|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
12.12.2009 11:13:08   
rea27
hehe, "anonimna" imaš pa lepa otročka..samo škoda, ker imata tako škodoželjno mamo hehehehhehe..

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
12.12.2009 11:15:09   
Anonimen
Rea - potrjujem svoje naročilo in sicer:

-2 otroški verižici
-1 otroška zapestnica

Anonimna - A jst to čutim kanček zavisti?user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
12.12.2009 11:43:25   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Rea - potrjujem svoje naročilo in sicer:

-2 otroški verižici
-1 otroška zapestnica

Anonimna - A jst to čutim kanček zavisti?user posted image

okej, jaknik..naročeno... :)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
12.12.2009 13:15:32   
valentinčica30
Ja kristus, kaj berem, pa ljudje res nimajo kej druzga delat kot se v tuje stvari utikat. Mislim, da so lahko punce hvaležne Rei, ker jim naroča preko sebe, saj se tako izognejo tudi kakemu tveganju, kot recimo kraji podatkov kreditnih kartic.
Mislim, da bi se mogi ljudje sami s sabo več ukvarjat, ne pa s tem kaj počnejo ljudje okoli njega. Punce ne dejte se.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
12.12.2009 13:20:06   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Ja kristus, kaj berem, pa ljudje res nimajo kej druzga delat kot se v tuje stvari utikat. Mislim, da so lahko punce hvaležne Rei, ker jim naroča preko sebe, saj se tako izognejo tudi kakemu tveganju, kot recimo kraji podatkov kreditnih kartic.
Mislim, da bi se mogi ljudje sami s sabo več ukvarjat, ne pa s tem kaj počnejo ljudje okoli njega. Punce ne dejte se.

no, lepo povedano, valentinčica, hvala..

VSEM BOM PRILIMALA OTROČKE OD ANONIMNE NA ZS, PROSIM ČE SI JU OGLEDATE..OSTALO V ZSJIH...
hehehhe :) i m bad..

rea27

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
12.12.2009 14:58:33   
valentinčica30
No punce pustite drek naj sam smrdi. Skratka, raje ko boste sprobale te ogrlice poročajte, ker še 58 dni pa bomo zibali in bo tut nam prav prišlo.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
12.12.2009 15:09:27   
majch
ojla

ajoj kake obiske mamo tle na tej temi. Rea...nedaj se floki, budi psinauser posted image

A veš, da bi jaz kar kompletek zase in za bebo, če je to še možno. O neki akciji je blo govora verižica in zapestnica al kako.user posted image

nič...šibam dalje

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1007
12.12.2009 15:13:05   
majch
če sem prepozna...pa nič ne rabiš skrbet...posebej zame nič naročat

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
12.12.2009 15:51:39   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

če sem prepozna...pa nič ne rabiš skrbet...posebej zame nič naročat

majch nisi prepozna, sem bila na kosilu (me je moj peljal v fensi restavracijo kje sva pojedla za 300 eur kosila, potem mi je pa še eno diamantno ogrlico kupu..ker je bogat, veš) ..tako da bom zdaj naročala. Torej ti naročim mama&baby set?

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
12.12.2009 16:19:24   
cukr07
Ne morem verjet, da se najdejo taki ˝anonimni˝, ki se imajo čas ukvarjat z drugimi. Tipično slovensko - najprej je treba pospravit pred tujim pragom in šele nato pred svojim.
Rea, ne se preveč obremenjevat s tem, ker ni vredno.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
12.12.2009 16:20:18   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

sem bila na kosilu (me je moj peljal v fensi restavracijo kje sva pojedla za 300 eur kosila, potem mi je pa še eno diamantno ogrlico kupu..ker je bogat, veš)

user posted image user posted image user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
12.12.2009 16:57:30   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

sem bila na kosilu (me je moj peljal v fensi restavracijo kje sva pojedla za 300 eur kosila, potem mi je pa še eno diamantno ogrlico kupu..ker je bogat, veš)

rea27

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
12.12.2009 17:05:09   
valentinčica30

Zdej ti bom pa še fouš ratala user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
12.12.2009 17:23:12   
valentinčica30
Aja, a nima ena od vas vozek baby boom. Zanima me mnenje o njem, ker sem slišala ogromno kritik, pa bi želela prevert kaj je na tem res.

Neposredna povezava do sporočila: 1014
12.12.2009 17:45:47   
dolči
Pozdravček!

Kar ne morem verjet,da se tole dogaja. Vse tele grdi posti prihajajo od moje znanke (vem,da boš tole prebrala ampak drugače te ne morem imenovat).
Že parkrat sem ji odstopila računalnik (za pomoč pri iskanju službe-doma ga namreč nima) in za prebiranje RR.
Napisala je na RR kar je pač napisala in mi to celo povedala.
Saj ne vem kaj bi rekla.
Pa ne bom izgubljala besed,ker ni vredno.
Draga.......,kot sem ti že povedala bi bilo morda res dobro,da najdeš službo in ne blatiš ljudi.

Pa da boš še sama ena zloba ne bom razkrivala oseb. Napišem lahko samo še to Rea 27,da te omenjena gospa niti ne pozna. Pozna te edino preko foruma in dela neke zaključke.

Res grdo,da se vem moram javiti ob taki priliki drugače vas pa samo berem.
Mi smo stari 10 mesecev in pridno napredujemo. Princeska ima že 3 zobke,vendar hvala bogu jih dobiva brez vseh težav. Kakor vidim so eni otročki res bogi z njimi pa tudi mamice.

Princeska kliče...user posted image .

Lep pozdrav vsem skupaj pa tebi Rea pa v imenu.....opravičilo in ne daj se motiti.

Neposredna povezava do sporočila: 1015
12.12.2009 18:05:54   
Alex01
Eno vprašanje za tiste, ki imate baby vac in ga tudi uporabljate. naš Nejček "šmrka" pa sem sedaj prvič uporabila baby bav, pa me neki zanima? Prvo vklopite sesalec ali prvo nastavite nastavek k nosniciuser posted image . Vem, da se čudn sliš, ampak men nikakor ne rata, da bi nastavila direk k nosnici. Mal sem jaz nerodna mal pa mali obrača glavo.
Hvalauser posted image

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
12.12.2009 18:06:20   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Pozdravček!

Kar ne morem verjet,da se tole dogaja. Vse tele grdi posti prihajajo od moje znanke (vem,da boš tole prebrala ampak drugače te ne morem imenovat).
Že parkrat sem ji odstopila računalnik (za pomoč pri iskanju službe-doma ga namreč nima) in za prebiranje RR.
Napisala je na RR kar je pač napisala in mi to celo povedala.
Saj ne vem kaj bi rekla.
Pa ne bom izgubljala besed,ker ni vredno.
Draga.......,kot sem ti že povedala bi bilo morda res dobro,da najdeš službo in ne blatiš ljudi.

Pa da boš še sama ena zloba ne bom razkrivala oseb. Napišem lahko samo še to Rea 27,da te omenjena gospa niti ne pozna. Pozna te edino preko foruma in dela neke zaključke.

Res grdo,da se vem moram javiti ob taki priliki drugače vas pa samo berem.
Mi smo stari 10 mesecev in pridno napredujemo. Princeska ima že 3 zobke,vendar hvala bogu jih dobiva brez vseh težav. Kakor vidim so eni otročki res bogi z njimi pa tudi mamice.

Princeska kliče...user posted image .

u, dolči...tole je pa lepo od tebe...Si očitno dekle na mestu..mi je včeš. Dobro z dobrim, slabo s slabim :) ni kaj...sem imela pa pester dan, moram priznat..In se vam vsem zahvaljujem, drage moje rrjevke, da ste take fejst babe :) ČAsteim kofe ko bo kak lep dan, pa ko se skup zbobnamo..sej veste, mam bogatega moža :)

Lep pozdrav vsem skupaj pa tebi Rea pa v imenu.....opravičilo in ne daj se motiti.

rea27

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
12.12.2009 18:13:55   
rea27

Ne morem verjet, da se najdejo taki ˝anonimni˝, ki se imajo čas ukvarjat z drugimi. Tipično slovensko - najprej je treba pospravit pred tujim pragom in šele nato pred svojim.
Rea, ne se preveč obremenjevat s tem, ker ni vredno.

u, cukrček , nisem videla posta..ti..mi je pa res pol dneva ratalo se obremenjevat z takimle bednim postom..pol je pa moj dragi pršou, pa me je k moji mami na joto peljal (berifensi restavracija) in je blo okej :) :) ej, krčki so minili, a ne? Kako ste pa drugače..kako je mali korenjak?

rea27

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
12.12.2009 18:26:21   
majch
o super...pol če se da bi res to zadevo imela. Reauser posted image hvala.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
12.12.2009 18:30:26   
Alex01
majch, kako živa? je boljš?user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
12.12.2009 18:33:06   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

o super...pol če se da bi res to zadevo imela. Reauser posted image hvala.

lubica, sem bila prepozna, sem pa vseeno naročila verižico za tvojo princesko. Tisti set..ne vem..sem ga spregledala ali kaj...hmm..ne vem..uglavnem, verižica je, če ti pa ne bo všeč, jo bo pa moja soseda vzela, ok?

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
12.12.2009 18:42:34   
čebelica01
čer

rea - na z.s mi ni hotlo slikce odpret , nevem zakajuser posted image user posted image
eh te anonimne (kao)
a pa jo rea ti vsaj poznaš??

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
12.12.2009 18:44:44   
Anonimen
Rea, men ne odpre slikice na ZSuser posted image . Pa tak firbec sem, kdo se to vsajauser posted image .

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
12.12.2009 18:45:50   
Anonimen
Oooooo, Alex ma pa novo slikco user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
12.12.2009 18:46:50   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Oooooo, Alex ma pa novo slikco user posted image !!!

Času primerno. da je mal drgač user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.