mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a sem hitra? zgleda da sm mogla mal pojamrat, taj je zaspal brez joka v pojstlci...no da ne omenjam da sem ga zadekala in deko spet ovila okrog nog, obrnit se ni mogel in takoj zaspal... kdo bi zastopu tega otroka...??? mogoč je pomagal to da sm prebrala revijo mama ki piše kak uspavati djenčka-malčka :) te revije mi je zdej felix poslala, katera je naslednja? kateri potem jaz pošljem? no kaj čem še napisat? mami me čaka da ji pomagam generalno kuhinjo pospravit s te strani bi mogoč rajš vidla da taj še ne bi spal za kosilo smo meli pa tunino omako in testenine, prvič sem tudi Taju dala s to omako, je tko jedel, sej mislim da je pa zdej že dost star da lahko kakšno tako stvar poizkusi, če naj bi pri enem letu jedli že vse, ane? Nisi čudna, če ti je čudno, da 7 in 11 letniki spijo pri starših, mislim, pa tam do 1 leta, ne ves čas, ampak ko res ne gre drugače ga mal k sebi daš, potem pa nazaj v njegovo pojstlco. Jaz upam, da čimprej kupimo stanovanje, da ne bo predolgo v spalnici. Glede hrane, jaz se popolnoma strinjam s tabo. Tune še nisem dala, jo bo pa seveda dobil čez kakšen mesec. Jaz mu že kr veliko stvari dajem, samo tistih res prepovedanih ne (svinjina, sol, med... KM smo pa ta teden počasi začeli pri zajtrku). Je pa res, da vse kar mu dam, se potrudim, da je sveže in čimbolj naravno. Sej vem, da ga ne bom mogla vedno pred umetno hrano ščitit, dokler pa lahko in ker imam to možnost, pa se potrudim. Moji imajo ogromn vrt z zelenjavo in stric kmetijo...
|