|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
9.12.2009 14:29:19   
pikovit
PUNCE NUJNO RABIM ESTROFEM!!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.12.2009 14:42:56   
vrtnica.m
Kaj je punce sedaj to, same neke slabe novice v tem decembruuser posted image . Pa tako dober je bil november.

Nič, vsem pišiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in vsem želim resnično da uspe!!!!

l.p.
,

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.12.2009 14:49:09   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

jaz ti ga lahko jutri pošljem.......je prepozno?

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.12.2009 14:57:59   
mismis

AKTUALNO  

Sobota, 12.12.
Buska - UZ

Nedelja, 13.12.
Loremi - ETZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image Nellika, S*, Pika74, Gigi1, Kiwi, Klavirka, Aljonka, MP30 user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Aqua77 greje    user posted image   test 12.12.
jonči greje   user posted image user posted image   test 13.12.
smejka11 greje   user posted image   test 15.12.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš, začetek 25.11.)
  • Loremi (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetek jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE DECEMBER   user posted image

user posted image  Kajsica (LJ)

user posted image   BarbiG(LJ)

user posted image  Tanja_Jes (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
9.12.2009 15:07:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Joj Zarči prosim.Ti na ZS pošljem podatke.Lupčkov 100000000000 in 100000000000000 hvala user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
9.12.2009 15:08:23   
zarja1

Joj Zarči prosim.Ti na ZS pošljem podatke.Lupčkov 100000000000 in 100000000000000 hvala user posted image

jutri ti pošljem z hitro pošto

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
9.12.2009 15:15:44   
pikovit
Zarči tolk se ne mudi user posted image .Jih še imam toliko.Neki mi štrajka rač.Sem ti poslala ZS.Dej javi mi če si dobila.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
9.12.2009 15:28:28   
zarja1

Zarči tolk se ne mudi user posted image .Jih še imam toliko.Neki mi štrajka rač.Sem ti poslala ZS.Dej javi mi če si dobila.

ne..... na FB mi napiši--------

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
9.12.2009 18:01:55   
Tanja_Jes

joj, jest ga nimam...nikoli uporabljala...lahko ti pa pošljem objemčka user posted image pa lupčka user posted image . Super dobro zdravilo...čudežno deluje na dobro razpoloženje, ob katerem se sproščajo hormoni sreče  user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
9.12.2009 18:04:30   
Tanja_Jes
Zarči....cmok...a si dobr?

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
9.12.2009 18:24:13   
gasilka
Nellika, S*, Pika74, Gigi1, Kiwi, Klavirka, Aljonka, MP30  zelo mi je hudo za vas,pošiljam vam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1086
9.12.2009 19:50:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Zarči....cmok...a si dobr?
odlično...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ti oz. vi?

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1087
9.12.2009 19:54:30   
S*

joj, jest ga nimam...nikoli uporabljala...lahko ti pa pošljem objemčka user posted image pa lupčka user posted image . Super dobro zdravilo...čudežno deluje na dobro razpoloženje, ob katerem se sproščajo hormoni sreče  user posted image user posted image user posted image

Ja, ja hormoni sreče, pa predvsem hormoni apetita user posted image   user posted image   user posted image . Jaz sem bila po estrofemu non stop lačna, posledice so vidne, tako da... Upam da se kakšen pingo čim prej prime, ker če bom šla po vseh 8 zaporedoma bom na koncu kot slonček balonček user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1088
9.12.2009 20:16:37   
pikovit

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1089
9.12.2009 20:30:29   
miklarom
pozdravljene, da se vam na hitro malo javim, k sem cele dneve na šihtu. Mene pa nekaj zanima. Namreč sedaj imam tiste plodne dneve pouser posted image  in me tak joške in bradavice bolijo, da katastrofa, sploh se jih ne smem dotaknat, nikoli prej nisem imela kaj takega, razen dva dni pred user posted image , zdaj pa ne vem zakaj tako bolijo, moj pravi da sem sedaj ziher nabita s hormoniuser posted image . Ali mislite, da je to dober al slabo.

in drugače kako ste mi, a se kaj bojite te prašičje gripe, a se je katera že cepila proti njej. Mene to res skrbi, sploh k delam s strankami, saj nekateri prihajajo kot zombijiuser posted image , mater si roke non stop razkužujem, tak da me že kar pečejouser posted image

bodite mi dobro, juter pa si bom vzela mal več cajta, če seveda ne bo moj dec predolgo za user posted image

lepo pančkajte pupike. Lahko noč user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
9.12.2009 23:04:24   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Barbi, psihično semm jaz čisto v redu, po toliko postopkih em se navadila, da me razni neuspehi sploh ne ganejo več, ne vem morda bo nekega dne prišlo za mano...

ma, pri meni je isto. Ampak vedno je blo tako. Svoj "poraz in žalost" pospravim hitro, bolečina drugih okrog mene pa me ubijauser posted image . In Mismis moja to ni okuser posted image . Bojim se, da bova bumerangane enkrat. Kar pa mogoče zopet ni tako slabo-opozorilo, da si sam sebi največ, najboljše in največ kar imaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
10.12.2009 6:20:05   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Miklarom, jaz oz. midva se nimava namena cepit. Delno imam tudi opravka s strankami, sicer res ne v tki meri, kot ti, pa vseeno.

Bojim se, da bova bumerangane enkrat. Kar pa mogoče zopet ni tako slabo-opozorilo, da si sam sebi največ, najboljše in največ kar imaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo povedano. Je pa res, da vse to lahko nekoč, ko ali nam uspe ali pa ko prenehamo s postopki, pride za nami. Upam, da bomo prenesle tudi to user posted image .

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
10.12.2009 7:45:40   
BarbiG
Miklarom, mene je po neuspelem postopku lani decembra začelo v času ovulacije zvijat kot pred user posted image , pa tudi prsi so me bolele, ko me prej niso nikoli. Tko da jst mislim, da imajo tukaj hormoni prste vmes. In da se po vsakem postopku telo spremeni in začne drugače odzivat. 

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
10.12.2009 9:09:07   
mismis
Dober dan vsem skupaj

Miklarom, mene po tem neuspešnem postopku dajejo hormoni še pa še. Že ves čas od konca user posted image  imam vse znake PMS-ja, od glavobola pa do bolečin v križu. Srce, držim epstki, da tile hormoni kmalu popustijo

BarbiG, naša mami, kako smo kaj, še 7 dni pa boste videli srčke user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
10.12.2009 9:45:06   
BarbiG

Dober dan vsem skupaj

Miklarom, mene po tem neuspešnem postopku dajejo hormoni še pa še. Že ves čas od konca user posted image  imam vse znake PMS-ja, od glavobola pa do bolečin v križu. Srce, držim epstki, da tile hormoni kmalu popustijo

BarbiG, naša mami, kako smo kaj, še 7 dni pa boste videli srčke user posted image

Mi smo danes malo bolje, mogoče tudi zaradi vremena, saj je končno nekaj sonca v naših krajih. Odštevam pa tud jaz to UZ-ja, se tile dnevi vlečejooooooooooo, da je joj.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
10.12.2009 13:24:51   
mismis
Da še tole temo dvignem iz naftalina gor. Se vidi, da je veseli december, pa ste že vse na štantih na kuhancu user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
10.12.2009 13:26:06   
zarja1

Da še tole temo dvignem iz naftalina gor. Se vidi, da je veseli december, pa ste že vse na štantih na kuhancu user posted image user posted image user posted image

Lj-anke dajte povedat, je res vaše mesto zdaj tolk lepo? Mb je grozovita žalost.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
10.12.2009 13:30:30   
loremi
zarja, ti povem za vikend, če nama uspe v soboto it na kuhančka user posted image , pol je itak konc za letos z alkoholom, mislm po ET-ju user posted image  user posted image .
mismis, šššššš pa ne na glas govort no user posted image
ja pa če nama rata, pa res greva v soboto, to bo pa ta mesec edinkrat ... edin če ne bo nč pa grem žalost tolažit na kuhančka.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
10.12.2009 13:30:31   
mismis

Lj-anke dajte povedat, je res vaše mesto zdaj tolk lepo? Mb je grozovita žalost.user posted image

ne sprašuj mene, jaz nisem v lj na kuhancu, kot vidiš sem za compom in tipkam, da se kar kadi user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
10.12.2009 13:32:16   
zarja1

ne sprašuj mene, jaz nisem v lj na kuhancu, kot vidiš sem za compom in tipkam, da se kar kadi user posted image

pa dobro, saj nisi skoz tam.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?