Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:24:55
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke.. Punce hvala vam za inštrukcije za torto torto bom zdej naredla kar tak,za probo,pa rečmo za praznike ,da vidim kok men to gre in da bom potem tudi Patriciji naredila eno za rojstni dan,je pa nisem še nikoli delala in imam tremo ...pa tok so mi všeč tiste s tičinem testom...bom prlimala eno slikco ko najdem...m Mislim,da uspešno krotimo bacilče ki nas hočejo vzeti v oblast,se filamo z vitaminčki,propolisom(baby) in pijemo čajček,midva z limono,tamala z mandarino malo je še zahripana Urša-nevem,sem takoj pomislila,da jo grlo boli ker je hripava mogoče pa res ni,nevem no,upam,da se ne razvije kej ... Claud-Poskusi s karamelnim mlekom(prižgan sladkor vmešan v mleko in propolis(api.baby)ki ne vsebuje alkohola,v mleko si lahko vkuhaš tudi žajbl...garantirno pomaga! ...Sem označila,da ne zgrešiš zopet . Majcy-Držim peeeesti pa tudi zate Mlea ... Js pa imam izpite 17. in 18..potem pa do naslednjega leta malo pavze .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:27:52
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! Jst pokonc, ostali spijo. KOLUMBO ČE BO VSE PO SREČI GREMO MI JUTR NA POKLJUKO!!! sosedje.....so mel žur do 23.30 je šel moj ob 23 spet gor pa se je še z eno sosedo sreču pred njihovimi vrati in še z enim sosedom ki je bil ravno tako namenjen h njihovim vratom res so moteči....tko da bomo poklical lastnike tega stanovanja in povedal....k majo v najemu in poznamo lastnike.... ZVEDAVA ŽELVICA-a jo katera ima in kakšna se vam zdi...od fisher price-a tile sosedje so pa res zoprni, zakaj pa ne pokličete policijo.... ? Mogoče ko bodo enkrat prišli bodo dal pa pol mir? je s takim živet
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:28:17
|
|
|
|
boma2
|
čer.......... kako ste kaj? Upam, da ste preživele lep sončen dan... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:28:18
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša-oooo držim pesti...,kdaj izveste...ufff mi je kr napeto ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:29:59
|
|
|
|
SURF
|
čer Boma pri nas je pihalo k v Sibiriji,pa tako ali tako nismo šli ven,za vsak slučaj se malo bolj pazimo,ker se nas hoče nekaj lotiti.Pa ti,kako ste preživeli soboto?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:32:32
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ HELP! s čim naj namažem Hanino dlan,ker je prijela za vročo cev radiatorja?ognjičeve kreme nimam zdele spančka in upam da ne bo imela mehurjev OOOOOOOOOOOOOOOO GRDOOOOOO..... UPAM, DA NI NIČ.... drugače pa ja... bepanten plus, ribje mazilo, sudikrem........lahko tud hladilno, da jo hladi..... ja te kreme so sudokrem še malo hladi se mi zdi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:33:13
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Katjuša-oooo držim pesti...,kdaj izveste...ufff mi je kr napeto ... se kr podpišem.... kje pa bo ta hišica če ni skrivnost?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:34:30
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF čer Boma pri nas je pihalo k v Sibiriji,pa tako ali tako nismo šli ven,za vsak slučaj se malo bolj pazimo,ker se nas hoče nekaj lotiti.Pa ti,kako ste preživeli soboto? čer surf----:) Pri nas tudi piha... sam smo šli vseeno majčkeno ven.. :) Pa se mal bojim moj Žigec full kašlja in ima full zlepljene učke.. :( je kr bogi.. sam mal na zrak pa mora iti... Drgač smo pa dobr... pa vi?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:34:57
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Claud-Poskusi s karamelnim mlekom(prižgan sladkor vmešan v mleko in propolis(api.baby)ki ne vsebuje alkohola,v mleko si lahko vkuhaš tudi žajbl...garantirno pomaga! ...Sem označila,da ne zgrešiš zopet . tnx a propolis je nujen...ker ga trenutno nimam...?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:43:55
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: SURF Claud-Poskusi s karamelnim mlekom(prižgan sladkor vmešan v mleko in propolis(api.baby)ki ne vsebuje alkohola,v mleko si lahko vkuhaš tudi žajbl...garantirno pomaga! ...Sem označila,da ne zgrešiš zopet . tnx a propolis je nujen...ker ga trenutno nimam...? mi to tud brez propolisa pijemo..je gut, pa une varianta...z žajblom...ah, stari cajti k smo angine cajtal pa risanke gledal...smo si kr čas vzel k smo bli kilavi...zdej pa sam hitenje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:46:03
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: SURF Claud-Poskusi s karamelnim mlekom(prižgan sladkor vmešan v mleko in propolis(api.baby)ki ne vsebuje alkohola,v mleko si lahko vkuhaš tudi žajbl...garantirno pomaga! ...Sem označila,da ne zgrešiš zopet . tnx a propolis je nujen...ker ga trenutno nimam...? Nekaj od tega bo gotovo pokazalo rezultate,pa če samo karamelno mleko...je pa propolis fajn zadeva.Upam,da sem ti pomagala ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:51:58
|
|
|
|
sjmm
|
Mi smo tud sam noter...buuuu, upam, da bo tole hitr mim in bomo šli mal na luft, jz sem že čist mim ke u glav k nism nč na zraku aja, pa en ...kje ste kupovale kake božilne kapice, za manjše in večje mulčke, seveda tiste , ki ste??????????? PLIS!! Pri nas kar umirjeno stanje, se je tudi pri Mihcu mal lakota zbudila HB in si je danes zaželel fižolovo juho, joj, sm tok pasirala tist fižol.... , pa so lepo popapcal tudi Maj ta prvič, sam P mi je reku vse jest, sam med ne in oreščke ne...zdej bomo pa vidl kok bo ritka strelala ....mu je bila pa njami,no, potem pa si je Jan zaželel svaljke in sem še svaljke nardila v sirčkovi omakci s porom...so vse pohamsal, sem reševala svaljke, da je kej za dragega ostal..no, zdej jim bom pa mal večerjo prištimala, se je glih kruh speku ..........se tipkamo Urša...si med pogrešanimi!!!!!!! KJE HODŠ????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:52:37
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: SURF čer Boma pri nas je pihalo k v Sibiriji,pa tako ali tako nismo šli ven,za vsak slučaj se malo bolj pazimo,ker se nas hoče nekaj lotiti.Pa ti,kako ste preživeli soboto? čer surf----:) Pri nas tudi piha... sam smo šli vseeno majčkeno ven.. :) Pa se mal bojim moj Žigec full kašlja in ima full zlepljene učke.. :( je kr bogi.. sam mal na zrak pa mora iti... Drgač smo pa dobr... pa vi? Super je k je ati z nama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 18:58:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: SURF nekaj takega... http://www.mojalbum.com/data/images/9/5950739/13499890/13499892.jpg vau zer guttttttttt sevejda!!!!!!! Tolk je teh tort,idej,postopkov Sj te lohka še vrašam za kakšen nasvet,ko bom tik pred,a ne
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 19:01:32
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Mi smo tud sam noter...buuuu, upam, da bo tole hitr mim in bomo šli mal na luft, jz sem že čist mim ke u glav k nism nč na zraku aja, pa en ...kje ste kupovale kake božilne kapice, za manjše in večje mulčke, seveda tiste , ki ste??????????? PLIS!! Pri nas kar umirjeno stanje, se je tudi pri Mihcu mal lakota zbudila HB in si je danes zaželel fižolovo juho, joj, sm tok pasirala tist fižol.... , pa so lepo popapcal tudi Maj ta prvič, sam P mi je reku vse jest, sam med ne in oreščke ne...zdej bomo pa vidl kok bo ritka strelala ....mu je bila pa njami,no, potem pa si je Jan zaželel svaljke in sem še svaljke nardila v sirčkovi omakci s porom...so vse pohamsal, sem reševala svaljke, da je kej za dragega ostal..no, zdej jim bom pa mal večerjo prištimala, se je glih kruh speku ..........se tipkamo Urša...si med pogrešanimi!!!!!!! KJE HODŠ???? Ja...javi se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 19:03:26
|
|
|
|
SURF
|
Zdele grem pa večerjo ustvarjat,ima katera idejo,tako na hitro in dobro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 20:28:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša......stiskam pestke a pol možek ni šel z vami v lov za škrati? tanci...... ja bil bil..... moj ati je prišel po benija (dedi)... za hišo brat od onga strica nam noče hiše pokazat, čeprav ima ključe in je lastnik nama reku bomo šli pa po daljši poti....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 20:28:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm katjuša...fulll vam priviščim, mi2 že tok let sanjava, da bova zginla od tle, no sem tok happy k kakšnemu pa le rata....naj bo to vaša novoletna izpolnjena želja ful velikokrat sma že rekla, pa iskala pa vedno pol nekak nič naredla (upam, da zdej ne bo tako) smo čist živčni tle in se spodbijamo en ob drugem.... ker je čist preveč gužva ne razumem kako so lahko nekateri cele familije v enosobnih stanovanjih punce hvala vam za vse vaše pestke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 20:29:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Zdele grem pa večerjo ustvarjat,ima katera idejo,tako na hitro in dobro jst sem spekla miške
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 20:34:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Katjuša js ti ne morem poslat fotke ...a lohka kr tu gor nalimam,plis. lahko:) punce dobila sem ene 4 fotke a vas morem res prosit zakaj me sprašujete, če bom naredla kolaž pol pa vse čakate s fotkami do zadnjega dneva do ponedeljka zvečer zbiram fotle ajd limajte na forum če je tako vam ljubše..... al pa jih pošljite na bpkatja2@gmail.com. slikce naj bodo nekje od 9 meseca starosti.... Prosla pa ne bom katere dobim bodo v kolažu katere ne pač ne.... sam ne mi čez en mesec rečt da vašega sončka ni na kolažu..... po mailu pa tokrat nisem pošiljala, se mi zdi brezveze tok prosit.......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 21:37:37
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Uf dons pa je bil en pester dan . Zjutraj sem si privoščila tuširanje, potem smo mše s tastom popili kavico, dala Žigca spat in sva šla z možekom mal zapravljat, je blo treba mal božičnih nakupov opravit, pa seveda muller in trgovina da bom lahko piškotke začela pečt . Sva si pa privoščila kosilo in ob dveh sva prišla domov. Potem pa hitro Žigcu kosilčka narest, mal kuhno popedenčkat in ob treh sva dobila obiske, no ob 7 sta pa še mojedva dostavila Nejca. Zdej sem pa kr neki zmatrana, pa ne vem od česa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.12.2009 21:40:59
|
|
|
|
Urša08
|
sem mal na hitro prebrala Tanci upam da ni kej hujšega ampak pač prepirček Katjuša držim pestke da dobite to hišico sjmm a ste vi že kej boljši? Pa super za soljidno nočko surf super za tortico, ti se kar loti boš vidla da ti bo ratalo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......