Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 21:54:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris a tvoja tud pije Novalac? ja, ja AR od 2 mesca naprej...zaj pa je rekla P da lahko počasi grema na konkretne obroke da bo malo ojačala...pa bek potisne čokolino in vse ostalo...na žlico ni problem...lumpa kak je to mislila? Sem malo blond še od mladih let Ta je pa bosa! kaj, če pa ne kapčam. Si grem zdaj malo čokoladnega privoščit..bo mi vse bolj jasno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 21:54:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar... a ti greš jutri gor v Mullerja? KJe pa te je sploh Muller? Ja,grem gori kr.V Eurošparu pri Lipnici je.Majo ful trgovin,med drugim tudi Hofer-ja,bom kr tam plenice še kupla.Se bolj splača,kot pri nas.Majo vlke pakunge,pa so za 2 ojra ceneje kot pri nas. e daj nea ga serji. Čuj se čujemo jutri. Oni pridejo popoldan. Te rufnem okoli 9h pa bom vidla kak pa kaj. Okey? Mogoče pa grem cuj (mater zdaj pa si že zmišljujem..) Oki doki smoki.Ni panike,se ju3 zmenima vse lahko.Ja,ful je razlika v ceni.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 21:54:34
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris a tvoja tud pije Novalac? ja, ja AR od 2 mesca naprej...zaj pa je rekla P da lahko počasi grema na konkretne obroke da bo malo ojačala...pa bek potisne čokolino in vse ostalo...na žlico ni problem...lumpa kak je to mislila? Sem malo blond še od mladih let Ta je pa bosa! ne res ...sem verjetno pozabla povedat da sem bla kregana ker je s težo na spodnji meji glede na velikost ...in bol jas gris pa žgance kuham...nema haska pa še napotnico za hormonski test v lj mam..tak da sem bla zaj celi tedn v bedu..ker ne vem kaj me čaka...oziroma mojo bejbo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 21:56:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris a tvoja tud pije Novalac? ja, ja AR od 2 mesca naprej...zaj pa je rekla P da lahko počasi grema na konkretne obroke da bo malo ojačala...pa bek potisne čokolino in vse ostalo...na žlico ni problem...lumpa kak je to mislila? Sem malo blond še od mladih let Ta je pa bosa! ne res ...sem verjetno pozabla povedat da sem bla kregana ker je s težo na spodnji meji glede na velikost ...in bol jas gris pa žgance kuham...nema haska pa še napotnico za hormonski test v lj mam..tak da sem bla zaj celi tedn v bedu..ker ne vem kaj me čaka...oziroma mojo bejbo Bogica,nisem vedla da je tak hudo. .Pozitivno misli,saj bo vse ok.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 21:57:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ne res ...sem verjetno pozabla povedat da sem bla kregana ker je s težo na spodnji meji glede na velikost ...in bol jas gris pa žgance kuham...nema haska pa še napotnico za hormonski test v lj mam..tak da sem bla zaj celi tedn v bedu..ker ne vem kaj me čaka...oziroma mojo bejbo kolk pa je te težka, pa velika? Midve z Lijo sva zdaj pri 9-mes. imeli 1,5 minutno posvetovalnico. Te veš kak velik pregled je imela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 21:58:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ne res ...sem verjetno pozabla povedat da sem bla kregana ker je s težo na spodnji meji glede na velikost ...in bol jas gris pa žgance kuham...nema haska pa še napotnico za hormonski test v lj mam..tak da sem bla zaj celi tedn v bedu..ker ne vem kaj me čaka...oziroma mojo bejbo kolk pa je te težka, pa velika? Midve z Lijo sva zdaj pri 9-mes. imeli 1,5 minutno posvetovalnico. Te veš kak velik pregled je imela Te pa je tak sploh ni pogledala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 21:58:19
|
|
|
|
tasa_m
|
doris a ne je normalne obroke? Tak kot vidva npr. meso pa take?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 21:58:25
|
|
|
|
doris04
|
[ [/quote] Bogica,nisem vedla da je tak hudo. .Pozitivno misli,saj bo vse ok. [/quote] ja itak vse bo ok ker more bit ok...samo vseeno maš vedno v podzavesti...bo že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 21:59:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ne res ...sem verjetno pozabla povedat da sem bla kregana ker je s težo na spodnji meji glede na velikost ...in bol jas gris pa žgance kuham...nema haska pa še napotnico za hormonski test v lj mam..tak da sem bla zaj celi tedn v bedu..ker ne vem kaj me čaka...oziroma mojo bejbo kolk pa je te težka, pa velika? Midve z Lijo sva zdaj pri 9-mes. imeli 1,5 minutno posvetovalnico. Te veš kak velik pregled je imela Te pa je tak sploh ni pogledala. ja seveda da ne, ker če bi jo, pol nebi mogla v miru kavice spit. Sam je vpr. če imam kakšno vprašanje, sem rekla ne pa je rekla se vidimo enkrat februarja Ni bilo pa njene P. ampak neka nadomestna..****sa od ****se!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:00:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 [ Bogica,nisem vedla da je tak hudo. .Pozitivno misli,saj bo vse ok. ja itak vse bo ok ker more bit ok...samo vseeno maš vedno v podzavesti...bo že To pa ti dam prav.Mi2 z Maksom pa imama 22.-ega kontrolo v LJ za očko.Me je tudi kr groza it,ker ne vem,kaj bo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:00:42
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris a ne je normalne obroke? Tak kot vidva npr. meso pa take? ja vse je ... no ribic še ji nisem dala ker jih midva tutu ne jema morem zdaj ta tedn kaki kos lososa pripravit.....samo ji še večino miksam ker z enim zobekom pač še ne spravi dol vsega...no grisine pa bobike ja...če pa najde kos sadja tak velikosti pol nohta te pa špuka pa se smeji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:03:37
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris a ne je normalne obroke? Tak kot vidva npr. meso pa take? ja vse je ... no ribic še ji nisem dala ker jih midva tutu ne jema morem zdaj ta tedn kaki kos lososa pripravit.....samo ji še večino miksam ker z enim zobekom pač še ne spravi dol vsega...no grisine pa bobike ja...če pa najde kos sadja tak velikosti pol nohta te pa špuka pa se smeji ma pa doze tak med 150 in 180 pa 2 do 3 x na dan se pokaka te pa valda nič za špeheca ne ostane...jas sn bla tut prekla do pubertete pol pa me je razneslo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:03:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ne res ...sem verjetno pozabla povedat da sem bla kregana ker je s težo na spodnji meji glede na velikost ...in bol jas gris pa žgance kuham...nema haska pa še napotnico za hormonski test v lj mam..tak da sem bla zaj celi tedn v bedu..ker ne vem kaj me čaka...oziroma mojo bejbo kolk pa je te težka, pa velika? Midve z Lijo sva zdaj pri 9-mes. imeli 1,5 minutno posvetovalnico. Te veš kak velik pregled je imela Te pa je tak sploh ni pogledala. ja seveda da ne, ker če bi jo, pol nebi mogla v miru kavice spit. Sam je vpr. če imam kakšno vprašanje, sem rekla ne pa je rekla se vidimo enkrat februarja Ni bilo pa njene P. ampak neka nadomestna..****sa od ****se! Pa jaz sem že tudi nadomestne mela,pri Maksu najbolj,ker je njegova P bla eno leto skoraj na bolniski.So ji hrbtenico operirali,pa so ga vedno pregledale,še bolj kot njegova,sem imela občutek.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:04:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris a ne je normalne obroke? Tak kot vidva npr. meso pa take? ja vse je ... no ribic še ji nisem dala ker jih midva tutu ne jema morem zdaj ta tedn kaki kos lososa pripravit.....samo ji še večino miksam ker z enim zobekom pač še ne spravi dol vsega...no grisine pa bobike ja...če pa najde kos sadja tak velikosti pol nohta te pa špuka pa se smeji frača mala. Liji pa več ne miksam, čeprav je še vedno brez-zobna lepotica Zaenkrat nimamo problemov da nebi dol jedla. Trkam No, saj jaz ji tud še nisem rib dala, pa rumenjaka ne..nekako ne upam. Kaj te vem zakaj ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:04:16
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 [ Bogica,nisem vedla da je tak hudo. .Pozitivno misli,saj bo vse ok. ja itak vse bo ok ker more bit ok...samo vseeno maš vedno v podzavesti...bo že To pa ti dam prav.Mi2 z Maksom pa imama 22.-ega kontrolo v LJ za očko.Me je tudi kr groza it,ker ne vem,kaj bo. mi pa mamo 29 januarja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:05:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ma pa doze tak med 150 in 180 pa 2 do 3 x na dan se pokaka te pa valda nič za špeheca ne ostane...jas sn bla tut prekla do pubertete pol pa me je razneslo ti si prava ja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:05:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris a ne je normalne obroke? Tak kot vidva npr. meso pa take? ja vse je ... no ribic še ji nisem dala ker jih midva tutu ne jema morem zdaj ta tedn kaki kos lososa pripravit.....samo ji še večino miksam ker z enim zobekom pač še ne spravi dol vsega...no grisine pa bobike ja...če pa najde kos sadja tak velikosti pol nohta te pa špuka pa se smeji ma pa doze tak med 150 in 180 pa 2 do 3 x na dan se pokaka te pa valda nič za špeheca ne ostane...jas sn bla tut prekla do pubertete pol pa me je razneslo Tebi vsaj je,jaz moram Saš-u vse miksat,bože nedaj,da je ki kaki kos,mu že dviguje.Kaka pa ravno 2x na teden.Mi je včeraj po 3-h dneh kakal,pa si je celo rit raztural,ker je tak trdo blato mel,bošček.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:06:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa jaz sem že tudi nadomestne mela,pri Maksu najbolj,ker je njegova P bla eno leto skoraj na bolniski.So ji hrbtenico operirali,pa so ga vedno pregledale,še bolj kot njegova,sem imela občutek. ja itak. Saj ti pravim, če bi jo mogla pregledat nebi mogla kavice v miru pit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:06:04
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris a ne je normalne obroke? Tak kot vidva npr. meso pa take? ja vse je ... no ribic še ji nisem dala ker jih midva tutu ne jema morem zdaj ta tedn kaki kos lososa pripravit.....samo ji še večino miksam ker z enim zobekom pač še ne spravi dol vsega...no grisine pa bobike ja...če pa najde kos sadja tak velikosti pol nohta te pa špuka pa se smeji frača mala. Liji pa več ne miksam, čeprav je še vedno brez-zobna lepotica Zaenkrat nimamo problemov da nebi dol jedla. Trkam No, saj jaz ji tud še nisem rib dala, pa rumenjaka ne..nekako ne upam. Kaj te vem zakaj ne jas pa ji dam polovico vsaki tedn pa se dere nam nam nam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:07:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris a ne je normalne obroke? Tak kot vidva npr. meso pa take? ja vse je ... no ribic še ji nisem dala ker jih midva tutu ne jema morem zdaj ta tedn kaki kos lososa pripravit.....samo ji še večino miksam ker z enim zobekom pač še ne spravi dol vsega...no grisine pa bobike ja...če pa najde kos sadja tak velikosti pol nohta te pa špuka pa se smeji frača mala. Liji pa več ne miksam, čeprav je še vedno brez-zobna lepotica Zaenkrat nimamo problemov da nebi dol jedla. Trkam No, saj jaz ji tud še nisem rib dala, pa rumenjaka ne..nekako ne upam. Kaj te vem zakaj ne jas pa ji dam polovico vsaki tedn pa se dere nam nam nam daš pa ji ga z kruhom al zraven špinače al kak? Lija je danes jedal zajtrk zraven naju..kruh z jog.namazom od Rame.. pa se ni najedla,čeprav je 2 kosa zmazala (meče)..še je pol 1/2 jogurta z musliji zmazala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:07:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris a ne je normalne obroke? Tak kot vidva npr. meso pa take? ja vse je ... no ribic še ji nisem dala ker jih midva tutu ne jema morem zdaj ta tedn kaki kos lososa pripravit.....samo ji še večino miksam ker z enim zobekom pač še ne spravi dol vsega...no grisine pa bobike ja...če pa najde kos sadja tak velikosti pol nohta te pa špuka pa se smeji frača mala. Liji pa več ne miksam, čeprav je še vedno brez-zobna lepotica Zaenkrat nimamo problemov da nebi dol jedla. Trkam No, saj jaz ji tud še nisem rib dala, pa rumenjaka ne..nekako ne upam. Kaj te vem zakaj ne Zakaj pa ji ne daš rumenjaka? Pri 6-h mesecih ga lahko že dobi,kuhanega.Rib pa še Saš tudi ni dobil,moram naredit en dan.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:08:03
|
|
|
|
doris04
|
tasa...aneja ma 8 kil pa 74 je dolga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:08:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tebi vsaj je,jaz moram Saš-u vse miksat,bože nedaj,da je ki kaki kos,mu že dviguje.Kaka pa ravno 2x na teden.Mi je včeraj po 3-h dneh kakal,pa si je celo rit raztural,ker je tak trdo blato mel,bošček. si probala slivov sok, ko sem ti pisala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:09:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...aneja ma 8 kil pa 74 je dolga po*ka gate kak je duga Težka pa res ni neke ful ne. Sicer pa saj je normalno, da ko so na GH da ne pridobivajo več tolk gor.. al kaj? Lija pa ima 7520 pa 68 je velika. Se mi zdi da jo tam stalno manj nameri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:10:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zakaj pa ji ne daš rumenjaka? Pri 6-h mesecih ga lahko že dobi,kuhanega.Rib pa še Saš tudi ni dobil,moram naredit en dan. to se tudi jaz sprašujem ja
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.