|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
13.12.2009 22:18:14   
veselka
sej to je še zmer bl izjema kot pravilo... tko da ni blo presenečenja user posted image ... se je obe noči stiskala med nama user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
13.12.2009 22:29:54   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

JS SM LAAAAAAAAAAČNA....

moj minimi očitno hoče poskrbet za moje prednosečniške kilograme user posted image

ti kr pejt jest...user posted image user posted image Dolenjka ma še neki kremšnit viška če ti to kaj pomaga...sam ti si bl za kislo user posted image

en sendvič je že zginu... grem še enga narest user posted image
micka pa pridno spi v svoji posteljčki user posted image

zuni pa burja piha... brrrrrrr

men se pa ne ljub vstat k bi neki jedla....sam sem prelena vstat pa ne vem kaj bi jedla...nisem še določila user posted image

pr nam sta tud fanči pa lojzi pridna...vsak v svoji pojstli user posted image  
kolk je bil pa tvoj šokiran ker Aurora zdaj kr sama zaspi v svoji pojstli

Pri nas je pa mali pravkar 10 minut v kosu tulil, zdaj se tolaži  - tokrat na desniuser posted image user posted image user posted image Konec učinka cepljenjauser posted image Je spet po starem. O tem, da bi (za)spal v svoji posteljici, kako je že s svizci, pa čokolado?? (Pa se mi je zdelo pri Zali to tako samoumevno).
Danes je bil mali prilično siten; pa spet sem za drugorojenko letala (sunce ji user posted image user posted image user posted image ); sinova ekipa je uspešno prestala kvalifikacije in so se uvrstili na državno prvenstvo; ta največja je s sošolkami delala referat o antropologiji in so se hihitale ...; mož - dežuren, kot vrsto nedelj.

Kremšnite bi pa tudi jaz; pravzaprav bi zdajle skoraj še rajši kislo zelje in ajdove žganceuser posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
13.12.2009 22:35:02   
anitka7

sej to je še zmer bl izjema kot pravilo... tko da ni blo presenečenja user posted image ... se je obe noči stiskala med nama user posted image

jaz pa nebi mogla mirno spat če bi jo pr sebi v pojstli,pa tud Nika nisem imela...skoz bi se bala da jih nebi poležala pa mamo fulvelko pojstlo,sam vseen bi me blo strah...še včas k je mačka spala pr nama nisem dobr spala, ko pa je še svoja mladiča prvlekla v pojstlo pol pa sploh nisem nič spala user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
13.12.2009 22:37:25   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

JS SM LAAAAAAAAAAČNA....

moj minimi očitno hoče poskrbet za moje prednosečniške kilograme user posted image

ti kr pejt jest...user posted image user posted image Dolenjka ma še neki kremšnit viška če ti to kaj pomaga...sam ti si bl za kislo user posted image

en sendvič je že zginu... grem še enga narest user posted image
micka pa pridno spi v svoji posteljčki user posted image

zuni pa burja piha... brrrrrrr

men se pa ne ljub vstat k bi neki jedla....sam sem prelena vstat pa ne vem kaj bi jedla...nisem še določila user posted image

pr nam sta tud fanči pa lojzi pridna...vsak v svoji pojstli user posted image  
kolk je bil pa tvoj šokiran ker Aurora zdaj kr sama zaspi v svoji pojstli

Pri nas je pa mali pravkar 10 minut v kosu tulil, zdaj se tolaži  - tokrat na desniuser posted image user posted image user posted image Konec učinka cepljenjauser posted image Je spet po starem. O tem, da bi (za)spal v svoji posteljici, kako je že s svizci, pa čokolado?? (Pa se mi je zdelo pri Zali to tako samoumevno).
Danes je bil mali prilično siten; pa spet sem za drugorojenko letala (sunce ji user posted image user posted image user posted image ); sinova ekipa je uspešno prestala kvalifikacije in so se uvrstili na državno prvenstvo; ta največja je s sošolkami delala referat o antropologiji in so se hihitale ...; mož - dežuren, kot vrsto nedelj.

Kremšnite bi pa tudi jaz; pravzaprav bi zdajle skoraj še rajši kislo zelje in ajdove žganceuser posted image user posted image

pa smospet pri hrani...je Veselka tolk o sendvičih govorila da zdaj jem piškote...user posted image a majo slani kaj manjši učinek na šlaufe kot sladki...user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
13.12.2009 22:57:09   
Mož*
Pravzaprav so za šlaufke sladki boljši od slanih, ker slani še vodo vežejouser posted image user posted image user posted image Poleg tega te po ta slanih itak že želja po sladkih zagrabi

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
13.12.2009 23:02:33   
veselka

Pravzaprav so za šlaufke sladki boljši od slanih, ker slani še vodo vežejouser posted image user posted image user posted image Poleg tega te po ta slanih itak že želja po sladkih zagrabi

no, mene ne user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
13.12.2009 23:08:36   
anitka7

no, mene ne user posted image

tud mene ne....pa saj me je tud hitr minil jest...user posted image

zdaj pa grem počas spat...user posted image uživajta še naprej...LN

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
13.12.2009 23:09:21   
Mož*
user posted image user posted image user posted image Moški so posebna zvrst. Pravkar me je prišel še ta starejši vprašat, če bi lahko spal pri meni (mož dežuren).
Če bi ostala pri hčerah... To bi morale videti, kako starejši nosi Klemna po stanovanju (sploh ga ne nosi, ampak teka z njim okoli).
Zdajle se je postavil predme in s tragičnim glasom začel: "mislim, da mi letos ne bo uspelo biti odličen..."
"Ja, kaj si pa zasr.., " ga vprašam
"Šus sm dobil....", pravi, .......???????? " s pink ponk žogico v glavo".... user posted image user posted image

Joj, joj, kako ga puberteta razmetava. V enem letu je zrastel skoraj 15 cm, ...., še lani ob tem času je bil tak nežen bejbek, kot Klemen, zdajle pa, ...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
14.12.2009 7:03:29   
Anonimen
Mož user posted image Ja moški so res posebna zvrst... Mene je ravno moj včeraj pošteno razp...user posted image

Morem pa pohvalit svojega sinkota, namreč včeraj zvečer se je začel obračat iz trebuščka na hrbetuser posted image Ampak samo čez desni bok. Ene 10krat je ponovil svojo vajo, potem pa ni več šlouser posted image

Nič greva se zrihta, imamo en velik kup v hlačahuser posted image

(odgovor članu Mož*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
14.12.2009 9:05:43   
dolenjka
Dan user posted image

No, mal pa ste načvekale včeraj user posted image Mi smo imeli en čuden večer, ker je Maks zaspal že ob 18.30 ampak običajno ima takrat samo lepotni spanec pol urce, včeraj je pa do dveh potegnil user posted image user posted image user posted image In potem ziza pa do 5.30, pa spanje do 8h user posted image user posted image user posted image

Zdaj smo pa še vsi doma,ker nas je moj mogle odkidat user posted image No, sej midva z Maksom bova tudi ostala doma, se nama ne sanka user posted image user posted image user posted image A mi boste kej družbo delale al moram it pospravljat user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
14.12.2009 9:38:10   
vila MaLiNa
Hojla....

HUDA!!! Vse napišem, pol mi pa vn vrže, da je seja poteklauser posted image Kopirala pa itak nisem, baba smotana....

Dolenjka a potem si šla že pucatuser posted image , no potem ko boš končala lahko prideš še k meni to narediti, pa kremšnit ne pozabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara sicer ni hotela zaspati, je z muko zaspala šele ob 22.30 (so jo mučili nepodiranje kupčkoc in bruhcanje) ampak potem je spala pa kar do 8ihuser posted image . Luksus... če nebi imel mož naštimane budilke za ob 6ih in potem se je še eno iro premetaval po posteljiuser posted image . No dosedaj sva se pa že preoblekli, nahranili, nabruhcali in opazovali kako lepo in mirno naletava snegec. Včeraj smo šli tudi na sprehod, je pasalouser posted image . Samo bo treba aktivirati športni del vozička, ker je v košari že kot ena sardelca.

Lupinica, avtosedež - ste jih že kaj gledale? Naša raste kot konoplja, sej dokler bo šlo bo bila v lupinici, samo bo po moje potrebno si kmalu kaj drugega omisliti.

A katera ve... pri prehladih... Sara je prehlajena in ful bruha sluz, ji draži želodček.

Hrana... meni pa pašejo čevapčičiiiiiiuser posted image

Kopiram.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
14.12.2009 10:01:43   
Mož*
Pri nas spet čisti standard; zaspal okoli 23.30, spal v posteljici do  2 in še malo; potem pri meni, kadar mu je izpadla bradavica, krik iz savane... No, in tako do zjutraJ. Obratov ne štejem, kakih 20???
V kratkem greva na špancir po snegu, čista romantika.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
14.12.2009 10:05:08   
anitka7
dobro jutro

pr nas je pa fuuul snega user posted image

tko da Dolenjka jaz bi ti delala družbo sam morm it po tmalga v vrtec....upam da se mi bo uspel pripeljat s hriba dol in ne pridrsat user posted image
pol te včeri ni blo z vprašanjem...jaz sem te pa čakala s šlogn karatami,pa stekleno kroglo,sem mela tud že ruto zavezano okol glave user posted image user posted image

Vila Malina a tud kaj kašlja al sam bruha sluz...če imaš kremo materina dušica od justa jo lahk mal namažeš po podplatih

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 3113
14.12.2009 10:10:58   
dolenjka
Anitka, a ti greš že zdaj po tamalega user posted image

Vila malina, kidal je moj, jaz nimam tako norih idej, jaz počakam da skopni user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
14.12.2009 10:25:02   
anitka7
čez ene pol ure...grem še prej na pošto pa v štacuno...ga bom po kosilu vzela, k pol ob treh ne vem če bom še kam prišla...kidat pa ne grem user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
14.12.2009 10:46:13   
veselka
grrrrrrrrrrr... pa kako to da od nexta ni še pršlo... zadnjič sem naročila v torek in dobila v ponedeljek, zdej pa predzadnji petek, pa dons še kr ni user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas pa fuuuuuuuuuuul burja piha in sneg razpihava.

ej, a po porodu je menstruacija lahko ful zmedena. mislm, sej je super, da je ni, sam da me kje ne preseneti user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
14.12.2009 10:56:23   
dolenjka
Ej Veselka, to z Nextom še ni nič, veš kaj na mojem accountu pri Mothercare danes piše user posted image Da je dostava predvidena med 13. in 20. februarjem 2020 user posted image user posted image user posted image da bomo vnukom lahko te cotke oblekle al kako user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
14.12.2009 10:58:59   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej Veselka, to z Nextom še ni nič, veš kaj na mojem accountu pri Mothercare danes piše user posted image Da je dostava predvidena med 13. in 20. februarjem 2020 user posted image user posted image user posted image da bomo vnukom lahko te cotke oblekle al kako user posted image user posted image user posted image user posted image

ti a more še bombaž zrast da bojo pol cunje naredil user posted image user posted image jah nič...čez 10 let bomo delal ta četrtga user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 14.12.2009 10:59:22 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
14.12.2009 11:04:30   
baby blue
Dan dan dan

Evo prestali cepljenje... Najprej so nas stehtali in izmerili in nam namerili 59,5 cm in natehtali 6240g... user posted image user posted image Potem jo je pediatrinja pregledala in je rekla da je vse OK user posted image user posted image Zdrava ko riba... Z očmi sledi, srček dela tko kot je treba, grlo in žrelo pa tud OK...

Pri cepljenju smo sicer jokali ker smo mogli biti pri miru pa pol ko je vbrizgnila notr jo je zaskelelo in je jokala... mami bi pa tud kmal user posted image user posted image Smo pa dobili recept za svečke če bo slučajno mela vročino... Pa obkladke hladne iz kamelice ji morva dajat...

A katera ve v kolikem času se pojavijo kakšni stranski učinki če se
... Jst sem pozabila prašat user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
14.12.2009 11:12:20   
vila MaLiNa

Vila Malina a tud kaj kašlja al sam bruha sluz...če imaš kremo materina dušica od justa jo lahk mal namažeš po podplatih

Tudi kašlja na čase. Ima tak suh kašelj. Nosek ji pucam s fiziološko. Zdele sva tudi mene šle skopatuser posted image in se je pridno igrala na ležalniku in tako dobila malo pare. Drugače sem pa za to materino dušico že slišala in jo tudi naročila, sam kaj ko se sestra, ki jo ima nič ne primaje naokoli, meni se pa tudi ne dauser posted image user posted image . Samo bo treba.

Aja... no pa danes lahko šlogaš, če ti včeraj ni uspelouser posted image . Enkrat mi je iz svojih angelskih al vilinskih kart "šlogala", pa mi je vse uganilauser posted image . Sicer sem vprašala kako bo s službo in sem se tudi na to ful skoncentrirala... vn je pa prišlo, da bom kmalu noseča in naj se izogibam kemikalijam (delala sem pa takrat v kemijskem laboratoriju). Zanimivo.

Vila malina, kidal je moj, jaz nimam tako norih idej, jaz počakam da skopni user posted image

Ti.. dobra idejauser posted image user posted image user posted image Naši sosedje so čist navušeni, da je zapadlo toliko snega, že vneto kidajouser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
14.12.2009 11:15:43   
vila MaLiNa

ti a more še bombaž zrast da bojo pol cunje naredil user posted image user posted image jah nič...čez 10 let bomo delal ta četrtga user posted image user posted image  

Tale z MC je pa res hudauser posted image . Ti... a nisi mogla povedat, da bo tako, bi večje cunjice naročilauser posted image

A katera razmišlja o savnanju? Mene mika. A je to, da si imel CR kakšna ovira? Najbrž nobena a ne? Bo treba mojemu rečt nej si kakšen dan frej vzame.

Mi imamo pa jutri Dedka Mrazauser posted image

Baby blue, bravo za uspešno cepljenje.user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
14.12.2009 11:17:47   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Dan dan dan

Evo prestali cepljenje... Najprej so nas stehtali in izmerili in nam namerili 59,5 cm in natehtali 6240g... user posted image user posted image Potem jo je pediatrinja pregledala in je rekla da je vse OK user posted image user posted image Zdrava ko riba... Z očmi sledi, srček dela tko kot je treba, grlo in žrelo pa tud OK...

Pri cepljenju smo sicer jokali ker smo mogli biti pri miru pa pol ko je vbrizgnila notr jo je zaskelelo in je jokala... mami bi pa tud kmal user posted image user posted image Smo pa dobili recept za svečke če bo slučajno mela vročino... Pa obkladke hladne iz kamelice ji morva dajat...

A katera ve v kolikem času se pojavijo kakšni stranski učinki če se
... Jst sem pozabila prašat user posted image

Stranski pojavi najpogosteje nastanejo na dan oz., v 48 urah po cepljenje in v tem času (48 ur) tudi izginejo. Vročina, oteklina, rdečina, bolečina na mestu vboda se običajno pojavijo že po nekaj ur. Neateri otroci na dan cepljenja več jokajo, so nemirni, razdražljivi, ne spijo, se zbujajo in manj jedo, drugi velikoo spijo, so bolj zaspani, ipd. Vročina, višja od 39,5 in hud, tudi uro in več trajajoč neutolažljiv, jok sta indikaciji za konzultacijo pediatra.
Vse ostalo: hude reakcije preobčutljivosti, je redko (slednje 1/500.000-1.000.000 cepljenj)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
14.12.2009 11:22:19   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

A katera razmišlja o savnanju? Mene mika. A je to, da si imel CR kakšna ovira? Najbrž nobena a ne? Bo treba mojemu rečt nej si kakšen dan frej vzame.

Mi kar pogosto, če je le prilika, hodimo v savno. Savnala sem se do 37. tedna nosečnosti (seveda pri nižjih temperaturah, tam 65 st, bio-savne), pa potem spet nadaljevala konec oktobra. CR pa res ne more biti ovira, če je le brazgotina sceljena.

Neposredna povezava do sporočila: 3123
14.12.2009 11:23:57   
dolenjka
Se opravičujem, nisem vedela da bodo polža z robo iz Anglije poslali user posted image user posted image user posted image user posted image
No, če bo tako, bomo mi še 1 fanta čez 10 let naredili user posted image user posted image user posted image

Jaz sem moji Tari po vsakem cepljenju le z fiziološko delala obkladke (ne iz hladilnika), samo na zloženec in menjala vsako uro in ni bilo niti bulice user posted image ne vem kaj je pomagalo, morda samo ni bila tako občutljiva user posted image

pa še kar mede tale snegec pegec user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
14.12.2009 11:24:40   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Mi kar pogosto, če je le prilika, hodimo v savno. Savnala sem se do 37. tedna nosečnosti (seveda pri nižjih temperaturah, tam 65 st, bio-savne), pa potem spet nadaljevala konec oktobra. CR pa res ne more biti ovira, če je le brazgotina sceljena.

a ti ni nič mleko iz cic teklo user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.