Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:36:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
katmat, ti si pa skromna Dobro jutro. Je lepo ko sneži, lučke na jelkici prižgane... Kar spala bi Kaj je zdej s Tanjo- a je šla pol al ne??! Je pustila desca s tamalo al ne? Včeraj smo pa prekopali nekaj atrija- ne bomo imeli vrta... Pa smo ga lepo zravnali in bomo drugo leto travico posejali. Bo lepo. Pa lučke smo dali gor, z Jakcem sva fuzbal igrala Do večera je bilo res prima. Pol smo šli pa na eno družinsko zabavo v gostilno. Ko smo pojedli in se začeli mal zabavat pa je ena starejša gospa v nezavest padla. Smo klicali reševalce, ki so jo potem zrihtali in odpeljali. Diha še, pri zavesti pa včeraj še ni bila Kaj pa vem- kap? Groza. Otroci so pa vriskali in se igrali, Jakata sem komaj dala v eno drugo sobo ker je bil čist naspidiran po večerji Nas je pa tako skrbelo. Izgledalo je pa res grozno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:36:57
|
|
|
|
KatMat
|
aja ucer smo dal za probat novo sadje....mandarinco in je nauuuudduuuusena....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:37:10
|
|
|
|
Leela
|
jutro čveka hvala za kofe. Pa bravo za manj kajenja, po novem letu pa naj čist neha ane. k.tja za Urbančka. Men sneg samo preglavice povzroča .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:38:52
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja ucer smo dal za probat novo sadje....mandarinco in je nauuuudduuuusena.... pri citrusih samo gladaj, ker se jim po njih lahko fajn ritka vname. flaska ajoj, upajmo da ni hujšga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:39:14
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kati, tist prstanček pa ni kar tako. A tvojmu si ga že pokazala? sm pa ga je skor kap da bi za prstan tolk dinarckov dal Reč da se dobijo tut cenejši, sam da ga kup pa ti ga natakne Moj nikakor ne pali na te namige o poroki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela jutro čveka hvala za kofe. Pa bravo za manj kajenja, po novem letu pa naj čist neha ane. k.tja za Urbančka. Men sneg samo preglavice povzroča . ja jz upam da bo čist nehu, držim pesti ni zakaj, je bla ful dobra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem jz na banko, k sem bla tojk fajn da sem si abanet za blokirala, matr sem pozabliva pa še v knjižnico grem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:49:08
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kati, tist prstanček pa ni kar tako. A tvojmu si ga že pokazala? sm pa ga je skor kap da bi za prstan tolk dinarckov dal Reč da se dobijo tut cenejši, sam da ga kup pa ti ga natakne Moj nikakor ne pali na te namige o poroki sej moj tud ne...ampak itak se ne bova porocila...ene dva dni ga je drzal da bi se ko sta prisla naobisk najina prijatelja ki sta se porocila v soboto ampak pol ga je vse minil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:49:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja ucer smo dal za probat novo sadje....mandarinco in je nauuuudduuuusena.... pri citrusih samo gladaj, ker se jim po njih lahko fajn ritka vname. flaska ajoj, upajmo da ni hujšga za zdej ni se nic....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:50:16
|
|
|
|
Anonimen
|
good morning, no pri nas je tolk snega, da sem do vrtca še lahko prišla, nazaj pa nič več. pa skoraj bi se en mulc vame zaletel, je veselo v avtu kadil, potem pa zabremzal in delal vijavaja...par cm pred menoj pa se je ustavil... po otroka bom še nekako prišla, potem bo pa dva dni doma, ker se ne mislim zaj****...pa glih danes in jutri imamo dedka mraza al pa če verige kupim ? sam tisto potem zmrzne in nikakor ne morem dol dobit, pa se potem tudi po celovški s ketnami vozim...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:50:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mah dej. Poroka je itak samo metanje dnarja stran
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 8:51:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja ucer smo dal za probat novo sadje....mandarinco in je nauuuudduuuusena.... pri citrusih samo gladaj, ker se jim po njih lahko fajn ritka vname. flaska ajoj, upajmo da ni hujšga ja, upam da res ne bo nič hujšega Hvala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 9:00:59
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro. Sneg flaska sem šla in mu pustila tamalo.In je po 20 minutah spanja začela jokat,pol jo je mogu pa 2 uri tolažit.Zaspala je 5 minut preden sem prišla domov.Se je grdo držal in reku,da je zmatran-ampak je vsaj vidu kako je men vsak dan zadnjih 14 dni. lake a greva dons kr vsaka s svojim, k sneži,da se ne bova druga po drugo vozile in delale dodatne poti?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 9:22:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro. Sneg flaska sem šla in mu pustila tamalo.In je po 20 minutah spanja začela jokat,pol jo je mogu pa 2 uri tolažit.Zaspala je 5 minut preden sem prišla domov.Se je grdo držal in reku,da je zmatran-ampak je vsaj vidu kako je men vsak dan zadnjih 14 dni. lake a greva dons kr vsaka s svojim, k sneži,da se ne bova druga po drugo vozile in delale dodatne poti? Tanja,
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 9:22:44
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja ucer smo dal za probat novo sadje....mandarinco in je nauuuudduuuusena.... Hojla babuške! tud mi smo že probal cuzat mandarince, sej je res da citrusi res nismo najblošo za te male.... že zarad alergij... jaz sm mu sm dala kaki kšček za pocucljat pa mu je bil ušeč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 9:23:48
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Mah dej. Poroka je itak samo metanje dnarja stran Hja odvisno kakšno poroko si nrdiš!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 9:29:59
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Zunaj prov lepo zgleda. Tanja Men bi blo pa boljš če greva samo z enim, da lahko ena tamale ven vzame, druga pa gre parkirat, da jih ne bova po snegu nosile. Lahko jst vozm.
< Sporočilo je popravil lake -- 14.12.2009 9:32:08 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 9:30:00
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro. Sneg flaska sem šla in mu pustila tamalo.In je po 20 minutah spanja začela jokat,pol jo je mogu pa 2 uri tolažit.Zaspala je 5 minut preden sem prišla domov.Se je grdo držal in reku,da je zmatran-ampak je vsaj vidu kako je men vsak dan zadnjih 14 dni. lake a greva dons kr vsaka s svojim, k sneži,da se ne bova druga po drugo vozile in delale dodatne poti? Tanja, Hvala hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 9:35:39
|
|
|
|
petrazg
|
o pa imate prigode... Flaska fajn za nogomet in pridnega Jakca , za ono gospo pa čimveč . Tanja... a tvoj pa ni bil priden....Dobra šola, ni kaj. No, mi smo spet začeli kašljati na polno. Upam, samo, da še kakšne vročine ne fašemo zraven... Kriza... Samo naj mi še kdo reče, da dojeni otroci niso bolani... Tako, da danes ne bo nič s telovadbo... Tanja... če bi Viktorija prinesla svečke, a bi jih lahko še zame vzela prosim....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 9:40:06
|
|
|
|
Dudica1
|
maj spi ...jaz sem pa pri čokoladnemu milkavžku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 9:45:44
|
|
|
|
PapuaNG
|
Jutro, spali smo...na obroke Ga je spet nekaj matralo, pojma nimam kaj. Skos gledam za zobke, pa še nič ne kaže, čeprav, ko mu dam kaj za glodat, tisto gloda kot hrček. No ja, bo že. Se je hotel zbudit že pred sedmo, pa sem dala le dudko in ugasnila bejbi fon, tako da nas je pustil spat skoraj do osmih. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Papua, v kakšnem društvu pa si? Capoeira društvo imamo. No, mene je od nosečnosti bolj malo, sem ga pa pomagala postavit na noge http://www.senzala.si/ tu si lahko pogledaš, kdo smo Zdej pa trenirat itak ne morem oz. nimam energije še za to zvečer, tako da pomagam z lektoriranjem pa prevajanjem v angleščino, ker smo pred kratkim postavili spletno stran, pa je še nekaj besedil za prevesti. Jih kar malo pogrešam...smo bili dobra ekipa - 5 bab, ki se je odločilo,da noče več trenirati pri starem učitelju in smo začele na svoje. No, od prvotne ekipe sta ostale samo še dve, a prijateljice ostajamo, ne glede na vse. Smo bile skupaj v Braziliji in čeprav se prej nismo prav dobro poznale, so se med nami razvila krasna prijateljstva. Uf, če samo pomislim, kje sem bila ravno tri leta nazaj....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 9:50:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maj spi ...jaz sem pa pri čokoladnemu milkavžku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 9:52:20
|
|
|
|
Tanja_
|
petra bom vzela svečke. No problem. Škoda, ker vaju ne bo danes. Pa upam, da se Luka čimprej pozdravi. H. spi-jo bom mogla zbudit, da bova šle pravočasno od doma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 10:00:50
|
|
|
|
KatMat
|
kaksne svecke to?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 14.12.2009 10:02:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maj spi ...jaz sem pa pri čokoladnemu milkavžku draga pr nas tko sneži in če ne bo do popoldneva nehalo ne bom šla v Lj...bom šla pa sigurno en dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?