|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
13.12.2009 22:22:43   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tebi vsaj je,jaz moram Saš-u vse miksat,bože nedaj,da je ki kaki kos,mu že dviguje.Kaka pa ravno 2x na teden.Mi je včeraj po 3-h dneh kakal,pa si je celo rit raztural,ker je tak trdo blato mel,bošček.
user posted image user posted image user posted image
si probala slivov sok, ko sem ti pisala?

bogi revežuser posted image ...samo da je šlo

Ja,veš kak mi je kri tekla.Pa zdi se mi,da se mu malo gnoji luknjica.user posted image

adijo pamet...ziher je kričal ne jokal...bogi

Ma,niti glasa ni spusto.Ko je tišal,pa solzne oke.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
13.12.2009 22:22:49   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dol padem,da bi te res.Sicer pa,kaj se nisma nekaj mi2 dogovarjale za job,pa to?
ja, če pa je vse potihnilo...
Tud če službo dobim pa to,bom te pa te skočla noter user posted image

Ni potihnilo,nisem še najdla nič pametnega.Moram pa,najkasneje do konca januarja,ker mi porodniška gre vun marca in morem že zalaufano met.
men gre ven februarja user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
13.12.2009 22:23:19   
tasa_m
to pa je ded...bošček mali..user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
13.12.2009 22:23:50   
doris04

tak zdaj pa mam samogovore user posted image

Sem danes bila v Tajli Weilji trgovini pa sem videla taaaaaakeeeeeeeee lepe elegantne črne hlače user posted image user posted image sam niso imeli moje cifre..sam 38. Kam si te naj to stlačim? Si moram neke hlače kupit za razgovore pa to, v trenerki glih nemrem it a ne? user posted image user posted image

Vem,kak je to,ko ti je nekaj fuuul všeč.pa ti ni prav.user posted image user posted image user posted image Ja,v trenerki pa res ne boš mogla na razgovore.user posted image

sej jih majo tut drugjeuser posted image

doris.. NEEEE, ker so to moje sanjske hlače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te pa bi se dol vlegla pa trgovki rekla naj ti na lamp stopi da zadrgo skup dobišuser posted image user posted image user posted image user posted image

hecam se...kaj pa kaka berška gori v evroparku, pa ona trgovina v gosposki pred benetonom

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.12.2009 22:24:21   
matcar

Jaz pa sem vam pozabla povedat,da sem si kupla Sodastreem,ono ko delaš sam pijačo z mehurčki.Zakon!!!Mi sploh ni žal.user posted image user posted image user posted image

to bi moj stari mel..tak bo crkno od kokte pa od kokakole(bolše to ko pir)...jas pa od mesauser posted image user posted image user posted image

Pa mu za božička kupi.user posted image user posted image user posted image Ne,samo je res ZAKON!
moj bi tud to mel, smo je men malo too much € user posted image

Jaz sem mela zegn,ker so v tušu meli promocijo in sem dobla 10% ceneje,pa 12 okusov testerčkov,po pošti pa so mi 2 flaši poslali po mojem izboru.Pa drugače tudi niso dragi okusi,pa cilinder.Prišparaš v vsakem primeru ful.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.12.2009 22:25:04   
matcar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dol padem,da bi te res.Sicer pa,kaj se nisma nekaj mi2 dogovarjale za job,pa to?

Ni potihnilo,nisem še najdla nič pametnega.Moram pa,najkasneje do konca januarja,ker mi porodniška gre vun marca in morem že zalaufano met.

Vem,imam v mislih to.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.12.2009 22:25:29   
matcar

to pa je ded...bošček mali..user posted image

Samo res!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.12.2009 22:26:17   
doris04
tasa ti si faca ko se sekiraš ker v 38 ne greš...kaj pa jas ko kupujem vse žnj iks eluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.12.2009 22:27:39   
matcar

te pa bi se dol vlegla pa trgovki rekla naj ti na lamp stopi da zadrgo skup dobišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj si ti nor?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz se pohčijem od smeha,da to vidim.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
13.12.2009 22:28:59   
botrca
Čer,

punce samo da vas pozdravim, ker grem spat. Jutri hitro vstajamo ker greva z Janom na poseg. Vstaneva že ob 6h, tam morava bit 7.30.

Lepo mi bodite,

papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
13.12.2009 22:29:29   
doris04

tasa ti si faca ko se sekiraš ker v 38 ne greš...kaj pa jas ko kupujem vse žnj iks eluser posted image user posted image user posted image user posted image

al pa po domače xxxxxxlllllllluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.12.2009 22:30:25   
tasa_m

hecam se...kaj pa kaka berška gori v evroparku, pa ona trgovina v gosposki pred benetonom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti si vsekana, se smejim ko krava tu.. user posted image user posted image

Ma vse hlače so mi ful kul od TW, bom šla pogledat še v City Center v Ce., mogoče tam najdem

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.12.2009 22:30:28   
arabela*
ma te čreve pa res ne grem čitat,ko ste jo skup spravle zdajuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
13.12.2009 22:30:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Čer,

punce samo da vas pozdravim, ker grem spat. Jutri hitro vstajamo ker greva z Janom na poseg. Vstaneva že ob 6h, tam morava bit 7.30.

Lepo mi bodite,

papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
13.12.2009 22:31:26   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Čer,

Lepo mi bodite,

papa

Fajn porihtajta.Držim pesti,da bo vse,kot mora bit.
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
13.12.2009 22:31:26   
tasa_m

al pa po domače xxxxxxlllllllluser posted image user posted image user posted image user posted image

čuj, si ziher da nisi enga X preveč natipkala? user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
13.12.2009 22:31:49   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma te čreve pa res ne grem čitat,ko ste jo skup spravle zdajuser posted image user posted image user posted image

Kdo pa pravi,da moraš?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
13.12.2009 22:32:26   
tasa_m

Jaz sem mela zegn,ker so v tušu meli promocijo in sem dobla 10% ceneje,pa 12 okusov testerčkov,po pošti pa so mi 2 flaši poslali po mojem izboru.Pa drugače tudi niso dragi okusi,pa cilinder.Prišparaš v vsakem primeru ful.
no, te pa bom pač k tebi hodla pit , ko se mi bo zaluštalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
13.12.2009 22:32:27   
tasa_m

Vem,imam v mislih to.user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
13.12.2009 22:32:28   
arabela*
Doris04...vidim da si spet zaživela......user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
13.12.2009 22:32:34   
doris04

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma vse hlače so mi ful kul od TW, bom šla pogledat še v City Center v Ce., mogoče tam najdem

te pa še idi v ono tgovino ko ti bona niso poslali..zaj je že 60€ milomaterno čuj

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
13.12.2009 22:32:40   
matcar

Jaz tudi,pa zraven si kuj predstavlam,kak bi zgledalo.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
13.12.2009 22:32:54   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Doris04...vidim da si spet zaživela......user posted image user posted image

si si senjoritauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
13.12.2009 22:32:58   
tasa_m
Saraya si vse nardila, kar si morala? 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
13.12.2009 22:33:14   
matcar

te pa še idi v ono tgovino ko ti bona niso poslali..zaj je že 60€ milomaterno čuj

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi že šla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.