lorelaj*
|
Pikapolonica80, po moje se glede železa ni treba sekirati, menda si otroček vedno vzame, kar potrebuje, bolj problem je v tebi. Pa če si ti preživela, tudi z ne more biti nič narobe. za pregled in še enkrat ginekologinji, ki se je tako potrudila, pa tečni sestri. Kako pa ti je zmerila maternični vrat? Vaginalno ali z ultrazvokom? Je pa res mogoče malo hecno, da imaš tako pozno pregled. A se ni mogoče sestra spet kaj zmotila? Glede kil pa: jaz sem se zdaj v 2 tednih zredila 2 kg, tako da sem se čisto zgrozila, ko sem čez vikend na tehtnico stopila. Je bilo očitno vseeno malo preveč tortic. Se pa tudi jaz sprašujem, kaj bo šele čez tri mesece, če bo šlo tako naprej. Sara, Sandrica, tudi vama čestitke za pregled, pa upam, da nisem še kakšne spustila ... Ponoči imam tudi jaz težave zaradi trebuha, čez dan še gre. Edino tik pod joški me nekaj boli, sem mislila, da zaradi kosti od modrca, ampak sem bila včeraj cel dan brez in danes sem imela tudi enega drugega, pa ni nič bolje. Je pa vedno zvečer slabše kot zjutraj. A se kateri sanja, kaj bi to lahko bilo? Zvezdici, kri so verjetno res, tako kot so že napisale punce, hemoroidi. Meni se je pojavila čisto na začetku nosečnosti, sem se ustrašila in šla k zdravnici, pa je rekla, da ni nič hudega, edino vprašala me je, če je imel v družini kdo raka na črevesju. Svečk mi ni dala, ker sem bila čisto na začetku, pa jih tudi nisem potrebovala, ker je takoj potem samo od sebe nehalo. Je pa to menda zelo pogosto predvsem proti koncu nosečnosti, tako da kar še pričakujem kaj ...
|