Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 11:33:11
|
|
|
|
baki
|
sem pozabla....dobro jutro....dober dan-se boljš čuje.kuham.segedin nik bo pa mel tako zelen. omakco pa riž.kruh sem tudi že spekla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 12:19:38
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Je katera za kak sprehod danes? katjuša škoda da nisem tole prej videla. Midva z nikom pa nisva vedela kam bi šla na sprehod. No zdej sva že sicer doma in kuhava kosilo. cita - upam, da kmalu urediš svoje zadeve zate in tvoje najdražje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 12:49:37
|
|
|
|
SURF
|
POZDRAVČKE....JOJ SPLOH NE UTEGNEM SE ORENK VSESTI IN PREBRATI TER POKOMENTIRATI UPPPSSSS ČRKE.... Zdele grem še pogledat kje so recepti od tort,da si zapomnem št. in da bom lohka v miru kopirala... Nekaj tudi kaže da nam imunost krepko pada,vsem trem,tamala je čist zahripana .... Nočke so zopet stara pesem,venomer na zizi se sploh ne ubadam več s tem,ker potem sem slabe volje...bomo že lepo počasi . Želim vam lep vikend. Kolumbo imaš zs .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 12:56:42
|
|
|
|
tanci29
|
halo nazaj iz šopinga...sem suha k poper birdy-z aptamil adc...ampak zdej štrajka in jih ne delam več...dobi za večerjo kako juhico za zajtrk pa sojin jogurt ej ostale pa lep pozdravček šibam kuhat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:07:18
|
|
|
|
Urša08
|
helov Eto obiski šli, jaz sem pa sam na hitrco za Žigca dala kuhat pa sem šla vas prečekirat Stanovanje je bomba ampak se sploh ne sekiram, važno da Žigec dobi kosilo ostalo bo že. Nejc je šel z dedijem, je komi čakal Kok je to vesel moj mali škratek . Ajvy ja sej jaz tud Žiga še nemorem pustit za čez noč, se mi zdi da je še premejhen. Pač enostavno zvečer ne hodiva vn in je Čez dan ga na vsake kvatre pustim v varstvu ker se mi zdi prov da se tudi mal navadi na druge, ampak zvečer in ponoči je pa moj moj Pikicepokice za Tiso Vidva pa jutri uživajta v šopingu jaz tud tok rada igrače nakupujem, mi je čisti užitek in sedaj z mojim komi čakava da jih tamaledva dobita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:08:01
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm revčki Res srčno upam, da vas tile bacilčki zapustijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:08:26
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 halo nazaj iz šopinga...sem suha k poper birdy-z aptamil adc...ampak zdej štrajka in jih ne delam več...dobi za večerjo kako juhico za zajtrk pa sojin jogurt ej ostale pa lep pozdravček šibam kuhat tanci kaj si pa kej lepga kupila?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:14:55
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga je bil pa dons pravi mali sitko, ma do pol dvanajstih bi bil samo po rokah jaz mislim da so spet zobki kok sm jaz sita teh zobkov, ma komi čakam da bo vseh 20 zuni Katjuša teb sem pa še dolžna odgovor od včerej al predvčerejšnjim glede igrač. Nism nč slabga mislila, ko sem napisala da mi je prav da tud Žiga kej dobi. Sej je res da tud mi ogromno imamo še od Nejca sam mi je lepo da je pod smrekico še paketek za Žiga. Nočem pa nič na silo kupovat, tist kar mi je všeč in ne morem iz svoje kože pač so mi igračke za tele micene noro všeč in mi ni problem kej najdit Drugače te pa zastopim Bo pa super darilce če vsak svojo sobico dobita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:18:36
|
|
|
|
Urša08
|
Grem mal kuhno popedenat da ne bo moj mislil da je zgrešil stanovanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:23:08
|
|
|
|
tanci29
|
ej urša spet mi je ven vrglo ugalvnem sem dobila u baby centu hlače kao smučarske za erika pa neka darila še na nov let pa za hano une žogice 50kom pa neke zvončkaste palčke k cinglajo h&m podložene hlače za erika pa dvoje žabice direndaj-tisto kupolo k sva zadnč gledale u šparovem katalogu pa za erika vlakca tomaža k ma dvigalo pa neke kuglce naklada pa ne vem kaj še dela, pa za hano une kocke od fisher prica pa u šparu futr sem spet komaj gor strogala s tem da sem dve ta velki škatli pustila u avtu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:26:06
|
|
|
|
SURF
|
I m back,se je moj javil,da gre v trgovino ker ima neke opravke pa bo usput,kosilo smo že pojedli,mišola moja aja...js sem pa tu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:26:43
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ej urša spet mi je ven vrglo ugalvnem sem dobila u baby centu hlače kao smučarske za erika pa neka darila še na nov let pa za hano une žogice 50kom pa neke zvončkaste palčke k cinglajo h&m podložene hlače za erika pa dvoje žabice direndaj-tisto kupolo k sva zadnč gledale u šparovem katalogu pa za erika vlakca tomaža k ma dvigalo pa neke kuglce naklada pa ne vem kaj še dela, pa za hano une kocke od fisher prica pa u šparu futr sem spet komaj gor strogala s tem da sem dve ta velki škatli pustila u avtu Uff dolg seznam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:26:43
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ej urša spet mi je ven vrglo ugalvnem sem dobila u baby centu hlače kao smučarske za erika pa neka darila še na nov let pa za hano une žogice 50kom pa neke zvončkaste palčke k cinglajo h&m podložene hlače za erika pa dvoje žabice direndaj-tisto kupolo k sva zadnč gledale u šparovem katalogu pa za erika vlakca tomaža k ma dvigalo pa neke kuglce naklada pa ne vem kaj še dela, pa za hano une kocke od fisher prica pa u šparu futr sem spet komaj gor strogala s tem da sem dve ta velki škatli pustila u avtu tanci to pa je bil šoping Midva morva tud še po par daril za božička letet Sem seznam že napisala sedaj ga je sam še uresničit treba Boš povedala kako se tista kupola obnese.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:27:23
|
|
|
|
SURF
|
Kakšna kupola?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:28:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF I m back,se je moj javil,da gre v trgovino ker ima neke opravke pa bo usput,kosilo smo že pojedli,mišola moja aja...js sem pa tu SURF superca da maš mal frej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:32:36
|
|
|
|
tanci29
|
bom povedala ampak po božičku... surf raziskovalna kupola od tomya
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:33:41
|
|
|
|
SURF
|
Ajvy-mah ista sem js...ne morem in ne morem je pustiti čez noč,sploh pa nevem kako bi bilo ker še ati ne velja ko je ajana...mislim,da bo še veliko časa preteklo,da bova pripravljene,pa mislim da bo tamala prej k js...nevem,tudi js ne znam opista zakaj točno ne,apmak ne morem,ne morem...meni je še čez dan tako kot da me pol fali..ampak tu se prepričam,imam svoje notranje monologe tamala uživa če je v družbi ki se ji posveča,in ker ji je všeč je potem tudi meni mi je v veselje da smo skupaj,da gremo vsepovsod skupaj...no kakšna urica samo za naju pa tudi paše zaenkrat pač nebomo lumpali ponoči
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:36:27
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 bom povedala ampak po božičku... surf raziskovalna kupola od tomya aha...točno,sj so ble zadnjič slikice prpopane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:37:39
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Ajvy-mah ista sem js...ne morem in ne morem je pustiti čez noč,sploh pa nevem kako bi bilo ker še ati ne velja ko je ajana...mislim,da bo še veliko časa preteklo,da bova pripravljene,pa mislim da bo tamala prej k js...nevem,tudi js ne znam opista zakaj točno ne,apmak ne morem,ne morem...meni je še čez dan tako kot da me pol fali..ampak tu se prepričam,imam svoje notranje monologe tamala uživa če je v družbi ki se ji posveča,in ker ji je všeč je potem tudi meni mi je v veselje da smo skupaj,da gremo vsepovsod skupaj...no kakšna urica samo za naju pa tudi paše zaenkrat pač nebomo lumpali ponoči Mi tud še ne bomo lumpali ponoč Pa sej po pravici povedano se mi tud lušta ne. Mi je všeč če greva z možekom lahko kdaj za kako urco vn pa na kosilčka, kej druzga pa zaenkrat ne pogrešam.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:38:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 bom povedala ampak po božičku... surf raziskovalna kupola od tomya velja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:50:09
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: SURF Ajvy-mah ista sem js...ne morem in ne morem je pustiti čez noč,sploh pa nevem kako bi bilo ker še ati ne velja ko je ajana...mislim,da bo še veliko časa preteklo,da bova pripravljene,pa mislim da bo tamala prej k js...nevem,tudi js ne znam opista zakaj točno ne,apmak ne morem,ne morem...meni je še čez dan tako kot da me pol fali..ampak tu se prepričam,imam svoje notranje monologe tamala uživa če je v družbi ki se ji posveča,in ker ji je všeč je potem tudi meni mi je v veselje da smo skupaj,da gremo vsepovsod skupaj...no kakšna urica samo za naju pa tudi paše zaenkrat pač nebomo lumpali ponoči Mi tud še ne bomo lumpali ponoč Pa sej po pravici povedano se mi tud lušta ne. Mi je všeč če greva z možekom lahko kdaj za kako urco vn pa na kosilčka, kej druzga pa zaenkrat ne pogrešam. ..ja iste misli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:50:32
|
|
|
|
sjmm
|
Pri nas spet mal počitka, je bil mali kr neki vroč, pa spet zaspan, mal je pojedel, ene tri stvari...vsake za dobr vzorc....no, sej ga juhca čaka k se bo zbudu, mogoče pa mu še špageti zadišijo urša....hvala za pokice, joj, zdele smo jih pa res potrebni tancy....super nakup vau...maš pa voljo tok štacun skoz dat, men se kr ne da ,no, mogoče pa bom šla rajš na tak dan ko ni fasnge, pa je pol laži, ker drgač imam milerja in soseda vrh glave v istem dnevu....aja, pa ni me še čist podrlo, se ne dam, ha,ha, sam sem pa res neki kilava, predvsem pa imam roke do tal, ker bi se Maj samo nosil in čez okno gledal vov-vov katjuša...tenks za čajček...fuuul pomaga SURF...lepo, da je šel tvoj v šopng in imaš 5 minut Evo zdej je pa naš Jan prišel iz šole...grem mal nahrant lakotnika, ta je še edini k kej je pri naš hiš
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:53:13
|
|
|
|
SURF
|
sem prekopirala recepte Kolumbo in sjmm hvala ... Vendar js sem totalni začetnik nič ne znam,Tako da Kolumbo prosim za celoten poseg ...mi diši tale vseznana torta bom imela poskusne vaje z njo...tako da lepo prosim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:55:40
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Pri nas spet mal počitka, je bil mali kr neki vroč, pa spet zaspan, mal je pojedel, ene tri stvari...vsake za dobr vzorc....no, sej ga juhca čaka k se bo zbudu, mogoče pa mu še špageti zadišijo urša....hvala za pokice, joj, zdele smo jih pa res potrebni tancy....super nakup vau...maš pa voljo tok štacun skoz dat, men se kr ne da ,no, mogoče pa bom šla rajš na tak dan ko ni fasnge, pa je pol laži, ker drgač imam milerja in soseda vrh glave v istem dnevu....aja, pa ni me še čist podrlo, se ne dam, ha,ha, sam sem pa res neki kilava, predvsem pa imam roke do tal, ker bi se Maj samo nosil in čez okno gledal vov-vov katjuša...tenks za čajček...fuuul pomaga SURF...lepo, da je šel tvoj v šopng in imaš 5 minut Evo zdej je pa naš Jan prišel iz šole...grem mal nahrant lakotnika, ta je še edini k kej je pri naš hiš sem že tok odvisna da rabim večjo dozo ...se je pa že tamala zbudila,tako da gremo dalje...je lačna,ima zapoznelo kosilo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 13:56:30
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša js ti ne morem poslat fotke ...a lohka kr tu gor nalimam,plis.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......