|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
12.12.2009 8:00:22   
Anonimen
1 letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
12.12.2009 8:04:23   
PapuaNG
jutro,

smo se kar naspali. Se je ubistvu samo enkrat ponoči zbudil (prvič se je malo čez deseto, ko sem bila še budna), tako da za spremembo sem kar spočita user posted image Zdej pa počasi zajtrk pa kavica...moj itak spi, tamal ustvarja tukej na tleh...sem mu premaknila tole iralno podlogo za en meter proti drugemu koncu. Sem se spomnila, da je bioenergetik takrat, ko je meril energijo in silnice v stanovanju, ravno tam, kjer je imel tamal tele puzzle za po tleh, izmeril sečišče negativnih silnic. Je mogoče zato tamal skos dol bežal s podloge... Kakorkoli sem ga dala, je končal na parketu, izzven podloge. No, bomo videli..dovolj filozofiranja za tako zgodnjo uro user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
12.12.2009 8:07:13   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

to pa kr lepo v smeti vrzi..če bi bilo samo kak mesec čez, bi mogoče š eprišlov poštev, tkole pa...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
12.12.2009 8:12:20   
Dudica1
Ja men je rekla da so kreme in to še dobre tudi čez rok uporabe ker so samo naravne sesatvine,pač datum mora imet...1 leto čez pa ne vem,škoda ker niso poceni

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
12.12.2009 8:14:54   
Tanja_
Jutro....

Mi imamo doma sivkino kremo,ki je nismo v enem letu porabili-pa sm jo ravno zadnjič uporabila,pa ni bilo nič narobe.Ti imaš pa še zapakirane kreme.Po mojem so čist okej.Probej si seb s Tea Tree kej namazat,pa boš vidla če bo kej reakcije.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
12.12.2009 8:15:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Sem se spomnila, da je bioenergetik takrat, ko je meril energijo in silnice v stanovanju, ravno tam, kjer je imel tamal tele puzzle za po tleh, izmeril sečišče negativnih silnic. Je mogoče zato tamal skos dol bežal s podloge... Kakorkoli sem ga dala, je končal na parketu, izzven podloge. No, bomo videli..dovolj filozofiranja za tako zgodnjo uro user posted image

user posted image

jaz sem slišala, da je negativna energija tam, kjer se najrajši mačke zadržujejo,... da jo one nekako potem pretvarjajo v pozitivno,... ker so nekakšne stražarke.

ledenka, igralnice v centrih so pa meni super zadeva, otroci vedno uživajo tam, res pa je, da je kar veliko bacilov prisotnih in kar čakajo na "prevoz"... nekako tako kot v vrtcu.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
12.12.2009 8:18:08   
Anonimen
ja sej, bom kakšene tri dni sam na seb sprobavala kako in kaj, če ne bo vredu bojo šle pa v smeti....

jah kaj nej če sem pa pozabilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
12.12.2009 8:19:41   
Anonimen
nč grem cujne obest in pobrat suho pol gremo pa na sejemuser posted image user posted image user posted image user posted image   uživajte

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
12.12.2009 8:21:34   
Anonimen
novoletni sejem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
12.12.2009 8:22:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro....

Mi imamo doma sivkino kremo,ki je nismo v enem letu porabili-pa sm jo ravno zadnjič uporabila,pa ni bilo nič narobe.Ti imaš pa še zapakirane kreme.Po mojem so čist okej.Probej si seb s Tea Tree kej namazat,pa boš vidla če bo kej reakcije.

ja sej je men rekla včeraj da je ok da ni treba zato stran vržt...samo mogoče res ne tamalih mazat

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
12.12.2009 8:22:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

novoletni sejem?

ne v logatcu je vsak mesec sejem...mal cunj in suhe robe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
12.12.2009 8:23:56   
Anonimen
majana79 - zate imam justove izdelke. poglej ZS.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
12.12.2009 8:24:02   
Anonimen
danes bo pa sonček,... o snegu ni sledu,... lepo preživite dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
12.12.2009 8:24:54   
Anonimen

jest bi jo uporabljala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
12.12.2009 8:38:41   
Dudica1
Pr nas je mal padal snegec tko da je glih malo,po travi je kot kakšen prahuser posted image
Upam da začne kaj več...tebe pa kot pr norcih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
12.12.2009 9:13:04   
christiana21
Ojla!
Evo izgubljena se spet javljauser posted image , zadnje čase sem čist adijo, mala spi še manj, kot je do zdaj, zahteva vedno več pozornosti,...
Z operacijo nismo rešili še nič, gremo v četrtek k kirurgu, pa bomo videli.
Me pa Gloria zadnjih nekaj dni preseneča, če jo imam v naročju, da sedi na mojih nogah, se mala prime za moje roke in se vstane, svojo težo drži na nogicah in se drži za moje roke in stoji...frajerka. Najmanjša bebica (55cm), ki stoji, he he he .

Cveki, uzivaj na sejmu.

Evo, pripenjam vam nekaj naših novih slikic, ni mi za dajat v album.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dudi, ko boš urejala stvari (preglede in to) od naših bebijov, daj prosim k Klari to slikico za slušalkami, al pa kero drugo, če se ti zdi bolj frajerska user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
12.12.2009 9:58:53   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: AKP
Nike spi v spalnici, moj na sedežni v dnevni, ta večja sta veni, jaz pa uživam v miru in tišini. Nekaj me glava boli in bi mi zdaj pasalo, da nekaj konkretnega popijem, pa kakšna masaža tudi ne bi bila slaba. Flaska ali ti tvoji čistilci opravlajo tudi masažna dela. 

Pa sevedauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
1 leto

jest bi jo uporabljala.

Tudi jaz.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
12.12.2009 10:00:56   
majana79
Jutro!

Naš otrok je ugotovil, da je fino se zbudit ob 6 in se potem kar pogovarjat, past kravce v postelji ipd... user posted image

Ponoči pa itak ni fino spat, se je treba zbudit vsaki 2 uri. user posted image

Ah ja... Zunej je sonček, sam piha pa tut. Bomo videli, če bo danes kak sprehod, da ga mal umirimo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
12.12.2009 10:09:03   
FLASK_A
Cveki, na kater sejem greš? Erotika?

user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
12.12.2009 10:22:03   
lake
Dobro jutro!

Mal sm zmatrana user posted image . Je blo super na zabavi, smo dobil par novih, pa se majo očitno kr fajn. Najedla sm se preveč, še sladice nisem mogla. In moj otrok se je seveda zbudu takoj ko sm čez vrata stopla. Jst ne vem, al me voha al kaj? Spila sm pa še clo en pir. Več si nisem upala zarad policajev.

Zuni je ful lep sonček, bova šle mal ven, če se bo kej otoplil.

Flaška Teb gre pa zgodej erotika po glavi user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
12.12.2009 10:55:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Cveki, na kater sejem greš? Erotika?

user posted image

ja bi šla na tak sejem, sam z otroci niti podrazno NE!!user posted image user posted image user posted image user posted image   sm bla na sejmu, tem k je vsak mesec 12.tega. so pa sam cujne, suha roba, in šarauser posted image user posted image user posted image user posted image sm šla pa zato da sem dobila domač med k ga prodaja ena moja kolegica, in k ima sam ob takem času čas, k je na sejmu, sem pol šla k njejuser posted image in sem dobila domač meduser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
12.12.2009 10:58:32   
PapuaNG
No, pupek je odspal svojo urico (madonca hitro mine), jst sm pa tačas pod tuš skočila pa dala cunje prat, pa še neki prevodov sem naredila za naše društvo. Super aktivna za sobotno jutro. Zdej grem pa mal potelovadit s tamalim, da se rešim tega za danes user posted image

Christiana-super lušna maleckauser posted image Pa sploh ne zgleda neprespana user posted image Mogoče ji je pa dovolj tistih par uric user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
12.12.2009 11:01:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Flaška Teb gre pa zgodej erotika po glavi user posted image

kam pa pridemo brez domišljijeuser posted image

Pa super da si se imela fajnuser posted image Taja pa... Nimam besed. Očtno nas res vohajo. Pomoje čutijo da smo že kar mal živčneuser posted image

Christiana, lušna pupauser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
12.12.2009 11:02:05   
Anonimen

No, pupek je odspal svojo urico (madonca hitro mine), jst sm pa tačas pod tuš skočila pa dala cunje prat, pa še neki prevodov sem naredila za naše društvo. Super aktivna za sobotno jutro. Zdej grem pa mal potelovadit s tamalim, da se rešim tega za danes user posted image

Christiana-super lušna maleckauser posted image Pa sploh ne zgleda neprespana user posted image Mogoče ji je pa dovolj tistih par uric user posted image

madonca ti pa si delovnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   prid še k men mal delatuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
12.12.2009 11:02:11   
christiana21

ha ha mogoče, ampak nama z B. zmanjkuje energije.user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?