Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:10:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa jaz sem že tudi nadomestne mela,pri Maksu najbolj,ker je njegova P bla eno leto skoraj na bolniski.So ji hrbtenico operirali,pa so ga vedno pregledale,še bolj kot njegova,sem imela občutek. ja itak. Saj ti pravim, če bi jo mogla pregledat nebi mogla kavice v miru pit Katastrofa!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:11:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tebi vsaj je,jaz moram Saš-u vse miksat,bože nedaj,da je ki kaki kos,mu že dviguje.Kaka pa ravno 2x na teden.Mi je včeraj po 3-h dneh kakal,pa si je celo rit raztural,ker je tak trdo blato mel,bošček. si probala slivov sok, ko sem ti pisala? Ja,ga je po treh dneh komaj pognalo.Zato pa je kakal komaj včeraj,pa pol še popoldan,pa čez noč.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:12:09
|
|
|
|
tasa_m
|
tak zdaj pa mam samogovore Sem danes bila v Tajli Weilji trgovini pa sem videla taaaaaakeeeeeeeee lepe elegantne črne hlače sam niso imeli moje cifre..sam 38. Kam si te naj to stlačim? Si moram neke hlače kupit za razgovore pa to, v trenerki glih nemrem it a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:13:51
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:14:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tak zdaj pa mam samogovore Sem danes bila v Tajli Weilji trgovini pa sem videla taaaaaakeeeeeeeee lepe elegantne črne hlače sam niso imeli moje cifre..sam 38. Kam si te naj to stlačim? Si moram neke hlače kupit za razgovore pa to, v trenerki glih nemrem it a ne? Vem,kak je to,ko ti je nekaj fuuul všeč.pa ti ni prav. Ja,v trenerki pa res ne boš mogla na razgovore.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:16:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal. o, pol v sredo pijem še vodo z mehurčki! Kul
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:16:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vem,kak je to,ko ti je nekaj fuuul všeč.pa ti ni prav. Ja,v trenerki pa res ne boš mogla na razgovore. razen, če me bodo pol takoj vzeli..ker bodo videli, da sem športni tip
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:16:52
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tebi vsaj je,jaz moram Saš-u vse miksat,bože nedaj,da je ki kaki kos,mu že dviguje.Kaka pa ravno 2x na teden.Mi je včeraj po 3-h dneh kakal,pa si je celo rit raztural,ker je tak trdo blato mel,bošček. si probala slivov sok, ko sem ti pisala? bogi revež ...samo da je šlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:17:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal. o, pol v sredo pijem še vodo z mehurčki! Kul Lahko ti coca-colo tudi naredim,al pa tonik al pa red bull,al pa grenivko-ful dobro za pit,ostalo pa smo že ponucali.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:18:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vem,kak je to,ko ti je nekaj fuuul všeč.pa ti ni prav. Ja,v trenerki pa res ne boš mogla na razgovore. razen, če me bodo pol takoj vzeli..ker bodo videli, da sem športni tip Dol padem,da bi te res.Sicer pa,kaj se nisma nekaj mi2 dogovarjale za job,pa to?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:18:29
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal. to bi moj stari mel..tak bo crkno od kokte pa od kokakole(bolše to ko pir)...jas pa od mesa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:18:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tebi vsaj je,jaz moram Saš-u vse miksat,bože nedaj,da je ki kaki kos,mu že dviguje.Kaka pa ravno 2x na teden.Mi je včeraj po 3-h dneh kakal,pa si je celo rit raztural,ker je tak trdo blato mel,bošček. si probala slivov sok, ko sem ti pisala? bogi revež ...samo da je šlo Ja,veš kak mi je kri tekla.Pa zdi se mi,da se mu malo gnoji luknjica.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:19:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal. o, pol v sredo pijem še vodo z mehurčki! Kul Lahko ti coca-colo tudi naredim,al pa tonik al pa red bull,al pa grenivko-ful dobro za pit,ostalo pa smo že ponucali. oki doki..red bl,. Bom rabla..pridem peš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:19:17
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal. to bi moj stari mel..tak bo crkno od kokte pa od kokakole(bolše to ko pir)...jas pa od mesa no po piru so mu vedno filmi falili
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:19:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal. to bi moj stari mel..tak bo crkno od kokte pa od kokakole(bolše to ko pir)...jas pa od mesa Pa mu za božička kupi. Ne,samo je res ZAKON!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:20:10
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tak zdaj pa mam samogovore Sem danes bila v Tajli Weilji trgovini pa sem videla taaaaaakeeeeeeeee lepe elegantne črne hlače sam niso imeli moje cifre..sam 38. Kam si te naj to stlačim? Si moram neke hlače kupit za razgovore pa to, v trenerki glih nemrem it a ne? Vem,kak je to,ko ti je nekaj fuuul všeč.pa ti ni prav. Ja,v trenerki pa res ne boš mogla na razgovore. sej jih majo tut drugje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:20:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal. o, pol v sredo pijem še vodo z mehurčki! Kul Lahko ti coca-colo tudi naredim,al pa tonik al pa red bull,al pa grenivko-ful dobro za pit,ostalo pa smo že ponucali. oki doki..red bl,. Bom rabla..pridem peš Zmejeno!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:20:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dol padem,da bi te res.Sicer pa,kaj se nisma nekaj mi2 dogovarjale za job,pa to? ja, če pa je vse potihnilo... Tud če službo dobim pa to,bom te pa te skočla noter
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:20:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal. to bi moj stari mel..tak bo crkno od kokte pa od kokakole(bolše to ko pir)...jas pa od mesa no po piru so mu vedno filmi falili
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:21:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 no po piru so mu vedno filmi falili
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:21:14
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tebi vsaj je,jaz moram Saš-u vse miksat,bože nedaj,da je ki kaki kos,mu že dviguje.Kaka pa ravno 2x na teden.Mi je včeraj po 3-h dneh kakal,pa si je celo rit raztural,ker je tak trdo blato mel,bošček. si probala slivov sok, ko sem ti pisala? bogi revež ...samo da je šlo Ja,veš kak mi je kri tekla.Pa zdi se mi,da se mu malo gnoji luknjica. adijo pamet...ziher je kričal ne jokal...bogi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:21:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal. to bi moj stari mel..tak bo crkno od kokte pa od kokakole(bolše to ko pir)...jas pa od mesa Pa mu za božička kupi. Ne,samo je res ZAKON! moj bi tud to mel, smo je men malo too much €
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:21:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tak zdaj pa mam samogovore Sem danes bila v Tajli Weilji trgovini pa sem videla taaaaaakeeeeeeeee lepe elegantne črne hlače sam niso imeli moje cifre..sam 38. Kam si te naj to stlačim? Si moram neke hlače kupit za razgovore pa to, v trenerki glih nemrem it a ne? Vem,kak je to,ko ti je nekaj fuuul všeč.pa ti ni prav. Ja,v trenerki pa res ne boš mogla na razgovore. sej jih majo tut drugje doris.. NEEEE, ker so to moje sanjske hlače
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:21:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dol padem,da bi te res.Sicer pa,kaj se nisma nekaj mi2 dogovarjale za job,pa to? ja, če pa je vse potihnilo... Tud če službo dobim pa to,bom te pa te skočla noter Ni potihnilo,nisem še najdla nič pametnega.Moram pa,najkasneje do konca januarja,ker mi porodniška gre vun marca in morem že zalaufano met.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:22:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,veš kak mi je kri tekla.Pa zdi se mi,da se mu malo gnoji luknjica. pa nista šla do P.?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.