3Sonček3
|
Dobro jutro punce! Danes sm tok pouna energije, sm zato kr snegec pada upam da bo ostau do božiča da bo res taprav božič. Drgač pa moj vikend je biu bl u ku..u v soboto sm se že ob 6-ih zbudila kr so eni galamli okol naše hiše in nism mogla nazaj zaspat, pol smo šli v Ljubljano v Leclerca, sm mela še okol 10€ na kartici pa je bolš da jih porabm kr čene se 1.1.2010 use dol zbriše, tko da sm kupila rokavičke za mojo , pa voziček sva gledala, in ga bom vrjetno kr tam uzela. Pomembno mi je da je komplet. Pol smo šli še v mcdonalds tukej se je pa začelo... Vrjetno nekej ni blo uredu s tistim big mekom, zvečer mi je blo slabo, glava me je bolela za znort, mišice so mi odpovedovale, kr jokala sm od samga hudga, kr nism mogla zaspat da bi pozabila. No pa mi je okol 2 zutrej le ratalo pol pa celo noč wc-->postelja, postelja-->wc in se spet nism nč naspala. No dns je blo pa uredu ajčkat edino noga me je bolela, k sm spala na desnem boku. No tko to je biu moj vikend, drgač pa Kako je s čmrliko? Reučka boga upam da ni nč hujšga in da bo kmalu doma pinakolada za pregled in za in za obseg trebuha, kr nemorm se nagledat te številke. sanip držim pestke za tvojga atija da bo čim prej doma in bo spet use po starem vekybel tole je men ful hecno da so ji odobrili enkratno, če je vložila tole za 3 mesece, kr je vloga drugačna, ampak oni itak lahko delajo kar se jim zlubi, tko da nč čudnega. Ti pa še vedno nisi dobila? No sej js tut še vedno čakam odločbo za enkratno, sm pišuka lahko bi mal pohiteli. Kdaj si oddala vlogo? V roku enega mesca morjo poslat odločbo pa ni važno al je zavrnjena al pa odobrena. Če je minilo že več kot 1 mesec, pokliči na CSD pa uprašej, mogoče se je pa kje zgubilo. W.W. se ti pridružujem v uživanju, tut men je ful velik projekt si nohte postrišt, al pa pobrit se,... ja, je res že skrajni čas da prevzame ta opravila, kr nemorm njemu rečt, kr pol se tko počutm kot da se sama sep smilm, al pa da sm kej bolna, sej ni bolezn, sm če ne gre pač negre, še slabe 3 mesce pa bo konc. Po eni strani se veselim, po drugi pa je kr lepo bit . Pa še za podatke o gripi, jih je blo lepo prebrat. sara2007 tko kot si rekla, 3/4 jih dobiva pomoč za brez veze, oz. z lažjo, če bi bli na CSD-jih bolj pozorni pa učasih še kej preverli zraven, nebi blo nč narobe, pa še pomoč bi dobivali tisti ki jo res potrebujejo. Žalostno ja. testianka ker si nas zapustila, no boš pa družbo delala na sosednjem forumu, še vedno pa lahko tut pri nas kej napišeš, če boš pa rodila že marca se pa pol vidmo na forumu k bo sledil . strumf lepo da te je "napelo" , men pa usi pravjo da mam majhen trebuh in me to kr mal žalostno nrdi, mislm pa da če bi blo poletje in bi bla v bolj lahkih oblačilih bi pa usi rekli joj kak trebuh maš , pa usi bi skos bulli v bušija, no sej to že zdej, pa usaka bi ga rada pobožala, ...no pa sej v treh mescih lahko še ful zraste bom kr tihu in bla zadovoljna s tem kar imam, da nebo pol tolk zrastu da se premaknt nebom mogla. rožca pakirala si že koučke upam da so bli to sm tvoji novi hormoni preveč občutljivi in da ni blo res kej tok hudga, kr kukr vidm je tvoj kar priden (ene bi si želele usaj pou tazga kt je tvoj), je pa res da ga pogrešaš, a reučka boga, sej je danes snegec zapadou (upam da tudi pri vas) pa ga boš imela doma. Drgač pa za Vida, upam da se bo nadaljevalo tako . pikaapolonicaa DOBRODOŠLA MED NAMI sm tok vesela, da nas je usakič več in da se fočkanje marčevk 2010 še ni končalo. Tut js ti želim lepo nosečnost in upam da boš zvedla dost koristnih informacij na našem forumu, pa velik se morš javlat, usak dan najmanj 3x lakaya men se pa zdi da bo vn padu, kadar lulam. Učasih sm tok velikrat na wc-ju, res usake pou ure in moj mehur se itak ne napolni tolk da bi lahko sploh kej polulala, tišči me pa ful in pol kr mal prtisnm, sm da bi kakšna kaplca vn padla in se mi zdi da ga kr čutm kako vn leze Sm itak da je še vedno lepo spravlen v bušiju in čaka da mu da mami komando da zdej pa lahko vn pride. pikapolonica80 za pregled in ta zoprna sestra k neve kaj govori . Drgač pa super za MV da je tko lepo doug. Pregled na 6 tednov js vrjamm da je to samo zdej taka razlika v terminu. js sm bla do zdej vedno naročena na 5 tednov, zdej naslednjič sm naročena v 30. tednu, pol pa naj bi blo bl pogosto, sicer pa oni že vejo kaj delajo ane Nč ni narobe, sm me smo tko nestrpne da bi usak dan šle h G sm da bi vidle naše pikice in da je z njimi use uredu. za use preglede
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|