Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 14:35:06
|
|
|
|
Tanja_
|
No,smo nazaj iz telovadbe.Je blo super,še bolš bi blo,če mala ne bi spala samo v avtu.Ampak je okej, sam da ne tečnari. Moram zlikat Kosilo sem pa kar iz zamrzovalnika vzela. ajetam ta teden imamo zadnjič plavanje. Prideš na kavico?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 14:37:57
|
|
|
|
KatMat
|
nasa pikica pa pomoje staknila soor...ne vem se bomo sle k P pokazat...sele zdej sem opazla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 14:38:19
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No,smo nazaj iz telovadbe.Je blo super,še bolš bi blo,če mala ne bi spala samo v avtu.Ampak je okej, sam da ne tečnari. Moram zlikat Kosilo sem pa kar iz zamrzovalnika vzela. ajetam ta teden imamo zadnjič plavanje. Prideš na kavico? Pridem, še kdo, Flaska, katmat...?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 14:40:44
|
|
|
|
KatMat
|
tubby...upam da se bos cim prej pozdravila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 14:47:11
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No,smo nazaj iz telovadbe.Je blo super,še bolš bi blo,če mala ne bi spala samo v avtu.Ampak je okej, sam da ne tečnari. Moram zlikat Kosilo sem pa kar iz zamrzovalnika vzela. ajetam ta teden imamo zadnjič plavanje. Prideš na kavico? Pridem, še kdo, Flaska, katmat...? petrazg V. danes ni prinesla svečk. Je rekla, da v četrtek sigurno. Sicer pa ne vem, jih bova pa poskusile po pošti dobit?Lake je rekla, da jih je njena svakinja tako dobila. Oz. midva greva v soboto,če ne bo snežilo, v Udine, pa se bom sigurno ustavila v Sežani, če jih še ne bom imela do takrat. Pa če ti ne bo prepozno, jih še zate prinesem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 14:49:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No,smo nazaj iz telovadbe.Je blo super,še bolš bi blo,če mala ne bi spala samo v avtu.Ampak je okej, sam da ne tečnari. Moram zlikat Kosilo sem pa kar iz zamrzovalnika vzela. ajetam ta teden imamo zadnjič plavanje. Prideš na kavico? Pridem, še kdo, Flaska, katmat...? petrazg V. danes ni prinesla svečk. Je rekla, da v četrtek sigurno. Sicer pa ne vem, jih bova pa poskusile po pošti dobit?Lake je rekla, da jih je njena svakinja tako dobila. Oz. midva greva v soboto,če ne bo snežilo, v Udine, pa se bom sigurno ustavila v Sežani, če jih še ne bom imela do takrat. Pa če ti ne bo prepozno, jih še zate prinesem. pa dej se skašno zmen če je s primorskega, pa jih naj ona kupi, pa ti jih naj pošlje po prevzetju z odkupnino, res da bo mal dražje ampak dobla jih pa boš, ali kuker že
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 14:51:58
|
|
|
|
Dudica1
|
Samo te svečke so res fajn...Maj je nehal kašljat zdaj vsake toliko samo malo pokašlja...sicer prej tud ni ne vem kaj tud ponoči ni kašljal samo itak nimaš kaj zgubit če mu jo daš. Pa še tko lepo prostor odišavi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 14:52:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No,smo nazaj iz telovadbe.Je blo super,še bolš bi blo,če mala ne bi spala samo v avtu.Ampak je okej, sam da ne tečnari. Moram zlikat Kosilo sem pa kar iz zamrzovalnika vzela. ajetam ta teden imamo zadnjič plavanje. Prideš na kavico? Pridem, še kdo, Flaska, katmat...? aj kant darling
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 14:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
mi pa počivamo, pa skregal smo se že, mi je T. na živc stopu, je reku da je lačen, eno uro po kosilu zdej pa kot ponavadi oz. standard, gleda risenke, danes so na seznamu roboti izposojeni iz knjižnjice zdej čakam pa eno go. iz zavarovalnice triglav, k bom dobla neki dinarčkov, vsaj upam k mi je zavarovanje poteklo in ga ne bom podalšala ker imam enga že na drugi zavarovalnici N. je pa čist naspiderana se je mal naspala zdej pa na kavču, brca in se s plenico igra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 15:00:47
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: tubby punce mene takooo močnoooo boli trebuh pa me zvija A si kaj takega jedla ne vem? mandarine in kavo? sm šla 5 krat na wc pa je bolš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 15:02:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
Moja punči je pa pridna postala Je mogla mami mal zaropotat, zdaj se pa lepo razumemo Neverjetno kaj z nami počnejo naši 7mesečniki KAVA- Jaz bom vidla sproti. Maja je še vedno zelo prehlajena in greva čez dan samo malo ven na svež zrak. Drugače jo ne matram preveč... Revica je, upam da bo res čimprej tega konc.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 15:04:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: tubby punce mene takooo močnoooo boli trebuh pa me zvija A si kaj takega jedla ne vem? mandarine in kavo? sm šla 5 krat na wc pa je bolš Točno to sem ti hotla rečt. Fajn se nasekretej, pa bo mač beter!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 15:04:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: tubby punce mene takooo močnoooo boli trebuh pa me zvija A si kaj takega jedla ne vem? mandarine in kavo? sm šla 5 krat na wc pa je bolš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 15:13:01
|
|
|
|
Tanja_
|
Mandarine in kava-ni čudn,da ti je slabo.Kaka kombinacija No,sam da je bolš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 15:17:54
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Mandarine in kava-ni čudn,da ti je slabo.Kaka kombinacija No,sam da je bolš. učas ni bl težav... zadnje čase opažam da mi pa kar slabo rata po kakih takih kombinacijah... še posebej če si dam u kavo velik smetane... sm jaz še zmer mislm da sm kaj od T staknila... zdej sm ok, sm me je tole kar izčrpalo. pa žejna sm.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 15:29:45
|
|
|
|
majana79
|
No tako, sem vas prebrala, vsem sem še kosilala. Je tako fino, če je moj doma, ker lahko v miru skuham, drugače je stalno neki z J. Nisem dobila kombinezončka , v Sparu imajo samo lila, v BC je že vse pobrano. Tanja, a bi lahko še meni en paketek svečk, če se boš spomnila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 15:30:18
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby sm jaz še zmer mislm da sm kaj od T staknila... zdej sm ok, sm me je tole kar izčrpalo. pa žejna sm. Veliko pit, da ne dehidriraš. Voda se izgublja tudi tako, ne samo z bruhanjem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 15:38:12
|
|
|
|
Tanja_
|
majana veš da. Če bova šla, jih sigurno prinesem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 15:41:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana veš da. Če bova šla, jih sigurno prinesem. evo tanja- te pooblaščam da mi na ZS napišeš kaj je to za en , kolk nuca in kolk košta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 16:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo go. je šla, pa HB je pršla ker sem varčevala dinarčke in mi bi konec meseca poteklo, pa ne bi nič dobila, ker se je na tem k sem varčevala vse sesula in je HB še lahko prekenslala na drug oz. druge delnice al kak se to že reče sam tle je hakelc sm mogla dat varčevat še za pet let sam ni panike, bom vsaj to obdržala kar sem do zdaj varčevala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 16:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby sm jaz še zmer mislm da sm kaj od T staknila... zdej sm ok, sm me je tole kar izčrpalo. pa žejna sm. ojej tubby, čimprej se pozdravi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 16:24:34
|
|
|
|
AKP
|
Končno malce miru, da lahko pogledam kaj je novega na RR. Nisem nič brala za nazaj, mogoče bom kasneje. Veni tako lepo sneži in so vsi veseli, jaz pa čisto brez volje do vsega. Ne vem kaj mi je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 16:24:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lina, pridete danes na DM? na evo....sem malo pozna ane ne ne pridemo, snega imamo za izvoz, mož je službeno odsoten, pa tam so še štenge in ni variante, da voziček trogam gori doli, pa naši otroc so ob šestih že čist adijo pamet, tko da sem pa kupila verige in zdaj kraljujem. še namontirati jih znam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 16:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lina, pridete danes na DM? na evo....sem malo pozna ane ne ne pridemo, snega imamo za izvoz, mož je službeno odsoten, pa tam so še štenge in ni variante, da voziček trogam gori doli, pa naši otroc so ob šestih že čist adijo pamet, tko da sem pa kupila verige in zdaj kraljujem. še namontirati jih znam a za voziček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 16:29:22
|
|
|
|
ledenka
|
lina, škoda, pa drugič a štenge so? hja, upam na pomoč kakih prijaznih mimoidočih... ker bova z vozičkom, ni druge.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?