|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
10.12.2009 18:05:51   
sonček33
zarja, mismis, gloria kako ste... mikalrom...amlo izpreži...privošči si en kuhan vinček

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
10.12.2009 18:15:44   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Da še tole temo dvignem iz naftalina gor. Se vidi, da je veseli december, pa ste že vse na štantih na kuhancu user posted image user posted image user posted image

Lj-anke dajte povedat, je res vaše mesto zdaj tolk lepo? Mb je grozovita žalost.user posted image

Jaz n'coj skočim na kuhan vinček (dva, tri, sedem...user posted image ) pa lahko jutri poročam user posted image .

Pozdravčke vsem!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
10.12.2009 18:53:52   
loremi
mlinčka kr privošči si, pa pol še osebnega šoferja, da nebi gospod miličnik pol kej sitnarli, da so gospa madam milinčkova mal predozirala kuhančka user posted image  user posted image . Evo dans je že fajn mraz, ti bo pasal se mal pogret s toplim napitkom user posted image .

Punce, a je slučajn zdele gledala katera oddajo Svet na Kanalu a? Jaz sem bla glih v banji z vročo vodo, moj pa je gledal, je blo menda od umetnih oploditev, da kolk parov je že letos iz tujine prišlo v Slovenske centre, največ v Maribor in da naj bi bla cena postopka 4.000 € user posted image , tole je pa kr poštena cena, a ni? user posted image  Predvidevam, da ta cena verjetn zajema še kakšno pot in nočitve ...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
10.12.2009 20:26:03   
miklarom
mismis  in BarbiG - hvala, očitno so mi res tile hormončki podivjali, sam sem pa danes za povrhu bla še na šihtu tak tečna, da so mi še drugi rekli ka je z menoj da sem tečna, jest bi pa najraje vse     user posted image , prav na živce so mi šli vsi. No sam zdajle sem pa že mal boljš

sonček 33 - ja kuhan vinček bi mi pa pasal ja, sam nimam cajta it k delam skos no juter pa ko sem fraj pa grem malo v user posted image , zapravljat din, din, mamo v torek zaključek v službi in to v MB na ribičijiuser posted image , pa si morem mal kupit da se mal polišpamuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
10.12.2009 21:00:43   
Fargesia
hej hoj! kako ste?user posted image user posted image user posted image

se moram pohvalit...je bil danes moj mož v Lidlu in mi je nakupil materiala za ustvarjat še pa još...sem k en mali otrok. user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
10.12.2009 21:29:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej hoj! kako ste?user posted image user posted image user posted image

se moram pohvalit...je bil danes moj mož v Lidlu in mi je nakupil materiala za ustvarjat še pa još...sem k en mali otrok. user posted image

Jaz grem pa jutri iskat. user posted image  Sam ne vem še kdaj bom ustvarajala.

Drugalče je pa res sedaj prav vidni upad debat, zgleda je res veseli december.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
10.12.2009 22:59:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zarja, mismis, gloria kako ste... mikalrom...amlo izpreži...privošči si en kuhan vinček

...oj sonček kako si danes lepo svetil,celo dopoldne sva se sprehajala,pol še mal vozičkala,šla na kavico,uf je bilo lepo...mi smo dober,danes kooooončno pršla ven štirkicauser posted image  tako da imamo zdej 9 zobkov ne vpraši kake noči smo imeliuser posted image ....no vse je to del materinstvauser posted image ...kak ste mi vi?...Lovrenc šiba user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
10.12.2009 23:03:58   
gloria
...vsak večer ko kuham prileti mal k vam...no zdej več ne kuhamuser posted image ,pa sem vseen mogla mal zavit tuki gor in ja res se vidi da je december čvekiceuser posted image ....

...lepo bodite,mene čaka fuuuul naporen petek in sobota...kaj čmo veseli december...bom si pa zato dala drugo soboto duška ko grem po dooooooooolgem času na kolektivno žurko....kolk je že kaj nisem bila...dve letiuser posted image ...čas leti....pa vedno se imamo tko fajn da komi čakam...

...nočka in lep vikend vama želim če se slučajen več ne javim....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
11.12.2009 6:17:00   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

< Sporočilo je popravil loremi -- 11.12.2009 6:18:53 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
11.12.2009 6:27:31   
miklarom
loremi - thanks user posted image  evo tudi zate ena kavica

user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
11.12.2009 9:08:26   
mismis
Dober dan še na tej temi, če še ne veste PETEK JEEEEE....

pa še voščilo

Tanja, vse naj, naj pa še boljše ti želim. Ma sej veš user posted image user posted image user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
11.12.2009 9:29:04   
zarja1
Tanja vse najlepše draga.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
11.12.2009 10:50:38   
bozza
Samo da vas malo pozdravim...petek jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
11.12.2009 10:52:50   
BarbiG
Tanja, vse najboljše in najlepše. user posted image user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
11.12.2009 14:16:42   
miklarom
Tanja - še tukaj vse najboljše user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
11.12.2009 15:16:33   
kimsy
user posted image   tanja - vse najboljše! user posted image

Rožice sm vas prišla malo pozdravit! Vidim, da ta mesec nekam štrajkate!

želim vam lep vikend, pa ne pretiravajte s kuhanim vinčkom!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
11.12.2009 15:33:55   
Urshy78
punce, jaz bi vas pa lepo prosila za malo pomoči oz za razlago.
sem v  čakanju za postopek IVF. danes sem dobila pošto z obvestilom, da so potrebni testi krvi za spolno prenosljive bolezni, zraven sem dobila še razpored sestankov za ivf in telefonske številke za naročanje.

zdaj me pa zanima, ali morava dat s partnerjem najprej kri (napotnico že imava), potem bom pa šele dobila pošto z navodili, kdaj moram poklicati za postopek?? saj logično je verjetno tako.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
11.12.2009 15:44:26   
sonček33
Tanja, želim ti, da bi vedno imlea dovolj razlogov za veselje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
11.12.2009 17:14:16   
cukica
Tanjauser posted image user posted image vse lepo še od mene,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
11.12.2009 18:09:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

sem v  čakanju za postopek IVF. danes sem dobila pošto z obvestilom, da so potrebni testi krvi za spolno prenosljive bolezni, zraven sem dobila še razpored sestankov za ivf in telefonske številke za naročanje.

zdaj me pa zanima, ali morava dat s partnerjem najprej kri (napotnico že imava), potem bom pa šele dobila pošto z navodili, kdaj moram poklicati za postopek?? saj logično je verjetno tako.

Urshy, ti lepo v ponedeljek pokliči številko, ki si jo dobila za naročanje. Tam boš dobila zaporedno številko, ki pomeni, da so te zabeležili za postopek. Kdaj boš štartala s postopkom ti bo povedala sestra, ko ti bo rekla, pokličite, ko dobite  user posted image  v tem in tem mesecu, to pomeni da tistega meseca štartaš. Na odvzem krvi pojdita tisti mesec, ko bosta štartala s postopkom, ker ti izvidi veljajo samo eno leto, pa je brez veze, da ti prehitro nehajo veljati. Izvide krvi dobiš tudi v cca 3 dneh, če gresta na odvzem v Zavod za transfuzijo. Izvide krvi dvigneš v Leonišču, seveda če si v postopku na GK LJ.

in to je to...pa veliko sreče

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
11.12.2009 18:30:58   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Urshy, ti lepo v ponedeljek pokliči številko, ki si jo dobila za naročanje. Tam boš dobila zaporedno številko, ki pomeni, da so te zabeležili za postopek. Kdaj boš štartala s postopkom ti bo povedala sestra, ko ti bo rekla, pokličite, ko dobite  user posted image  v tem in tem mesecu, to pomeni da tistega meseca štartaš. Na odvzem krvi pojdita tisti mesec, ko bosta štartala s postopkom, ker ti izvidi veljajo samo eno leto, pa je brez veze, da ti prehitro nehajo veljati. Izvide krvi dobiš tudi v cca 3 dneh, če gresta na odvzem v Zavod za transfuzijo. Izvide krvi dvigneš v Leonišču, seveda če si v postopku na GK LJ.

in to je to...pa veliko sreče

najlepša ti hvala za odgovor. ravno zato, ker vem da izvidi veljajo samo eno leto, sem sem toliko časa odlašala za odvzem krvi. potem nisem nič zafkrnila...res ti hvala še enkrat. takoj v ponedeljek kličem.

veliko sreče tudi tebi

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
11.12.2009 18:46:30   
Urshy78
sem pa res malo blont user posted image user posted image na hrbtni strani sem imela vsa navodila napisana, ampak nisem obrnila lista user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
11.12.2009 19:29:33   
Pija76
Tanja vse najboljše ti želim!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
11.12.2009 19:36:48   
pikovit
Tanja vse naj naj

user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
11.12.2009 21:46:49   
Tanja_Jes
Hvala punce.....končno dopolnila 13 let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urshy 78....welcome to the club user posted image user posted image user posted image

In drugač...kako ste kaj punce????

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?