|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
12.12.2009 7:17:30   
baki
urša kje pa si dons.ponavadi midve zutri malo čvekama......

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
12.12.2009 8:12:33   
simonakr
Jutro punce! Kako ste? Mi smo še vedno vsi 3je prehlajeni in kašlamo, dons ponoč je še mala začela! Jest upam da ne bomo kakšnega laringitisa fasal!

Vsem bolanim in zaspanim in prehlajenim in tako ali drugače bubanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem komentirat ker zdele nism brala user posted image bom kasnejeuser posted image

Grem kofetkat

Evo še za vas enga

user posted image user posted image user posted image ne morm prlimat shrani.si ne dela

Evo ta kratkega user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
12.12.2009 9:11:49   
claud
Jutro!

Jst pokonc, ostali spijo.

KOLUMBO ČE BO VSE PO SREČI GREMO MI JUTR NA POKLJUKO!!!

sosedje.....so mel žur do 23.30user posted image
je šel moj ob 23 spet gor pa se je še z eno sosedo sreču pred njihovimi vrati in še z enim sosedom ki je bil ravno tako namenjen h njihovim vratomuser posted image
res so moteči....tko da bomo poklical lastnike tega stanovanja in povedal....k majo v najemu in poznamo lastnike....

user posted image user posted image ZVEDAVA ŽELVICA-a jo katera ima in kakšna se vam zdi...od fisher price-auser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
12.12.2009 10:42:46   
baki
kje pa ste punce???????

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
12.12.2009 11:05:36   
sjmm
DANNNNNNNN!

Mi smo se po celem tednu kar malo naspali, ni bli nočnih pohodov ta velkih 2, sam mali ene 3x čaj in dudo, pa 1x mleko seveda...tko da sem se kr naspana zbudilauser posted image user posted image

Zdej imamo pa Janov protest k je mogu mal poličke s prahom v svoji sobi pobrisat, ne vem kaj ga je pičl..ponavadi je on ta delavn...no, mogoče ima samo slab dan, je reku, da ni nič narobe, no, pol je pa le izdavu, da je očala zgudil, sem bla kr maluser posted image user posted image , smo dal zanje 200e k je hotu take mal fensi...no, je oblubu, da bo še v šoli povprašaluser posted image user posted image

ta velka cvetka snov prepisuje

mi2 z majem sva vse prjatlčke zalaufala in 2 storja cunj zložila...likanje je kr neki špešl ratal, sploh ni cajta

zdej pa mormo nos spucat in spat...se še tipkamo

pa lep dan vsem želim!!!!!!!!

urša...kej si????????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
12.12.2009 11:34:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image ZVEDAVA ŽELVICA-a jo katera ima in kakšna se vam zdi...od fisher price-auser posted image user posted image

Hana ima zvedavega polžka(z abecedo),želvica ima pa številke.....pri nas je full super ta igrača.ker jo sama naštima da poje pa še vozi jo

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
12.12.2009 11:36:11   
Čebel@
test je šel uredu,moram pa počakat do drugega tedna za rezultate-HVALA VAM KER STE DRŽALE PESTKE!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
12.12.2009 12:11:54   
Katjusa
Dober dan......

Bili smo pri lastniku hiše in on se strinja s prodajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko, da zdej mormo cenilca dobit pol pa sam še dinarčke prnestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo pametna cenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj je bilo skuper na iskanju Škratov, bili so 4 škrati, ki jih je bilo treba po poti iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image tamali so užival mi pa tud, na vrhu smo se vsi zvrali v cerkvi in poklicali škrate in potem so otroci zapeli nekaj pesmic nato pa so jim škratje razdelili darilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful je bilo fino in luštno in drugo leto spet.... hodijo celo otroci iz drugih krajev.... prav luštna zadeva je tole:) ene 2x nas je malo dežek poškropil vendar na srečno nič hujšega.....
mi je blo pa ful smotano dol nazaj it k je to res precej klanec in mi je drselo pa še benija sem imela v nahrbtniku tak da sem očeta poklicala je prišel pa mi benija odpeljal, da sem lažje hodlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa kosilo kuhat k se gremo pol zment za ogled hiše, ključe ima od lastnika brat in je reku, da se nej z njim zmenima......
punce fejst fejst držte pesti, za tole našo upam, da tokrat sojeno hiškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
12.12.2009 13:42:37   
tanci29
halooo

katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in držim pestke da bo hiška vaša...to bo pa lepo novoletno darilouser posted image user posted image user posted image user posted image

otročka spita, tastar je na šihtu...boljš zanga k sva se spičila sred noči...****ti dec smotan...res sem jezna nanga...sem prov vesela da ga ni doma...sej ga itak nikol ni

zdej pa kuham kosilčka za malčka, pa mal bi mogla zlikat, srajce pa hlače bom pa kr čez balkon vrglauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
12.12.2009 13:49:48   
Čebel@
katjuša......stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image a pol možek ni šel z vami v lov za škrati?
tanci......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
12.12.2009 13:50:54   
Čebel@
onasiss......imej se fenomenalno danes zvečeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
12.12.2009 13:51:59   
Čebel@
kolumbo......če rabiš,ti dam kuponček za smučanje od mercatorja......ali pa kateri drugiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
12.12.2009 13:57:56   
Čebel@
no še povem da smo imeli ponoči žurko.....zvečer semse čisto na lahko dotaknila Hanine zgornje dlesni in je pa dla v jok s solzami,zato sem ji namazala s calgelom.....od 20.00-24.00 je spala,potem se je pa zbujala z jokcem na 10minutuser posted image .....ko sem šla že ene 100tič dat dudo,sem jo pa ven uzela in je bila mala čist naspana,sta z mojim edo debata užgala v taveliki postelji(se je režala in cartala),sem ji dala mleko(ga je popila 160ml) in nazaj dala spat do 8.00
user posted image mislite da bo kakšen zobek?user posted image

moj je v delavnici,jaz dam pa zdele Hanči spat in se grem učiti

papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
12.12.2009 14:09:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

halooo

katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in držim pestke da bo hiška vaša...to bo pa lepo novoletno darilouser posted image user posted image user posted image user posted image

otročka spita, tastar je na šihtu...boljš zanga k sva se spičila sred noči...****ti dec smotan...res sem jezna nanga...sem prov vesela da ga ni doma...sej ga itak nikol ni

zdej pa kuham kosilčka za malčka, pa mal bi mogla zlikat, srajce pa hlače bom pa kr čez balkon vrglauser posted image

joj, tanči vem, kak je to...mi2 mava zdele rahlo mirno obdobje od zadnč, a te čist razumem, moj tud dela dans in jutr tud, sam sem rajš kr tih, da ne bo fight, itak so vsi mulčki kilavi,tko da ne mormo nikamor, sej bo bolš boš vidla!!!!!

evo sam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
12.12.2009 14:10:37   
sjmm
katjuša...fulll vam priviščim, mi2 že tok let sanjava, da bova zginla od tle, no sem tok happy k kakšnemu pa le rata....naj bo to vaša novoletna izpolnjena željauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
12.12.2009 14:32:02   
Čebel@
HELP!

s čim naj namažem Hanino dlan,ker je prijela za vročo cev radiatorja?ognjičeve kreme nimamuser posted image

zdele spančka in upam da ne bo imela mehurjevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
12.12.2009 14:55:21   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

HELP!

s čim naj namažem Hanino dlan,ker je prijela za vročo cev radiatorja?ognjičeve kreme nimamuser posted image

zdele spančka in upam da ne bo imela mehurjevuser posted image user posted image user posted image

Bepanten al pa bepanten plus če je zlo občutliva koža, tee tree krema ampak res samo čisto malo kreme, probaj čim bolj hladit niti ne tko mazat

Če bo zlo hudo pa pejd v dežurno pokazat, ti bo on kakšno stvar predpisal

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
12.12.2009 16:26:44   
Onasiss

kolumbo......če rabiš,ti dam kuponček za smučanje od mercatorja......ali pa kateri drugiuser posted image

Kakšen kuponček to??? Bi jaz imela.....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
12.12.2009 16:27:44   
Onasiss

HELP!

OOOOOOOOOOOOOOOO   GRDOOOOOO..... UPAM, DA NI NIČ.... drugače pa ja... bepanten plus, ribje mazilo, sudikrem........lahko tud hladilno, da jo hladi.....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
12.12.2009 16:28:28   
Onasiss

test je šel uredu,moram pa počakat do drugega tedna za rezultate-HVALA VAM KER STE DRŽALE PESTKE!

user posted image  .... ZAME PA V TOREK OB 16-IH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
12.12.2009 16:39:09   
Onasiss

onasiss......imej se fenomenalno danes zvečeruser posted image user posted image user posted image

ITAK....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
12.12.2009 16:41:47   
Onasiss
tanci.....ponoči se spi... povej to svojmu decu, če še ne ve!!!!! Pa upam, da nič groznega....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
12.12.2009 16:45:46   
Onasiss
Mi smo bili danes na Dedku Mrazu in je Vito dobil tako velikooooo darilo in sicer nek šotor in knjigo ter dežnik, ki ga mora sam pobarvat... no in ta šotor sedaj stoji sredi dnevne sobe ...bom verjetno kupla tiste žogice.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
   [Brisano sporočilo]
12.12.2009 17:24:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
12.12.2009 17:52:35   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Onasis kupone za smučanje sm 2 krat dobila u Mercatorju na blagajni, ponucat jih je treba do 31. januarja.

Danes nismo šli nikamor, dopoldne smo bli mal zunaj, zdej se pa tlele neki vlačmo....Rokso spi, Majkl teži, Šime pa tut teži....jst mam še goro cot za zrihtat

Tele službe od naših decov so res neki posebnegauser posted image user posted image user posted image , mi mamo napeto stanje že cel teden......se že vse zmeniva, pa nasledn dan nardi isto...on more SAM NEKI zrihtat.....a jst pa morm SAM ČAKAT....mah, brez veze....pa skos mam filing d mi  za Roksota časa zmanjka, da more Rokso skos neki čakat, unadva pa sam, dej to, dej un, sej bi jih k tašči poslala, pa sm še od zanč besna, tko d mi noben sploh ne sme oment d gremo tjauser posted image

ajde

vau, kolumbo
tud pri vas pesro...vsak dan nam tile deci en mau začinjo, a ne, da ne bi mogoče mal ok steklo, jz tud mislim, da mi za Majčka kr cajta zmanka k bi en to , drug kosil, tret rab frišne cote, pa dec račune poštimane in na konc koncev sem imela Maja tok kasnej glih zato, da bom imela več cajta za njega....ah, včas k mi v naročju zaspi kr z njim vred mal na postli posedim, da mal užijm trenutk, se mi včas zdi, da mam sam 2 minute k grem na sekretuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......