgovorile. Res da je tempo življenja tak, da si ne vzamemo čas za vse, kar bi nas lahko veselilo, ampak minutko za odgovort, pa vseeno bi lahko. Tako da se mi zdi že čas, da ne čakamo več na odgovore, ki jih ne bo. Ali ne bi rezervirali mizo in bowling?

tudi jaz dobro razumen Estrello, na žalost, kako to gre

a je potem rezervirano???

ni še rezervirano, bo treba pa čimprej, ker je december...Lahko tudi jaz, samo tam okrog 11:00 ker me prej ne bo domov.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 252
14.12.2009 21:43:01   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čer user posted image

Fak, če misli v nedeljo snežiti, grem jaz na vlak, samo potem ne bom do 23h na bowlingu...

o sneženje...sploh nisem gledala. No, ma meni do LJ ni tak problem, v nedeljah vsaj kamionov ni na avtocestah user posted image

Gregor pa ima ful lep kombinezon, psička pa tudi user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 253
14.12.2009 21:44:49   
špelin@

Čer user posted image

o sneženje...sploh nisem gledala. No, ma meni do LJ ni tak problem, v nedeljah vsaj kamionov ni na avtocestah user posted image

Gregor pa ima ful lep kombinezon, psička pa tudi user posted image

Jaz sem tak zajc, kar se snega tiče. Vedno mi je bila muka vozit po snegu user posted image Zato se tega zdaj izogibam, če ni res nujno user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 254
14.12.2009 21:45:10   
špelin@

mojga so ravnokar klicali iz službe, da je zmanjkal štrom, tako da je moral it in pride čez upam da urco nazaj user posted image

Eh, smotano tole user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 255
14.12.2009 21:48:07   
kasso
Kaj pa če bi rezervirale le eno uro bowlinga, tako bi prišlo le 4,83 eur na eno (še izposoja čevljev), če pa vzamemo 2 uri pride 8,17 eur na eno (6 majčic na eno stezo) Kaj pravte?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 256
14.12.2009 21:49:41   
kasso

mojga so ravnokar klicali iz službe, da je zmanjkal štrom, tako da je moral it in pride čez upam da urco nazaj user posted image

Eh, smotano tole user posted image

ja, vedno mora bit na voljo. Tako pač je, če je strežnik v njegovi pisarni in določene stvari zna le on vspostavit nazaj v pogon.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 257
14.12.2009 21:50:49   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ja, pri nas tudi sneži user posted image jezi me, ker mi je eva začela kuhat in spet ne boma mogle na sneg user posted image upam, da bo hitro ok!

drugače pa sem danes šibala v mb, da sem zrihtala potrdila o vpisu, da sem si lahko potem zavarovanje na novo zrihtala, ker mi je v petek potekla pogodba. sej sem vam že večkrat omenla, da bi naj zdaj delala še preko študenta do konc januarja, ampak sem danes izvedela, da sem z delom zaključila, ker me baje ne rabijo več oz. ta glavni misli tako. sem bla ful šokirana, ker sem skoz planirala na ta dohodek, zdej pa tak. bom pa doma...

škoda za delo user posted image in za evo user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 258
14.12.2009 21:53:11   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Moja nosečnost je tud super,danes sem že imela MORFO,kjer je naš frajer v vsej svoji veličini pokazal svoje "bogastvo" hehehe.Drugače pa vse ql,organi,plodovna voda ter maternični vrat...rok poroda pa mi je premenil na 8 maj-torej na moj rojstni dan!!!:)
Še zmeri delam in bom pomoje tudi delala do zadnjega,glede na to da se odlično počutim....

user posted image
user posted image za mere malega bodočega hroščka user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 259
14.12.2009 21:54:28   
špelin@
Kaj pa če bi rezervirale le eno uro bowlinga, tako bi prišlo le 4,83 eur na eno (še izposoja čevljev), če pa vzamemo 2 uri pride 8,17 eur na eno (6 majčic na eno stezo) Kaj pravte?

Meni je vseeno. V bistvu imam občutek, da bomo itak bolj čvekastično naravnane in bo verjetno 1 ura bowlinga čisto dovolj, za razliko v denarju gremo pa potem še na eno pijačo, da se v miru poslovimo. Po mojem pa tudi zvečer v nedeljo ne bo pretirane gneče in bi po potrebi na licu mesta lahko podaljšale za 1 uro. Moževi sodelavci so bili tam pretekli teden in ni bilo nobene sile. Verjetno so petki in sobote bolj obremenjeni.

Aja: najbolj pomembno je, da rezerviramo plac v pizzeriji! user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.12.2009 21:55:09 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 260
14.12.2009 21:55:48   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Če gredo 6 na eno stezo, bodo 2 dovolj. Če vzamemo dve uri, bo prišlo na eno igralko malo pod 7 eur. Vam je to ok?
In ura? Od 21:00 do 23:00 bo ok?

meni je ok.. samo ima pa LJ občutno višje cene bowlanja kot Celje.

Sem opazila, ja user posted image

Tudi v PO je ceneje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 261
14.12.2009 21:58:14   
kasso

Meni je vseeno. V bistvu imam občutek, da bomo itak bolj čvekastično naravnane in bo verjetno 1 ura bowlinga čisto dovolj, za razliko v denarju gremo pa potem še na eno pijačo, da se v miru poslovimo. Po mojem pa tudi zvečer v nedeljo ne bo pretirane gneče in bi po potrebi na licu mesta lahko podaljšale za 1 uro. Moževi sodelavci so bili tam pretekli teden in ni bilo nobene sile. Verjetno so petki in sobote bolj obremenjeni.

Ja tudi zame user posted image
Tvoj predlog se mi zdi fajn user posted image . Upam, da bodo tudi druge za to user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 262
14.12.2009 22:07:08   
špelin@
Dovolj sem stikala po netu, grem pod tuš in potem pod odejo.

Mirno nočko vsem, jutri zjutraj bom pa spet prišla kofetkat sem gor, če bo vse po sreči user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 263
14.12.2009 22:08:08   
kasso
grem user posted image
nočko

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.12.2009 8:38:43   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 15.12.2009 8:40:54 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.12.2009 9:01:03   
jana81

Ja tudi zame user posted image
Tvoj predlog se mi zdi fajn user posted image . Upam, da bodo tudi druge za to user posted image

sem za

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 266
15.12.2009 9:22:59   
kasso
Nimam avta, tako da ne grem danes v ita. Rezerviramo? Lahko tudi jaz.
Restavracija za 12 oseb ob 18:00 in bowling 2 stezi za 1 uro ob 21:00?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 267
15.12.2009 9:31:11   
špelin@
Hej, kasso, kdaj je prišel včeraj user posted image nazaj? Upam, da mu ni odžrlo preveč časa user posted image

A lahko nekaj predlagam, pa ne bit hude, lepo prosim, vem, da sem težka user posted image Jaz bi bila kar za to, da bi se dobila 1 uro prej, torej ob 17h, in da bi začele bowlat ob 20h, ker (če bo sneg) imam zadnji vlak ob 22:25. Samo predlog, ne vem, če bi druge lahko prišle prej.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.12.2009 9:39:48   
kasso

Hej, kasso, kdaj je prišel včeraj user posted image nazaj? Upam, da mu ni odžrlo preveč časa user posted image

A lahko nekaj predlagam, pa ne bit hude, lepo prosim, vem, da sem težka user posted image Jaz bi bila kar za to, da bi se dobila 1 uro prej, torej ob 17h, in da bi začele bowlat ob 20h, ker (če bo sneg) imam zadnji vlak ob 22:25. Samo predlog, ne vem, če bi druge lahko prišle prej.

Zaradi mene lahko.
A če pomislim, da bi lahko fajn snežilo in da k nam ne pridejo do večera splužit, bom jaz težko prišla, ker so zameti in čez njih avto ne gre. Upam, da do tega ne pride. Se je že zgodilo, da so v nedeljo plužili šele pozno popoldne, ali pa samo do srede vasi user posted image
Na tej napovedi pravi, da bo sonce, upam, da bo tako http://www.vreme-si.com/vreme-ljubljana.php

Moj je bil kar hitro doma user posted image , hvala na skrbi user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 15.12.2009 9:41:37 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 269
15.12.2009 9:43:02   
špelin@

Zaradi mene lahko.
A če pomislim, da bi lahko fajn snežilo in da k nam ne pridejo do večera splužit, bom jaz težko prišla, ker so zameti in čez njih avto ne gre. Upam, da do tega ne pride. Se je že zgodilo, da so v nedeljo plužili šele pozno popoldne, ali pa samo do srede vasi user posted image
Na tej napovedi pravi, da bo sonce, upam, da bo tako http://www.vreme-si.com/vreme-ljubljana.php

Madona, te napovedi so tako različne, da se človeku zvrti v glavi user posted image Tale tvoja mi je bolj všeč user posted image No, moj user posted image pravi, da ne bo snega. Ma itak bi jaz rada, da se čimprej dobimo, da grem čimprej od doma user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.12.2009 9:45:59   
kasso
Restavracijo lahko komot rezerviramo za ob 17:00, bowling lahko potem naknadno, ko bodo še druge podale mnenja.
Jaz računam, da bom prišla okrog 17:30 skupaj s Tamaro in SG...lahko tudi sesil, če bo ozdravela, ker je še na bolniški.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 271
15.12.2009 9:50:08   
špelin@

Restavracijo lahko komot rezerviramo za ob 17:00, bowling lahko potem naknadno, ko bodo še druge podale mnenja.
Jaz računam, da bom prišla okrog 17:30 skupaj s Tamaro in SG...lahko tudi sesil, če bo ozdravela, ker je še na bolniški.

O, potem moramo pa fajn stiskat pestke za sesil, da se pozdravi user posted image user posted image user posted image

Evo, potem pa rezervirajmo za ob 17:30.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.12.2009 10:03:07   
kasso
Kličem na telefon za rezervacije, pa mi da gsm šefa, da se z njim zmenim, on pa nedosegljiv user posted image . To so ta pravi šefiuser posted image Bom poskusila še kasneje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 273
15.12.2009 10:08:34   
špelin@
Kličem na telefon za rezervacije, pa mi da gsm šefa, da se z njim zmenim, on pa nedosegljiv user posted image . To so ta pravi šefiuser posted image Bom poskusila še kasneje.

Ta je pa dobra... Hecno, da je treba rezervirat pri šefu, ponavadi imajo knjigo, kamor vpisujejo rezervacije kar zaposleni, ne čakajo na šefa. Saj ne bomo rezervirale poroke, no user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.12.2009 10:09:46   
jana81

svašta..

glede ure se morem pa zmenit z suzy85 in auroro.. načeloma smo zmenjene za ob 18h..sicer pa pol ure ne igra vloge

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?