Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 19:45:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
Sem prišla iz enih obveznosti v mbju.Otroka spita bje po mukah.No Tomaž ni več za akcijo.Mora mami nosit do onemoglosti .Naj mu bo ker noč prespi. In pri vas vse štima?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 19:46:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
Halooooooooooo takoj sem nočem bit sama
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 19:57:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Sem prišla iz enih obveznosti v mbju.Otroka spita bje po mukah.No Tomaž ni več za akcijo.Mora mami nosit do onemoglosti .Naj mu bo ker noč prespi. In pri vas vse štima? Pr nam je gosap tudi danes omagala takoj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 19:57:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Halooooooooooo takoj sem nočem bit sama tu sem :D
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 19:59:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Halooooooooooo takoj sem nočem bit sama tu sem :D In kako si mi kaj še me maš kaj rada?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:01:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Halooooooooooo takoj sem nočem bit sama tu sem :D In kako si mi kaj še me maš kaj rada? Vredi, glih se bašem z mini Munchmallow Pa veš da te imam..no, obe z Lijo te imava. To tudi velja? Aja, v sob. je neki božiček, sam sem pozabla kje..moram mal pogledat. Tak da si rezerviraj. Aja, pa v tor. gre mama cuj v Mb. Itak..sem ti rekla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:03:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Halooooooooooo takoj sem nočem bit sama tu sem :D In kako si mi kaj še me maš kaj rada? Vredi, glih se bašem z mini Munchmallow Pa veš da te imam..no, obe z Lijo te imava. To tudi velja? Aja, v sob. je neki božiček, sam sem pozabla kje..moram mal pogledat. Tak da si rezerviraj. Aja, pa v tor. gre mama cuj v Mb. Itak..sem ti rekla Kaj ne hodiš na aerobiko? Joj ne v soboto,kdaj ,pa je? mi gremo na nek rd ma ena mala ,no mogoče nam rata.
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 13.12.2009 20:05:15 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:07:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ne hodiš na aerobiko? Joj ne v soboto,kdaj ,pa je? mi gremo na nek rd ma ena mala ,no mogoče nam rata. daj nea se norca delaj Nea vem kdaj je v sob. V Qulandii je ob 18h, v Mercatorju pa se mi zdi da ob 10h. Pod pohorjem pa je baje že bil in to Dedek mraz in sicer v sob. 12. Še božička ni blo, oni pa že z dedkom mrazom strašijo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:12:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ne hodiš na aerobiko? Joj ne v soboto,kdaj ,pa je? mi gremo na nek rd ma ena mala ,no mogoče nam rata. daj nea se norca delaj Nea vem kdaj je v sob. V Qulandii je ob 18h, v Mercatorju pa se mi zdi da ob 10h. Pod pohorjem pa je baje že bil in to Dedek mraz in sicer v sob. 12. Še božička ni blo, oni pa že z dedkom mrazom strašijo... No saj qulandia mi paše. Ponavadi deda mraz zadnji pride No vsaj mislim ,da je blo tak.Kaj,pa ,če se jaz gor naredim ,pa se z gondolo al pa sankami prpelam bo tudi vredi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:12:14
|
|
|
|
tasa_m
|
PERSIDA ... prvo se dereš pol pa te ni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:13:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No saj qulandia mi paše. Ponavadi deda mraz zadnji pride No vsaj mislim ,da je blo tak.Kaj,pa ,če se jaz gor naredim ,pa se z gondolo al pa sankami prpelam bo tudi vredi? mi te pa doli čakamo.. pa daril ne smeš pozabit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:14:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No saj qulandia mi paše. Ponavadi deda mraz zadnji pride No vsaj mislim ,da je blo tak.Kaj,pa ,če se jaz gor naredim ,pa se z gondolo al pa sankami prpelam bo tudi vredi? mi te pa doli čakamo.. pa daril ne smeš pozabit Kaj se buniš Kaki paket pa bi meli mali al zelo veliki?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:15:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
Tebi je že božiček prineso darilo ka pa dragemu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:16:22
|
|
|
|
PERSIDA
|
A zdaj bom ,pa jaz tebe lovila al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:17:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tebi je že božiček prineso darilo ka pa dragemu? NI BIL NIČ PRIDEN Ups črke, no v glavnem ni bil priden, pa lift je crkno pa nebo mogo darila gor prnest
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:17:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A zdaj bom ,pa jaz tebe lovila al kak? tu sem :D
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:18:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj se buniš Kaki paket pa bi meli mali al zelo veliki? Jaz nea rabim nič..mi je tvoje prijateljstvo DOVOLJ veliko darilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:21:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj se buniš Kaki paket pa bi meli mali al zelo veliki? Jaz nea rabim nič..mi je tvoje prijateljstvo DOVOLJ veliko darilo Jezus kaj bi rada da se pizdit začnem Prej sem se v avtu pelala ,pa je bil Plestenjak in njegova Pustil ti bom sanje ej mogla sem se razcmizdit ,pa sploh ne vem zakaj.Samo pasalo ,pa je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:22:27
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, pri nas sta pa včeraj pokukala na plano dva nova zobka. Kar ene 3 dni ni pustil nič šlatat dlesni, pol mi je pa le uspelo potipat in začutim dve špički, samo se mi je zdelo, da sta precej narazen. Danes mi je pa uspelo malo privzdigniti ustnico in ugotovim, da ven niso pokukale enke, ampak dvojke torej sklepam, da v kratkem pričakujemo še dva zobka... torej še nekaj neprespanih noči Bravo!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:24:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj se buniš Kaki paket pa bi meli mali al zelo veliki? Jaz nea rabim nič..mi je tvoje prijateljstvo DOVOLJ veliko darilo Jezus kaj bi rada da se pizdit začnem Prej sem se v avtu pelala ,pa je bil Plestenjak in njegova Pustil ti bom sanje ej mogla sem se razcmizdit ,pa sploh ne vem zakaj.Samo pasalo ,pa je i love you too Ma ponavadi pae da se kuj tak razjočeš..jaz tud lahko kar se zjočem ko kaj poslušam al pa gledam. Kaj v Mb. si bla, pa se nisi oglasla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:24:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, pri nas sta pa včeraj pokukala na plano dva nova zobka. Kar ene 3 dni ni pustil nič šlatat dlesni, pol mi je pa le uspelo potipat in začutim dve špički, samo se mi je zdelo, da sta precej narazen. Danes mi je pa uspelo malo privzdigniti ustnico in ugotovim, da ven niso pokukale enke, ampak dvojke torej sklepam, da v kratkem pričakujemo še dva zobka... torej še nekaj neprespanih noči Bravo!!! To je bilo vse od tebe za danes
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:26:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj v Mb. si bla, pa se nisi oglasla? Samo skočla sem za eno uro sem bla v stolni .....i .Sem pridna ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:27:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj v Mb. si bla, pa se nisi oglasla? Samo skočla sem za eno uro sem bla v stolni .....i .Sem pridna ne? preveč!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:27:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kdaj ,pa kokica odpotuje na lepše?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.12.2009 20:27:44
|
|
|
|
mmmc
|
Ne vem. Sem hotla it spat k sm fuuuul utrujena, pa me zdej firbc matra, kaj bo vaš slavček "pametnega " povedal.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?