Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Moški so posebna zvrst. Pravkar me je prišel še ta starejši vprašat, če bi lahko spal pri meni (mož dežuren). Če bi ostala pri hčerah... To bi morale videti, kako starejši nosi Klemna po stanovanju (sploh ga ne nosi, ampak teka z njim okoli). Zdajle se je postavil predme in s tragičnim glasom začel: "mislim, da mi letos ne bo uspelo biti odličen..." "Ja, kaj si pa zasr.., " ga vprašam "Šus sm dobil....", pravi, .......???????? " s pink ponk žogico v glavo".... Joj, joj, kako ga puberteta razmetava. V enem letu je zrastel skoraj 15 cm, ...., še lani ob tem času je bil tak nežen bejbek, kot Klemen, zdajle pa, ... si rekla, da je star 13 oz. 14, ne? moj brat je 14 let , nič, ampak res NIČ mu ne smeš več rečt (pa ker ima žleht sestro, ga more malo kurit, da je še bolj slabe volje ), še dobro, da ima treninge 6x na teden, pa da mene ni več doma Barika, pravkar je bil 12, ampak je bolj zgodnji s puberteto, danes sem mu že moško S zimsko jakno kupila.