|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
14.12.2009 10:59:06   
Anonimen
ja jz tud upam, k vse k so mi do zdaj razlagale k imajo ali so imele probleme s ščitnico, da ni glih fajnuser posted image tako da mora se uredituser posted image sam ta mesec bo ful težko k je december, in same dobrote, tako da s 1.1. začnem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
14.12.2009 11:03:38   
KatMat
evo...se kaksne pol leta pa bomo vrjetn nazaj odprl toning center ....ga je mela moja tasca prej...boste prsle kej pogledat...baje te mize res fajn delujejo na postavo

http://www.youtube.com/watch?v=VE4ttvVSRic&NR=1&feature=fvwp

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
14.12.2009 11:11:43   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: majch

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: majch
mejte lep december, pa uživajte v sneguuser posted image

enako, majch!

se bodo slikice od krsta lahko na FB videle?

so tukaj v albumu do fb še nisem prišla

leeeeeeeeeeeeeepa!user posted image
(pa očka in mamica tudi!)

hvalauser posted image foto je pa by http://gregorhutar.net/, ki res ful obvlada

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
14.12.2009 11:13:54   
petrazg
Ti je Majana že odgovorila...

A Katmat a to imate vi ali kako... Si že poskusila kaj takega?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
14.12.2009 11:14:46   
ledenka
sneeeeeg user posted image user posted image user posted image me zanima, kako je moj avto spucal, ker mislim, da sem metlo vrgla stran user posted image najbrž ga ni

lina, pridete danes na DM?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
14.12.2009 11:15:33   
ledenka
petrazg, a pri vas ste bolni? user posted image user posted image user posted image naj gre hitro mimo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
14.12.2009 11:19:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ti je Majana že odgovorila...

A Katmat a to imate vi ali kako... Si že poskusila kaj takega?

to je mela moja tasca....pol k je zaprla je mize prodala....doma ma pa se savno solarij,linfno dranazo pa vodno masazno mizo...tko da k bi se odprl mi pac mize nazaj odkupil...in baje je mela nabito polno ...babe debele k strela da so hodile sem ker jim je sam to pomagal...res,baje da res pomaga...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
14.12.2009 11:19:18   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

petrazg, a pri vas ste bolni? user posted image user posted image user posted image naj gre hitro mimo!

Nismo še glih bolni no... nimamo še vročine... Samo spet je začel nenormalno veliko kašljat... tisti kašelj iz pljuč... ponavadi potem zbolimo...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
14.12.2009 11:20:48   
Dudica1
majch princeska user posted image user posted image user posted image

Evo sem se natelefonirala user posted image ...

Pa rezervirala sem v mulerju mizico in dva stolčka user posted image user posted image user posted image bo dobil T za rojstni dan ki ga ima v petek pa še en chicotov avto na daljinsko vodenje ki si ga tako želi user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 14.12.2009 11:21:47 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
14.12.2009 11:21:12   
ledenka

Nismo še glih bolni no... nimamo še vročine... Samo spet je začel nenormalno veliko kašljat... tisti kašelj iz pljuč... ponavadi potem zbolimo...

ojoj, upam, da gre tokrat mimo user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
14.12.2009 11:24:11   
Anonimen
mi smo pa po kosiluuser posted image user posted image user posted image user posted image njami sm naredila goveji golaž z mal zelenjave, ga je vse zmanjkalouser posted image user posted image user posted image

zdej pa mal počitka pol pa, bomo še videl kako in kajuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
14.12.2009 11:25:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

majch princeska user posted image user posted image user posted image

Evo sem se natelefonirala user posted image ...

Pa rezervirala sem v mulerju mizico in dva stolčka user posted image user posted image user posted image bo dobil T za rojstni dan ki ga ima v petek pa še en chicotov avto na daljinsko vodenje ki si ga tako želi user posted image user posted image user posted image

a pr vas tudi, naš si ga tud ful želi tako da ga mu bo prinesu božiček, vsaj upamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
14.12.2009 11:27:42   
Anonimen

naša tud že cel mesec ful pokašljujeuser posted image sam k en dan ful, drug dan pa skoraj ničuser posted image k pa sem jo peljala k P. je ona rekla da to ni ničuser posted image tak da jo imamo samo doma in mirkam da se ne bi ponovilo, kar ima njen bratecuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
14.12.2009 11:28:40   
Dudica1
Ja ampak to je prav chiccotov avto k je primeren od 3 naprej...trpežen tko da se mu ne more kaj hudega zgodit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
14.12.2009 11:29:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja ampak to je prav chiccotov avto k je primeren od 3 naprej...trpežen tko da se mu ne more kaj hudega zgodit.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
14.12.2009 11:32:27   
eelyy
Evo beybike se vam javim.....full sem vesela ker pri nas pada snegecuser posted image

Tian je zaspal in spančka,jst sem pa vse pospravla ....no še 2 stroja imam za oprat! Zjutraj sva jedla juhico pa frutek...

No jst sem šla pa včeraj v to slavno ikeo v Italijo,ker so tok hvalil......res vsak ima svoj okus,ampak se men zdi da tist res kar je slabše kvalitete je res pocen(boljše stvari pri nas dobiš) tisto kar pa boljše je pa dražje kot pri nas ....sedežna mi ni bilo sploh nobene,kuhinje so pa dražje kot tukaj....
pa res smo se komaj znajdli,na vse prodajalce na katere sem naletela so govorili italijansko,nekateri tudi angl. jezika niso znali res bili smo kot da bi s kitajke prišliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Sej na koncu sem kupila(posteljine,vaze.....pa take malenkosti),pa šla domov.....imeli smo tak fajn izlet z italjaniuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
14.12.2009 11:33:44   
PapuaNG
No, pri nas je imel kosilo le pupek, je pojedel kašico braz upiranja user posted image Sicer tole frutkovo, ampak bo že. Itak nimam nič zelenjave doma. Bo treba v štacuno, če bomo hoteli kaj jesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
14.12.2009 11:34:19   
meduzica
dobro jutro majčice !!!

pobelilo je vsenaokoli, me je kar razveselilo zjutraj ko sem videla. Malo manj veselo bo pol ko se bo vse to v plundro spremenilo user posted image

mi smo ok, ampak me že skrbi ker je v petek nazadnje kakal user posted image pa zdej je res tako da bi ga čimbolj odpiralo (pa jaz tudi) + tisti laktozni sirup mu dajem. Res upam da bo dans se uspel pokakat ... joj sam še okol tega se mi vrtijo misli, da nam ne bo treba spet vsega tistga kar so v Pediatrični zganjal prestajat ker je bilo res hudo. Pa pol je bil čist živčen sam da sem mu blizu ritke kaj počela, hvalabogu je to minilo je spet malo bolj sproščeno previjanje.

Je pa včeraj premireno jedel piščanka, se mi zdi da mu je kar teknilo (no ja, to zgleda tako da ves čas med hranjenjem rahlo pojokava .. ampak uspe pa pojest za eno kavno šalčko).

Punce kdaj otročiček poje dovolj za samostojen obrok ? Ker naša P je rekla, ko poje za eno kavno šalčko je to samostojen obrok, ampak naš mali bi pol kar vedno še zizo (in jo tut sprazni). zdej pa nevem a mu jo dam al ne ker je to pač del odstavljanja ??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
14.12.2009 11:34:38   
Dudica1
a ma katera kakšno inetrnetno stran k lahko naročim kakšno lepo posteljninouser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
14.12.2009 11:36:12   
Dudica1
meduzica Maj poje več kot kavno šalčko pa ma zadost ampak včasih mu pa dam še flaško da lažje zaspi in zvečer obvezno še flaško

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
14.12.2009 11:48:18   
Anonimen
moja sploh ne poje niti šalčko še, je bolj špičmah za jestuser posted image bomo pa že počas pršli toliko daleč da bo samo še jedla GHuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
14.12.2009 11:52:59   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

dobro jutro majčice !!!

pobelilo je vsenaokoli, me je kar razveselilo zjutraj ko sem videla. Malo manj veselo bo pol ko se bo vse to v plundro spremenilo user posted image

mi smo ok, ampak me že skrbi ker je v petek nazadnje kakal user posted image pa zdej je res tako da bi ga čimbolj odpiralo (pa jaz tudi) + tisti laktozni sirup mu dajem. Res upam da bo dans se uspel pokakat ... joj sam še okol tega se mi vrtijo misli, da nam ne bo treba spet vsega tistga kar so v Pediatrični zganjal prestajat ker je bilo res hudo. Pa pol je bil čist živčen sam da sem mu blizu ritke kaj počela, hvalabogu je to minilo je spet malo bolj sproščeno previjanje.

Je pa včeraj premireno jedel piščanka, se mi zdi da mu je kar teknilo (no ja, to zgleda tako da ves čas med hranjenjem rahlo pojokava .. ampak uspe pa pojest za eno kavno šalčko).

Punce kdaj otročiček poje dovolj za samostojen obrok ? Ker naša P je rekla, ko poje za eno kavno šalčko je to samostojen obrok, ampak naš mali bi pol kar vedno še zizo (in jo tut sprazni). zdej pa nevem a mu jo dam al ne ker je to pač del odstavljanja ??

nasa je sele po dobrem mesecu opustila josko po gostem obroku...zdej se dojive samo zjutraj enkrat pop in zvecer...to je vse

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
14.12.2009 11:57:31   
zoja10
kofe sreda, četrtek? da bo vreme mal prijaznejše?

dudi, maja leela, kati, enybadi?

jo grem spokat spat, moj dela pastičo, njam...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
14.12.2009 12:04:13   
Dudica1
zmenite se meni je vseeno...samo če ne bo snežilo pridem.

MAJ ima tretji zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image ...spodnjo desno dvojkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
14.12.2009 12:05:50   
Leela
majch res čudovita punčka, kot kraljična user posted image

meduzica, če hoče pojesti več mu daj. V MŠ so nam rekli pol jogurtovega lončka, drugje pa pravijo 2dl do 2,5 dl. Čeprav glede na to, da ima težave delaj tako kot zdaj. verjamem, da te skrbi.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?