Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
1 leto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:04:23
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo se kar naspali. Se je ubistvu samo enkrat ponoči zbudil (prvič se je malo čez deseto, ko sem bila še budna), tako da za spremembo sem kar spočita Zdej pa počasi zajtrk pa kavica...moj itak spi, tamal ustvarja tukej na tleh...sem mu premaknila tole iralno podlogo za en meter proti drugemu koncu. Sem se spomnila, da je bioenergetik takrat, ko je meril energijo in silnice v stanovanju, ravno tam, kjer je imel tamal tele puzzle za po tleh, izmeril sečišče negativnih silnic. Je mogoče zato tamal skos dol bežal s podloge... Kakorkoli sem ga dala, je končal na parketu, izzven podloge. No, bomo videli..dovolj filozofiranja za tako zgodnjo uro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:07:13
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 1 leto to pa kr lepo v smeti vrzi..če bi bilo samo kak mesec čez, bi mogoče š eprišlov poštev, tkole pa...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:12:20
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja men je rekla da so kreme in to še dobre tudi čez rok uporabe ker so samo naravne sesatvine,pač datum mora imet...1 leto čez pa ne vem,škoda ker niso poceni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:14:54
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro.... Mi imamo doma sivkino kremo,ki je nismo v enem letu porabili-pa sm jo ravno zadnjič uporabila,pa ni bilo nič narobe.Ti imaš pa še zapakirane kreme.Po mojem so čist okej.Probej si seb s Tea Tree kej namazat,pa boš vidla če bo kej reakcije.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:15:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Sem se spomnila, da je bioenergetik takrat, ko je meril energijo in silnice v stanovanju, ravno tam, kjer je imel tamal tele puzzle za po tleh, izmeril sečišče negativnih silnic. Je mogoče zato tamal skos dol bežal s podloge... Kakorkoli sem ga dala, je končal na parketu, izzven podloge. No, bomo videli..dovolj filozofiranja za tako zgodnjo uro jaz sem slišala, da je negativna energija tam, kjer se najrajši mačke zadržujejo,... da jo one nekako potem pretvarjajo v pozitivno,... ker so nekakšne stražarke. ledenka, igralnice v centrih so pa meni super zadeva, otroci vedno uživajo tam, res pa je, da je kar veliko bacilov prisotnih in kar čakajo na "prevoz"... nekako tako kot v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej, bom kakšene tri dni sam na seb sprobavala kako in kaj, če ne bo vredu bojo šle pa v smeti.... jah kaj nej če sem pa pozabila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem cujne obest in pobrat suho pol gremo pa na sejem uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:21:34
|
|
|
|
Anonimen
|
novoletni sejem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:22:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro.... Mi imamo doma sivkino kremo,ki je nismo v enem letu porabili-pa sm jo ravno zadnjič uporabila,pa ni bilo nič narobe.Ti imaš pa še zapakirane kreme.Po mojem so čist okej.Probej si seb s Tea Tree kej namazat,pa boš vidla če bo kej reakcije. ja sej je men rekla včeraj da je ok da ni treba zato stran vržt...samo mogoče res ne tamalih mazat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:22:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja novoletni sejem? ne v logatcu je vsak mesec sejem...mal cunj in suhe robe...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
majana79 - zate imam justove izdelke. poglej ZS.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:24:02
|
|
|
|
Anonimen
|
danes bo pa sonček,... o snegu ni sledu,... lepo preživite dan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:24:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 1 leto jest bi jo uporabljala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 8:38:41
|
|
|
|
Dudica1
|
Pr nas je mal padal snegec tko da je glih malo,po travi je kot kakšen prah Upam da začne kaj več...tebe pa kot pr norcih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 9:13:04
|
|
|
|
christiana21
|
Ojla! Evo izgubljena se spet javlja , zadnje čase sem čist adijo, mala spi še manj, kot je do zdaj, zahteva vedno več pozornosti,... Z operacijo nismo rešili še nič, gremo v četrtek k kirurgu, pa bomo videli. Me pa Gloria zadnjih nekaj dni preseneča, če jo imam v naročju, da sedi na mojih nogah, se mala prime za moje roke in se vstane, svojo težo drži na nogicah in se drži za moje roke in stoji...frajerka. Najmanjša bebica (55cm), ki stoji, he he he . Cveki, uzivaj na sejmu. Evo, pripenjam vam nekaj naših novih slikic, ni mi za dajat v album. Dudi, ko boš urejala stvari (preglede in to) od naših bebijov, daj prosim k Klari to slikico za slušalkami, al pa kero drugo, če se ti zdi bolj frajerska
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 9:58:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Nike spi v spalnici, moj na sedežni v dnevni, ta večja sta veni, jaz pa uživam v miru in tišini. Nekaj me glava boli in bi mi zdaj pasalo, da nekaj konkretnega popijem, pa kakšna masaža tudi ne bi bila slaba. Flaska ali ti tvoji čistilci opravlajo tudi masažna dela. Pa seveda IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 1 leto jest bi jo uporabljala. Tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 10:00:56
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Naš otrok je ugotovil, da je fino se zbudit ob 6 in se potem kar pogovarjat, past kravce v postelji ipd... Ponoči pa itak ni fino spat, se je treba zbudit vsaki 2 uri. Ah ja... Zunej je sonček, sam piha pa tut. Bomo videli, če bo danes kak sprehod, da ga mal umirimo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 10:09:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
Cveki, na kater sejem greš? Erotika?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 10:22:03
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Mal sm zmatrana . Je blo super na zabavi, smo dobil par novih, pa se majo očitno kr fajn. Najedla sm se preveč, še sladice nisem mogla. In moj otrok se je seveda zbudu takoj ko sm čez vrata stopla. Jst ne vem, al me voha al kaj? Spila sm pa še clo en pir. Več si nisem upala zarad policajev. Zuni je ful lep sonček, bova šle mal ven, če se bo kej otoplil. Flaška Teb gre pa zgodej erotika po glavi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 10:55:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Cveki, na kater sejem greš? Erotika? ja bi šla na tak sejem, sam z otroci niti podrazno NE!! sm bla na sejmu, tem k je vsak mesec 12.tega. so pa sam cujne, suha roba, in šara sm šla pa zato da sem dobila domač med k ga prodaja ena moja kolegica, in k ima sam ob takem času čas, k je na sejmu, sem pol šla k njej in sem dobila domač med
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 10:58:32
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, pupek je odspal svojo urico (madonca hitro mine), jst sm pa tačas pod tuš skočila pa dala cunje prat, pa še neki prevodov sem naredila za naše društvo. Super aktivna za sobotno jutro. Zdej grem pa mal potelovadit s tamalim, da se rešim tega za danes Christiana-super lušna malecka Pa sploh ne zgleda neprespana Mogoče ji je pa dovolj tistih par uric
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 11:01:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Flaška Teb gre pa zgodej erotika po glavi kam pa pridemo brez domišljije Pa super da si se imela fajn Taja pa... Nimam besed. Očtno nas res vohajo. Pomoje čutijo da smo že kar mal živčne Christiana, lušna pupa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 11:02:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG No, pupek je odspal svojo urico (madonca hitro mine), jst sm pa tačas pod tuš skočila pa dala cunje prat, pa še neki prevodov sem naredila za naše društvo. Super aktivna za sobotno jutro. Zdej grem pa mal potelovadit s tamalim, da se rešim tega za danes Christiana-super lušna malecka Pa sploh ne zgleda neprespana Mogoče ji je pa dovolj tistih par uric madonca ti pa si delovna prid še k men mal delat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 12.12.2009 11:02:11
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG No, pupek je odspal svojo urico (madonca hitro mine), jst sm pa tačas pod tuš skočila pa dala cunje prat, pa še neki prevodov sem naredila za naše društvo. Super aktivna za sobotno jutro. Zdej grem pa mal potelovadit s tamalim, da se rešim tega za danes Christiana-super lušna malecka Pa sploh ne zgleda neprespana Mogoče ji je pa dovolj tistih par uric ha ha mogoče, ampak nama z B. zmanjkuje energije.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?