|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
12.12.2009 11:03:21   
Anonimen
cristiana: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
12.12.2009 11:06:22   
Dudica1
evo sem imela obisk user posted image
pa še pospravljeno mam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
12.12.2009 11:18:53   
FLASK_A
jaz pa nimam obiskov.user posted image

ampak imam pa vseeno pospravljeno. tut to je nekajuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
12.12.2009 11:27:57   
majana79
jaz pa ne eno ne drugo user posted image  user posted image

Grem, preden zapademo slučajno v kako debato user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
12.12.2009 11:28:16   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image to si zdej tko  napisala kot da so ti obiski pospravl.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
12.12.2009 11:49:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
pa e pospravljeno mam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image to si zdej tko  napisala kot da so ti obiski pospravl.

user posted image Jaz bi tut take obiskeuser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
12.12.2009 11:55:05   
majana79
lake, Tanja, po koliko dneh od naročila sta vidve dobili knjigo Igriva vadba? 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
12.12.2009 11:57:32   
šivilja
IZVIR

NO SPOROČILO: majana79

jaz pa ne eno ne drugo user posted image  user posted image

Grem, preden zapademo slučajno v kako debato user posted image

Hvala enako

Pa čisto sem mrtv a, sem že lekadol vzela., da lahko sploh gledam, ker se me loteva migrena. H. ni skoraj nič spala, oziroma se je skoz dojila (mislim, da je kriva krompirjeva juha, ki jo včeraj skuhal tast . veliko bolj začini kot jaz in jo je matralo).

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
12.12.2009 12:10:21   
christiana21
Zanimivo se mi zdi, da mala stoji, ne zna pa puzat oz. se plazit, ne zna se obrnit iz trebuha na hrbet,...
Ona zna stat in kravice past. Je šlo pri vas tudi v takšnem vrstem redu?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
12.12.2009 12:12:15   
Leela
dober dan

christiana kolk je lepa pupika, pa že stoji user posted image

igrivo vadbo sem si sposodila v knjižnici. fajn knjigica. Pa glih tak valj je F. dobil od miklavža user posted image .

Včeraj smo bili na DM. L. se sploh ni mogel sprostit, ko pa je dobil darilo je pa čist drug ratal. Zgleda ga je skrbelo, da ga ne bo dobil user posted image . Potem smo šli pa še lučke gledat v staro Ljubljano in malo čokolatinčkov kupit.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
12.12.2009 12:16:23   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Zanimivo se mi zdi, da mala stoji, ne zna pa puzat oz. se plazit, ne zna se obrnit iz trebuha na hrbet,...
Ona zna stat in kravice past. Je šlo pri vas tudi v takšnem vrstem redu?

najbolše da vprašaš na fizioterapiji.

Luka se ni nikoli obračal na trebuh in nazaj. Je samo ležal in brcal. Pa sedel je lepo. Pri desetih m. se je začel malo več obračat okol, je splazil, se začel postavljat na noge, potem pa je shodil.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
12.12.2009 12:21:00   
lake
Majana Knjigo sm dobila v roku treh dni.

Sonček se je skriluser posted image , pa še piha zuni.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
12.12.2009 12:22:58   
christiana21
Šiviljauser posted image user posted image user posted image user posted image zaradi migrene. Upam, da čimprej mine.

Naša ne zna niti sedet samauser posted image , zna sedet mi na kolenioh, da ima pač nekje neko minimalno podporo, npr., da jo imam na kolenih in se z rokico drži mene za mojo roko, ali pa se me prime za nogo. da jo pa dam na tla sedet, pa zdrži 2 ali pa 3 sekunde, potem pade. Pa tudi sama se ne zna na noge postavit ob opori, če jo primeš za roke, pa pleza in se postavi na noge, očitno je bolj sigurna, če jo nekdo drži, ker še nima dovolj ravnotežja. Ima tisti valj, ga je dobila za Miklavža, pa še ne zna stat ob njemu, se gugata valj in Gloria in, če ne bi bilo mene ali B. zraven, bi oba, valj in Gloria štrbunknila po tleh.  

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
12.12.2009 12:43:50   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

pospravla sm jaz že včeri ampak so mi prej vse igrače razmetal in predno so šli domov so jih mogli pospravt...jaz vedno tako ukažem!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
12.12.2009 12:46:01   
PapuaNG
Christiana, če se še ne zna sama postavit na noge, bi jo jaz bolj pri tleh držala...še posebej, ker je nedonošenka in drugih veščin še ne obvlada (sedenje itd.), saj obstaja nevarnost posedanja hrbtenice, v kolikor jo preveč obremenjuje, mišice pa še niso dovolj močne. Jst bi jo pustila na tleh, dokler ne bi vsaj lepo sedela (sama, brez opore).
V navodilih od fizioterapevtke je jasno napisano, naj se mulčkom ne pomaga pri hoji tako, da se jih za roke drži (ali daje v hojico), ker s tem prehitevamo razvoj. Sej, vedno je možnost, da ne bo nič narobe, tudi če pomagaš pri hoji, a ravno tako obstaja možnost, da bo imela pupika kasneje težave. Jst ne bi riskirala in bi jo pustila na tleh. Naš se tudi še ne obrača iz trebuha nazaj na hrbet (no, zdej se je neki mal začel), niti pomislil še ni na to, da bi se sam vsedel, kaj šele, da bi se plazil (čeprav mu večkrat pokažem, kako se plazit). Pa nič ne de, bo že enkrat...še vsi so shodili user posted image Ker pri nogah itak pomoje ni panike, so dovolj močne, a kolki, hrbtenica-tu pa mišice še niso dovolj razvite in se naredi več škode kot koristi.

Lahko pa da otrok preskoči katero od faz (npr. plazenje), a v tem primeru mora on to storiti sam, ne pa ob naši pomoči. Moj brat recimo se sploh ni plazil, je začel kar hodit, pa ni danes nič narobe z njim. Se je šele potem, ko sem se jaz plazila (3 leta kasneje) še on začel plazit user posted image user posted image

No, sem ga pa nekako prepričala, da je pojedel mali frutek korenček, krompir pa cvetača. Sem ga spet morala hecat, ampak upam, da počasi kam pridemo. Zdej gremo pa k mojim na vikend na kosilo. Mi je kar malo težko, ker bo svakinja tudi tam..ampak prej ali slej moramo tudi to dati čez.

Neposredna povezava do sporočila: 1615
12.12.2009 13:09:05   
Anonimen
dan,

ah kako sem se včeraj fajn imela. smo bili v dubočici, za jest je bilo dobro, ampak tista muzika....user posted image . je bilo pa fajn poklepetat.

T. je bil na počitnicah, O. je bil pa popoldan nekaj čuden, kakor da bi imel kakšno reakcijo po cepljenju. me je malo skrbelo, ampak izgleda za brezveze, ker ni bilo nič in je lepo spal.

popoldan bi šli pa zares lučke v lj gledat. možiček se trenutno matra z lučkami okoli bajte, pa santo mora nekam obesit, pa verjetno bomo morali še kaj kupiti. fanta pa spita. bog jima požegnej. user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1616
12.12.2009 13:14:39   
Dudica1
tudi naša fanta spita user posted image

Lučke mamo pa že ampak jaz bi še kar kaj kupila ker se mi zdi premali...bo treba še kaj najdituser posted image

Popoldne greva v trgovino...zvečer pa ženski večer user posted image user posted image user posted image juuuhu,gremo 4 malo ven!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
12.12.2009 13:27:12   
eelyy
no da se vam oglasim....mah spanje res kr nekiuser posted image fant se zbuja na vsako uro in se plazi po postelji no nakoncu ob 4 zjutri ustane in se smeji in noče spatiuser posted image !

christiana; kokr vem,da lahko plazenje tud preskočijo in shodijo sčasoma..drgač je pa malčica pravi cukerček in že lepčaso napreduje,kokr se spomnim je Tian tud včasih se nazačetku postavljal tako na noge...sej bo boš vidla !!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
12.12.2009 14:23:37   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Christiana, če se še ne zna sama postavit na noge, bi jo jaz bolj pri tleh držala...še posebej, ker je nedonošenka in drugih veščin še ne obvlada (sedenje itd.), saj obstaja nevarnost posedanja hrbtenice, v kolikor jo preveč obremenjuje, mišice pa še niso dovolj močne. Jst bi jo pustila na tleh, dokler ne bi vsaj lepo sedela (sama, brez opore).
V navodilih od fizioterapevtke je jasno napisano, naj se mulčkom ne pomaga pri hoji tako, da se jih za roke drži (ali daje v hojico), ker s tem prehitevamo razvoj. Sej, vedno je možnost, da ne bo nič narobe, tudi če pomagaš pri hoji, a ravno tako obstaja možnost, da bo imela pupika kasneje težave. Jst ne bi riskirala in bi jo pustila na tleh. Naš se tudi še ne obrača iz trebuha nazaj na hrbet (no, zdej se je neki mal začel), niti pomislil še ni na to, da bi se sam vsedel, kaj šele, da bi se plazil (čeprav mu večkrat pokažem, kako se plazit). Pa nič ne de, bo že enkrat...še vsi so shodili user posted image Ker pri nogah itak pomoje ni panike, so dovolj močne, a kolki, hrbtenica-tu pa mišice še niso dovolj razvite in se naredi več škode kot koristi.

Lahko pa da otrok preskoči katero od faz (npr. plazenje), a v tem primeru mora on to storiti sam, ne pa ob naši pomoči. Moj brat recimo se sploh ni plazil, je začel kar hodit, pa ni danes nič narobe z njim. Se je šele potem, ko sem se jaz plazila (3 leta kasneje) še on začel plazit user posted image user posted image

saj pa ne hodimo z njo, niti nog ne zna premikat...user posted image  ona zna samo stat in med hranjenjem, ko jo imam v naročju se z nogicami opira vame in se poskuša nekako odganjat oz vstat, če pa sedi pri meni, me pa za roke prime in se poskuša vstajat, oz se že kar vstane, nekaj časa pa se je samo odganjala. Učim je pa ne hodi, bognedajuser posted image . Itak bo shodla s pomočjo poganjalčka, ko se bo znala pobrat iz sedeča položaja in vstat ob opori.
V hojico je pa niti ne morem dat, ker je premala. Ji manjka 10 cm do tal. Videla je že hojico, sedela je že tudi notri, ko smo jo dobili, ampak nekako se ne nagibam k učenju hoje s hojico. Mogoče kdaj kasneje za dirkat 10 min po stanovanju tu in tam, ampak zdaj pa ne. Tudi v hojici se otrok giblje drugače, kot pa, če bi poskušal hodit ob neki opori. Jaz sem dirkala okoli s hojico, ko sem že znala hodit in sem komaj še zlezla vanjouser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
12.12.2009 14:29:38   
Tanja_
dan!

Smo bli mal v Ljubljani-v Mali Maši-sem ji hotla copatke kupit, pa jim je zmanjkalo številk od 0-6 mesecev, od 6.12 je pa k en klovn, k so tok velki.Pol so mel pa en tok cortkane škorenjce, podložene, pa ji nisem mogla nikakor nogice notri spravit in je bil moj itak čist živčen, tko da smo se sam ven pobrali. Bi ji jih drgač kupla. Mormo se me enkrat zmenit,z v šoping?Pol sem šla pa še v Malalana tist prstan probat.Ful ful ful je lep. Cena pa ne tok zlo.user posted image

lake super, da si se fajn imela. Sem se velikrat spomnila, kok ti mora bit luštnouser posted image

Jst se pa za danes menim s prijateljico, da bi šle na en drink. Pa me je moj prosil, če grem lahko po tem, ko gre H. spat, ker jo je lažje v dvoje zrihtat. Ampak jst bi pa raj šla okol 18ih, ker sm zmatrana kasneje. Ta prijateljica pa tudi, k cele dneve dela. Zdej mam pa malo dilemo. Sam po drugi strani pa-moj je šel ravnokar na masažo, pol gre pa še v CP po nakupih-to ga pa nič ne briga, če sem jaz sama z njo...Kaj bi ve nardile?

majana mislim, da sem knjigo naročila na ponedeljek in jo dobila v četrtek.

Aja, še vprašanje, kaj nej kupim staršem za božič?Oz. kaj boste kej kupovale?

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
12.12.2009 14:32:08   
Tanja_
aja leela, kje ste imeli DM?Mi smo ga tudi imeli včeraj na Ljubljanskem gradu, samo nismo šli. Kaj pa kej dobijo zdej otroci?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
12.12.2009 14:35:33   
zoja10
dobr dan...

Potrebujem pomooooooooooč....

pr nas je spanje zadnja dva tedna krizaaaaa, torej od 9 do 1 ni problema, pol se zbudi ji dam dudo mal po ritki, čez pol ure spet, pa čez eno uro spet itd. do 5..user posted image  danes sem jo dojila ob 2 ker sem mi ni dalo več ustajat in je v najini postli spala ko top, če sm jo prestavla se je zbudila,dvakrat smo ponovile vajo dokler ni spala pr nas. torej... kaj narest?
se zbuja ker je lačna (ob devetih poje 210)?, al ji paše naša postla bolj kot svoja?
s tem da se ne čist predrami ampak rine v gajtre, se vrti itd.
ob 5 jo ponavdi dojim in spi do 9.30...user posted image

majana ti dojš na dve uri?

Neposredna povezava do sporočila: 1622
12.12.2009 14:40:09   
Dudica1
tanja jaz bi šla ob 18h,če gre lahko on celo popoldne po nakupih lahko tudi H. zrihta zvečer.Moj mora dva poštimat user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
12.12.2009 14:41:09   
Dudica1
zoja jaz ne vem kaj bi nardila...jaz če se kdaj ponoči zbudi mu dam flašo in grem on pa zaspi nazaj

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
12.12.2009 14:46:00   
zoja10
ma ja sej danes bom tko probala...flašo in  naprej spat spat,.. sam kdaj so pa dost veliki da ne jejo ponoč?

tanja meni so najboljš darila, boni za masažo oz. razvajanje ali knjiga.

aja in hano pusti tvojmu in bejži kr nej se pomatra mal user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?