|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
14.12.2009 11:26:17   
veselka
ej, Aurora ima na palčku na nogi ob nohtku ob strani malo rdeče. kaj nardim?

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
14.12.2009 11:33:26   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

A katera razmišlja o savnanju? Mene mika. A je to, da si imel CR kakšna ovira? Najbrž nobena a ne? Bo treba mojemu rečt nej si kakšen dan frej vzame.

Mi kar pogosto, če je le prilika, hodimo v savno. Savnala sem se do 37. tedna nosečnosti (seveda pri nižjih temperaturah, tam 65 st, bio-savne), pa potem spet nadaljevala konec oktobra. CR pa res ne more biti ovira, če je le brazgotina sceljena.

a ti ni nič mleko iz cic teklo user posted image

Tokrat ne, grem vedno takoj po dojenju. Če pa začutim tisti ščemeči občutek, pa z brisačo pritisnem, pa neha.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
14.12.2009 11:38:53   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Najprej poglej, če ji slučajno ne vrašča rob nohta: če ji, konico ostrizi; ko strižeš nohte na nogi, vedno pazi, da je noht postrižen ravno in ne polkrožno.
Na rdečino daj za par minut zloženče, namočen v alkohol, potem opazuj.
Pazi, da ima v copatku lepo poravnano nogavičko (stopalce od kompletka).

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
14.12.2009 11:52:54   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Najprej poglej, če ji slučajno ne vrašča rob nohta: če ji, konico ostrizi; ko strižeš nohte na nogi, vedno pazi, da je noht postrižen ravno in ne polkrožno.
Na rdečino daj za par minut zloženče, namočen v alkohol, potem opazuj.
Pazi, da ima v copatku lepo poravnano nogavičko (stopalce od kompletka).

nohtka nima vraščenega, sem pogledala in je čez. ji pa še vedno kr malo štrlijo. ko se je rodila, so bli povsem v kožo pritisnjeni. bom z alkoholom probala. za zdej sem ji z bepantenom namazala. na nogavičke pazim, kompletke pa samo še za spanje uporabljamo, sam ne dajem copatk čez, ampak nogavičke spodaj. pa čakam večje pajacke, pa ni pošte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
14.12.2009 12:18:42   
baby blue
Mož hvala za informacije...

Lana sedaj pridno pančka... Se je pa že pogovarjala z atijam pa se mu smejala tako da bomo videli kaj bo v roku 48 ur... Za sedaj dobro kaže...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
14.12.2009 13:21:17   
dolenjka
A zdej pa vse kidate al kako user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka, ti sanke posodim user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3131
14.12.2009 14:35:06   
altaja

Lupinica, avtosedež - ste jih že kaj gledale? Naša raste kot konoplja, sej dokler bo šlo bo bila v lupinici, samo bo po moje potrebno si kmalu kaj drugega omisliti.

To tud midva razmišljava. Ubistvu še čist nič ne vem o avtosedežih. Od kdaj naprej lahko začnemo? K mam ene bone še za BC pa bi mogoče božiček prnesu.. Drugač si pa moj želi kengurujčka, jst sem pa malo skeptična. Kakšne so vaše izkušnje?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
14.12.2009 14:39:24   
dolenjka
Če mene kaj vprašate je še čist prezgodaj za drugi avtosedež, zaradi hrbteničke user posted image Sej je res, da se malo spustijo v kao polležeči položaj, samo to še zdaleč ni to user posted image Jaz ne bi prehitevala na vašem mestu, vsaj do enih 5 mesecev ziher user posted image Jaz upam, da bomo "dovolj majhni" da se bomo vsaj 6 mesecev v lupinici prevažali user posted image user posted image
Drugače pa sem jaz zagovornica Maxi cosi Priori in Tobi user posted image Vsake toliko časa ima BC dnevne akcije na spletu in jih dobite tudi do 30% ceneje user posted image rabljenega pa jaz če se le da ne bi kupila, ker nikoli ne veš ali je bil udeležen v prometni nesreči in je še izpraven ali ne user posted image
Ampak to je samo moje osebno mnenje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
14.12.2009 14:40:52   
draja

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Lupinica, avtosedež - ste jih že kaj gledale? Naša raste kot konoplja, sej dokler bo šlo bo bila v lupinici, samo bo po moje potrebno si kmalu kaj drugega omisliti.

To tud midva razmišljava. Ubistvu še čist nič ne vem o avtosedežih. Od kdaj naprej lahko začnemo? K mam ene bone še za BC pa bi mogoče božiček prnesu.. Drugač si pa moj želi kengurujčka, jst sem pa malo skeptična. Kakšne so vaše izkušnje?

avtosedež - čim kasneje ven iz lupinice! Najbolj varno je, da se vozi v nasprotni smeri vožnje (torej v lupinici). Naša je bila v lupinici do mal več kot leta, res pa je,da ni bila med večjimi.

kengurujček - pri prvi smo ga uporabili 2-krat. Res pa je, da se je vedno rada vozila v vozičku, tko da ga sploh nismo rabili. Za Filipa pa ga še nismo uporabili in ga tud še nekaj časa ne bomo. Jaz nisem pristaš kengurujčkov.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
14.12.2009 14:44:11   
dolenjka
Kengurujčka smo pa mi bolj malo uporabljali user posted image Letos oz zdaj ga bomo pa tut bolj malo verjetno, ker bo prevelik in pretežek spomladi, v kombinezončku ga pa not ne spraviš user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
14.12.2009 14:45:34   
altaja
Tudi jst nisem preveč za kengurujčke, ker vsa teža pristiska na medenico.. in pri tko malih ne vem če je to glih uredu user posted image Ampak moj si ga strašansko želi, da ga bo nosil okrog.. men se ga zdi pa škoda kupovat za parkrat ko bo not. Rajš dam več za kvaliteten avtosedež.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
14.12.2009 15:24:19   
jullie

Če mene kaj vprašate je še čist prezgodaj za drugi avtosedež, zaradi hrbteničke user posted image Sej je res, da se malo spustijo v kao polležeči položaj, samo to še zdaleč ni to user posted image Jaz ne bi prehitevala na vašem mestu, vsaj do enih 5 mesecev ziher user posted image Jaz upam, da bomo "dovolj majhni" da se bomo vsaj 6 mesecev v lupinici prevažali user posted image user posted image
Drugače pa sem jaz zagovornica Maxi cosi Priori in Tobi user posted image Vsake toliko časa ima BC dnevne akcije na spletu in jih dobite tudi do 30% ceneje user posted image rabljenega pa jaz če se le da ne bi kupila, ker nikoli ne veš ali je bil udeležen v prometni nesreči in je še izpraven ali ne user posted image
Ampak to je samo moje osebno mnenje user posted image

..se popolnoma strinjam v vsem ( fajn, da mi ni treba pisatuser posted image )..
..avtosedeža imamo pa oba..tobi in priori in sem z obema zadovoljna..tako, da bomo za tamalo tudi kupili oba..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
14.12.2009 16:14:56   
barika

user posted image user posted image user posted image Moški so posebna zvrst. Pravkar me je prišel še ta starejši vprašat, če bi lahko spal pri meni (mož dežuren).
Če bi ostala pri hčerah... To bi morale videti, kako starejši nosi Klemna po stanovanju (sploh ga ne nosi, ampak teka z njim okoli).
Zdajle se je postavil predme in s tragičnim glasom začel: "mislim, da mi letos ne bo uspelo biti odličen..."
"Ja, kaj si pa zasr.., " ga vprašam
"Šus sm dobil....", pravi, .......???????? " s pink ponk žogico v glavo".... user posted image user posted image

Joj, joj, kako ga puberteta razmetava. V enem letu je zrastel skoraj 15 cm, ...., še lani ob tem času je bil tak nežen bejbek, kot Klemen, zdajle pa, ...

si rekla, da je star 13 oz. 14, ne? moj brat je 14 let user posted image user posted image user posted image user posted image , nič, ampak res NIČ mu ne smeš več rečtuser posted image user posted image user posted image (pa ker ima žleht sestro, ga more malo kurit, da je še bolj slabe voljeuser posted image user posted image ), še dobro, da ima treninge 6x na teden, pa da mene ni več domauser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
14.12.2009 16:16:58   
barika

v lupinici bo nekje do 8 -9 meseca, če bo zdržal (ko mu glava gleda preko je trerba menjat, nič prej), tavečji ima pa tudi maxi cosi priorija, tak da mi smo MC fani user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
14.12.2009 16:17:47   
dolenjka
O Barika, a te je zamedl al kje se cel dan potikaš user posted image

Hm, se bojim da je mogla Anitka dereze nataknit user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
14.12.2009 16:18:47   
barika

Ej Veselka, to z Nextom še ni nič, veš kaj na mojem accountu pri Mothercare danes piše user posted image Da je dostava predvidena med 13. in 20. februarjem 2020 user posted image user posted image user posted image da bomo vnukom lahko te cotke oblekle al kako user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da bo fantek, pa da ne bodo cote razpadleuser posted image

ps.: spravljam za nazaj, pa komentiram vsako posebej

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
14.12.2009 16:19:40   
barika

O Barika, a te je zamedl al kje se cel dan potikaš user posted image

mamo mal snega ja, pa nimam časapridet sem, ker je tavečji tak afngunc danes, da se mu samo režimuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
14.12.2009 16:20:10   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ej Veselka, to z Nextom še ni nič, veš kaj na mojem accountu pri Mothercare danes piše user posted image Da je dostava predvidena med 13. in 20. februarjem 2020 user posted image user posted image user posted image da bomo vnukom lahko te cotke oblekle al kako user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da bo fantek, pa da ne bodo cote razpadleuser posted image

ps.: spravljam za nazaj, pa komentiram vsako posebej

sej zate pol isto velja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
14.12.2009 17:01:41   
Mož*
O avtosedežu zaenkrat še ne razmišljam. Prve tri smo v avtosedeže dajali pri cca treh mesecih, ampak pred 12-16 leti lupinic sploh še ni bilo, oz. so šele prihajale. Lupinica bi morala ustrezati vsaj tam do 7., 8. meseca. Od avtosedežev mi je všeč Römer King, pa Maxi Cosi - Priori.
Kengurujčka: ne bomo imeli, ker se mi zdi totalno nepraktičen, pa še vroče je spodaj. Mi ga je ponujala svakinja, pa si ga nisem sposodila. Kupila pa bom Vaude nahrbtnik, takoj, ko bo sedel. Lep pozdrav!
Nina

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
14.12.2009 18:07:43   
Tanik
tiste ki imate igralne otoke, kje ste jih kupile pa kok EUR pa a so praktični? so radi na teh otokih? a je podlaga dovolj mehka? namreč razmišljam da bi našemu kupila ta otok.

veselka mala je pravi cukr user posted image

mož a te lahko vprašam kaj si poklicu, ker mislim da sem spregledala pa koliko let šteješ glede na to da imaš tako velikega otroka že.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
14.12.2009 18:31:49   
baby blue
Midva sva igralni otok kupila v BC in sicer je bil v akciji in sva zanj dal 39 EUR... Lana je rada na tem otoku, opazuje igračke in brca z nogicami pa v ogledalo se je začela gledat... Lahko rečem da sva se prav odločila... In sva zadovoljna, Lana pa tudi ker bo podlogo lahko kasneje uporabljala tudi brez tistih lokov čez...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
14.12.2009 19:03:37   
altaja
Igralni center/otok  je zakon! Res..nam ful prav pride in rad se igra...brca, gleda, opazuje, tipa, boksa,..ni da ni. 

Neposredna povezava do sporočila: 3147
14.12.2009 19:32:25   
veselka
tanik tale otok, ki ga imamo praktično vse user posted image v BC še vedno v akciji in bo do konca decembra. ne vem pa kako je z zalogo. sam kukr sm vidla prejšnji teden v BC v BTC, imajo vseh stvari, ki so po HIT 2010 kr v velikem številu.

Aurora se igra če je dobre volje... se pa gor tud rada hitr zjezi in pol se še ekstra hudo dere in razbija po igračah

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
14.12.2009 20:51:22   
anitka7

Hm, se bojim da je mogla Anitka dereze nataknit user posted image user posted image

ja pa bi jih res mogla user posted image se peljem po hribu dol,fuuuul klanc in probam če kaj drsi in ni blo panike...sam pol kasneje user posted image user posted image sem začela drset  po klancu dol,nisem mogla avta ustavit user posted image na levi prepad,na desni hrib gor pa ful ozka cesta user posted image in me zanese gor v hrib-prvič,skor sem pristala na strehi in drvim še naprej fuul po hribu dol,itak ni nič prjela bremza in me še enkrat ful zabije v hrib,da sta ble spet gumi na sovoznikovi strani ful nek gor v hribu,sem se že vidla kako bom na strehi pristala,ker avto je kr premetaval po cesti.user posted image user posted image ga mi nekak ga uspe zravnat in drvim naprej po hribu dol,in glej glih takrat en džip leze gor,cesta pa ful ozka,mu blendam pa maham da naj gre čist k robu user posted image in sam švignem mim njega,mal pred koncem klanca mi je pa le uspel avto obvladat,še dober ker na koncu je ovinek in bi verjetn kr naravnost poletela user posted image hvalabogu ni ne men ne Neli nič user posted image avto pa...začuda sem samo feltno zbila oz zvila pa mal udrla prag,če je pa popraskan pa še ne vem ker je tolk blaten tm k sem priletela da ne vem.

ne vem ker angel al ne vem kaj me je varoval danes, da se nisem prevrnila.....

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
14.12.2009 20:57:48   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

user posted image user posted image user posted image Moški so posebna zvrst. Pravkar me je prišel še ta starejši vprašat, če bi lahko spal pri meni (mož dežuren).
Če bi ostala pri hčerah... To bi morale videti, kako starejši nosi Klemna po stanovanju (sploh ga ne nosi, ampak teka z njim okoli).
Zdajle se je postavil predme in s tragičnim glasom začel: "mislim, da mi letos ne bo uspelo biti odličen..."
"Ja, kaj si pa zasr.., " ga vprašam
"Šus sm dobil....", pravi, .......???????? " s pink ponk žogico v glavo".... user posted image user posted image

Joj, joj, kako ga puberteta razmetava. V enem letu je zrastel skoraj 15 cm, ...., še lani ob tem času je bil tak nežen bejbek, kot Klemen, zdajle pa, ...

si rekla, da je star 13 oz. 14, ne? moj brat je 14 let user posted image user posted image user posted image user posted image , nič, ampak res NIČ mu ne smeš več rečtuser posted image user posted image user posted image (pa ker ima žleht sestro, ga more malo kurit, da je še bolj slabe voljeuser posted image user posted image ), še dobro, da ima treninge 6x na teden, pa da mene ni več domauser posted image

Barika, pravkar je bil 12, ampak je bolj zgodnji s puberteto, danes sem mu že moško S zimsko jakno kupila.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.