Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:22:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tebi vsaj je,jaz moram Saš-u vse miksat,bože nedaj,da je ki kaki kos,mu že dviguje.Kaka pa ravno 2x na teden.Mi je včeraj po 3-h dneh kakal,pa si je celo rit raztural,ker je tak trdo blato mel,bošček. si probala slivov sok, ko sem ti pisala? bogi revež ...samo da je šlo Ja,veš kak mi je kri tekla.Pa zdi se mi,da se mu malo gnoji luknjica. adijo pamet...ziher je kričal ne jokal...bogi Ma,niti glasa ni spusto.Ko je tišal,pa solzne oke.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:22:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dol padem,da bi te res.Sicer pa,kaj se nisma nekaj mi2 dogovarjale za job,pa to? ja, če pa je vse potihnilo... Tud če službo dobim pa to,bom te pa te skočla noter Ni potihnilo,nisem še najdla nič pametnega.Moram pa,najkasneje do konca januarja,ker mi porodniška gre vun marca in morem že zalaufano met. men gre ven februarja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:23:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,niti glasa ni spusto.Ko je tišal,pa solzne oke. to pa je ded...bošček mali..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:23:50
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tak zdaj pa mam samogovore Sem danes bila v Tajli Weilji trgovini pa sem videla taaaaaakeeeeeeeee lepe elegantne črne hlače sam niso imeli moje cifre..sam 38. Kam si te naj to stlačim? Si moram neke hlače kupit za razgovore pa to, v trenerki glih nemrem it a ne? Vem,kak je to,ko ti je nekaj fuuul všeč.pa ti ni prav. Ja,v trenerki pa res ne boš mogla na razgovore. sej jih majo tut drugje doris.. NEEEE, ker so to moje sanjske hlače te pa bi se dol vlegla pa trgovki rekla naj ti na lamp stopi da zadrgo skup dobiš hecam se...kaj pa kaka berška gori v evroparku, pa ona trgovina v gosposki pred benetonom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:24:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal. to bi moj stari mel..tak bo crkno od kokte pa od kokakole(bolše to ko pir)...jas pa od mesa Pa mu za božička kupi. Ne,samo je res ZAKON! moj bi tud to mel, smo je men malo too much € Jaz sem mela zegn,ker so v tušu meli promocijo in sem dobla 10% ceneje,pa 12 okusov testerčkov,po pošti pa so mi 2 flaši poslali po mojem izboru.Pa drugače tudi niso dragi okusi,pa cilinder.Prišparaš v vsakem primeru ful.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:25:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dol padem,da bi te res.Sicer pa,kaj se nisma nekaj mi2 dogovarjale za job,pa to? ja, če pa je vse potihnilo... Tud če službo dobim pa to,bom te pa te skočla noter Ni potihnilo,nisem še najdla nič pametnega.Moram pa,najkasneje do konca januarja,ker mi porodniška gre vun marca in morem že zalaufano met. men gre ven februarja Vem,imam v mislih to.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:25:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,niti glasa ni spusto.Ko je tišal,pa solzne oke. to pa je ded...bošček mali.. Samo res!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:26:17
|
|
|
|
doris04
|
tasa ti si faca ko se sekiraš ker v 38 ne greš...kaj pa jas ko kupujem vse žnj iks el
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:27:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 te pa bi se dol vlegla pa trgovki rekla naj ti na lamp stopi da zadrgo skup dobiš Kaj si ti nor? Jaz se pohčijem od smeha,da to vidim.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:28:59
|
|
|
|
botrca
|
Čer, punce samo da vas pozdravim, ker grem spat. Jutri hitro vstajamo ker greva z Janom na poseg. Vstaneva že ob 6h, tam morava bit 7.30. Lepo mi bodite, papa
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:29:29
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa ti si faca ko se sekiraš ker v 38 ne greš...kaj pa jas ko kupujem vse žnj iks el al pa po domače xxxxxxllllllll
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:30:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 te pa bi se dol vlegla pa trgovki rekla naj ti na lamp stopi da zadrgo skup dobiš hecam se...kaj pa kaka berška gori v evroparku, pa ona trgovina v gosposki pred benetonom ti si vsekana, se smejim ko krava tu.. Ma vse hlače so mi ful kul od TW, bom šla pogledat še v City Center v Ce., mogoče tam najdem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:30:28
|
|
|
|
arabela*
|
ma te čreve pa res ne grem čitat,ko ste jo skup spravle zdaj
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:30:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, punce samo da vas pozdravim, ker grem spat. Jutri hitro vstajamo ker greva z Janom na poseg. Vstaneva že ob 6h, tam morava bit 7.30. Lepo mi bodite, papa za jutri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:31:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, punce samo da vas pozdravim, ker grem spat. Jutri hitro vstajamo ker greva z Janom na poseg. Vstaneva že ob 6h, tam morava bit 7.30. Lepo mi bodite, papa Fajn porihtajta.Držim pesti,da bo vse,kot mora bit. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:31:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa ti si faca ko se sekiraš ker v 38 ne greš...kaj pa jas ko kupujem vse žnj iks el al pa po domače xxxxxxllllllll čuj, si ziher da nisi enga X preveč natipkala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:31:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma te čreve pa res ne grem čitat,ko ste jo skup spravle zdaj Kdo pa pravi,da moraš?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:32:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem mela zegn,ker so v tušu meli promocijo in sem dobla 10% ceneje,pa 12 okusov testerčkov,po pošti pa so mi 2 flaši poslali po mojem izboru.Pa drugače tudi niso dragi okusi,pa cilinder.Prišparaš v vsakem primeru ful. no, te pa bom pač k tebi hodla pit , ko se mi bo zaluštalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:32:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dol padem,da bi te res.Sicer pa,kaj se nisma nekaj mi2 dogovarjale za job,pa to? ja, če pa je vse potihnilo... Tud če službo dobim pa to,bom te pa te skočla noter Ni potihnilo,nisem še najdla nič pametnega.Moram pa,najkasneje do konca januarja,ker mi porodniška gre vun marca in morem že zalaufano met. men gre ven februarja Vem,imam v mislih to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:32:28
|
|
|
|
arabela*
|
Doris04...vidim da si spet zaživela......
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:32:34
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 te pa bi se dol vlegla pa trgovki rekla naj ti na lamp stopi da zadrgo skup dobiš hecam se...kaj pa kaka berška gori v evroparku, pa ona trgovina v gosposki pred benetonom ti si vsekana, se smejim ko krava tu.. Ma vse hlače so mi ful kul od TW, bom šla pogledat še v City Center v Ce., mogoče tam najdem te pa še idi v ono tgovino ko ti bona niso poslali..zaj je že 60€ milomaterno čuj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:32:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 te pa bi se dol vlegla pa trgovki rekla naj ti na lamp stopi da zadrgo skup dobiš hecam se...kaj pa kaka berška gori v evroparku, pa ona trgovina v gosposki pred benetonom ti si vsekana, se smejim ko krava tu.. Ma vse hlače so mi ful kul od TW, bom šla pogledat še v City Center v Ce., mogoče tam najdem Jaz tudi,pa zraven si kuj predstavlam,kak bi zgledalo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:32:54
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Doris04...vidim da si spet zaživela...... si si senjorita
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:32:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya si vse nardila, kar si morala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 13.12.2009 22:33:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 te pa bi se dol vlegla pa trgovki rekla naj ti na lamp stopi da zadrgo skup dobiš hecam se...kaj pa kaka berška gori v evroparku, pa ona trgovina v gosposki pred benetonom ti si vsekana, se smejim ko krava tu.. Ma vse hlače so mi ful kul od TW, bom šla pogledat še v City Center v Ce., mogoče tam najdem te pa še idi v ono tgovino ko ti bona niso poslali..zaj je že 60€ milomaterno čuj Jaz bi že šla.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.