|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
14.12.2009 12:50:50   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

tweety83 - ka si dobla torbo?

jaz sem jo pri nas v mestu (Celje) v DM-u so še meli 2 eno v bež barvi in eno v rjavi barvi - sem vzela v rjavi barvi da se ne umaže tako hitrouser posted image user posted image user posted image

moram se še pa pohvaliti da sem ANGLEŠČINO - PISALA 4 !!!! kot veste mi jeziki ne gredo prav dobro ampak sem dobila isti test kot prvič in sem se ga prej doma naučila in eto rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uh pa še zemlepis sem pisala 3 ena točka do 4 - pa senisem nič učila sem se bolj v angleščino podalauser posted image user posted image user posted image

Popoldan grem gledat za torbo v DM,zdej si ne upam nikamor sama s takimi rokami.....user posted image
Čestitke za dobro oceno!user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
14.12.2009 12:53:41   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

tweety
, brusnični sok dobiš tudi v bolje založeni navadni trgovini, ni treba v lekarno. Mislim, da ga ma Fructal 100% v stekleni flaši.

Hvala,bom šla popoldan prečekirat,ker grem še v DM gledat za torbo (hvala tud za slikico).

Sanje - men se je pa včeraj sanjalo,da sem šla rodit in da so mi v presredek našibali tri injekcije,pol pa ni in ni bilo nobenih popadkov.....user posted image Kr neki....

Jaz sem pa jutr zvečer naročena pri ortopedu zaradi mojih rok in upam da mi kaj pametnega pove.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
14.12.2009 12:57:00   
tweety83
A še kaj prakticirateuser posted image ?
Jaz bi ful,pa ne upam,pol se mi pa mojuser posted image tak smili.....

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
14.12.2009 13:06:12   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Nopuser posted image Oba bi, sam zdaj si pa oba več ne upava. On je bil že skos mal bol paničar, mene pa zdaj res že vse nekaj boli, špika in sekira. Bi ful, samo potem ko je akcija mi pa ni tko fajn, ko bi moralo bit. Tako da v najboljšem primeru kaj zimprovizirava, ker drugače se boma pa razpočlauser posted image Mava prakso, ker kako tretjino nosečnosti sva itak mela neke prepovedi... Pa še potem po porodu naj ne bi seksal 6 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image Sej s prerezanim presredkom in čiščo mi verjetno res ne bo do tega... 

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 14.12.2009 13:10:33 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
14.12.2009 13:16:38   
Isabelle
Uuu, grahek kak lep buši.

Evo še mojega...vsi mi govorijo kako mam malega.

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=144307&hash=605a472711608163e51a4cdc2a63428e

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
14.12.2009 13:53:08   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Grahek vauuuu,kako lep trebušček.
Moj je 1x večji in poln strij. Bolj kot ga mažem, več strij imam.

Joj, moj je tud poln strij oz. tak pikast pa sem se redno mazala, sam je meni trebuh naenkrat zrasto. Vsi so prej govorili joj kak se tebi sploh ne vidi, zdaj pa vidiš folk, ko rečejo kak se pozna pa kak mi je trebuh zrasto, stric zadnjič reče o punca ti si se pa že malo odebelila. ŽEuser posted image Ja sm pa ja v 9. mesecu, kdaj pa nej bi se, če ne do zdaj, po porodu mendauser posted image (bog ne dajuser posted image ) Smešni so, prej skos bluzli, da se ne vidi, zdaj pa kak se vidi... cjooo

Sem danes začela s pranjem cunj in hočem sušilc!!! user posted image   Doma ga imamo pa vem kak luksuz je pa kak je vse fajn mehko pa velikokaj ni potrebno likat, tu pa je zmečkano pa sm na 30 pralauser posted image Zaenkrat sem pri beli barviuser posted image
Ma uno pisano mi je tak prava znanost sortirat, se kar bojim, da nem kaj zafarbalauser posted image

sisi vso srečo!! Drugače pa jaz tud že komaj čakam, da pride mali ven.
Danes je taaak miren, pravi polhecuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
14.12.2009 13:57:41   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Uuu, grahek kak lep buši.

Evo še mojega...vsi mi govorijo kako mam malega.

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=144307&hash=605a472711608163e51a4cdc2a63428e

jaz mam tud takšnega - pa mi tudi vsi govorijo da mam malegauser posted image user posted image  

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
14.12.2009 13:57:52   
nincrli

Prej 2 tedna nisma, ker sem imela gliviceuser posted image včeraj pa sma, sicer je imel on več od tega, sam naj mu bo, ko se mi smiliuser posted image Zakaj pa ostale ne upate? A se bojite, da sproži porod?

Zdaj ga pa tak do petka spet ni user posted image Še dobro, da imam še toliko za narest, cote sprat pa zlikat pa v čet spet ctg... Aja pa blazina za dojenje ima luknjo pri šivih user posted image user posted image pa 25€ je bla pa strgana. Jo morm še zašit!

Optimism always works!!!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
14.12.2009 14:03:06   
Ksantipa77

Še slikica torbe, upam da ratauser posted image :

user posted image

a mi lahko katera pove, kakšnih dimenzij je ta torba?

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
14.12.2009 14:08:27   
tweety83
Gledeuser posted image -jaz sem tak okorna ko slon (al se mi pa tak zdi),pa strah me je ja-da nebi sprožila poroda...Po drugi strani pa govorim da bi že rada šla....Eh kaj pa vem - ne upam si ....

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
14.12.2009 14:22:44   
polho3006
Oj punce!

Zima je!!user posted image user posted image  SNEŽI!!!user posted image user posted image  Tako je lepo! Do danes nisem imela občutka da je tzukaj res že december, da smo v mesecu pričakovanja. Sedaj pa...še samo smrekico postaviva in...uživava v čudovitem pogledu skozi okno.

Meni pa je začel rasti še zadnji modrostni zob in boli kotuser posted image user posted image user posted image . Ne vem kaj naj naredim...pa ščetkam večkrat na dan, pa si dajem gor obkladke, vendar...nocoj nisem spala zaradi tega user posted image  zoba. Drugače pa sem o.k. Mali user posted image  je danes umirjen, je zjutraj revček tako kolcal da se kar postelja tresla, pa je verjetno utrujen.

Glede user posted image ...midva ne, ker mi ne paše...pa bil full, vendar ko se spraviva k delu...pa ni nekega učinka...nič mi ne paše, tako da...

Punce lepo se imejte!!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
14.12.2009 14:38:13   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

SISSY, VSO SREČO!

ZALA, nevem....se mi je pa zdelo zlo glupo, da sem zaradi tega morala v Lj, iskat parkirni, čakat vrsto....upam, da res pošljejo kmalu, ker sem že "malo" pozna za csd...
a je kakšen rok do kdaj je treba oddat papirje za porodniško?

Jst tut še nisem oddala papirjev za porodniško. Upam, da mi uspe v sredo.

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
14.12.2009 14:43:47   
Ksantipa77
Drugače imate tud na tem linku poceni torbo

http://www.bolha.com/oglas383543238/torba-babyboom

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
14.12.2009 14:45:00   
Ksantipa77
A tale torba iz DM-a ima gumbke, da jo obesiš na ročaj vozička?

Neposredna povezava do sporočila: 4439
14.12.2009 14:46:44   
nincrli

Gledeuser posted image -jaz sem tak okorna ko slon (al se mi pa tak zdi),pa strah me je ja-da nebi sprožila poroda...Po drugi strani pa govorim da bi že rada šla....Eh kaj pa vem - ne upam si ....

Ja js sem zdaj še prehlajena pa sem rekla user posted image , da nimam tolk energije, da ga vun dam pa še cote morm do konca sprat pa previjalno dobima tot tedn, da vse not zložim. Aja pa ne sme se rodit pred 22.12, ker če ne ne bo kozorog kot jaz user posted image Tak, da upam, da sma zmenjena, da še mal počakauser posted image

Drugače pa bi jaz tud najrajš že šla po drugi strani pa me je strah, vedno bolj ko se bliža... Hb pa imam porodnišnico ene 15min oddaljeno. Sam skos študiram kak bom vedla kdaj it, ker nimam nekih navideznih popadkov, tu pa tam me kaj špika spodaj. Upam, da ko bo šlo zares, da bo orng piknlo, da bom vedla, da je tisto tapravo. Al pa da se bo čep odluščo pa pol voda odtekla, ker tist bi bla pol najbolj ziheruser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
14.12.2009 16:24:39   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Še slikica torbe, upam da ratauser posted image :

user posted image

a mi lahko katera pove, kakšnih dimenzij je ta torba?

hehe sem šla merit upam da sem prav zmarla

/ ----------------------------------------/                                           
/                                                   /
/                                                   /
/  tu je 30cm                                /
/                                                  /
------------------------------------------
              tu pa 40cm

upam da veš kako mislim glede teh meruser posted image  sem mal čudno narislauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 14.12.2009 16:25:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 4441
14.12.2009 16:26:09   
tinncyka

A tale torba iz DM-a ima gumbke, da jo obesiš na ročaj vozička?

to pa ne vem kako misliš?

Neposredna povezava do sporočila: 4442
14.12.2009 16:34:15   
Ksantipa77
na traku pridejo 4 gumbki, da jih zapneš okrog vozička.
Drugače pa hvala za mere, super siuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
14.12.2009 16:51:09   
poopek
helow drage moje!!
pr nas je pa tak lep sneg in se je tudi fino prijel, ooooo, kak bi se šla kepat... a kaj, ko sem tak okorna, obilna in nesposobna skoraj za hojo, kaj šele za kepanje user posted image user posted image

danes mogla sem it v lj zarad predavanja o zdravi prehrani, je blo kr zanimivo, ceste pa spolzke... uff!!! in seveda tsam okrog poliklinike in UKC nobenga normalnega parkinga, tam kjer je bil včas pri urgenci je zdej na šundru na drugi strani... skor sem se zaletela v en avto, ker ni nč zrihtan ( splužen pa posoljen )!!! jao....

gwendolen jz mam tud take težave kot ti, občutek špikanja v ritnici user posted image , nevem kako bi se drugače izrazla, ker ko kolki bolijo, vem da so kolki. pol me pa moj smešen pogleda, ko rečem že cel dan me rit boli user posted image . zdej sem se itak že skor navadla na vse te bolečine, kr neki, s tem da me danes zelo bolijo sramne kosti... user posted image

košek jaz ne bom kupovala, čeprav me vsakič mika da bi ga, ker je seveda tako cotkan, vendar otrok bo v njem morerbiti tri meseca, pol pa baje ni več priporočljiv. pa še stane več kot 100 eu! če bi mi ga kdo podaril, se ga pa seveda nebi branilauser posted image . nam so v MŠ rekli, da lahko otroka obložiš kakšno dekico ali pa to blazino za dojenje, kar se tiče tega, da ga nebi bilo strah, ker je prej živel 9 mesecev v tesnem prostoru user posted image . čez dan ga bom mela v ležalniku v dnevni, morem ga še kupit, sem vidla da majo od user posted image tud za 30 eu, tak da ni drago.

sisi77 upam da je vse v redu user posted image user posted image

tinncyka super za ocene!!! user posted image user posted image

grahek85 super trebušček!! lej k ti že popek mal vn štrli, wiiii user posted image moj je večji, pa sem v 33.tednu a za joške da ne govorim...
isabelle čist lepega trebuščka maš!! user posted image

glede user posted image midva nč, ker ko se spraviva, sva sam razočarana... men nč ne paše, boli, suha sem... horni ko user posted image , a nemorem... user posted image tak, da sva se odločla da novma več niti probavala, pa se drugače potolaživa user posted image

jaoooo, sem se razpisala.... no to je to, ker me cel dan ni blo tle gor, sem morala tuk pisat, a ne ??user posted image

lep pozdravček user posted image user posted image

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
14.12.2009 16:58:51   
tinncyka

na traku pridejo 4 gumbki, da jih zapneš okrog vozička.

e tega pa ni

torba zgleda čisto podobno ko sem jo mela jaz prej za v šolouser posted image user posted image - sam da ma več žepov

Neposredna povezava do sporočila: 4445
14.12.2009 17:27:10   
ALEXI M.
Jupi... danes user posted image 37 teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa še sam čakamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
14.12.2009 17:29:16   
Anonimen
Hvala vsem za vaša mnenja glede koška! Moram priznat Grahek, da tašča nekako me je vprašala (recimo), samo sem bila sama neodločena kaj in kako in ji nisem tako odvrnila, da ne hvala, da ga ne rabim.
Ker ne gre za to, da ne bi hotela rabljene stvari (od sorodnikov po fantovi strani sem dobila ful cunjic in sem jim ful hvaležna, od moje babi pa moj kombinezonček ko sem bila stara 4 leta in mi je zakon; moj otrok dobi mojega medvedka iz otroštva...), ampak gre za to, da imam s tem samo dodatne stroške, namreč sem mnenja, da je potrebno jogi (blazino) dat ali v čistilnico ali pa kupit novo (ker ima čuden volj, kot sem napisala) in to mi je samo strošek, sem prepričana, da bo ta strošek precej podoben če bi kupila celega novega. In kaj naj pol s to blazino po 3 mesecih (samo prah se mi bo nabiral in ne bom je mela kam spravit). Ampak kot rečeno, sedaj je košek pri meni.

Ena je pisala, da je hotela imeti svojo posteljico, pa je imela probleme z jogijem, ker imajo danes ti drugačno dimenzijo. Natančno isto sem imela jaz in to je bil tudi glavni razlog, zakaj nisem vzela svoje posteljice, ki mi jo je babica čuvala. Namreč spet bi kupila nov jogi, vendar takih ne delajo več in bi prišel nov jogi na mere narejen okoli 80 EUR, kar je isto kot posteljica, tako da sem se odločila kupit kar vse novo.

Ne zamerim nobeni nič, spoštujem različna mnenja in ker mi to veliko pomeni, sem vas tudi vprašala. Me pa res zanima ali tiste, ki boste dobile zibke in koške, še od vas ko ste bile majhne ali pač zelo stare, ali boste obdržale blazine in jih le prezračile ali jih boste dale v čistilnice ali kupile nove? Mogoče katera ve kje to kupit.

No sedaj pa res nekam težit s tem koškom.

Grahek - ful luškan trebušček. Moj je približno tam tam po velikosti, s tem da imam jaz še tisto liea negra precej izrazito, ampak me ne moti.
Oton - čestitke in čuvaj se. user posted image  Držim pesti, da bo vse v najlepšem redu.

Danes sem imela prvi CTG - nič popadkov, plodovnice je še dovolj, je pa rekel, "a sedaj je pa res že zelo nizko a ne", ko me je genitalno pregledal je rahlo "zadel" ob glavico...Nekaj je govoril o enem prstu ali enem centimetru user posted image  Nisem ga dobro slišala-je pa še rekel, da se lahko začne vsak čas dogajati in da naj pazim na plodovnico. Dobila sem tudi tabelo za štetje gibov.

Če se spomnite, sem zadnjič napisala, da ful pojem sladkega in da imamo v družini sladkorno, pa sem ga prosila za test. Dal me je na test a le na odvzem krvi, kar je meni ful čudno, zakaj me ni dal še na pitje glukoze? Saj v tem je fora a ni? No v krvi na tešče imam vrednost glukoze 3,6. Kot pa sem brala na internetu, pa to še nič ne pomeni, ker pomembno je nihanje sladkorja, ko poješ kaj sladkega, ne pa samo zjutraj. Koliko pa ste imele vrednost sladkorja v krvi zjutraj na tešče tiste, ki imate sladkorno, če smem vprašati?

Midva še nimava postavljene jelke, upam, da mi jo uspe ta teden. Pa tudi pečt piškotov še nisem začela, me skrbi, da bom na koncu sama pojedla vse...

Še glede predloga Anite Goitan, da bi se dobile (že nekaj časa nazaj) - jaz sem zelo za, vendar mogoče sedaj ni ravno primeren trenutek (tele gripe in to), jaz bi podpirala, da se dobimo prve pomladne dni, ko bodo naši user posted image  že ok in se bomo lahko z njimi dobile...Kaj pravite?

Glede imena za naslednji forum - sem bolj za snežinke, snežaki mi ni toliko simpatično. Kaj pa Januarske snežinkice in snežinčki? No ne vem...

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
14.12.2009 20:20:14   
nincrli
A že vse spiteuser posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
14.12.2009 20:46:11   
kemo
Pozdravljene souser posted image

No mi smo imeli danes kontrolo in mi je naredila uz glede teže je rekla da je težak okoli 2,5 kg drugače pa je vse ok naslednji pregled imam 28.12.2009

Sem pa šla danes na socialno po obrazce za porodniško in jih bom nesla v sredo nazaj tk da še to uredim aja pa očetostvo pol sm pa konc in še samo čakamo dan D.

lep večer še naprej

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
14.12.2009 20:46:34   
pajcevina
Ne, jst sem šele dobro domov pricapljala iz službe. Mi je pa kar zoprno hodit po tem snegu, sploh ko še niso vsi pločniki kopni - jst pa že po naravi bolj štor in se bojim, da ne bi kje padla. Zdej pa ne vem - a naj kar s taksijem v službo hodim al kaj? Delam v centru Lj in tam nimam avta kje pustit.

Jaz moram tut še kupit torbo za na voziček. Sam si jo morem it v živo pogledat v DM. Prvič sem mela od Peg Perega, pa se mi je znotraj ful hitro strgala (plastična podloga), pa ročaji, itd.  Zdej si želim eno bolj kompaktno (pa hkrati čimlažjo) in sem si eno že ogledala v BC, sam stane 50 evrov. To bo pa itak treba počakat na denar iz CSDja (upam da pride januarja).

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?