|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
11.12.2009 14:09:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Žiga je bil pa dons pravi mali sitko, ma do pol dvanajstih bi bil samo po rokahuser posted image jaz mislim da so spet zobkiuser posted image user posted image user posted image user posted image kok sm jaz sita teh zobkov, ma komi čakam da bo vseh 20 zuni user posted image user posted image user posted image

Katjuša teb sem pa še dolžna odgovor od včerej al predvčerejšnjim glede igrač. Nism nč slabga mislila, ko sem napisala da mi je prav da tud Žiga kej dobi. Sej je res da tud mi ogromno imamo še od Nejca sam mi je lepo da je pod smrekico še paketek za Žiga. Nočem pa nič na silo kupovat, tist kar mi je všeč in ne morem iz svoje kože pač so mi igračke za tele micene noro všeč in mi ni problem kej najdituser posted image user posted image user posted image user posted image Drugače te pa zastopimuser posted image Bo pa super darilce če vsak svojo sobico dobita user posted image user posted image user posted image user posted image

sej nisem vzela kot nekaj resnega..... seveda tud benjamin ne bo ostal brez darilca pod smrekico.... kak bi pa to zgledala, da bi blo za vsakega nekaj zanj pa nič.... sam verjetno mu bom raje kupla kake žabice pa kak gumjast avtomobilček (da bi imel kej v roko prjet) ne nameravam pa kupovat igrače za 15-20 ali celo več € ker nič ne rabimo.....
Florjan bo pa tud dobil nekaj malega pa vseeno verjamem da bo ful vesel, ker je vsake stvari ful vesel me pa žalosti to, ko vidim da nekaj dobi je to 2 uri oh in sploh pol pa leži med ostalimi igračami... tak da igrače za 30e in več vsekakor odpadejo..... verjetno bo dobil kr kako lepo knjigico, al pa pobarvanko od cars......

sobica bi bilo pa sanjsko darilo tud zame..... njima tak nič ne manjka zdaj še ne jst in moj pa hrepenima po svobodi v svojem stanovanju/hiši.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
11.12.2009 14:09:29   
tanci29
sjmm-ej sej men se tud dost ne da sam sm parkirala u city parku pol sem šla pa sam do baby centra pesš, ostale trgovine so pa itak u city parku...tko da ja dons sem mela mal več volje kt ponavaduser posted image ....
zdej pa hana spi u vozičku že odkar sva dam pršle je še u bundi pa u kapi, se jo sploh ne pipam ker če dam kapo dol bojo učke takoj k sovicauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
11.12.2009 14:21:31   
Urša08
Katjuša sej knjigica je ful lepo darilouser posted image user posted image user posted image Sta dobla tamaledva za miklavža dve o medu Jaki in je Nejc čist navdušen, vsak večer pred spanjem morva it čez knjigice pa enkrat ni dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image potem pa razlaga, pa sprašuje, pa a vidš mami,...user posted image A Florjan se pa potem ne mara z igračkami igratuser posted image user posted image user posted image ja potem res ni smisla o kupovanju. Sem mislila da bo vlakca Tomaža dobil - sta si premislila? Pri nas je pa Nejc ful navdušen nad igračami, se rad igra tud uro, dve skupi sploh ne veš da ga mašuser posted image user posted image user posted image user posted image zelo rad se igra z avtomobilčki , voti po cesti - sploh zdej po tej preprogi k sva jo kupla, pa rad naklada z bagerjem ta male avtomobilčke in potem to nalaga na prikolico in s traktorjem odpeljeuser posted image user posted image user posted image user posted image je čist posrečen, pa s Tomažem vlakcem se rad igra, je treba progo sestavit potem se pa ves popoldan igra, no mal mu vmes Žiga vse podere user posted image user posted image user posted image se res rad igra z igračkami in potem mava z mojim tud tako navdušenje kupovat user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
11.12.2009 14:23:00   
Urša08
Žiga še kar spi - podira rekorde user posted image user posted image user posted image user posted image al bo pa dve rundi v eno združiluser posted image . Meni je pa ratalo kuhinjo popedenčkat, pa kosilo narest za Žiga, pa za naju tud user posted image . Zdej grem pa še kako rundo cunj zalavfat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
11.12.2009 14:26:49   
Katjusa
sej z vlekci se igra cele dneve..... in legicami.... vse ostalo pa leži.... tomažeka iz legic pa ne boma kupla ker nima smisla, da ima 3 vrste vlakecov pa samo 2 rokiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se je tud prej ful igral zdej pa se je pomoje vsega preveč nabralo in še sam ne ve kaj bi..... včeraj naprimer si je vzel knjigo (kot enciklopedija) in jo vsaj 1 uro listal in gledaluser posted image user posted image user posted image user posted image
drgač je pa isti kr naprej bi mu mogli knjige brat in potem še on razlaga pa sprašujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato pa smo ga v knjižnico vpisali, da bo imel še več veseljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
11.12.2009 18:19:36   
Čebel@
kje pa ste?

jaz sem nazaj-bomo videli kakšen bo rezultat

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
11.12.2009 19:43:19   
boma2

pomoč....prosim..

Ima katera kakšno izkušnjo, mojmu Žigatu se full en oko lima skupaj in nikakor ne morem nekaj pogruntati, da bi mu popucala čist tako kot treba... In nevem če ga lahko kopam, ker ima tako oko?

Jaz za enkrat pucam s fiziološko.... ? user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
11.12.2009 19:46:35   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

pomoč....prosim..

Ima katera kakšno izkušnjo, mojmu Žigatu se full en oko lima skupaj in nikakor ne morem nekaj pogruntati, da bi mu popucala čist tako kot treba... In nevem če ga lahko kopam, ker ima tako oko?

Jaz za enkrat pucam s fiziološko.... ? user posted image user posted image user posted image

jz bi umivanje bol na brzake

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
11.12.2009 19:55:06   
SURF
..In evo mene opetuser posted image ...
S jmm-tudi tale tvoja torta me vleče,pa še tako lepo si napisala recept...

Boma-v redu če z fiziloško čistiš,pa js bi mogoče kamilčke tudi uporabla,če pa dojiš pa dojeno mleko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ker je Patricija hripava mislim da jo grlo tudi boliuser posted image user posted image user posted image user posted image zato sem se spomnila,da tudi nekatere od vas mučijo bolečine v grlu...domač recept-karamelno mleko,sladkor stopljen in vmešan v mleko,je super zadeva vendar sladko...

In dan teće proti koncu,Patricija se še igra,ati dela pomarančni sok,mami pa brska kako bi okrasila tortouser posted image mah,vse torte imajo tako fajn lazuro,sem tako skeptična da bo tudi meni uspelo...user posted image

Majchy-Držim pestiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Lep večer.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
11.12.2009 19:57:18   
sjmm
Naš majči dons že 3x počivu, zdej je kr ok, je tud večerjo popapcal....zdej me pa Jan dol s PC-ja preganja, da bo lahk Farmville igral...je že čist živčenga fasu k jz tlele neki klepečem.....

Joj, pri nas se mulčki spet smejijo>.....sem tooooook vesela, sam da gre nabolš

Upam, da ste tud povsod drugod vsi bubančki že bolš!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
11.12.2009 19:57:52   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Boma-v redu če z fiziloško čistiš,pa js bi mogoče kamilčke tudi uporabla,če pa dojiš pa dojeno mleko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ker je Patricija hripava mislim da jo grlo tudi boliuser posted image user posted image user posted image user posted image zato sem se spomnila,da tudi nekatere od vas mučijo bolečine v grlu...domač recept-karamelno mleko,sladkor stopljen in vmešan v mleko,je super zadeva vendar sladko...

In dan teće proti koncu,Patricija se še igra,ati dela pomarančni sok,mami pa brska kako bi okrasila tortouser posted image mah,vse torte imajo tako fajn lazuro,sem tako skeptična da bo tudi meni uspelo...user posted image

Majchy-Držim pestiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Lep večer.

SURF ni nujno da jo boli grlo ker je hripava. Je bil Žigec hripav pa je bilo grlo čist ok, preverjeno ker smo bili ravno na posvetovalnici pri pediatrinjiuser posted image A kdo praznuje da boš torto delala?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
11.12.2009 19:58:31   
sjmm

Lep večer.

ja, sem se kr potrudla...so pa vsi sprobani...mal po moje prirejeni in sigurn užgejo...vsaj pri nas...k smo bol na domačeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja,ja, tega mlekca pa tud jz poznam...mmmmmm

< Sporočilo je popravil sjmm -- 11.12.2009 19:59:03 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
11.12.2009 19:58:40   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Naš majči dons že 3x počivu, zdej je kr ok, je tud večerjo popapcal....zdej me pa Jan dol s PC-ja preganja, da bo lahk Farmville igral...je že čist živčenga fasu k jz tlele neki klepečem.....

Joj, pri nas se mulčki spet smejijo>.....sem tooooook vesela, sam da gre nabolš

Upam, da ste tud povsod drugod vsi bubančki že bolš!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm samo da gre na boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer je pa že skrajni čas user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
11.12.2009 19:59:05   
Urša08
Se kasneje oglasim, morm Žigca spat datuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
11.12.2009 20:03:29   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Lep večer.

ja, sem se kr potrudla...so pa vsi sprobani...mal po moje prirejeni in sigurn užgejo...vsaj pri nas...k smo bol na domačeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja,ja, tega mlekca pa tud jz poznam...mmmmmm

aja, še to....sej če s kremo premažeš...npr...skuta+sl. smetana..je ful izi, daš še kremfix v smetano k jo stepaš, pa je dost kompaktno in gre fajn, pol pa kake okraske ali pa barvne mrvice, gumi medvedke al pa koščke mandarin..pa lepo okrasiš...s čokolado pa itak izi bizi, sam k jo topiš, nujno vmes maslo ali margarino, pol lepo stečeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
11.12.2009 20:14:10   
Urša08
Ekola pa sem ga pocrklala in spat dalauser posted image Ne morem verjet kaka tišina, možek na košarki, Nejc pri mojih , Žiga aja, jaz mam pa čas zaseuser posted image .

Bom šla pod tuš, pa en čajček si bom nardila in mal na kavčka.  Se je pa Žiga odločil da noče zvečer pit mlekauser posted image Mi že3 al 4 večere štrajka. Sem mu dons potem kr mlečno kašico nardila, to je pa vso pojedu. A mislite da je to tud ok?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
11.12.2009 20:14:48   
Urša08
Čebel@ upam da so pestke pomagale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
11.12.2009 20:19:58   
Urša08
SURF za okrasitev torte je fina rastlinska smetana ker je bolj čvrsta, se res lepo okrasi (v smetano lahko daš barvo in imaš v poljubni barvi), potem pa lahko ob robu daš kake mrvice, mlete orehe al pa nardiš take vetrčke, naribano čokolado, gor pa tud lahko kake kupčke s smetno nardiš pa kake bonbončke, lahko daš pa vafelj narest (daš kako slikico gor ) in to položiš na torto. Pa še kaka svečka v obliki številke , al kužka, al pa kakšenga druzga pajacka , ma svašta dobišuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
11.12.2009 20:20:51   
Urša08
A ni nobene user posted image Se vse že stiskate z možeki user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
11.12.2009 20:38:41   
Ajvy
oi oi...
KOnčno smo dobil snežno opremo...po krasni ceni za Tarjo...user posted image user posted image user posted image user posted image tolk sem vesela....50 posto off.....kolk sem srečna....
Tarja je v reji...Tisa spančka...mami pa na računalnik...
Neki sem občutljiva...

Igrače....definitivno dobi Tiso za natanko isto vrednost kot Tarja lansko leto...žal  ne morem prek tega...Katjuša te pa čist razumem...sam jst sem tolk čudna kar se tega tiće...Tisi je že po defaultu težje...več prilagajanja itd...sej vem preveč sem čustvena...ampak tako pač je...
Urša..midva tut tolk uživava v nakupovanju..otročka pačuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
11.12.2009 20:40:03   
Ajvy
še kar mi nagajajo slike...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
11.12.2009 20:41:43   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi oi...
KOnčno smo dobil snežno opremo...po krasni ceni za Tarjo...user posted image user posted image user posted image user posted image tolk sem vesela....50 posto off.....kolk sem srečna....
Tarja je v reji...Tisa spančka...mami pa na računalnik...
Neki sem občutljiva...

Igrače....definitivno dobi Tiso za natanko isto vrednost kot Tarja lansko leto...žal  ne morem prek tega...Katjuša te pa čist razumem...sam jst sem tolk čudna kar se tega tiće...Tisi je že po defaultu težje...več prilagajanja itd...sej vem preveč sem čustvena...ampak tako pač je...
Urša..midva tut tolk uživava v nakupovanju..otročka pačuser posted image

Ajvy super za opremouser posted image user posted image user posted image user posted image A vidva z možek smučata?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
11.12.2009 20:48:12   
Urša08
Ajvy kaj te pa daje, da si občutljiva? Je kej narobe?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
11.12.2009 20:48:35   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Midva se tud tega drživa. Za isti denar kot Neli tud Kristika. Čeprov ma velik igrač od Neli, pa vseen mislm da kaka igrača more bit pa tud njena, in to samo njena. Letos bosta duble vsaka za 50eur, recesija, je.bat gauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa tud men se zdi da je Kristi težje... Neli sem mela čist sama, Kristi me ma pa z Neli vred, mislm, kadar Neli ni v vrtcu. Vse se prilagodi na Neli, ker pač drgač ne gre, ne mormo vsi skup ven ob 12ih (ko je najlepše sonce) če pa takrat Neli spi. Pa to je sam eden od primerov...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
11.12.2009 20:49:17   
Onasiss
tanci..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za veselo zapravljanje...a ti je sploh še kaj ostalo???user posted image

urša...a je tvoj znal domov????user posted image user posted image user posted image

čebel@....kako je bilo na izpitu????

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......