|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
11.12.2009 16:07:53   
rea27
mateja4 vidim da si tu..kdaj se oglasiš še ti po zadnji kos oblačil, pa da zaključimo. Morda sem tečna, a se mi res tole že kar malo povaljuje doma.. ;)

jaknik..dobra novica, tudi zapestnice imajo..otroške..so pa po 5 EUR :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 976
11.12.2009 17:39:37   
Alex01
rea - lepo te je bilo spoznatiuser posted image , pa HVALA.
Prosim, če mi lahko naročiš otroško zapestnico oz če otroške ne bo, pa za odrasle. Je videl Alex, da ima Nejc verižico, pa bi on tut mel. Potem sva se pa zmenila, da zapestnico, ker je ravno v tistih letih, ko je lovljenje med odmori najbolj aktualno, pa se mal bojim, da bi ga kdo potegnila za verižico in se lahko kaj zgodi Alexu. Tako, da sva se odločila za zapestnico. Ka mogoče veš kolk je zapestnica za odrasle?Razmišljam, da bi jo vzela zase

mateja4 - Buhteljni so super uspeli, dobri pa tako, da mi že čez ušesa ven gledajo user posted image user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 11.12.2009 17:45:00 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 977
11.12.2009 17:52:56   
Mateja4
Rea imaš ZS

Alex user posted image user posted image user posted image za buhteljne

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 978
11.12.2009 17:53:33   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

Rea imaš ZS

Alex user posted image user posted image user posted image za buhteljne

Hvala tebi za receptuser posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 979
11.12.2009 18:04:37   
Mateja4
Ni za kaj.. so dobri ane? men so odličniuser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 980
11.12.2009 18:09:11   
Alex01

Super, sva naredila z Alexom pol čokoladnih, pol marmeladnih.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 981
11.12.2009 18:11:40   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Super, sva naredila z Alexom pol čokoladnih, pol marmeladnih.

odličnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 982
11.12.2009 18:40:24   
Anonimen
Rea - naročila bi torej dve verižici in eno otroško zapestnico. Upam, da sem še pravočasna.

Ja, pa ful ti hvala. Maš res potrpljenje, ko te non stop morimo z naročiliuser posted image .

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 11.12.2009 18:42:30 >

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
11.12.2009 18:57:33   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Rea - naročila bi torej dve verižici in eno otroško zapestnico. Upam, da sem še pravočasna.

Ja, pa ful ti hvala. Maš res potrpljenje, ko te non stop morimo z naročiliuser posted image .

eno vprašanje...a sta tudi dve verižici otroški? Potem vse otroško ali sta ver. odrasli, zap. pa otroška?

MAteja..veš, da nisem huda!!! Sploh ne, samo rada bi se "znebila" cunjic..Al sploh ni problem za denar, tistih 13 al kolk evrou me ne bo ubilo :)
Ko boš lahko pa prišibaj v mesto :) Te čaka :)

No, naročala bom pa jutri dopoldan, ko se bomo zenotile :)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 984
11.12.2009 19:29:15   
Anonimen
Ja, verižici tudi otroški.user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
11.12.2009 19:58:26   
Mateja4
Rea verjamem samo ti si men naredila uslugo, da si mi naročila in se glupo počutim... saj zato pa, pošl mi TRR pa ti nakažem, ko bom mogla bom pa iskat pršla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
11.12.2009 20:10:25   
rea27

Rea verjamem samo ti si men naredila uslugo, da si mi naročila in se glupo počutim... saj zato pa, pošl mi TRR pa ti nakažem, ko bom mogla bom pa iskat pršla...

no, prav...sam res ne bi bilo treba..ti pošljem podatke na zs..

rea27

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 987
11.12.2009 20:14:32   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

no, prav...sam res ne bi bilo treba..ti pošljem podatke na zs..

zapisano, uredm jutri, ti javim. Najlepša hvala :)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 988
11.12.2009 20:33:50   
Alex01
rea-men eno otroško zapestnico, pa eno odraslo.mogoče veš kolk stane zapestnica za odrasle?hvala

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 989
11.12.2009 23:38:40   
rea27
grrrrrrrrrr.....mamo alarm v stanovanju...in..ker je bil mož neki v kleti, medve z Evo pa že spali, ga je očitno po pomoti sprožu ko je šel iz kleti!!!!!!!!!! A si predstavlate?!?!?!!?
Pa sm misla, da me bo kap, Eva je začela jokat, men je srce totalno vn vrglo. Sem že misla, da gre za kakega vlomilca...medve pa kao same!!!!!! In preden ga je izklopu.....ej..pa da ga ubijem zdele!!!!
Namest, da bi spala me pa zgaga peče, Eva sicer hvala Bogu spi (madona bom še ene 10 verižic kupla) on bo pa kolega domov peljal!!!!! Ma ga sestreliiiim!!!

uuu...madona..

no, ker sem se razbudila, sem pregledala vsa naročila. Pa bom kar takole napisala, pa si jutri preglejte in če bo kaj sprememb, javite:

ZAPESTNICA ZA ODRASLE=10 EUR
ZAPESTNICA ZA OTROKE=5 EUR

VERIŽICA ZA ODRASLE=18 EUR
VERIŽICA ZA OTROKE=9EUR

*****VERIŽICA ZA MAMI IN ZAPESTNICA ZA OTROKA=18 EUR
!!!!HOT HOT HOT - MAJO V NEKAKŠNI AKCIJI (torej mami si naroči ogrlico in dobi še za bebija zapestnico zraven praktično zastonj)

Ok, drage moje, prelgejte, pa se jutri dokončno odločite, ali pa samo potrdite svoje staro naročilo :)

uh..zdej pa lahko noč, jst grem pa donat ruknt!!! grrrrrr

< Sporočilo je popravil rea27 -- 11.12.2009 23:39:18 >

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 990
12.12.2009 8:22:46   
Alex01
Jutro

rea, si mela pa pester večer.Mene bi kap, ka sem tak strahopetec.
Moje naročilo:
zapestnica za odrasle-1 kom
zapestnica  za otroke-1 kom

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 991
12.12.2009 8:35:52   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Jutro

rea, si mela pa pester večer.Mene bi kap, ka sem tak strahopetec.
Moje naročilo:
zapestnica za odrasle-1 kom
zapestnica  za otroke-1 kom

okej, alex, pa btw..tudi tebe je bilo lepo spoznati :) pravega lepotca si skrivala v vozičku :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 992
12.12.2009 8:39:36   
Alex01
Hvala.Tvoja Eva je pa že tako velika puncauser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 993
12.12.2009 9:52:01   
Anonimen
joj

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
12.12.2009 9:55:38   
Anonimen
joj že kar nekaj časa vas berem pa mi čedalje od vseh vas prijetnih mamic ven seka rea. Madona sama hvala te je. Ne vem,če zato k si se prženila v bogato družino ali si zmeraj tako hvalisasta. Ajoj!
Pol pa berem kako reva iščeš kupce,da si deliš poštnino,pol kar ne moreš dočakat,da punce pridejo po stvari in ti dajo denar. Ne to zate ni dovolj hitro. Pozivaš celi da ti nakažejo na TRR,ker drugače menda konec meseca ostajaš suha. O MARIČKA KAJ TA ZEMLJA NOSI!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
12.12.2009 10:38:35   
vaney
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image anonimen, mislim, da je edina stvar, ki je tukaj čudna, tvoje razmišljanje in komentaruser posted image Mislim pa tudi, da so naročila preko ree čisto naša interna stvar, pri katerih (predvidevam) ti nimaš nič. In če bi katera od nas na stvar gledala tako kot ti, verjetno ne bi naročale preko nje. Meni osebno je rea naredila uslugo, ker (vsaj jaz) nimam ustrezne kartice za naročanje v tujino in v tem vidim prej njeno pozitivno stran za pomaganje, kot pa hvalisanje (kot temu praviš ti). In mislim, da govorim v imenu vseh (vsaj tistih, ki smo naročile preko nje), da je to naša stvar in se ne vmešavaj v naše dogovore in teme, če nimaš kaj pametnega za povedatuser posted image
Joooj, kaj me rakurijo taki komentarjiuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
12.12.2009 10:42:27   
Alex01
vaney-točn tko, se popolnoma strinjam s tabo glede anonimne. Taki ljudje mi grejo na živce, nima tolk **** da bi se predstavla, ampak kao anonimna pa "zraste"

ANONIMNA

Sploh pa je to naša stvar IN NAŠA ODLOČITEV!

NIHČE NAS NE SILI NAJ KUPUJEMO-SE SAME ODLOČAMO
IN SE BOMO ŠE VNAPREJ, PA ČE TI JE PRAV AL PA NE!!!!

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 12.12.2009 10:50:04 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 997
12.12.2009 10:53:43   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

joj že kar nekaj časa vas berem pa mi čedalje od vseh vas prijetnih mamic ven seka rea. Madona sama hvala te je. Ne vem,če zato k si se prženila v bogato družino ali si zmeraj tako hvalisasta. Ajoj!
Pol pa berem kako reva iščeš kupce,da si deliš poštnino,pol kar ne moreš dočakat,da punce pridejo po stvari in ti dajo denar. Ne to zate ni dovolj hitro. Pozivaš celi da ti nakažejo na TRR,ker drugače menda konec meseca ostajaš suha. O MARIČKA KAJ TA ZEMLJA NOSI!

hehehe, anonimna, to pa so besede!! Ja, super me poznaš ni kaj! Kam, da sem se priženila?!? heheh..ti ga pa pihneš..
Pa takole ti povem, punce skupaj naročamo obleke za otročke, kaj pa tebi ni jasno pa ne vem?!? Pa moj trr kar pri miru pusti, ali si pa dobro zgoraj navedene poste preberi.

Heheh,,anonimna, kaj? heheh...

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
12.12.2009 10:57:36   
rea27
vaney in alex..hvala vama...glede telele babure pa nimam komentraja...a naj bo..anonimna te pozivam da še kaj napišeš..se bomo dodobra nasmejale na račun mojega praznega računa na koncu meseca hehehhe..pa še nekaj..če bi bla tako švorc menda ne bi naročala za ostale..kaj praviš ti magnifying iq? hehehhe, ahehe..
Kako se je šele moj mož nasmejal...

čakčak, da te dobi...bova tvoj ip pregledala, od kod si hehehheheh, ker draga, veš..vse poste se da izsledit..tako, da serji po sebi... :) :) buuuuu!!

< Sporočilo je popravil rea27 -- 12.12.2009 10:58:21 >

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 999
12.12.2009 11:06:02   
Mala_princeska
Na žalost mora bit zmeraj kdo, ki meša štrene - grrrr za anonimno. No te bomo pustile pri miru, pa tudi ti nas pusti - velja? Ali pa se predstavi, da bomo vedele s kom imamo opravka.

Rea potrjujem staro naročilo - verižico za otročka :-) Bo prišla full prav, saj zobki u iber nagajajo in se ponoči zbujamo, jokamo, pa vse bi pojedli in smo na momente tečkani user posted image .

Mehek sneg prši, konji vlečejo sani.....user posted image in prišel bo stari dobri dedek mraz user posted image user posted image user posted image - sta šla dragi in tavelika v firmo po darilo in na igrico user posted image
mala mi spi,

jaz pa pospravljam.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.