Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:28:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
Moj mi prešaltava tv a mu naj kaj vržem? v glavo mislim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:29:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ne vem. Sem hotla it spat k sm fuuuul utrujena, pa me zdej firbc matra, kaj bo vaš slavček "pametnega " povedal. Misliš tašin slavček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:30:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Moj mi prešaltava tv a mu naj kaj vržem? v glavo mislim pošlji ga na furo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:30:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ne vem. Sem hotla it spat k sm fuuuul utrujena, pa me zdej firbc matra, kaj bo vaš slavček "pametnega " povedal. Misliš tašin slavček Persida jaaaa, ga obožujem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:31:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kdaj ,pa kokica odpotuje na lepše? je že odpotovala.. danes
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:32:34
|
|
|
|
tasa_m
|
mmmc kako si drugače?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:32:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Moj mi prešaltava tv a mu naj kaj vržem? v glavo mislim pošlji ga na furo Če se ne zmrda .Ma naj bo vsaj en dan doma,naj mu bo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:33:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kdaj ,pa kokica odpotuje na lepše? je že odpotovala.. danes Komu lepše a greva midve tudi kam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:33:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj ,če v dnevni postavim bazen ,pa si mislima ,da sva v toplicah?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:35:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Moj mi prešaltava tv a mu naj kaj vržem? v glavo mislim pošlji ga na furo Če se ne zmrda .Ma naj bo vsaj en dan doma,naj mu bo. te pa mu naj bo tud to da prešeltava
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:36:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ,če v dnevni postavim bazen ,pa si mislima ,da sva v toplicah? gre ven. Jaz imam pa čolniček, pa mislima da sva na morju namesto v toplicah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:37:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Moj mi prešaltava tv a mu naj kaj vržem? v glavo mislim pošlji ga na furo Če se ne zmrda .Ma naj bo vsaj en dan doma,naj mu bo. te pa mu naj bo tud to da prešeltava Gledamo štiri kanale naenkrat,golico,pop,slo in šport klub
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:38:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ,če v dnevni postavim bazen ,pa si mislima ,da sva v toplicah? gre ven. Jaz imam pa čolniček, pa mislima da sva na morju namesto v toplicah Kaj čolniček premore 100kg ,ker jaz bi se tud malo furala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:40:21
|
|
|
|
Najaa
|
Kje ste, štajerke moje?? A gledate svojega slavčka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:41:18
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ne vem. Sem hotla it spat k sm fuuuul utrujena, pa me zdej firbc matra, kaj bo vaš slavček "pametnega " povedal. Misliš tašin slavček Hahaha ve veliko o zakonu... Pri svojih rosnih letih...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:41:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Gledamo štiri kanale naenkrat,golico,pop,slo in šport klub obvladate
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:42:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje ste, štajerke moje?? A gledate svojega slavčka? Najaaaa kako si? Ma slavček ne pride do besede (vsaj enkrat)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:42:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hahaha ve veliko o zakonu... Pri svojih rosnih letih... mmmc a ti nisi vedela, da je zakon kot morje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:43:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje ste, štajerke moje?? A gledate svojega slavčka? Najaaaa kako si? Ma slavček ne pride do besede (vsaj enkrat) Dobro sem, če odmislim križ. Pa res, ful malo govori danes. So vse te ženščine večje čveke od njega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:44:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hahaha ve veliko o zakonu... Pri svojih rosnih letih... mmmc a ti nisi vedela, da je zakon kot morje? Tako široko ali tako globoko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:45:32
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hahaha ve veliko o zakonu... Pri svojih rosnih letih... mmmc a ti nisi vedela, da je zakon kot morje? Sanjal se mi ni, matr je čeh. Pa ta Suzana je tud bedna me, ma sej sm tud jaz bedna za koga...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:47:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro sem, če odmislim križ. Pa res, ful malo govori danes. So vse te ženščine večje čveke od njega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:48:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hahaha ve veliko o zakonu... Pri svojih rosnih letih... mmmc a ti nisi vedela, da je zakon kot morje? Sanjal se mi ni, matr je čeh. Pa ta Suzana je tud bedna me, ma sej sm tud jaz bedna za koga... ma ta Suzana je kuj neke, men je antipatična tak da joj.. Zaj pa še neka Nana Pa kaj te vsi lahko že knjige pišejo al kaj? Jaz jo tud jutri začnem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:49:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Malo sem vam fauš ko ne vidim vsega kaj se dogaja z Murkom .Pri nas se kanali menjavajo kot bi sedeli na hitrem vlaku Nič ženske meni kruli ko satan tak da še naredim napad na spodnji štuk. Nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:49:50
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hahaha ve veliko o zakonu... Pri svojih rosnih letih... mmmc a ti nisi vedela, da je zakon kot morje? Sanjal se mi ni, matr je čeh. Pa ta Suzana je tud bedna me, ma sej sm tud jaz bedna za koga... ma ta Suzana je kuj neke, men je antipatična tak da joj.. Zaj pa še neka Nana Pa kaj te vsi lahko že knjige pišejo al kaj? Jaz jo tud jutri začnem Pa vsi imajo multi talentov!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?