Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 10:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jz tud upam, k vse k so mi do zdaj razlagale k imajo ali so imele probleme s ščitnico, da ni glih fajn tako da mora se uredit sam ta mesec bo ful težko k je december, in same dobrote, tako da s 1.1. začnem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:11:43
|
|
|
|
majch
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majch IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majch mejte lep december, pa uživajte v snegu enako, majch! se bodo slikice od krsta lahko na FB videle? so tukaj v albumu do fb še nisem prišla leeeeeeeeeeeeeepa! (pa očka in mamica tudi!) hvala foto je pa by http://gregorhutar.net/, ki res ful obvlada
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:13:54
|
|
|
|
petrazg
|
Ti je Majana že odgovorila... A Katmat a to imate vi ali kako... Si že poskusila kaj takega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:14:46
|
|
|
|
ledenka
|
sneeeeeg me zanima, kako je moj avto spucal, ker mislim, da sem metlo vrgla stran najbrž ga ni lina, pridete danes na DM?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:15:33
|
|
|
|
ledenka
|
petrazg, a pri vas ste bolni? naj gre hitro mimo!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:19:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ti je Majana že odgovorila... A Katmat a to imate vi ali kako... Si že poskusila kaj takega? to je mela moja tasca....pol k je zaprla je mize prodala....doma ma pa se savno solarij,linfno dranazo pa vodno masazno mizo...tko da k bi se odprl mi pac mize nazaj odkupil...in baje je mela nabito polno ...babe debele k strela da so hodile sem ker jim je sam to pomagal...res,baje da res pomaga...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:19:18
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka petrazg, a pri vas ste bolni? naj gre hitro mimo! Nismo še glih bolni no... nimamo še vročine... Samo spet je začel nenormalno veliko kašljat... tisti kašelj iz pljuč... ponavadi potem zbolimo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:20:48
|
|
|
|
Dudica1
|
majch princeska Evo sem se natelefonirala ... Pa rezervirala sem v mulerju mizico in dva stolčka bo dobil T za rojstni dan ki ga ima v petek pa še en chicotov avto na daljinsko vodenje ki si ga tako želi
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 14.12.2009 11:21:47 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:21:12
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: ledenka petrazg, a pri vas ste bolni? naj gre hitro mimo! Nismo še glih bolni no... nimamo še vročine... Samo spet je začel nenormalno veliko kašljat... tisti kašelj iz pljuč... ponavadi potem zbolimo... ojoj, upam, da gre tokrat mimo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo pa po kosilu njami sm naredila goveji golaž z mal zelenjave, ga je vse zmanjkalo zdej pa mal počitka pol pa, bomo še videl kako in kaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majch princeska Evo sem se natelefonirala ... Pa rezervirala sem v mulerju mizico in dva stolčka bo dobil T za rojstni dan ki ga ima v petek pa še en chicotov avto na daljinsko vodenje ki si ga tako želi a pr vas tudi, naš si ga tud ful želi tako da ga mu bo prinesu božiček, vsaj upam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: ledenka petrazg, a pri vas ste bolni? naj gre hitro mimo! Nismo še glih bolni no... nimamo še vročine... Samo spet je začel nenormalno veliko kašljat... tisti kašelj iz pljuč... ponavadi potem zbolimo... naša tud že cel mesec ful pokašljuje sam k en dan ful, drug dan pa skoraj nič k pa sem jo peljala k P. je ona rekla da to ni nič tak da jo imamo samo doma in mirkam da se ne bi ponovilo, kar ima njen bratec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:28:40
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja ampak to je prav chiccotov avto k je primeren od 3 naprej...trpežen tko da se mu ne more kaj hudega zgodit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja ampak to je prav chiccotov avto k je primeren od 3 naprej...trpežen tko da se mu ne more kaj hudega zgodit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:32:27
|
|
|
|
eelyy
|
Evo beybike se vam javim.....full sem vesela ker pri nas pada snegec Tian je zaspal in spančka,jst sem pa vse pospravla ....no še 2 stroja imam za oprat! Zjutraj sva jedla juhico pa frutek... No jst sem šla pa včeraj v to slavno ikeo v Italijo,ker so tok hvalil......res vsak ima svoj okus,ampak se men zdi da tist res kar je slabše kvalitete je res pocen(boljše stvari pri nas dobiš) tisto kar pa boljše je pa dražje kot pri nas ....sedežna mi ni bilo sploh nobene,kuhinje so pa dražje kot tukaj.... pa res smo se komaj znajdli,na vse prodajalce na katere sem naletela so govorili italijansko,nekateri tudi angl. jezika niso znali res bili smo kot da bi s kitajke prišli !! Sej na koncu sem kupila(posteljine,vaze.....pa take malenkosti),pa šla domov.....imeli smo tak fajn izlet z italjani
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:33:44
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, pri nas je imel kosilo le pupek, je pojedel kašico braz upiranja Sicer tole frutkovo, ampak bo že. Itak nimam nič zelenjave doma. Bo treba v štacuno, če bomo hoteli kaj jesti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:34:19
|
|
|
|
meduzica
|
dobro jutro majčice !!! pobelilo je vsenaokoli, me je kar razveselilo zjutraj ko sem videla. Malo manj veselo bo pol ko se bo vse to v plundro spremenilo mi smo ok, ampak me že skrbi ker je v petek nazadnje kakal pa zdej je res tako da bi ga čimbolj odpiralo (pa jaz tudi) + tisti laktozni sirup mu dajem. Res upam da bo dans se uspel pokakat ... joj sam še okol tega se mi vrtijo misli, da nam ne bo treba spet vsega tistga kar so v Pediatrični zganjal prestajat ker je bilo res hudo. Pa pol je bil čist živčen sam da sem mu blizu ritke kaj počela, hvalabogu je to minilo je spet malo bolj sproščeno previjanje. Je pa včeraj premireno jedel piščanka, se mi zdi da mu je kar teknilo (no ja, to zgleda tako da ves čas med hranjenjem rahlo pojokava .. ampak uspe pa pojest za eno kavno šalčko). Punce kdaj otročiček poje dovolj za samostojen obrok ? Ker naša P je rekla, ko poje za eno kavno šalčko je to samostojen obrok, ampak naš mali bi pol kar vedno še zizo (in jo tut sprazni). zdej pa nevem a mu jo dam al ne ker je to pač del odstavljanja ??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:34:38
|
|
|
|
Dudica1
|
a ma katera kakšno inetrnetno stran k lahko naročim kakšno lepo posteljnino
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:36:12
|
|
|
|
Dudica1
|
meduzica Maj poje več kot kavno šalčko pa ma zadost ampak včasih mu pa dam še flaško da lažje zaspi in zvečer obvezno še flaško
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
moja sploh ne poje niti šalčko še, je bolj špičmah za jest bomo pa že počas pršli toliko daleč da bo samo še jedla GH
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:52:59
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica dobro jutro majčice !!! pobelilo je vsenaokoli, me je kar razveselilo zjutraj ko sem videla. Malo manj veselo bo pol ko se bo vse to v plundro spremenilo mi smo ok, ampak me že skrbi ker je v petek nazadnje kakal pa zdej je res tako da bi ga čimbolj odpiralo (pa jaz tudi) + tisti laktozni sirup mu dajem. Res upam da bo dans se uspel pokakat ... joj sam še okol tega se mi vrtijo misli, da nam ne bo treba spet vsega tistga kar so v Pediatrični zganjal prestajat ker je bilo res hudo. Pa pol je bil čist živčen sam da sem mu blizu ritke kaj počela, hvalabogu je to minilo je spet malo bolj sproščeno previjanje. Je pa včeraj premireno jedel piščanka, se mi zdi da mu je kar teknilo (no ja, to zgleda tako da ves čas med hranjenjem rahlo pojokava .. ampak uspe pa pojest za eno kavno šalčko). Punce kdaj otročiček poje dovolj za samostojen obrok ? Ker naša P je rekla, ko poje za eno kavno šalčko je to samostojen obrok, ampak naš mali bi pol kar vedno še zizo (in jo tut sprazni). zdej pa nevem a mu jo dam al ne ker je to pač del odstavljanja ?? nasa je sele po dobrem mesecu opustila josko po gostem obroku...zdej se dojive samo zjutraj enkrat pop in zvecer...to je vse
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 11:57:31
|
|
|
|
zoja10
|
kofe sreda, četrtek? da bo vreme mal prijaznejše? dudi, maja leela, kati, enybadi? jo grem spokat spat, moj dela pastičo, njam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 12:04:13
|
|
|
|
Dudica1
|
zmenite se meni je vseeno...samo če ne bo snežilo pridem. MAJ ima tretji zobek ...spodnjo desno dvojko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 12:05:50
|
|
|
|
Leela
|
majch res čudovita punčka, kot kraljična meduzica, če hoče pojesti več mu daj. V MŠ so nam rekli pol jogurtovega lončka, drugje pa pravijo 2dl do 2,5 dl. Čeprav glede na to, da ima težave delaj tako kot zdaj. verjamem, da te skrbi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?