|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
11.12.2009 11:33:11   
baki
sem pozabla....dobro jutro....dober dan-se boljš čuje.kuham.segedin nik bo pa mel tako zelen. omakco pa riž.kruh sem tudi že speklauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
11.12.2009 12:19:38   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Je katera za kak sprehod danes?

katjuša škoda da nisem tole prej videla. Midva z nikom pa nisva vedela kam bi šla na sprehod. No zdej sva že sicer doma in kuhava kosilo.

cita - upam, da kmalu urediš svoje zadeve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in tvoje najdražje

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
11.12.2009 12:49:37   
SURF
POZDRAVČKE....JOJ SPLOH NE UTEGNEM SE ORENK VSESTI IN PREBRATI TER POKOMENTIRATIuser posted image UPPPSSSS ČRKE....
Zdele grem še pogledat kje so recepti od tort,da si zapomnem št. in da bom lohka v miru kopirala...

Nekaj tudi kaže da nam imunost krepko pada,vsem trem,tamala je čist zahripanauser posted image user posted image ....

Nočke so zopet stara pesem,venomer na ziziuser posted image se sploh ne ubadam več s tem,ker potem sem slabe volje...bomo že lepo počasiuser posted image .

Želim vam lep vikend.

Kolumbo imaš zsuser posted image .

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
11.12.2009 12:56:42   
tanci29
halo

nazaj iz šopinga...sem suha k poperuser posted image

birdy-z aptamil adc...ampak zdej štrajka in jih ne delam več...dobi za večerjo kako juhico za zajtrk pa sojin jogurt

ej ostale pa lep pozdravček šibam kuhat

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
11.12.2009 13:07:18   
Urša08
helov

Eto obiski šli, jaz sem pa sam na hitrco za Žigca dala kuhat pa sem šla vas prečekiratuser posted image user posted image user posted image user posted image Stanovanje je bomba ampak se sploh ne sekiram, važno da Žigec dobi kosilo ostalo bo že. Nejc je šel z dedijem, je komi čakal user posted image user posted image user posted image user posted image Kok je to vesel moj mali škratek user posted image .

Ajvy ja sej jaz tud Žiga še nemorem pustit za čez noč, se mi zdi da je še premejhen. Pač enostavno zvečer ne hodiva vn in jeuser posted image Čez dan ga na vsake kvatre pustim v varstvu ker se mi zdi prov da se tudi mal navadi na druge, ampak zvečer in ponoči je pa moj mojuser posted image Pikicepokice za Tiso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidva pa jutri uživajta v šopinguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tud tok rada igrače nakupujem, mi je čisti užitek in sedaj z mojim komi čakava da jih tamaledva dobita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
11.12.2009 13:08:01   
Urša08
Sjmm revčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res srčno upam, da vas tile bacilčki zapustijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
11.12.2009 13:08:26   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

halo

nazaj iz šopinga...sem suha k poperuser posted image

birdy-z aptamil adc...ampak zdej štrajka in jih ne delam več...dobi za večerjo kako juhico za zajtrk pa sojin jogurt

ej ostale pa lep pozdravček šibam kuhat

tanci kaj si pa kej lepga kupila?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
11.12.2009 13:14:55   
Urša08
Žiga je bil pa dons pravi mali sitko, ma do pol dvanajstih bi bil samo po rokahuser posted image jaz mislim da so spet zobkiuser posted image user posted image user posted image user posted image kok sm jaz sita teh zobkov, ma komi čakam da bo vseh 20 zuni user posted image user posted image user posted image

Katjuša teb sem pa še dolžna odgovor od včerej al predvčerejšnjim glede igrač. Nism nč slabga mislila, ko sem napisala da mi je prav da tud Žiga kej dobi. Sej je res da tud mi ogromno imamo še od Nejca sam mi je lepo da je pod smrekico še paketek za Žiga. Nočem pa nič na silo kupovat, tist kar mi je všeč in ne morem iz svoje kože pač so mi igračke za tele micene noro všeč in mi ni problem kej najdituser posted image user posted image user posted image user posted image Drugače te pa zastopimuser posted image Bo pa super darilce če vsak svojo sobico dobita user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
11.12.2009 13:18:36   
Urša08
Grem mal kuhno popedenat da ne bo moj mislil da je zgrešil stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
11.12.2009 13:23:08   
tanci29
ej urša spet mi je ven vrglouser posted image user posted image user posted image

ugalvnem sem dobila u baby centu hlače kao smučarske za erika pa neka darila še na nov let pa za hano une žogice 50kom pa neke zvončkaste palčke k cinglajo
h&m podložene hlače za erika pa dvoje žabice
direndaj-tisto kupolo k sva zadnč gledale u šparovem katalogu pa za erika vlakca tomaža k ma dvigalo pa neke kuglce naklada pa ne vem kaj še dela, pa za hano une kocke od fisher prica
pa u šparu futr

sem spet komaj gor strogala s tem da sem dve ta velki škatli pustila u avtu

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
11.12.2009 13:26:06   
SURF
I m back,se je moj javil,da gre v trgovinouser posted image user posted image user posted image user posted image ker ima neke opravke pa bo usput,kosilo smo že pojedli,mišola moja aja...js sem pa tuuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
11.12.2009 13:26:43   
SURF

ej urša spet mi je ven vrglouser posted image user posted image user posted image

ugalvnem sem dobila u baby centu hlače kao smučarske za erika pa neka darila še na nov let pa za hano une žogice 50kom pa neke zvončkaste palčke k cinglajo
direndaj-tisto kupolo k sva zadnč gledale u šparovem katalogu pa za erika vlakca tomaža k ma dvigalo pa neke kuglce naklada pa ne vem kaj še dela, pa za hano une kocke od fisher prica
pa u šparu futr

Uff dolg seznamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
11.12.2009 13:26:43   
Urša08

pa u šparu futr

tanci to pa je bil šoping user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Midva morva tud še po par daril za božička letetuser posted image Sem seznam že napisala sedaj ga je sam še uresničit treba user posted image Boš povedala kako se tista kupola obnese.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
11.12.2009 13:27:23   
SURF
Kakšna kupola?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
11.12.2009 13:28:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

I m back,se je moj javil,da gre v trgovinouser posted image user posted image user posted image user posted image ker ima neke opravke pa bo usput,kosilo smo že pojedli,mišola moja aja...js sem pa tuuser posted image

SURF superca da maš mal frejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
11.12.2009 13:32:36   
tanci29
bom povedala ampak po božičku...user posted image

surf raziskovalna kupola od tomya

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
11.12.2009 13:33:41   
SURF
Ajvy-mah ista sem js...ne morem in ne morem je pustiti čez noč,sploh pa nevem kako bi bilo ker še ati ne velja ko je ajana...mislim,da bo še veliko časa preteklo,da bova pripravljene,pa mislim da bo tamala prej k js...nevem,tudi js ne znam opista zakaj točno ne,apmak ne morem,ne morem...meni je še čez dan tako kot da me pol fali..ampak tu se prepričam,imam svoje notranje monologeuser posted image tamala uživa če je v družbi ki se ji posveča,in ker ji je všeč je potem tudi meniuser posted image mi je v veselje da smo skupaj,da gremo vsepovsod skupaj...no kakšna urica samo za naju pa tudi pašeuser posted image zaenkrat pač nebomo lumpali ponočiuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
11.12.2009 13:36:27   
SURF

aha...točno,sj so ble zadnjič slikice prpopaneuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
11.12.2009 13:37:39   
Urša08

Ajvy-mah ista sem js...ne morem in ne morem je pustiti čez noč,sploh pa nevem kako bi bilo ker še ati ne velja ko je ajana...mislim,da bo še veliko časa preteklo,da bova pripravljene,pa mislim da bo tamala prej k js...nevem,tudi js ne znam opista zakaj točno ne,apmak ne morem,ne morem...meni je še čez dan tako kot da me pol fali..ampak tu se prepričam,imam svoje notranje monologeuser posted image tamala uživa če je v družbi ki se ji posveča,in ker ji je všeč je potem tudi meniuser posted image mi je v veselje da smo skupaj,da gremo vsepovsod skupaj...no kakšna urica samo za naju pa tudi pašeuser posted image zaenkrat pač nebomo lumpali ponočiuser posted image

Mi tud še ne bomo lumpali ponočuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej po pravici povedano se mi tud lušta ne. Mi je všeč če greva z možekom lahko kdaj za kako urco vn pa na kosilčka, kej druzga pa zaenkrat ne pogrešam.user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
11.12.2009 13:38:04   
Urša08

veljauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
11.12.2009 13:50:09   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mi tud še ne bomo lumpali ponočuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej po pravici povedano se mi tud lušta ne. Mi je všeč če greva z možekom lahko kdaj za kako urco vn pa na kosilčka, kej druzga pa zaenkrat ne pogrešam.user posted image

..ja iste misliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
11.12.2009 13:50:32   
sjmm
Pri nas spet mal počitka, je bil mali kr neki vroč, pa spet zaspan, mal je pojedel, ene tri stvari...vsake za dobr vzorc....no, sej ga juhca čaka k se bo zbudu, mogoče pa mu še špageti zadišijo

urša....hvala za pokice, joj, zdele smo jih pa res potrebni

tancy....super nakup vau...maš pa voljo tok štacun skoz dat, men se kr ne da ,no, mogoče pa bom šla rajš na tak dan ko ni fasnge, pa je pol laži, ker drgač imam milerja in soseda vrh glave v istem dnevu....aja, pa ni me še čist podrlo, se ne dam, ha,ha, sam sem pa res neki kilava, predvsem pa imam roke do tal, ker bi se Maj samo nosil in čez okno gledal vov-vov

katjuša...tenks za čajček...fuuul pomagauser posted image

SURF...lepo, da je šel tvoj v šopng in imaš 5 minutuser posted image user posted image

Evo zdej je pa naš Jan prišel iz šole...grem mal nahrant lakotnika, ta je še edini k kej je pri naš hišuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
11.12.2009 13:53:13   
SURF
sem prekopirala recepteuser posted image user posted image user posted image Kolumbo in sjmm hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Vendar js sem totalni začetnik nič ne znam,Tako da Kolumbo prosim za celoten poseguser posted image ...mi diši tale vseznana tortauser posted image bom imela poskusne vaje z njo...tako da lepo prosimuser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
11.12.2009 13:55:40   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Pri nas spet mal počitka, je bil mali kr neki vroč, pa spet zaspan, mal je pojedel, ene tri stvari...vsake za dobr vzorc....no, sej ga juhca čaka k se bo zbudu, mogoče pa mu še špageti zadišijo

urša....hvala za pokice, joj, zdele smo jih pa res potrebni

tancy....super nakup vau...maš pa voljo tok štacun skoz dat, men se kr ne da ,no, mogoče pa bom šla rajš na tak dan ko ni fasnge, pa je pol laži, ker drgač imam milerja in soseda vrh glave v istem dnevu....aja, pa ni me še čist podrlo, se ne dam, ha,ha, sam sem pa res neki kilava, predvsem pa imam roke do tal, ker bi se Maj samo nosil in čez okno gledal vov-vov

katjuša...tenks za čajček...fuuul pomagauser posted image

SURF...lepo, da je šel tvoj v šopng in imaš 5 minutuser posted image user posted image

Evo zdej je pa naš Jan prišel iz šole...grem mal nahrant lakotnika, ta je še edini k kej je pri naš hišuser posted image user posted image

user posted image user posted image sem že tok odvisna da rabim večjo dozouser posted image ...se je pa že tamala zbudila,tako da gremo dalje...je lačna,ima zapoznelo kosilo...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
11.12.2009 13:56:30   
SURF
Katjuša js ti ne morem poslat fotkeuser posted image ...a lohka kr tu gor nalimam,plis.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......